WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Idź pojeździć z Emilewiczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 355 Dodano 3 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 31 26 41 29 Popularne dni 15 Sty 91 17 Sty 59 14 Sty 51 18 Sty 46 Top użytkownicy w tym temacie robertdr 31 odpowiedzi kordiankw 26 odpowiedzi AndRand 41 odpowiedzi tomkly 29 odpowiedzi Popularne dni 15 Sty 2021 91 odpowiedzi 17 Sty 2021 59 odpowiedzi 14 Sty 2021 51 odpowiedzi 18 Sty 2021 46 odpowiedzi AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Idź pojeździć z Emilewiczami. Nie jeżdżę w klubie narciarskim. Kluby narciarskie jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolejny pisowski trol na forum?? Tak zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cześć Jeżeli chodzi o język - Twoja sprawa - forum niemoderowane. Jeżeli chodzi o poglądy - przyznaj się albo zaprzecz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę nie. Emilewicz jest twarzą rządu, który wprowadził zakaz. A Petru, to polityk opozycji, który spierd... swoją szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę No nie do końca. Tamten zrobił z siebie pajaca, a ona złamała prawo. On poniósł konsekwencje, bo go zmiotło ze sceny, ona ma się dobrze i nie słychać wśród pisuarów o karze np. administracyjnej. Jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Nie no masz rację... OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Idź pojeździć z Emilewiczami. Nie jeżdżę w klubie narciarskim. Kluby narciarskie jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolejny pisowski trol na forum?? Tak zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cześć Jeżeli chodzi o język - Twoja sprawa - forum niemoderowane. Jeżeli chodzi o poglądy - przyznaj się albo zaprzecz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę nie. Emilewicz jest twarzą rządu, który wprowadził zakaz. A Petru, to polityk opozycji, który spierd... swoją szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę No nie do końca. Tamten zrobił z siebie pajaca, a ona złamała prawo. On poniósł konsekwencje, bo go zmiotło ze sceny, ona ma się dobrze i nie słychać wśród pisuarów o karze np. administracyjnej. Jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Nie no masz rację... OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolejny pisowski trol na forum?? Tak zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cześć Jeżeli chodzi o język - Twoja sprawa - forum niemoderowane. Jeżeli chodzi o poglądy - przyznaj się albo zaprzecz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę nie. Emilewicz jest twarzą rządu, który wprowadził zakaz. A Petru, to polityk opozycji, który spierd... swoją szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę No nie do końca. Tamten zrobił z siebie pajaca, a ona złamała prawo. On poniósł konsekwencje, bo go zmiotło ze sceny, ona ma się dobrze i nie słychać wśród pisuarów o karze np. administracyjnej. Jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Nie no masz rację... OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę nie. Emilewicz jest twarzą rządu, który wprowadził zakaz. A Petru, to polityk opozycji, który spierd... swoją szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę No nie do końca. Tamten zrobił z siebie pajaca, a ona złamała prawo. On poniósł konsekwencje, bo go zmiotło ze sceny, ona ma się dobrze i nie słychać wśród pisuarów o karze np. administracyjnej. Jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Nie no masz rację... OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę No nie do końca. Tamten zrobił z siebie pajaca, a ona złamała prawo. On poniósł konsekwencje, bo go zmiotło ze sceny, ona ma się dobrze i nie słychać wśród pisuarów o karze np. administracyjnej. Jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Nie no masz rację... OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wracając do sedna to zachowanie pani Emilewicz w czasie lokdaunu i jej wyjazd z rodziną na narty jest dokładnie takie same jak Petru w czasie blokady sejmu i wyjazd na Maderę Nie no masz rację... OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ktoś tu wspominał Monty Python-a :-)logika-sredniowiecza-znalezlismy-wiedzme-musimy-ja-spalic-skad-wiecie-ze-to-wiedzma-bo-wyglada-jak-wiedzma.jpeg Prawy Mariuszku. Nie dorabiaj ideologii. NIE mieli licencji. Została im wystawiona po powrocie i to z kolejnymi po sobie numerami. Gdyby ich dziennikarz nie przydybał pewnie by jej sobie nie wyrobili. Swoją drogą ciekawe czy spali u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
WojtekM Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chciałbym dowiedzieć się czy trenowali i tylko papieru/licencji nie było (kto nigdy nie pojechał bez dokumentów "po bułki" niech pierwszy rzuci kamieniem) czy ściemniali? Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wez sie za robote, zarobisz i pojedziesz na narty do Szwajcarii albo do Smoka na Nakiske. Cześć Inni też mogą tylko nie są zwykłymi ch......i. Proste. A do Smoka... chłopie dałbym sporą kasę ale nie mam bo zabrali mi ostatnio w podatkach dla bidnych nieudaczników, żeby wspomóc biedne branże itd. Ja muszę pracować cały czas i cały czas mam dochód albo nie mam ale podatki płacę, muszę mieć i muszę płacić, bo życie innych zależy od mojej pracy. Wiesz o co chodzi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach
mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 JA. I Kurwo mógłbym mieć licencję w 5 minut, każdą, ale tego nie robię bo...jestem człowiekiem. Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dla AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 MaruiszNet dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A to dla reszty pisiorów - w takim poważaniu ma was władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dupie mam scierwa i inne takie. Niech niemiłościwie nam panujący rząd otworzy w końcu stoki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak jesteś człowiekiem... to rzućmy lusterko/prawdę/bezpośrednio/ tak jak lubisz: jesteś chamem i prostakiem z wysokim mniemaniem o sobie. Zupełnie nieprawdziwym bo: ani śmiać się nie potrafisz, ani kulturalnie zachowywać, ani merytorycznie dyskutować (monolog to nie dyskusja), ani pracować nad sobą, a histeryzujesz/tupiesz nóżkami jak rozpieszczony dzieciak. Przekroczyłeś granice dobrego smaku = do ignorowanych. Strach, strach strach... Najlepiej zignoruj życie. Jest na to parę dobrych sposobów: - podcięcie żył po pijaku - pewnie za mało pijesz - pętla - znasz węzły..? - możesz mieć jakieś związki. - może być - strzał - nie masz dostępu do broni - ale są lepsze POMYSŁY: SKORZYSTAJ Z BAZY POMYSŁÓW NA SAMOBÓJSTWO NASZEJ FIRMY : "RAZ A DOBRZE" Jedna opłata, jeden stres i... święty spokój...naprawdę na zawsze! TYLKO Nasza firma zapewnia pewność i skuteczność. ZNIŻKI DLA KLIENTÓW FOR NARCIARSKICH, KTÓRZY WYLEGITYMUJĄ SIĘ WIARYGODNĄ INFORMACJĄ, ŻE GŁOSOWALI NA PIS (potwierdzone przynajmniej 50 postów jest akceptowane) - 15%. Dla wyjątkowo upierdliwych - 25%. FIRMA NIE PRZEWIDUJE KARNETÓW DLA STAŁYCH KLIENTÓW. POWINOWACTWO NIE POWODUJE UPRAWNIEŃ DO ZNIŻEK. POZDROWIENIA NASZE HASŁO: CHĘTNIE ZROBIMY INTERES NA TWOJEJ ŚMIERCI BO TOBIE TO JUŻ... RYBA. Trzymaj się Mariusz - a propos M.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
nikon255 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 ja ni ponimaju czemu USA i CH kreci a UE wali w huja i pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ściemniali. Pojechali sobie pojeździć, kiedy inni Polacy nie mogą. A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Każdy mógł przyjechać na trening. Tym razem dzieci polityków niczego nie musiały naginać. Bez sensu zrobiono aferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 A coś więcej? Byłeś akurat i widziałeś? Nie uprawiają narciarstwa? Serio pytam. W sieci: - chyba ich wyniki WTS Deski, - Tvn24 napisał: brali udział w zgrupowaniu, choć nie mieli licencji. - Tajner: "Licencje sportowe wydaje PZN na wniosek klubów. Nie jestem w stanie sprawdzić teraz terminowości licencji synów pani wicepremier. Wiem jednak, że mają oni bogatą historię w narciarstwie i że już w poprzednich latach rodzice byli zaangażowani w sport dzieci. Nie są to osoby przypadkowe i nie ma powodu doszukiwać się czegoś nieodpowiedniego." Wbrew niektórym (którzy już wyrok wydali bo "wygląda jak czarownica") ja jeszcze dużo nie wiem. Dla mnie clue jest ważne, a nie papier. Tym bardziej, że to dzieci, nie tylko Emilewicz. Ps. Pospieszne załatwianie licencji "dzień po" mi się nie podoba = za to już płaci. To ja jeszcze raz przypomnę. Dwie kobitki po 60 stojące od siebie w odległości 3 metrów z konstytucją w ręku dostały po 30 tysi kary. Kary administracyjnej. Poczytaj co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi