mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Nie no, ta argumentacja jest powszechnie znana. Po prostu ktoś mógł oszukiwać. Też czytałem że dermizax jest ok. Ale te spodnie z 4f tak przemakaly jak najtańsze Wedze. Cenę ,,oryginalna,, tych 4f to 999zl, po ,,przecenie,, kupiłem za 500... Spodnie już są w reklamacji więc nie sprawdzę metek...Oj. Jeśli za tyle to slusznie reklamujesz... za ta kasę można dostać porządne spodnie. Myślałem że to coś za 150..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sama tkanina jest bardzo dobra. Pytanie zasadnicze czy Twoje obecne spodnie są aby na pewno wykonane z tej właśnie tkaniny i czy są prawidłowo uszyte. Zasadnicza różnica jest w tym, że 4F szyje swoje ubrania niekoniecznie w naszym kraju i robi to raczej na masową skalę, a JMP to manufaktura, która dba o jakość (np. sprawdza poszczególne partie dostarczonego materiału), szyje ubrania dla klubów sportowych, instruktorów narciarstwa oraz paralotniarzy. Potwierdzam. Tak jak pisałem - mam kilka rzeczy z tą membraną i nie narzekam. 4F ma problem nie z samą tkaniną tylko z szyciem (i co za tym idzie szczelnością szwów). Jakość tego szycia jest „w kratkę”. Moja kurtka 4F jest ok, ale np. rękawice małżonki do wyrzucenia. Generalnie - jakość w porównaniu do wspomnianego Schoffela znacząco niższa. Schoffel to jeden z najlepszych producentów w średniej półce cenowej (mam spodnie, są super). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 A jakie problemy miewa Nevica? .. kupiłem synowi spodnie... Chyba ok. 8k. Wyjazd za 15 min a rzep jeb...odprul sie. O co fiksy leciały. Szycie naprędce, palce pokłute. To już co, tylko spod znaku pająka warto?..... Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 A jakie problemy miewa Nevica? .. kupiłem synowi spodnie... Chyba ok. 8k. Wyjazd za 15 min a rzep jeb...odprul sie. O co fiksy leciały. Szycie naprędce, palce pokłute. To już co, tylko spod znaku pająka warto?..... Ehh Ja tam wolę porządne firmy outdoorowe typu Mammut, Rab, Acteryx i jeszcze kilkanaście równie dobrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Z nieukrywaną radością śpieszę poinformować, że 4F pozytywnie rozpatrzył moje zgłoszenie reklamacyjne spodni o których pisałem w temacie. Jadę po kasę. Zastanawiam się czy będzie jakieś wyjaśnienie, które ewentualnie mogłoby ukierunkować moje kolejne zakupy. Nie ukrywam, że kurtki 10k od Nich kompletnie nie przemakały i są wręcz bardzo przyjemne w użytkowaniu. Jeśli te spodnie to była wpadka z serią, to ... może warto znów ich firmę wybrać. A może ktoś z Was się nudzi i wrzuci jakąś propozycję z neta. Około 500zł. XL, czarne z ewentualnymi wstawkami odblaskowymi, czerwonymi (dla bajeru lekkiego ). A może ktoś ma na sprzedaż jakąś perełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Zobacz na skiteam. Maja jakies dobre przeceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Z nieukrywaną radością śpieszę poinformować, że 4F pozytywnie rozpatrzył moje zgłoszenie reklamacyjne spodni o których pisałem w temacie. Jadę po kasę. Zastanawiam się czy będzie jakieś wyjaśnienie, które ewentualnie mogłoby ukierunkować moje kolejne zakupy. Nie ukrywam, że kurtki 10k od Nich kompletnie nie przemakały i są wręcz bardzo przyjemne w użytkowaniu. Jeśli te spodnie to była wpadka z serią, to ... może warto znów ich firmę wybrać. A może ktoś z Was się nudzi i wrzuci jakąś propozycję z neta. Około 500zł. XL, czarne z ewentualnymi wstawkami odblaskowymi, czerwonymi (dla bajeru lekkiego ). A może ktoś ma na sprzedaż jakąś perełkę. Fajnie, że uznali reklamację, ale................... nie idź tą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 No dobra, nie pójdę. Lamer jestem w te klocki, to posłucham innych... Zatem ruszam na poszukiwania i będę się radził tu... Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Nie wiem, gdzie to wpisać, a może komuś się przyda, jeżeli będzie sezon... Na polskiej stronie Salomona jest przecena ciuchów i akcesoriów. Kurtki i spodnie narciarskie są przecenione 20-30% i to nie wszystkie. Ale np bluzy polarowe czy bielizna termo trafia się nawet 50%. A dodatkowo przy podsumowaniu odejmuje dalsze 10% od już obniżonej ceny, więc warto sprawdzić. Wysyłka darmowa mi wyszła dodatkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ja jestem wierny Salmonowi i zadowolony z niego. Tylko szukam przecen bo oryginalnie to trochę za drogo ich ciuchy. Może nie chodzi o wierność, ale lubię spodnie z kieszeniami na tyłku, a takie robi Salomon;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Fajnie, że uznali reklamację, ale................... nie idź tą drogą No co Ty . Ja dziś widziałem takie info. "Robert Lewandowski dołączył do drużyny 4F i razem wkraczają do gry!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia A ja wręcz przeciwnie: 1. kurtka która miała być softshellem jest gąbką kiedy kropi (nie pada - kropi), jest w niej kure.sko zimno nawet przy minimalnym wietrze, a jak nier wieje to cerata w której nie da się wytrzymać. Druga ma inną powłokę wiec nie jest gąbką - reszta taka sama. 2. rękawiczki to jakaś pomyłka - rozpruły się na pierwszym wyjeździe od trzymania kijków, a nie mam rączek wyłożonych papierem ściernym 3. najlepiej zachowuje się czapka - termika ok, ale straciła kształt i wygląda jak bida z nędzą. Służy do prac w ogrodzie. 4. Na razie jedyna rzecz z której korzystam to kask kupiony "po drodze" bo zapomniałem, ale ma logo które Anżej wypina na piersi jak orła, więc zasłoniłem naklejką WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Posłuchaj rady Wujot'a lub Mario33 ale za kasę z Salomona kupisz o lepszych parametrach z podanych przez Wujota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hm, jak wpisze "narciarskie" to mam narciarskie. W całej reszcie (vide - "właściwe" outdoorowe) się średnio orientuję. Bardzo proszę o jakieś linki do takich perełek o jakich pisze Wujot. Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Salomon: https://www.salomon....e/clothing.html Jeżeli Schoffel (polecam) to mogę poszukać, ale wtedy co mam konkretnie znaleźć to podpowiedzieć to znajdę, bo nie ma oficjalnego jednego miejsca. Są już przeceny na Descente, ale nie takie jak ja kiedyś trafiłem... EDIT: mogę odsprzedać spodnie Descente męskie, czarne, za 600 zł. Rozmiar 54/XL, ale z krótką nogawką. Model nienowy, ale nigdy nie używane, jeszcze metki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Spodnie 4f dermizax 20000 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Krzysiek_Kr Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 A jakie problemy miewa Nevica? .. kupiłem synowi spodnie... Chyba ok. 8k. Wyjazd za 15 min a rzep jeb...odprul sie. O co fiksy leciały. Szycie naprędce, palce pokłute. To już co, tylko spod znaku pająka warto?..... Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 A jakie problemy miewa Nevica? .. kupiłem synowi spodnie... Chyba ok. 8k. Wyjazd za 15 min a rzep jeb...odprul sie. O co fiksy leciały. Szycie naprędce, palce pokłute. To już co, tylko spod znaku pająka warto?..... Ehh Ja tam wolę porządne firmy outdoorowe typu Mammut, Rab, Acteryx i jeszcze kilkanaście równie dobrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Z nieukrywaną radością śpieszę poinformować, że 4F pozytywnie rozpatrzył moje zgłoszenie reklamacyjne spodni o których pisałem w temacie. Jadę po kasę. Zastanawiam się czy będzie jakieś wyjaśnienie, które ewentualnie mogłoby ukierunkować moje kolejne zakupy. Nie ukrywam, że kurtki 10k od Nich kompletnie nie przemakały i są wręcz bardzo przyjemne w użytkowaniu. Jeśli te spodnie to była wpadka z serią, to ... może warto znów ich firmę wybrać. A może ktoś z Was się nudzi i wrzuci jakąś propozycję z neta. Około 500zł. XL, czarne z ewentualnymi wstawkami odblaskowymi, czerwonymi (dla bajeru lekkiego ). A może ktoś ma na sprzedaż jakąś perełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Zobacz na skiteam. Maja jakies dobre przeceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Z nieukrywaną radością śpieszę poinformować, że 4F pozytywnie rozpatrzył moje zgłoszenie reklamacyjne spodni o których pisałem w temacie. Jadę po kasę. Zastanawiam się czy będzie jakieś wyjaśnienie, które ewentualnie mogłoby ukierunkować moje kolejne zakupy. Nie ukrywam, że kurtki 10k od Nich kompletnie nie przemakały i są wręcz bardzo przyjemne w użytkowaniu. Jeśli te spodnie to była wpadka z serią, to ... może warto znów ich firmę wybrać. A może ktoś z Was się nudzi i wrzuci jakąś propozycję z neta. Około 500zł. XL, czarne z ewentualnymi wstawkami odblaskowymi, czerwonymi (dla bajeru lekkiego ). A może ktoś ma na sprzedaż jakąś perełkę. Fajnie, że uznali reklamację, ale................... nie idź tą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 No dobra, nie pójdę. Lamer jestem w te klocki, to posłucham innych... Zatem ruszam na poszukiwania i będę się radził tu... Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Nie wiem, gdzie to wpisać, a może komuś się przyda, jeżeli będzie sezon... Na polskiej stronie Salomona jest przecena ciuchów i akcesoriów. Kurtki i spodnie narciarskie są przecenione 20-30% i to nie wszystkie. Ale np bluzy polarowe czy bielizna termo trafia się nawet 50%. A dodatkowo przy podsumowaniu odejmuje dalsze 10% od już obniżonej ceny, więc warto sprawdzić. Wysyłka darmowa mi wyszła dodatkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ja jestem wierny Salmonowi i zadowolony z niego. Tylko szukam przecen bo oryginalnie to trochę za drogo ich ciuchy. Może nie chodzi o wierność, ale lubię spodnie z kieszeniami na tyłku, a takie robi Salomon;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Fajnie, że uznali reklamację, ale................... nie idź tą drogą No co Ty . Ja dziś widziałem takie info. "Robert Lewandowski dołączył do drużyny 4F i razem wkraczają do gry!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia A ja wręcz przeciwnie: 1. kurtka która miała być softshellem jest gąbką kiedy kropi (nie pada - kropi), jest w niej kure.sko zimno nawet przy minimalnym wietrze, a jak nier wieje to cerata w której nie da się wytrzymać. Druga ma inną powłokę wiec nie jest gąbką - reszta taka sama. 2. rękawiczki to jakaś pomyłka - rozpruły się na pierwszym wyjeździe od trzymania kijków, a nie mam rączek wyłożonych papierem ściernym 3. najlepiej zachowuje się czapka - termika ok, ale straciła kształt i wygląda jak bida z nędzą. Służy do prac w ogrodzie. 4. Na razie jedyna rzecz z której korzystam to kask kupiony "po drodze" bo zapomniałem, ale ma logo które Anżej wypina na piersi jak orła, więc zasłoniłem naklejką WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Posłuchaj rady Wujot'a lub Mario33 ale za kasę z Salomona kupisz o lepszych parametrach z podanych przez Wujota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hm, jak wpisze "narciarskie" to mam narciarskie. W całej reszcie (vide - "właściwe" outdoorowe) się średnio orientuję. Bardzo proszę o jakieś linki do takich perełek o jakich pisze Wujot. Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Salomon: https://www.salomon....e/clothing.html Jeżeli Schoffel (polecam) to mogę poszukać, ale wtedy co mam konkretnie znaleźć to podpowiedzieć to znajdę, bo nie ma oficjalnego jednego miejsca. Są już przeceny na Descente, ale nie takie jak ja kiedyś trafiłem... EDIT: mogę odsprzedać spodnie Descente męskie, czarne, za 600 zł. Rozmiar 54/XL, ale z krótką nogawką. Model nienowy, ale nigdy nie używane, jeszcze metki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Spodnie 4f dermizax 20000 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Z nieukrywaną radością śpieszę poinformować, że 4F pozytywnie rozpatrzył moje zgłoszenie reklamacyjne spodni o których pisałem w temacie. Jadę po kasę. Zastanawiam się czy będzie jakieś wyjaśnienie, które ewentualnie mogłoby ukierunkować moje kolejne zakupy. Nie ukrywam, że kurtki 10k od Nich kompletnie nie przemakały i są wręcz bardzo przyjemne w użytkowaniu. Jeśli te spodnie to była wpadka z serią, to ... może warto znów ich firmę wybrać. A może ktoś z Was się nudzi i wrzuci jakąś propozycję z neta. Około 500zł. XL, czarne z ewentualnymi wstawkami odblaskowymi, czerwonymi (dla bajeru lekkiego ). A może ktoś ma na sprzedaż jakąś perełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Zobacz na skiteam. Maja jakies dobre przeceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Z nieukrywaną radością śpieszę poinformować, że 4F pozytywnie rozpatrzył moje zgłoszenie reklamacyjne spodni o których pisałem w temacie. Jadę po kasę. Zastanawiam się czy będzie jakieś wyjaśnienie, które ewentualnie mogłoby ukierunkować moje kolejne zakupy. Nie ukrywam, że kurtki 10k od Nich kompletnie nie przemakały i są wręcz bardzo przyjemne w użytkowaniu. Jeśli te spodnie to była wpadka z serią, to ... może warto znów ich firmę wybrać. A może ktoś z Was się nudzi i wrzuci jakąś propozycję z neta. Około 500zł. XL, czarne z ewentualnymi wstawkami odblaskowymi, czerwonymi (dla bajeru lekkiego ). A może ktoś ma na sprzedaż jakąś perełkę. Fajnie, że uznali reklamację, ale................... nie idź tą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 No dobra, nie pójdę. Lamer jestem w te klocki, to posłucham innych... Zatem ruszam na poszukiwania i będę się radził tu... Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Nie wiem, gdzie to wpisać, a może komuś się przyda, jeżeli będzie sezon... Na polskiej stronie Salomona jest przecena ciuchów i akcesoriów. Kurtki i spodnie narciarskie są przecenione 20-30% i to nie wszystkie. Ale np bluzy polarowe czy bielizna termo trafia się nawet 50%. A dodatkowo przy podsumowaniu odejmuje dalsze 10% od już obniżonej ceny, więc warto sprawdzić. Wysyłka darmowa mi wyszła dodatkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ja jestem wierny Salmonowi i zadowolony z niego. Tylko szukam przecen bo oryginalnie to trochę za drogo ich ciuchy. Może nie chodzi o wierność, ale lubię spodnie z kieszeniami na tyłku, a takie robi Salomon;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Fajnie, że uznali reklamację, ale................... nie idź tą drogą No co Ty . Ja dziś widziałem takie info. "Robert Lewandowski dołączył do drużyny 4F i razem wkraczają do gry!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia A ja wręcz przeciwnie: 1. kurtka która miała być softshellem jest gąbką kiedy kropi (nie pada - kropi), jest w niej kure.sko zimno nawet przy minimalnym wietrze, a jak nier wieje to cerata w której nie da się wytrzymać. Druga ma inną powłokę wiec nie jest gąbką - reszta taka sama. 2. rękawiczki to jakaś pomyłka - rozpruły się na pierwszym wyjeździe od trzymania kijków, a nie mam rączek wyłożonych papierem ściernym 3. najlepiej zachowuje się czapka - termika ok, ale straciła kształt i wygląda jak bida z nędzą. Służy do prac w ogrodzie. 4. Na razie jedyna rzecz z której korzystam to kask kupiony "po drodze" bo zapomniałem, ale ma logo które Anżej wypina na piersi jak orła, więc zasłoniłem naklejką WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Posłuchaj rady Wujot'a lub Mario33 ale za kasę z Salomona kupisz o lepszych parametrach z podanych przez Wujota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hm, jak wpisze "narciarskie" to mam narciarskie. W całej reszcie (vide - "właściwe" outdoorowe) się średnio orientuję. Bardzo proszę o jakieś linki do takich perełek o jakich pisze Wujot. Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Salomon: https://www.salomon....e/clothing.html Jeżeli Schoffel (polecam) to mogę poszukać, ale wtedy co mam konkretnie znaleźć to podpowiedzieć to znajdę, bo nie ma oficjalnego jednego miejsca. Są już przeceny na Descente, ale nie takie jak ja kiedyś trafiłem... EDIT: mogę odsprzedać spodnie Descente męskie, czarne, za 600 zł. Rozmiar 54/XL, ale z krótką nogawką. Model nienowy, ale nigdy nie używane, jeszcze metki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Spodnie 4f dermizax 20000 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 No dobra, nie pójdę. Lamer jestem w te klocki, to posłucham innych... Zatem ruszam na poszukiwania i będę się radził tu... Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Nie wiem, gdzie to wpisać, a może komuś się przyda, jeżeli będzie sezon... Na polskiej stronie Salomona jest przecena ciuchów i akcesoriów. Kurtki i spodnie narciarskie są przecenione 20-30% i to nie wszystkie. Ale np bluzy polarowe czy bielizna termo trafia się nawet 50%. A dodatkowo przy podsumowaniu odejmuje dalsze 10% od już obniżonej ceny, więc warto sprawdzić. Wysyłka darmowa mi wyszła dodatkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ja jestem wierny Salmonowi i zadowolony z niego. Tylko szukam przecen bo oryginalnie to trochę za drogo ich ciuchy. Może nie chodzi o wierność, ale lubię spodnie z kieszeniami na tyłku, a takie robi Salomon;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Fajnie, że uznali reklamację, ale................... nie idź tą drogą No co Ty . Ja dziś widziałem takie info. "Robert Lewandowski dołączył do drużyny 4F i razem wkraczają do gry!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia A ja wręcz przeciwnie: 1. kurtka która miała być softshellem jest gąbką kiedy kropi (nie pada - kropi), jest w niej kure.sko zimno nawet przy minimalnym wietrze, a jak nier wieje to cerata w której nie da się wytrzymać. Druga ma inną powłokę wiec nie jest gąbką - reszta taka sama. 2. rękawiczki to jakaś pomyłka - rozpruły się na pierwszym wyjeździe od trzymania kijków, a nie mam rączek wyłożonych papierem ściernym 3. najlepiej zachowuje się czapka - termika ok, ale straciła kształt i wygląda jak bida z nędzą. Służy do prac w ogrodzie. 4. Na razie jedyna rzecz z której korzystam to kask kupiony "po drodze" bo zapomniałem, ale ma logo które Anżej wypina na piersi jak orła, więc zasłoniłem naklejką WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Posłuchaj rady Wujot'a lub Mario33 ale za kasę z Salomona kupisz o lepszych parametrach z podanych przez Wujota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hm, jak wpisze "narciarskie" to mam narciarskie. W całej reszcie (vide - "właściwe" outdoorowe) się średnio orientuję. Bardzo proszę o jakieś linki do takich perełek o jakich pisze Wujot. Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Salomon: https://www.salomon....e/clothing.html Jeżeli Schoffel (polecam) to mogę poszukać, ale wtedy co mam konkretnie znaleźć to podpowiedzieć to znajdę, bo nie ma oficjalnego jednego miejsca. Są już przeceny na Descente, ale nie takie jak ja kiedyś trafiłem... EDIT: mogę odsprzedać spodnie Descente męskie, czarne, za 600 zł. Rozmiar 54/XL, ale z krótką nogawką. Model nienowy, ale nigdy nie używane, jeszcze metki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Spodnie 4f dermizax 20000
Mitek Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć Często korzystaliśmy i korzystamy z ubrań 4F. Kupujemy raczej rzeczy z tańszych segmentów, nie jeździmy na nartach w Himalajach - 900 pln za spodnie to dużo. Satysfakcja pełna, jeżeli coś się psuło - zamki - wymiana od ręki, lub zamiana na porównywalny produkt. Pozdrowienia A ja wręcz przeciwnie: 1. kurtka która miała być softshellem jest gąbką kiedy kropi (nie pada - kropi), jest w niej kure.sko zimno nawet przy minimalnym wietrze, a jak nier wieje to cerata w której nie da się wytrzymać. Druga ma inną powłokę wiec nie jest gąbką - reszta taka sama. 2. rękawiczki to jakaś pomyłka - rozpruły się na pierwszym wyjeździe od trzymania kijków, a nie mam rączek wyłożonych papierem ściernym 3. najlepiej zachowuje się czapka - termika ok, ale straciła kształt i wygląda jak bida z nędzą. Służy do prac w ogrodzie. 4. Na razie jedyna rzecz z której korzystam to kask kupiony "po drodze" bo zapomniałem, ale ma logo które Anżej wypina na piersi jak orła, więc zasłoniłem naklejką WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Posłuchaj rady Wujot'a lub Mario33 ale za kasę z Salomona kupisz o lepszych parametrach z podanych przez Wujota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hm, jak wpisze "narciarskie" to mam narciarskie. W całej reszcie (vide - "właściwe" outdoorowe) się średnio orientuję. Bardzo proszę o jakieś linki do takich perełek o jakich pisze Wujot. Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Salomon: https://www.salomon....e/clothing.html Jeżeli Schoffel (polecam) to mogę poszukać, ale wtedy co mam konkretnie znaleźć to podpowiedzieć to znajdę, bo nie ma oficjalnego jednego miejsca. Są już przeceny na Descente, ale nie takie jak ja kiedyś trafiłem... EDIT: mogę odsprzedać spodnie Descente męskie, czarne, za 600 zł. Rozmiar 54/XL, ale z krótką nogawką. Model nienowy, ale nigdy nie używane, jeszcze metki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Spodnie 4f dermizax 20000
robertdr Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Tu była mokra d..a. Powinna być sucha. Reklamacja uznana. Satysfakcja jest. Szukam dalej. Rossignol lub Spyder .. No to. https://skiteam.pl/s...lack/rozmiar-xl Posłuchaj rady Wujot'a lub Mario33 ale za kasę z Salomona kupisz o lepszych parametrach z podanych przez Wujota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hm, jak wpisze "narciarskie" to mam narciarskie. W całej reszcie (vide - "właściwe" outdoorowe) się średnio orientuję. Bardzo proszę o jakieś linki do takich perełek o jakich pisze Wujot. Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Salomon: https://www.salomon....e/clothing.html Jeżeli Schoffel (polecam) to mogę poszukać, ale wtedy co mam konkretnie znaleźć to podpowiedzieć to znajdę, bo nie ma oficjalnego jednego miejsca. Są już przeceny na Descente, ale nie takie jak ja kiedyś trafiłem... EDIT: mogę odsprzedać spodnie Descente męskie, czarne, za 600 zł. Rozmiar 54/XL, ale z krótką nogawką. Model nienowy, ale nigdy nie używane, jeszcze metki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hm, jak wpisze "narciarskie" to mam narciarskie. W całej reszcie (vide - "właściwe" outdoorowe) się średnio orientuję. Bardzo proszę o jakieś linki do takich perełek o jakich pisze Wujot. Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co do Mario33 - rozumiem, że mam się przyjrzeć marce Schoffel? Salomon: https://www.salomon....e/clothing.html Jeżeli Schoffel (polecam) to mogę poszukać, ale wtedy co mam konkretnie znaleźć to podpowiedzieć to znajdę, bo nie ma oficjalnego jednego miejsca. Są już przeceny na Descente, ale nie takie jak ja kiedyś trafiłem... EDIT: mogę odsprzedać spodnie Descente męskie, czarne, za 600 zł. Rozmiar 54/XL, ale z krótką nogawką. Model nienowy, ale nigdy nie używane, jeszcze metki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Krzysiek_Kr Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Te JMP są super. https://jmpsport.com...-123.html?v=261 I te wentylacje, szczególnie w pierwszych chwilach na stoku, gdy emocje grzeją na maxa... Coś w ten deseń ... to mi pasuje, ale nie ta cena. Max 700 mogę dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi