Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Mam wrażenie graniczące z pewnością, że ta szybka z kasku UVEX HLMT 400 VISOR pasuje do mojego kasku Blizzard Double Visor. Jestem okularnikiem, lubię jeździć po południu, w marnych warunkach świetlnych a Blizzard do mojego kasku daje tylko S2. Mi zależy na S1 lub/i S0. Bardzo proszę aby ktoś posiadający kask UVEX HLMT 400 VISOR zrobił mi fotkę mocowania szyby do kasku. Thx z góry. KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_Kr Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Sam sobie odpowiadam, bo sprawę rozkminiłem. Więc - jakby ktoś miał taki problem - szyby te są kompatybilne. Dziś w krośnieńskim Rojax'ie przełożyłem. Pozdrawiam ekipę z Rojax'a. Bardzo pomocni ludzie. Zakupiłem. Droga jest :/ ... trudno. Jak jest ciemno to w S2 jestem ślepy. Pozdrawiam KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi