pieszyczanin Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 oby ta plotka była prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 oby ta plotka była prawdziwa To nie jest plotka tylko szeroko zakrojone przedsiewziecie. Tez o tym slyszalem. Krzeslo nie bedzie umiejscowione powyzej Schroniska bo tam nie ma gdzie ale po drugiej stronie w Sokolcu / Rzeczce. Szczegoly juz napewno wkrotce ze strony inwestorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@rco Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 To nie jest plotka tylko szeroko zakrojone przedsiewziecie. Tez o tym slyszalem. Krzeslo nie bedzie umiejscowione powyzej Schroniska bo tam nie ma gdzie ale po drugiej stronie w Sokolcu / Rzeczce. Szczegoly juz napewno wkrotce ze strony inwestorow. Czy mógłbyś napisać coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Czy mógłbyś napisać coś więcej ? Moje informacje sa z drugiej reki. Zebralo sie 3 aktywnych "ludzi biznesu" wnoszac grunty, doswiadczenie i kapital. Z tego co wiem to szukaja intensywnie krzesla o dlugosci ok 1km. W planach jest umiejscowienie osrodka po drugiej stronie gory na ktorej funkcjonuje w tym momencie Gornik. Nie wiam jakie sa ich mozliwosci ale moze lepszym wyjsciem bylaby inwestycja na Potoczku...? Jak bede wiedzial cos wiecej to podziele sie informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbysiu 51 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Może ktoś wie co z naśnieżaniem Górnika, mieli w tym roku położyć instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszyczanin Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nie wiam jakie sa ich mozliwosci ale moze lepszym wyjsciem bylaby inwestycja na Potoczku...? Mysle, ze tak. Jakby na Sowie bylo krzeslo i chodzila cala trasa czyli z 1800 m chyba to by sie to szybko rozkrecilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Może ktoś wie co z naśnieżaniem Górnika, mieli w tym roku położyć instalacje. Nie ma szans, nie maja wody. 2 Armatki stoja od kilku lat i nat tym koniec. Za to na wyciagu pod schroniskiem Orzel instaluja wersje testowa. Z tego co slyszalem stawiaja 2 lance i 5 hydrantow. Jesli to sie sprawdzi pelny system w przyszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Mysle, ze tak. Jakby na Sowie bylo krzeslo i chodzila cala trasa czyli z 1800 m chyba to by sie to szybko rozkrecilo. Uwazam ze krzeslo nie wystarczy. Napewno minimum to poszerzenie trasy lub wytyczenie dodatkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 O jej, straszna przykrość że Sowa zamknięta A miało być tak pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszyczanin Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam dowiedziałem się dzisiaj, że ktoś kupił teren z wyciągiem i ponoć 4 lutego ma ruszyć. Słyszał ktoś jeszcze tą dobrą nowinę i może to potwiedzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tez obilo mi sie o uszy ze to Pan "Winterpol" Wstepne szacunki na "wyprzegane", zaplecze i wycinke to 50mln Jak to ktos napisal dzisiaj w innym watku nic tylko na msze dac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzf Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Było by rewelacyjnie! Gdyby to była prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Koledzy, taka inwestycja potrzebuje przede wszystkim spokoju. Więc proponuję nabrać wody w usta, przypiąć deski i jeszcze te dwa sezony, pomęczyć się gdzie indziej. Kanapy to nawet dwie, potem będą... Pozdrawiam, radcom Użytkownik radcom edytował ten post 31 styczeń 2012 - 20:43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Mmm,ta wiadomość to miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@rco Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Świetna wiadomość ! jeśli się sfinalizuje ... z tą wycinką to by była ciekawostka, tyle lat się nie udawało, ale Winterpol ma już duże doświadczenia, szczególnie po Zieleńcu pozdrawiam @rco ps. z ciekawości będę sprawdzał ich stronkę czy rzeczywiście mieliby ruszyć 4 lutego, choć ciężko w to uwierzyć Użytkownik @rco edytował ten post 01 luty 2012 - 15:23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Zaraz bo się pogubiłam. Mówicie o Potoczku - Wielkiej Sowie? To nie wodę w usta tylko wodę święconą i pokropić teren żeby znowu jakieś złoooo nie przylazło. Jeśli to prawda to ... Trallalaaa, trallalaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Zaraz bo się pogubiłam. Mówicie o Potoczku - Wielkiej Sowie? To nie wodę w usta tylko wodę święconą i pokropić teren żeby znowu jakieś złoooo nie przylazło. Jeśli to prawda to ... Trallalaaa, trallalaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszyczanin Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ktoś wie czy ruszył dzisiaj wyciąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Chyba trzeba sprawdzić empirycznie (najlepiej ze zdjęciami ), bo na ich stronie dalej ten sam komentarz i ostatni obraz z kamery z 14.03.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszyczanin Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 byłem dzisiaj zobaczyć czy coś się dzieje, wyciąg nadal stoi, rozmawiałem z jednym gościem i mówił, że chcą po 10 lutym ruszyć, a swoją drogą piękne widoki śniegu nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzf Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 byłem dzisiaj zobaczyć czy coś się dzieje, wyciąg nadal stoi, rozmawiałem z jednym gościem i mówił, że chcą po 10 lutym ruszyć, a swoją drogą piękne widoki śniegu nie brakuje Bacówka też ma być otwarta? Jest nowy właściciel? Czy został poprzedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszyczanin Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 z tego co ten pan mówił to nadal są ci sami właściciele, chociaż ktoś wyżej pisał coś o Winterpolu no i teraz już sam nie wiem czyje to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 z tego co ten pan mówił to nadal są ci sami właściciele, chociaż ktoś wyżej pisał coś o Winterpolu no i teraz już sam nie wiem czyje to jest Pan Winterpol byl to ogladac, oszacowal na 50 mln, i na tym stanelo jak narazie. Wczoraj rozmawialem z chlopakami ktorzy tymczasowo to przejeli, mowili ze niedlugo interes rusza ale ciezko bylo sie z nimi dogadac. Z drugiej strony ekipa ktora tam zarzadzala w zeszlym roku a teraz prowadzi "Sokolec" mowi ze cale sterowanie i szafy sa pokradzione i nie wieza w to zeby dalo sie "odpalic" w szybkim czasie, oby sie mylili. Generalnie sprawa wyglada tak ze wyciag mozna odkupic w kazdej chwili ale stoki sa dzierzawione od nadlesnictwa ktore nie chce ich odsprzedac wiec temat jest drazliwy. Szkoda ze przy takiej pogodzie wyciag stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Gdzie diabeł nie może, tam Ryśka pośle... Jeszcze pojeździmy na Sowie, że hej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cos sie dzieje bo ze strony sciagneli info ze wyciag nie czynny: http://wielkasowa.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi