brachol Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Pod warunkiem, że to był rzeczywiście prezes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 nie wiem, czy wiadomość ta już tu trafiła. Ale zrobiła się afera z szczepieniem poza kolejnością aktorów, a prezes zaszczepił się 27.12 Folie macie źle założoną: 1) widać, że jest zasięg (tvn, soku z buraka czy innych "niezależnych mediów"), 2) błyskawica - wiadomo, 3) BZDURA! Majka - kombinuj z "tajną" promocją/to wina PiS/"nic się nie stało",.. jak widać foliarze z KO/Lewicy łykają :-) Bo przecież "jak to wszystko p..." (oczywiście przez PiS) to nie będzie do śmiechu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Niestety ten powyżej ma racje - to jest fake - jak program szczepień pier... to będzie wina pis-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Folie macie źle założoną: 1) widać, że jest zasięg (tvn, soku z buraka czy innych "niezależnych mediów"), 2) błyskawica - wiadomo, 3) BZDURA! Majka - kombinuj z "tajną" promocją/to wina PiS/"nic się nie stało",.. jak widać foliarze z KO/Lewicy łykają :-) Bo przecież "jak to wszystko p..." (oczywiście przez PiS) to nie będzie do śmiechu :-) masz rację. Nie sprawdziłam, a że wydało się prawdopodobne.... nie wiem tylko o co Ci chodzi z błyskawicą i dlaczego nazywasz mnie foliarzem? Chciałeś mnie obrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... Ta... artystka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Ta... artystka;-)Fakt... artystka z niej niezła.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 masz rację. Nie sprawdziłam, a że wydało się prawdopodobne.... nie wiem tylko o co Ci chodzi z błyskawicą i dlaczego nazywasz mnie foliarzem? Chciałeś mnie obrazić? (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)?Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ja też kce, ja też... jak mnie nauczysz jeździć to mogę nawet cały wyjazd nosić maseczkę z błyskawicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ale że co? W ramach pokuty niszczysz sobie krawędzie swoich ukochanych deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. I akurat przechodziła;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jak to dobrze wiedzieć nieco więcej (a w zasadzie już to wiedzieliśmy, ale fajnie , że wiemy to oficjalnie) Szczepionka przeciw COVID-19 wkrótce ma trafić do kolejnej grupy. Tymczasem pełnomocnik rządu ds. szczepień wskazuje na to, że przyjmowanie preparatu będzie musiało być powtarzane co rok. https://wiadomosci.w...95803167046592a gratulacje!!!! jest pierwsza osoba na swiecie, ktora to wie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Bo nie interesuje. Na razie szczepionki leżą w magazynie. Ciekawe czy mają magazyny na tak niskie temperatury? Poleży sobie do jesieni, aż zgnije. I co się z nią zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Niestety ten powyżej ma racje - to jest fake - jak program szczepień pier... to będzie wina pis-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Folie macie źle założoną: 1) widać, że jest zasięg (tvn, soku z buraka czy innych "niezależnych mediów"), 2) błyskawica - wiadomo, 3) BZDURA! Majka - kombinuj z "tajną" promocją/to wina PiS/"nic się nie stało",.. jak widać foliarze z KO/Lewicy łykają :-) Bo przecież "jak to wszystko p..." (oczywiście przez PiS) to nie będzie do śmiechu :-) masz rację. Nie sprawdziłam, a że wydało się prawdopodobne.... nie wiem tylko o co Ci chodzi z błyskawicą i dlaczego nazywasz mnie foliarzem? Chciałeś mnie obrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... Ta... artystka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Ta... artystka;-)Fakt... artystka z niej niezła.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 masz rację. Nie sprawdziłam, a że wydało się prawdopodobne.... nie wiem tylko o co Ci chodzi z błyskawicą i dlaczego nazywasz mnie foliarzem? Chciałeś mnie obrazić? (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)?Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ja też kce, ja też... jak mnie nauczysz jeździć to mogę nawet cały wyjazd nosić maseczkę z błyskawicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ale że co? W ramach pokuty niszczysz sobie krawędzie swoich ukochanych deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. I akurat przechodziła;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jak to dobrze wiedzieć nieco więcej (a w zasadzie już to wiedzieliśmy, ale fajnie , że wiemy to oficjalnie) Szczepionka przeciw COVID-19 wkrótce ma trafić do kolejnej grupy. Tymczasem pełnomocnik rządu ds. szczepień wskazuje na to, że przyjmowanie preparatu będzie musiało być powtarzane co rok. https://wiadomosci.w...95803167046592a gratulacje!!!! jest pierwsza osoba na swiecie, ktora to wie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Bo nie interesuje. Na razie szczepionki leżą w magazynie. Ciekawe czy mają magazyny na tak niskie temperatury? Poleży sobie do jesieni, aż zgnije. I co się z nią zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... Ta... artystka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Ta... artystka;-)Fakt... artystka z niej niezła.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 masz rację. Nie sprawdziłam, a że wydało się prawdopodobne.... nie wiem tylko o co Ci chodzi z błyskawicą i dlaczego nazywasz mnie foliarzem? Chciałeś mnie obrazić? (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)?Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ja też kce, ja też... jak mnie nauczysz jeździć to mogę nawet cały wyjazd nosić maseczkę z błyskawicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ale że co? W ramach pokuty niszczysz sobie krawędzie swoich ukochanych deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. I akurat przechodziła;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jak to dobrze wiedzieć nieco więcej (a w zasadzie już to wiedzieliśmy, ale fajnie , że wiemy to oficjalnie) Szczepionka przeciw COVID-19 wkrótce ma trafić do kolejnej grupy. Tymczasem pełnomocnik rządu ds. szczepień wskazuje na to, że przyjmowanie preparatu będzie musiało być powtarzane co rok. https://wiadomosci.w...95803167046592a gratulacje!!!! jest pierwsza osoba na swiecie, ktora to wie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Bo nie interesuje. Na razie szczepionki leżą w magazynie. Ciekawe czy mają magazyny na tak niskie temperatury? Poleży sobie do jesieni, aż zgnije. I co się z nią zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Ta... artystka;-)Fakt... artystka z niej niezła.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 masz rację. Nie sprawdziłam, a że wydało się prawdopodobne.... nie wiem tylko o co Ci chodzi z błyskawicą i dlaczego nazywasz mnie foliarzem? Chciałeś mnie obrazić? (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 (Specyficzne poczucie humoru + skróty myślowe + skojarzenia + ironia) × (syn pokazał mi film o wujku foliarzu + absurd fake newsa + ikona ładowania baterii + błyskawica strajku kobiet) = ubawił mnie Twój wpis. Nie, nie chciałem Cię obrazić, przynajmniej nie specjalnie. Przepraszać nie będę = równe traktowanie :-) ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)?Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ja też kce, ja też... jak mnie nauczysz jeździć to mogę nawet cały wyjazd nosić maseczkę z błyskawicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ale że co? W ramach pokuty niszczysz sobie krawędzie swoich ukochanych deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. I akurat przechodziła;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jak to dobrze wiedzieć nieco więcej (a w zasadzie już to wiedzieliśmy, ale fajnie , że wiemy to oficjalnie) Szczepionka przeciw COVID-19 wkrótce ma trafić do kolejnej grupy. Tymczasem pełnomocnik rządu ds. szczepień wskazuje na to, że przyjmowanie preparatu będzie musiało być powtarzane co rok. https://wiadomosci.w...95803167046592a gratulacje!!!! jest pierwsza osoba na swiecie, ktora to wie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Bo nie interesuje. Na razie szczepionki leżą w magazynie. Ciekawe czy mają magazyny na tak niskie temperatury? Poleży sobie do jesieni, aż zgnije. I co się z nią zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Córka zaszczepiona Pfizerem. Trochę przypadkowo.... .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 .... tzn jak? z łapanki? Miała się zepsuć( szczepionka)?Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ja też kce, ja też... jak mnie nauczysz jeździć to mogę nawet cały wyjazd nosić maseczkę z błyskawicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ale że co? W ramach pokuty niszczysz sobie krawędzie swoich ukochanych deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. I akurat przechodziła;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jak to dobrze wiedzieć nieco więcej (a w zasadzie już to wiedzieliśmy, ale fajnie , że wiemy to oficjalnie) Szczepionka przeciw COVID-19 wkrótce ma trafić do kolejnej grupy. Tymczasem pełnomocnik rządu ds. szczepień wskazuje na to, że przyjmowanie preparatu będzie musiało być powtarzane co rok. https://wiadomosci.w...95803167046592a gratulacje!!!! jest pierwsza osoba na swiecie, ktora to wie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Bo nie interesuje. Na razie szczepionki leżą w magazynie. Ciekawe czy mają magazyny na tak niskie temperatury? Poleży sobie do jesieni, aż zgnije. I co się z nią zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kaka61 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 ok, nie ma sprawy, w ramach równego traktowania przejadę Ci krawędziami po nowych nartach Tylko niech ruszą wyciągi Ale że co? W ramach pokuty niszczysz sobie krawędzie swoich ukochanych deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Dokładnie. Ktoś dostał 6 opakowań za dużo a trwałość do dzisiaj.... Skierowanie miała na koniec stycznia. I akurat przechodziła;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jak to dobrze wiedzieć nieco więcej (a w zasadzie już to wiedzieliśmy, ale fajnie , że wiemy to oficjalnie) Szczepionka przeciw COVID-19 wkrótce ma trafić do kolejnej grupy. Tymczasem pełnomocnik rządu ds. szczepień wskazuje na to, że przyjmowanie preparatu będzie musiało być powtarzane co rok. https://wiadomosci.w...95803167046592a gratulacje!!!! jest pierwsza osoba na swiecie, ktora to wie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Bo nie interesuje. Na razie szczepionki leżą w magazynie. Ciekawe czy mają magazyny na tak niskie temperatury? Poleży sobie do jesieni, aż zgnije. I co się z nią zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zibi28 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Bo nie interesuje. Na razie szczepionki leżą w magazynie. Ciekawe czy mają magazyny na tak niskie temperatury? Poleży sobie do jesieni, aż zgnije. I co się z nią zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ważne, żeby kupić szczepionkę. A jeszcze ważniejsze, żeby za nią zapłacić. Ale przecież to nas nie interesuje, bo przecież szczepionka jest DARMOWA! Prawda!? Nie tyle darmowa, co zapłacona z budżetu czyli najprawdopodobniej z kieszeni polityków (oni przecież tworzą budżet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Lekarze walczyli o pacjenta 2 tygodnie. Niestety mężczyzna zmarł z powodu udaru krwotocznego. - Dali mu lekarstwa. Dali mu niesamowitą ilość wlewów płytek krwi - twierdzi Heidi - Ale bez względu na to, co zrobili, nic nie pomogło. W badaniach krwi za każdym razem brakowało płytek – wspomina kobieta. - Mój mąż rozmawiał z lekarzami, którzy stwierdzili, że jest wysoce prawdopodobne, że przyczyną nagłej choroby była szczepionka - twierdzi żona zmarłego." Więcej poniżej https://kobieta.wp.p...95024250501920a Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ronin Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Przeczytaj uważnie cały tekst - "raz na jakiś czas pił alkohol". I już wiesz wszystko F..k, przeoczyłem to. Wszystko jasne. Pił za rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie
MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 zarejestrowałam teściową na szczepienie, będzie 26.01, pierwszy termin jaki był dostępny. Znaczy po północy były wszystkie jeszcze dostępne. Przychodnie dostają po 30 dawek na tydzień. Cholernie mało W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowe szczepienie
MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? założenie profilu zaufanego przez jej bank założenie konta/zalogowanie poprzez profil zaufany/ na pacjent.gov.pl i uzupełnienie danych na kocie tym pojawilo się e-skierowanie wejście do e-rejestracji, wpisanie maila i telefonu, wybranie przedziału czasowego i miasta wybranie dnia i godziny / główna strona https://pacjent.gov.pl/ finito potwierdzenie przyszło na maila i na sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Wujot Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 W jaki sposób? Czy znalazłaś jej e-skierowanie, czy w przychodni widzieli jej skierowanie? Zrobiłaś to przez epacjenta logując się na konto teściowej??? Maćku! U mnie to wygladało tak: o 24:00 nie działająca strona i zablokowany numer 989, poszedłem spać. O 6:00 strona dalej nie działała ale na telefonie informacja, że jestem 30+. Po minucie, może dwóch (zanim uruchomiłem programy na kompie bo pomyślałem, że to potrwa) odezwała się rejestracja. O tej godzinie wiele wrocławskich punktów zapisywało już na marzec ale znalazło się też na 26.01 w szpitalu tymczasowym na peryferiach miasta. Tam zgłosiłem rodziców a 8:00 dzwonili, że dostali SMS z potwierdzeniem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi