star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Otworzyli w piątek w samo południe. Blisko miałem to przypomniałem sobie. Kiedyś tylko na nocnej, fajny łącznik. Znaczy droga przez las jak w Zieleńcu. Tym razem czynna krótsza kanapą i orczyk. Z lewej patrząc w dół stoku. Łagodnego. Choć nie trzeba szukać prędkości na szczęście. Stromiej, płasko, stromiej taka dynamika. Stok przygotowany dobrze, pusto. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 Blisko a jednak daleko… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Dziś tradycyjnie. 75 zeta. Pierwsza godzina 10 osób. Druga godzina kluby i tyczki. Trzecia najlepszy śnieg i off. Padało. Deszcz. Potem przejaśnienia. Twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 38 minut temu, star napisał: Dziś tradycyjnie. 75 zeta. Pierwsza godzina 10 osób. Druga godzina kluby i tyczki. Trzecia najlepszy śnieg i off. Padało. Deszcz. Potem przejaśnienia. Twardo. Cześć Widzę, że od niedzieli to się trochę trasa zdegradowała, są przetarcia i mimo śnieżenia ta sama część trasy otwarta, dzięki za relację. Ale tłumów nie było co najważniejsze. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, Marcos73 napisał: Cześć Widzę, że od niedzieli to się trochę trasa zdegradowała, są przetarcia i mimo śnieżenia ta sama część trasy otwarta, dzięki za relację. Ale tłumów nie było co najważniejsze. Pozdrawiam Na trasie ani poza narta mi o nic nie zazgrzytała, a ten mały fragment jutrzejszy śnieg przykryje, dziś z deszczem mocna baza. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 18 minut temu, star napisał: Na trasie ani poza narta mi o nic nie zazgrzytała, a ten mały fragment jutrzejszy śnieg przykryje, dziś z deszczem mocna baza. To dobrze - w sobotę mam gdzieś z synem jechać na chwilę, bo o 16.00 w Krk mam Wigilię w pracy i mam mało czasu - może tam - ostatnio było mało ludzi i stok fajnie przygotowany, chociaż nieco płasko, ale da się pojeździć. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 2 godziny temu, Marcos73 napisał: To dobrze - w sobotę mam gdzieś z synem jechać na chwilę, bo o 16.00 w Krk mam Wigilię w pracy i mam mało czasu - może tam - ostatnio było mało ludzi i stok fajnie przygotowany, chociaż nieco płasko, ale da się pojeździć. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam Może Jurgow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 3 minuty temu, star napisał: Może Jurgow? Niestety Mój syn rzyga już Jurgowem, ojeździł się tam w zeszłym sezonie. Mnie ta trasa pasuje (chodzi o dojazd) - bo droga dobra i szybka i jak będę wyjeżdzał ok 13.00 - to spokojnie na 14.30-15.00 będę w KrK. Na Rusińskim jeszcze nie był (ja tam byłem w zeszłym roku - trafiłem zupełnie przypadkowo), może Grapa (ale to widać z drogi), albo Koziniec (tam stawiał 1-sze kroki) - może czas wrócić do korzeni? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Niestety Mój syn rzyga już Jurgowem, ojeździł się tam w zeszłym sezonie. Mnie ta trasa pasuje (chodzi o dojazd) - bo droga dobra i szybka i jak będę wyjeżdzał ok 13.00 - to spokojnie na 14.30-15.00 będę w KrK. Na Rusińskim jeszcze nie był (ja tam byłem w zeszłym roku - trafiłem zupełnie przypadkowo), może Grapa (ale to widać z drogi), albo Koziniec (tam stawiał 1-sze kroki) - może czas wrócić do korzeni? pozdrawiam A Harenda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Godzinę temu, star napisał: A Harenda? Nie byłem, ale nie zapuszczam się poza NT, może Kluszki, widziałem że się to rozbudowało - jeździłem tam swego czasu z córką, ale była wtedy tylko 1 kanapa i 2 orczyki. Myślałem nad Laskową - też tam bywałem z córką często - ale chyba jeszcze nie chodzi. Nienawidziła tych stoków, niewiedząc czemu, w czwartek już dostawała ataku paniki, później się przyznała, że to orczyki, a w szczególności te zakręty ją doprowadzały do szału, a ja nic nie skojarzyłem 🙂 jak to facet. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Cze Dzisiaj Rusin, czyli pewniak. Na Zakopiance tłumy, 30 minut stania przed Nowym Targiem, armagedon. Oczywiście chyba wszystko w okolicy zaprane, tylko nie Rusin. Ludzi mało jak na początek ferii, stania ZERO! Warun - fantastico. Pogoda marzenie, śnieg petarda cały dzień. Kastle PX 66 sprawdzone, super dechy - dla mnie bomba, drugi zjazd i się już na tyle poznaliśmy, że jazda bez trzymanki. Wypadek na stoku nietypowy, dziecko spadło z kanapy. Była akcja ratunkowa, policja, stok zamknęli, potem otwarli…. Ale na szczęście chyba nic poważnego się nie stało, choć chyba chłopak pojechał do szpitala (chyba), bo karetka była. Było świetnie👍 pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi