jan koval Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Wiem, ze wielu z nas odwiedza Kochamnarty od pewnego czasu otrzymuje wiadomosc :"obsluga zablokowana" : czy cos Wam wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Już działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Nie, nie działa - domena lub usługa zablokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Mi teraz działa. Ale przeważnie widzę komunikat, że domena zablokowana. Był tu na forum kiedyś taki pan piszący jako "jabol" (konto usunięte, czyli admin istnieje, ale się ukrywa?), na forum skionline jako "Jeeb", a na KN "[email protected]". Zapytajcie jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Nie, nie działa - domena lub usługa zablokowana.Sprawdzałem przed chwilą, działa i na Tapatalk i przez przeglądarkę. Wyczyść historię przeglądania na kompie i zaloguj się ponownie. Kilka dni nie działało, były problemy z domeną, nie pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 A tak, rzeczywiście - trzeba było odświeżyć stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Mi teraz działa. Ale przeważnie widzę komunikat, że domena zablokowana. Był tu na forum kiedyś taki pana piszący jako "jabol" (konto usunięte, czyli admin istnieje, ale się ukrywa?), na forum skionline jako "Jeeb", a na KN "[email protected]". Zapytajcie jego. Jeeb to [email protected]? Pewien jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Jeeb to [email protected]? Pewien jesteś? Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Jeeb to [email protected]? Pewien jesteś? Heh, a myślałem, że wszyscy wiedzą Jeeb = [email protected] W zasadzie KN to jedyne miejsce, gdzie robiłem jakieś relacje z nart. Na SF szkoda na to czasu, a na SO mają swoje relacje, a już jakoś nie miałem mocy, aby dublować te z KN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi