.Beata. Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 mmmm...miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Kiepsko widzę finanse ośrodka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Kiepsko widzę finanse ośrodka..... Początek stycznia ogórkowo, w lutym odrobią, a dwa oni naturalnie bogaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Wszystkie wyciągi chodzą. Prawie wszystkie trasy otwarte, w kilku miejscach armatki nawalają że aż miło (przy minus 18 i wilgotności zero wydajność pewnie ze 150 procent :-) ) Codziennie wszystkie trasy wylizane, A ludzi tak na oko ze 400 -500 . Też się zastanawiam jak to się kalkuluje, ale narzekał nie będę :-) Żeby było śmieszniej - dzisiaj widziałem po austriackiej stronie kilkanaście działających armatek - czyżby jednak się mieli otworzyć. Zresztą kilka austriackich ośrodków działa. Z innej beczki 800 zł od łebka - trzy noce każdy swoje łóżko 70m2 wielka kuchnia, sauna, 2 minuty do skibusa, centrum, możemy zostać do jutra do wieczora, prysznic po nartach itd. szybki internet, Szwajcaria - drogo ???? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Arnold Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jaka jest obecnie cena skipassów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 162 euro za 4 dni z guestcard Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Wszystkie wyciągi chodzą. Prawie wszystkie trasy otwarte, w kilku miejscach armatki nawalają że aż miło (przy minus 18 i wilgotności zero wydajność pewnie ze 150 procent :-) ) Codziennie wszystkie trasy wylizane, A ludzi tak na oko ze 400 -500 . Też się zastanawiam jak to się kalkuluje, ale narzekał nie będę :-) Żeby było śmieszniej - dzisiaj widziałem po austriackiej stronie kilkanaście działających armatek - czyżby jednak się mieli otworzyć. Zresztą kilka austriackich ośrodków działa. Z innej beczki 800 zł od łebka - trzy noce każdy swoje łóżko 70m2 wielka kuchnia, sauna, 2 minuty do skibusa, centrum, możemy zostać do jutra do wieczora, prysznic po nartach itd. szybki internet, Szwajcaria - drogo ???? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arnoldd Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Przy takim "tłoku" to oni mogą ratrakować trasy co kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Codziennie wszystkie !!! Jak im się to kalkuluje - nie mam pojęcia Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Gdzie teraz jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu a po powrocie obowiązuje jakaś kwarantanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Drogo Dwa razy tyle jak w Austrii. A narciarsko Austria nieporównywalnie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 No - szczególnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakie narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Widać, ze takie raczej skrętne. Pozazdrościć. Pamiętasz rocznik, nart, nie twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Wszystkie wyciągi chodzą. Prawie wszystkie trasy otwarte, w kilku miejscach armatki nawalają że aż miło (przy minus 18 i wilgotności zero wydajność pewnie ze 150 procent :-) ) Codziennie wszystkie trasy wylizane, A ludzi tak na oko ze 400 -500 . Też się zastanawiam jak to się kalkuluje, ale narzekał nie będę :-) Żeby było śmieszniej - dzisiaj widziałem po austriackiej stronie kilkanaście działających armatek - czyżby jednak się mieli otworzyć. Zresztą kilka austriackich ośrodków działa. Z innej beczki 800 zł od łebka - trzy noce każdy swoje łóżko 70m2 wielka kuchnia, sauna, 2 minuty do skibusa, centrum, możemy zostać do jutra do wieczora, prysznic po nartach itd. szybki internet, Szwajcaria - drogo ???? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Arnold Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jaka jest obecnie cena skipassów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 162 euro za 4 dni z guestcard Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Wszystkie wyciągi chodzą. Prawie wszystkie trasy otwarte, w kilku miejscach armatki nawalają że aż miło (przy minus 18 i wilgotności zero wydajność pewnie ze 150 procent :-) ) Codziennie wszystkie trasy wylizane, A ludzi tak na oko ze 400 -500 . Też się zastanawiam jak to się kalkuluje, ale narzekał nie będę :-) Żeby było śmieszniej - dzisiaj widziałem po austriackiej stronie kilkanaście działających armatek - czyżby jednak się mieli otworzyć. Zresztą kilka austriackich ośrodków działa. Z innej beczki 800 zł od łebka - trzy noce każdy swoje łóżko 70m2 wielka kuchnia, sauna, 2 minuty do skibusa, centrum, możemy zostać do jutra do wieczora, prysznic po nartach itd. szybki internet, Szwajcaria - drogo ???? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... arnoldd Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Przy takim "tłoku" to oni mogą ratrakować trasy co kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Codziennie wszystkie !!! Jak im się to kalkuluje - nie mam pojęcia Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Gdzie teraz jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu a po powrocie obowiązuje jakaś kwarantanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Drogo Dwa razy tyle jak w Austrii. A narciarsko Austria nieporównywalnie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 No - szczególnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakie narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Widać, ze takie raczej skrętne. Pozazdrościć. Pamiętasz rocznik, nart, nie twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 162 euro za 4 dni z guestcard Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Wszystkie wyciągi chodzą. Prawie wszystkie trasy otwarte, w kilku miejscach armatki nawalają że aż miło (przy minus 18 i wilgotności zero wydajność pewnie ze 150 procent :-) ) Codziennie wszystkie trasy wylizane, A ludzi tak na oko ze 400 -500 . Też się zastanawiam jak to się kalkuluje, ale narzekał nie będę :-) Żeby było śmieszniej - dzisiaj widziałem po austriackiej stronie kilkanaście działających armatek - czyżby jednak się mieli otworzyć. Zresztą kilka austriackich ośrodków działa. Z innej beczki 800 zł od łebka - trzy noce każdy swoje łóżko 70m2 wielka kuchnia, sauna, 2 minuty do skibusa, centrum, możemy zostać do jutra do wieczora, prysznic po nartach itd. szybki internet, Szwajcaria - drogo ???? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rados Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Przy takim "tłoku" to oni mogą ratrakować trasy co kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Codziennie wszystkie !!! Jak im się to kalkuluje - nie mam pojęcia Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Gdzie teraz jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu a po powrocie obowiązuje jakaś kwarantanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Drogo Dwa razy tyle jak w Austrii. A narciarsko Austria nieporównywalnie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 No - szczególnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakie narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Widać, ze takie raczej skrętne. Pozazdrościć. Pamiętasz rocznik, nart, nie twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Codziennie wszystkie !!! Jak im się to kalkuluje - nie mam pojęcia Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 https://photos.app.g...iojujS1bwexgZRA Taki tłok na stoku o 10.30 :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Gdzie teraz jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Standardowo Samnaun Jeździłem Już w domciu a po powrocie obowiązuje jakaś kwarantanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Drogo Dwa razy tyle jak w Austrii. A narciarsko Austria nieporównywalnie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 No - szczególnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakie narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Widać, ze takie raczej skrętne. Pozazdrościć. Pamiętasz rocznik, nart, nie twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Drogo Dwa razy tyle jak w Austrii. A narciarsko Austria nieporównywalnie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 No - szczególnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakie narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Widać, ze takie raczej skrętne. Pozazdrościć. Pamiętasz rocznik, nart, nie twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 No - szczególnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Godziny szczytu :-):-):-) https://photos.app.g...2odC5wHpUhYui9A Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakie narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Widać, ze takie raczej skrętne. Pozazdrościć. Pamiętasz rocznik, nart, nie twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Jakieś Fischer-y :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Widać, ze takie raczej skrętne. Pozazdrościć. Pamiętasz rocznik, nart, nie twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mam pojęcia. Postaram się sprawdzić, bo w sumie też jestem ciekawy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja też:-) W tle na fotce nie jest chyba zestaw do ostrzenia nart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną
arnoldd Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zestaw do dociągania klamer w butach :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Jakie narty? Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Znalazłem https://www.skionlin...l-wcp,6448.html Dobry rocznik;-) mam z tego rocznika taki model https://www.skionlin...20-wc,6917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi