yoss Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nowy rok, nowe narty. https://blisterrevie...antra-secret-96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nowy rok, nowe narty. https://blisterrevie...antra-secret-96 3d radius, staroć, mam w Scottach i Nangach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 A Atomic ogłasza nowe linie (nazwy ) https://blisterrevie...rick-maven-skis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? czy ten temat zalozyl Yost? I to on jest K…a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? czy ten temat zalozyl Yost? I to on jest K…a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Pewnie spora grupa nic nie odpowie, bo Mitek napisał i nie można...Człowieku, jest dział HydePark i tam wypisuj o polityce, kolegach czy zakrapianych imprezach. Wszystko co mądre i użyteczne napisałeś na tym forum o nartach, przez tego typu wpisy staje się nieistotne...wiem, wiem masz w dupie tego typu uwagi i za chwilę pójdzie soczysta kontra w moja stronę ale...też "w dupie to mam". Prośba, do której może warto się przychylić - przekopiuj i ripostę zamieść w innym dziale i nowym wątku zatytułowanym np. "Gabrik, dzwon narciarski, jeba... skur...." lub dowolnie inny. Tutaj ludzie wejdą aby poczytać o nowych modelach sprzętu (jak ja) i po co im czytać frustracje nie na temat? czy ten temat zalozyl Yost? I to on jest K…a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Jak to jest możliwe, że taki post wisi 3 dni i nikt z adminów na to nie reaguje???? Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Właśnie wróciliśmy ze spotkania z paroma kolegami, z którymi dość rzadko się widujemy. Było paru właścicieli konkretnych firm. Konkretnych to znaczy takich dla , których ugotowane 60 czy 70 tysi jest niezauważalne acz jak wyjdzie wkurwia dla zasady. Co więcej, dwóch z nich należało do obrażonych i zagłosowało na PIS. To co mi opowiadano było... szaleńcze. Podsumowaniem jest tekst " państwa nie ma" lub "państwo papierowe". Jeden z kolegów stwierdził, że może mnie kupić ale będzie i tak szczekać ( mają firmy, które nie zaznały lockdawnu - tylko wszechobecne i szerzące się bezprawie urzędniczo/policyjno/prawne. Celowo piszę w tym temacie założonym przez jedną z wyjątkowych KUREW broniących bezprawia na tym forum. Nie poruszam tematu organizacji akcji szczepień bo jest oczywisty - wszystkiemu winna jest Janda. Pozdrowienia ogólnie nie mam zbyt dobrego zdania o PiS , ale tak oto bawią się obecni opozycjoniści w samorządach: https://swidnica24.p...ch-miesiecznie/ prawdziwe łańcuszki "ludzi dobrej woli" - pseudo-specjalistów i pasożytów zasiadających w radach spółek miejskich innych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zaba Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Bo na tym forum nie ma policji, to forum niemoderowane. Miłośnicy policji i nadzoru muszą szukać miejsca gdzie indziej, albo się do wolności słowa przyzwyczaić, po prostu. Pozdrowienia Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Co mają wspólnego Twoje wypociny (już pomijam, że totalnie nie w temacie i na każdym szanującym się forum byłbyś po prostu zawieszony za to) z wolnością słowa... Wyzywanie kogoś od k... to wg Ciebie wolność słowa? Kiedyś myślałem, że jesteś zwykłym bufonem... Dziś już wiem, że jesteś po prostu debilem... i być może masz problemy z alkoholem lub innymi używkami, bo na trzeźwo nie można takich bzdur wypisać w Twoim wieku... Cześć To jest pisanie prawdy wprost. Rozumiem, że niektórzy wolą obrażać w sposób delikatny i nazywają to wielką kulturą. Prawda napisana wprost nie jest w cenie. Dziękuję za dogłębną analizę moich możliwości intelektualnych oraz nałogów. Niestety jest to typowa analiza człowieka, któremu (jak to się mówi) "to się w głowie nie mieści". Cóż jesteś już pewnie w tym wieku, że się nie mieści. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Nowe Elany Ripstick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Idą buty "komórkowe" https://www.skitalk....SqWBAmeXVueSgKA https://blisterrevie...al-strap-ep-132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A do czego są te plastikowe przezroczyste rurki? Do odprowadzenia potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do odprowadzenia potu. Ej, są dwie, jedna chłodzi, a druga odprowadza ciepło/pot przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022
brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są także Elan Voyager Product Highlight - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Takie nowości są takżeElan Voyager Product Highlight - YouTube Ciekawy pomysł. Raz, że łatwo wszędzie dostarczyć, dwa - skituring będzie łatwiejszy ? Ciekawe jaka masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tutaj jest test. Wyglądaja solidnie., Skis the Limit with Filip Flisar - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ze strony Volkla jest nowa Manta, ale z ciekawostek - pojawia się linia Master, zarówno w seriach „sportowych” (Racetiger Master SL i Racetiger Master GS), jak i topowych cross-turn/all-mountain (dwa modele Deacon Master 72 i 76). Wszędzie solidny rdzeń jesionowy, dwie pełne płyty tytanalowe i czuby wzmocnione włóknem węglowym. Solidna płyta pod wiązania i na pierwszy rzut oka... brak UVO (może będzie można wybrać wersję). https://www.voelkl.c...-voelkl/master/ podjaralem sie, obudzil sie we mnie narciarski kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2021/2022
Gabrik Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 ISPO ruszyło, jest trochę newsów: https://www.evo.com/...i/gear-preview Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Blizzard Thunderbird i Phoenix piękne są A mi się podobają białe Armady oraz sepiowe BlackOpsy... Rossignola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
yoss Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 I pierwsze katalogi: Dynastar: https://issuu.com/zu...s/dynastar_2122 Rossignol: https://issuu.com/zu...nol_2122_alpine Lange: https://issuu.com/zu...docs/lange_2122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi