.Beata. Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ...tak będę!!! Wzajemnie! edit: balkonik zostawię na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ...tak będę!!! Wzajemnie! edit: balkonik zostawię na dole Co Ty na dole? A nie na górze? Przecież z balkoniku będziemy razem zjeżdżać!!! I się ścigać na tyczkach! Pisałam wcześniej, że jeździłam z p. Henrykiem 93 czy 94 lata .... wtedy tak ze dwa lata temu w Coppper Mountain. W tym roku ponownie pojedziemy, więc będę się oglądać czy jeszcze jeździ. Pamiętam, że nosił czapkę zamiast kasku i herbatnikami i herbatą częstował i ogólnie był w świetnej formie. Czego sobie i Wam wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 No nie będę sobie obciachu robiła z balkonikiem ortopedycznym na wyciągu przecież! Reszta - ekstra! Mam tylko jeden warunek: zamiast tyczek będą stali młodzi „tyczkarze” tak dla zdrowotności ... a i krajobraz jakby zyska Jak kolanówki, to nie muszą stać, choć z drugiej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 No nie będę sobie obciachu robiła z balkonikiem ortopedycznym na wyciągu przecież! Reszta - ekstra! Mam tylko jeden warunek: zamiast tyczek będą stali młodzi „tyczkarze” tak dla zdrowotności ... a i krajobraz jakby zyska Ale jaki tam obciach, z rowerami jeżdżą to i z balkonikiem można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Czyżby Clint Eastwood był szerszy w barach niż Schwarzenegger??? Taka pierwsza myśl mi się nasunęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Ziemowit1 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Czyżby Clint Eastwood był szerszy w barach niż Schwarzenegger??? Taka pierwsza myśl mi się nasunęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi