kordiankw Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Mimo pandemii Szczyrk zbuduje centrum przesiadkowe. To szansa na mniejsze korki (wyborcza.pl) Mimo pandemii Szczyrk zrealizuje kluczową inwestycję dla narciarzy i turystów. W grudniu tego roku powinno być gotowe centrum przesiadkowe wraz z parkingiem w Szczyrku. Miasto zrealizuje tę inwestycję, chociaż jego budżet cierpi przez pandemię koronawirusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ferie na całego, naród ruszył w góry.https://dziennikzach.../ar/c1-15382056Przyznam się, że też ruszam kiedy tylko mogę. Dzisiaj z sankami w Beskid Mały. Z Magurki było widać jak na Skrzycznym śnieżą wszystkie armatki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Slynna ławeczka na Ochodzitej powróciła w nowej postaci... dzisiaj trochę trudno było się tam dopchać... Koniakow i Istebna w tle. Przy dobrej pogodzie miejsce jest niezwykle... Barania Gora. Pn-zach - masyw Czantorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Czyli powinniśmy głosować na Konfederację, bo tylko oni są covidosceptyczni. Lewactwo w Europie też pozamykało wszystko. PS. Łukaszenko też kpi z tego wirusa. Konfederacja faktycznie nadaje się na Białoruś - do Łukaszenki. A i rzeczywiście w PL prawie wszystkie przedsiębiorstwa pozamykane (w ten czy inny sposób ) - za wyjątkiem kościołów, gdzie czarni dalej zarabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja jestem ciekawy czy jeszcze te orczyki będą działać. Bardzo fajnie tam się jeździło w latach 80/90 bez tzw. zaplecza gastronomicznego. Ten był w plecaku na cały dzień. Zimy też były inne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja jestem ciekawy czy jeszcze te orczyki będą działać. Bardzo fajnie tam się jeździło w latach 80/90 bez tzw. zaplecza gastronomicznego. Ten był w plecaku na cały dzień. Zimy też były inne! Ja tam parę lat temu jeszcze jeździłem, wydaje mi się, że potem też przez kilka sezonów chodziły...w sumie nie sprawdzałem jak ostanie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja tam parę lat temu jeszcze jeździłem, wydaje mi się, że potem też przez kilka sezonów chodziły...w sumie nie sprawdzałem jak ostanie lata.Ostatnie 5 na pewno nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ostatnie 5 na pewno nie działał.ostatnio tam jeździłem jako nastolatek, ponad 20 lat temu, ale to była, jest fajna górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Slynna ławeczka na Ochodzitej powróciła w nowej postaci... dzisiaj trochę trudno było się tam dopchać... Koniakow i Istebna w tle. Przy dobrej pogodzie miejsce jest niezwykle...Barania Gora.Pn-zach - Masyw Czantorii I byłeś 15 km oyd Rajczy i na kawkę nie wpadłeś... wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Chlip.... obiecuję poprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ochodzita chodziła tak z 5 latemu, były relacje na skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
se7 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja jestem ciekawy czy jeszcze te orczyki będą działać. Bardzo fajnie tam się jeździło w latach 80/90 bez tzw. zaplecza gastronomicznego. Ten był w plecaku na cały dzień. Zimy też były inne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja jestem ciekawy czy jeszcze te orczyki będą działać. Bardzo fajnie tam się jeździło w latach 80/90 bez tzw. zaplecza gastronomicznego. Ten był w plecaku na cały dzień. Zimy też były inne! Ja tam parę lat temu jeszcze jeździłem, wydaje mi się, że potem też przez kilka sezonów chodziły...w sumie nie sprawdzałem jak ostanie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja tam parę lat temu jeszcze jeździłem, wydaje mi się, że potem też przez kilka sezonów chodziły...w sumie nie sprawdzałem jak ostanie lata.Ostatnie 5 na pewno nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ostatnie 5 na pewno nie działał.ostatnio tam jeździłem jako nastolatek, ponad 20 lat temu, ale to była, jest fajna górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Slynna ławeczka na Ochodzitej powróciła w nowej postaci... dzisiaj trochę trudno było się tam dopchać... Koniakow i Istebna w tle. Przy dobrej pogodzie miejsce jest niezwykle...Barania Gora.Pn-zach - Masyw Czantorii I byłeś 15 km oyd Rajczy i na kawkę nie wpadłeś... wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Chlip.... obiecuję poprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ochodzita chodziła tak z 5 latemu, były relacje na skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja tam parę lat temu jeszcze jeździłem, wydaje mi się, że potem też przez kilka sezonów chodziły...w sumie nie sprawdzałem jak ostanie lata.Ostatnie 5 na pewno nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ostatnie 5 na pewno nie działał.ostatnio tam jeździłem jako nastolatek, ponad 20 lat temu, ale to była, jest fajna górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Slynna ławeczka na Ochodzitej powróciła w nowej postaci... dzisiaj trochę trudno było się tam dopchać... Koniakow i Istebna w tle. Przy dobrej pogodzie miejsce jest niezwykle...Barania Gora.Pn-zach - Masyw Czantorii I byłeś 15 km oyd Rajczy i na kawkę nie wpadłeś... wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Chlip.... obiecuję poprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ochodzita chodziła tak z 5 latemu, były relacje na skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi