a_senior Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Zapewne wielu z Was to zna. Jeśli mamy konto w Googlu, smartfon z zalogowanym kontem Googla, to automatycznie robi nam się oś czasowa. Dokładna dokumentacja tego gdzie bywamy z ewentualnymi zdjęciami, które robimy. Google rozpoznaje czy idziemy czy jedziemy na rowerze czy samochodem. Podaje ile km zrobiliśmy, itp. Od czasu do czasu Google podsyła nam mail zachęcający do obejrzenia. Dziś zerknąłem i poczułem... oddech Orwella. Mimo wszystko nie wyłączę tej funkcji. Google też się myli. Na szczęście. Oto zrzut ekranu z jednego dnia pobytu w Saalbach. Rzekomo przejechałem na rowerze ponad 31 km. Tyle że ja tam na rowerze nie jeździłem. Google pomylił rower z nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Mój nawet mi mówi rano dokąd jadę i ile czasu mi to zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Zapewne wielu z Was to zna. Jeśli mamy konto w Googlu, smartfon z zalogowanym kontem Googla, to automatycznie robi nam się oś czasowa. Dokładna dokumentacja tego gdzie bywamy z ewentualnymi zdjęciami, które robimy. Google rozpoznaje czy idziemy czy jedziemy na rowerze czy samochodem. Podaje ile km zrobiliśmy, itp. Od czasu do czasu Google podsyła nam mail zachęcający do obejrzenia. Dziś zerknąłem i poczułem... oddech Orwella. Mimo wszystko nie wyłączę tej funkcji. Google też się myli. Na szczęście. Oto zrzut ekranu z jednego dnia pobytu w Saalbach. Rzekomo przejechałem na rowerze ponad 38 km. Tyle że ja tam na rowerze nie jeździłem. Google pomylił rower z nartami. Przechwytywanie.JPG Mój pyta o opinie o knajpach z dobrym żarełkiem przy okazji pobytów w różnych miejscach, choć nie zachodziłem do tych knajpek. Ale widać wie, że lubię dobre papu Wiem, że jestem śledzony, ale nie jestem agentem Tomkiem i zwisa mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Wystarczy(?) wyłączyć w ustawieniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Wystarczy(?) wyłączyć w ustawieniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi