robertdr Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Rodzina Emilewiczów "trenowała" w czasie zakazu nie będąc zawodnikami. Jak dziennikarze wykryli akcję cudownie zostali wpisani na listę zawodników PZN. Tyle w temacie równych i równiejszych https://tvn24.pl/pre...cje-pzn-4934452 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 jebać PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Rodzina Emilewiczów "trenowała" w czasie zakazu nie będąc zawodnikami. Jak dziennikarze wykryli akcję cudownie zostali wpisani na listę zawodników PZN. Tyle w temacie równych i równiejszych https://tvn24.pl/pre...cje-pzn-4934452 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Raczej chodzilo o sport zawodowy, a nie zawod zwiazany z narciarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Rodzina Emilewiczów "trenowała" w czasie zakazu nie będąc zawodnikami. Jak dziennikarze wykryli akcję cudownie zostali wpisani na listę zawodników PZN. Tyle w temacie równych i równiejszych https://tvn24.pl/pre...cje-pzn-4934452 Przedstawię ci czysto teoretyczna sytuację która może zaistnieć w realnej rzeczywistości - wnioski wyciągnij sam. Oto pewnego dnia w lokalnym dzienniku pojawia się artykuł opatrzony serią zdjęć przedstawiający dzieci urzędnika - lokalnego policjanta,które jako dopisane do listy zawodników jeżdżą sobie na nartach. Konsekwencją takiego materiału jest wszczęcie postepowania dyscyplinarnego wobec policjanta z tzw. etyki i stosowna "medialna" kara. Jeżeli w trakcie postepowania okazało się iż np . pokazał blachę, powoływał się na np komendanta lub Panią poseł Emilewicz to BSW z automatu wszczyna postepowanie - więc zarzut, zawieszenie i pa, pa. Tymczasem urzędnik Emilewicz pisze post na twiterze i koniec. Czy doktryna Neumanna obowiązuje także w obozie dobrej zmiany czas pokarze, przy czym mnie nie interesuje odpowiedzialność partyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nie liczę na to, że ta sprawa będzie jakoś wyjaśniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mogli pojechać za granice a wybrali nasze polskie górki i narodowy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mogli pojechać za granice a wybrali nasze polskie górki i narodowy śnieg.Ten tez, ratuje polskie biura turystyczne https://wiadomosci.w...96380599643104a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Adam, w zamyśle czy też obecnej interpretacji załączam Ci cytat Polskiego Związku mojej dyscypliny "...wszystkie kluby biorące udział w systemie współzawodnictwa...". Potwierdzeniem jest zaświadczenie wystawiane przez dany związek. W oparciu, o to np. ja cały czas prowadzę zajęcia z dzieciakami (bierzemy udział w rozgrywkach U-13). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Każdy związek jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mam nadzieję, że obóz dobrej zmiany pokarze nie tylko czas, ale i sądy. Ale cieszy bardzo, że o karaniu "dobrej zmiany ", myślą także jej niedawni zwolennicy. Kiedy w grę wchodzi łamanie prawa są tylko dwie strony barykady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Wnioski o wydanie licencji dla trzech synów byłej wicepremier trafiły do Polskiego Związku Narciarskiego 7 stycznia. Tego samego dnia licencje zostały wydane. Takie informacje przekazał tvn24.pl szef komisji licencyjnej PZN. Zgrupowanie, w którym uczestniczyli jej synowie zakończyło się 6 stycznia, dzień przed wydaniem licencji." To tyle w kwestii prawdomówności lepszego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Najsmutniejsze, jest to , że wszyscy zauważają błąd byłej pani minister, który tak naprawdę dowodzi jedynie jej hipokryzji. Na wiosnę, kiedy pozbawiła kilkadziesiąt tysięcy przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą w formie spółek cywilnych i osobowych, pomocy z tarczy anty-covid, odmawiając im przymiotu bycia pracodawcą, a jednocześnie narzucając kryterium przychodowe, nikt jej działań nie oceniał negatywnie. No może za wyjątkiem samych zainteresowanych. Schadenfreude w tym przypadku, nie równoważy utraty dziesiątków tysięcy złotych. Za tamto beknie jak ich odsuniemy od władzy. Ja się pytam gdzie policja i mandat, gdzie sanepid i kara administracyjna za złamanie zasad, które sama ustalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Dzieciaki są w klubie od 2011 i 2014. Jeśli nowe licencje to znaczy, że nie brały udziału w oficjalnych zawodach PZN. Bo w sumie tylko do tego licencja była dotychczas potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Raczej chodzilo o sport zawodowy, a nie zawod zwiazany z narciarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Rodzina Emilewiczów "trenowała" w czasie zakazu nie będąc zawodnikami. Jak dziennikarze wykryli akcję cudownie zostali wpisani na listę zawodników PZN. Tyle w temacie równych i równiejszych https://tvn24.pl/pre...cje-pzn-4934452 Przedstawię ci czysto teoretyczna sytuację która może zaistnieć w realnej rzeczywistości - wnioski wyciągnij sam. Oto pewnego dnia w lokalnym dzienniku pojawia się artykuł opatrzony serią zdjęć przedstawiający dzieci urzędnika - lokalnego policjanta,które jako dopisane do listy zawodników jeżdżą sobie na nartach. Konsekwencją takiego materiału jest wszczęcie postepowania dyscyplinarnego wobec policjanta z tzw. etyki i stosowna "medialna" kara. Jeżeli w trakcie postepowania okazało się iż np . pokazał blachę, powoływał się na np komendanta lub Panią poseł Emilewicz to BSW z automatu wszczyna postepowanie - więc zarzut, zawieszenie i pa, pa. Tymczasem urzędnik Emilewicz pisze post na twiterze i koniec. Czy doktryna Neumanna obowiązuje także w obozie dobrej zmiany czas pokarze, przy czym mnie nie interesuje odpowiedzialność partyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nie liczę na to, że ta sprawa będzie jakoś wyjaśniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mogli pojechać za granice a wybrali nasze polskie górki i narodowy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mogli pojechać za granice a wybrali nasze polskie górki i narodowy śnieg.Ten tez, ratuje polskie biura turystyczne https://wiadomosci.w...96380599643104a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Adam, w zamyśle czy też obecnej interpretacji załączam Ci cytat Polskiego Związku mojej dyscypliny "...wszystkie kluby biorące udział w systemie współzawodnictwa...". Potwierdzeniem jest zaświadczenie wystawiane przez dany związek. W oparciu, o to np. ja cały czas prowadzę zajęcia z dzieciakami (bierzemy udział w rozgrywkach U-13). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Każdy związek jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mam nadzieję, że obóz dobrej zmiany pokarze nie tylko czas, ale i sądy. Ale cieszy bardzo, że o karaniu "dobrej zmiany ", myślą także jej niedawni zwolennicy. Kiedy w grę wchodzi łamanie prawa są tylko dwie strony barykady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Wnioski o wydanie licencji dla trzech synów byłej wicepremier trafiły do Polskiego Związku Narciarskiego 7 stycznia. Tego samego dnia licencje zostały wydane. Takie informacje przekazał tvn24.pl szef komisji licencyjnej PZN. Zgrupowanie, w którym uczestniczyli jej synowie zakończyło się 6 stycznia, dzień przed wydaniem licencji." To tyle w kwestii prawdomówności lepszego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Najsmutniejsze, jest to , że wszyscy zauważają błąd byłej pani minister, który tak naprawdę dowodzi jedynie jej hipokryzji. Na wiosnę, kiedy pozbawiła kilkadziesiąt tysięcy przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą w formie spółek cywilnych i osobowych, pomocy z tarczy anty-covid, odmawiając im przymiotu bycia pracodawcą, a jednocześnie narzucając kryterium przychodowe, nikt jej działań nie oceniał negatywnie. No może za wyjątkiem samych zainteresowanych. Schadenfreude w tym przypadku, nie równoważy utraty dziesiątków tysięcy złotych. Za tamto beknie jak ich odsuniemy od władzy. Ja się pytam gdzie policja i mandat, gdzie sanepid i kara administracyjna za złamanie zasad, które sama ustalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Dzieciaki są w klubie od 2011 i 2014. Jeśli nowe licencje to znaczy, że nie brały udziału w oficjalnych zawodach PZN. Bo w sumie tylko do tego licencja była dotychczas potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nie liczę na to, że ta sprawa będzie jakoś wyjaśniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mogli pojechać za granice a wybrali nasze polskie górki i narodowy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mogli pojechać za granice a wybrali nasze polskie górki i narodowy śnieg.Ten tez, ratuje polskie biura turystyczne https://wiadomosci.w...96380599643104a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Adam, w zamyśle czy też obecnej interpretacji załączam Ci cytat Polskiego Związku mojej dyscypliny "...wszystkie kluby biorące udział w systemie współzawodnictwa...". Potwierdzeniem jest zaświadczenie wystawiane przez dany związek. W oparciu, o to np. ja cały czas prowadzę zajęcia z dzieciakami (bierzemy udział w rozgrywkach U-13). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Każdy związek jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mam nadzieję, że obóz dobrej zmiany pokarze nie tylko czas, ale i sądy. Ale cieszy bardzo, że o karaniu "dobrej zmiany ", myślą także jej niedawni zwolennicy. Kiedy w grę wchodzi łamanie prawa są tylko dwie strony barykady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Wnioski o wydanie licencji dla trzech synów byłej wicepremier trafiły do Polskiego Związku Narciarskiego 7 stycznia. Tego samego dnia licencje zostały wydane. Takie informacje przekazał tvn24.pl szef komisji licencyjnej PZN. Zgrupowanie, w którym uczestniczyli jej synowie zakończyło się 6 stycznia, dzień przed wydaniem licencji." To tyle w kwestii prawdomówności lepszego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Najsmutniejsze, jest to , że wszyscy zauważają błąd byłej pani minister, który tak naprawdę dowodzi jedynie jej hipokryzji. Na wiosnę, kiedy pozbawiła kilkadziesiąt tysięcy przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą w formie spółek cywilnych i osobowych, pomocy z tarczy anty-covid, odmawiając im przymiotu bycia pracodawcą, a jednocześnie narzucając kryterium przychodowe, nikt jej działań nie oceniał negatywnie. No może za wyjątkiem samych zainteresowanych. Schadenfreude w tym przypadku, nie równoważy utraty dziesiątków tysięcy złotych. Za tamto beknie jak ich odsuniemy od władzy. Ja się pytam gdzie policja i mandat, gdzie sanepid i kara administracyjna za złamanie zasad, które sama ustalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Dzieciaki są w klubie od 2011 i 2014. Jeśli nowe licencje to znaczy, że nie brały udziału w oficjalnych zawodach PZN. Bo w sumie tylko do tego licencja była dotychczas potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Każdy związek jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mam nadzieję, że obóz dobrej zmiany pokarze nie tylko czas, ale i sądy. Ale cieszy bardzo, że o karaniu "dobrej zmiany ", myślą także jej niedawni zwolennicy. Kiedy w grę wchodzi łamanie prawa są tylko dwie strony barykady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Wnioski o wydanie licencji dla trzech synów byłej wicepremier trafiły do Polskiego Związku Narciarskiego 7 stycznia. Tego samego dnia licencje zostały wydane. Takie informacje przekazał tvn24.pl szef komisji licencyjnej PZN. Zgrupowanie, w którym uczestniczyli jej synowie zakończyło się 6 stycznia, dzień przed wydaniem licencji." To tyle w kwestii prawdomówności lepszego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Najsmutniejsze, jest to , że wszyscy zauważają błąd byłej pani minister, który tak naprawdę dowodzi jedynie jej hipokryzji. Na wiosnę, kiedy pozbawiła kilkadziesiąt tysięcy przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą w formie spółek cywilnych i osobowych, pomocy z tarczy anty-covid, odmawiając im przymiotu bycia pracodawcą, a jednocześnie narzucając kryterium przychodowe, nikt jej działań nie oceniał negatywnie. No może za wyjątkiem samych zainteresowanych. Schadenfreude w tym przypadku, nie równoważy utraty dziesiątków tysięcy złotych. Za tamto beknie jak ich odsuniemy od władzy. Ja się pytam gdzie policja i mandat, gdzie sanepid i kara administracyjna za złamanie zasad, które sama ustalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Dzieciaki są w klubie od 2011 i 2014. Jeśli nowe licencje to znaczy, że nie brały udziału w oficjalnych zawodach PZN. Bo w sumie tylko do tego licencja była dotychczas potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 https://www.rmf24.pl...-os,nId,4983965 To dla tych których nie stać na prenumeratę u Waltera. A tak na marginesie co oznacza narciarstwo zawodowe bo ja mam papiery i jest to mój zawód który wymaga systematycznego doskonalenia i utrwalania nabytej wiedzy. Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Dzieciaki są w klubie od 2011 i 2014. Jeśli nowe licencje to znaczy, że nie brały udziału w oficjalnych zawodach PZN. Bo w sumie tylko do tego licencja była dotychczas potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Dzieciaki są w klubie od 2011 i 2014. Jeśli nowe licencje to znaczy, że nie brały udziału w oficjalnych zawodach PZN. Bo w sumie tylko do tego licencja była dotychczas potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jesteś pewien, że odnowił, a że nie założył nowe? Dzieciaki są w klubie od 2011 i 2014. Jeśli nowe licencje to znaczy, że nie brały udziału w oficjalnych zawodach PZN. Bo w sumie tylko do tego licencja była dotychczas potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Chodzi o to, że 20 grudnia weszło rozporządzenie, że na obozach sportowych mogą być tylko zawodnicy z licencją sportową. PZN odnowił licencje dzieciakom Emilewicz 7 stycznia. I tak nieźle biorąc pod uwagę święta i Sylwestra. Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 . Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie się i nie marnujcie czasu na pisanie takich postów i wyszukiwanie takich informacji. OGARNIJCIE SIĘ. Pozdrowienia PS Tylko mi tu nie piszcie o kulturze i tym podobnych dyrdymałach, OK? Licencję mógłbym sobie załatwić w moment i to pewnie nawet nawet PKPara ale czułbym się jak wyjątkowy śmieć, jakbym miał z jej tytułu mieć jakieś przywileje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. W sensie, że jesteś ścierwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach
AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Taaaa odnowili - chyba Twoje mieszkanie. I na dodatek maja kolejne 3 numery licencji pomimo różnego wieku podaję 02367, 02368, 02369 Byłeś w jakimkolwiek klubie sportowym? Wiesz co to jest licencja sportowa i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Lepszy sort na nartach
mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Panowie i Panie' Ze ścierwem się nie rozmawia ani o nim nie pisze tylko je depcze. Ogarnijcie Sorry. Mam za krótką... kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W sensie, że jesteś ścierwem? Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
AndRand Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Jeżeli w jakikolwiek sposób identyfikujesz się lub popierasz kobietę lub mężczyznę na zdjęciu w moim poście - to jesteś dla mnie ścierwem. O to Ci chodziło? Myślę, że absolutnie jednoznaczne jest teraz. Pozdrowienia Dla mnie ścierwem jest ktoś kto taki język wprowadza na publiczne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi