arnoldd Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Chmury idą pa pa - od jutra pełna lampa Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Normalnie zazdraszczam. Jak byliśmy w Davos w sobotę i niedzielę to całkiem tłoczno było, zarówno na parkingu jak i w wagonikach. Natomiast poniedziałek i wtorek to pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valdi55 Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zgaduję ? Nie jestem prawie pewien że polski język słyszałeś najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 @arnold Super warunki ale nie nabijaj sie z tych co jezdza w Polsce. Nie kazdego stac na tak daleki wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://photos.app.g...d4aR6CZwHCpgeR9 Muszę tak wstawić bo na forum nie chce wpuścić - plik za duży A po nartach Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Arnold Bylem w Alpach kilkanascie razy. W Szwajcarii tez. Wiem jaka jest roznica. Po prostu nie mam tyle kasy dlatego zwykle jezdze w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 No wiesz ... jak byłeś kilkanaście razy to jednak jakąś kasę masz-miałeś? I proszę nie odbieraj tego jako nabijanie się z kogokolwiek lub czegokolwiek. Forma wyrazu odczuć dostępna na forum nie potrafi wyrazić do końca tego co chcę powiedzieć. Pomimo emotikonek i różnych takich..... To co piszę o Alpach jest tylko i wyłącznie moim odczuciem i nie roszczę sobie prawa do wygłaszania prawd objawionych. Po prostu, z mojego punktu widzenia, jest jak jest i tyle. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Napisałeś, że czas. Śpiochu, że kasa. Dla niektórych jedno i drugie. U mnie w zeszłym sezonie wyjazd się nie zgrał, choć wcześniej jeździłem w Alpy lub Dolomity, zwykle 2x w sezonie. Cóż, życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 NIE Nie robię sobie jaj, nie nabijam się, nie.... wstaw co tam sobie chcesz. Naprawdę (według mnie) warto przynajmniej raz wybrać się do Austrii. Ja to nazywam rzeczami o których nie wiesz że je potrzebujesz dopóki ich nie masz. Jakość, przyjemność, znowu nazwij jak chcesz, z jazdy kontra koszty...... bez porównania... Jeździłem kilka lat (po ponownym zajobie w temacie narty) tylko po polskich stokach (ponad 30 dni w roku) A mam do Szczyrku półtorej godziny jazdy ,a w okolice Zakopane prawie 3. Ale po pierwszym wyjdzie w Alpy .... Do Zakopanego jeźdżę tylko ze względu na ..... BARDZO FAJNY BAR NA KRUPÓWKACH I termy (w tej kolejności ) Cztery dni w Alpach są (znowu moim zdaniem i kilku kolegów których namówiłem na taki wyjazd) więcej warte niż tydzień na polskich stokach - jakiekolwiek by one nie były. A jeżeli jedziesz pojeździć na nartach a nie szwedać się po knajpach i barach, żarcie załatwisz sam, to ... no nie ma porównania...... Jedyny minus - właśnie do Szczyrku jadę 1.5 godziny a do takiego Ischgl 9 Czegoś nie rozumiem, napisałeś o Austrii a jak widzę ta część jest zamknięta a kręci tylko część szwajcarska (zdecydowanie gorsza). Napisz czy jest możliwość wjazdu na Greitspitze i zjazdu 80-ką. Oraz jeśli tak, to czy jeżdżą ludzie offpiste poniżej tej trasy (niejako po zboczach Palinkopf). Tam jest spore gołoborze i ciekaw jestem czy śnieg je pokrył już dostatecznie. I jak z dojazdem na nartach na parking. Rozumiem, że 60-ka do Samnau ost jest czynna? W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bolton23 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 No wiesz ... jak byłeś kilkanaście razy to jednak jakąś kasę masz-miałeś? I proszę nie odbieraj tego jako nabijanie się z kogokolwiek lub czegokolwiek. Forma wyrazu odczuć dostępna na forum nie potrafi wyrazić do końca tego co chcę powiedzieć. Pomimo emotikonek i różnych takich..... To co piszę o Alpach jest tylko i wyłącznie moim odczuciem i nie roszczę sobie prawa do wygłaszania prawd objawionych. Po prostu, z mojego punktu widzenia, jest jak jest i tyle. Zdaję sobie sprawę że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tysiąca innych czynników. Właśnie podpisałem rachunek na ponad 120 euro w barze hotelowym. Za jedną osobę. Dla większości ludzi może to być rozrzutnością nie do przyjęcia. Ale za przeproszeniem mam to w dupie. Jednak tak samo mam gdzieś, jak kumpel zapłacił ponad 1000 euro za dwa drinki w Warszawie. Jak go stać, to ja się tylko cieszę że mogłem skorzystać. Pozdrawiam i Idę spać - jutro trzeba jeździć na nartach cały dzień - bo ponieważ że - knajpy pozamykane Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Dobry jesteś, na 2 forach dyskutujesz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bolton23 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Wklej wiecej zdjęc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Tak mi sie skojarzylo https://www.skionlin...newsy,4793.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Ciesz się brachu. Trafiłeś na wyjątkowy okres i korzystaj ile możesz. To jest podobna sytuacja jak u nas - czasami bywa tłoczno czasami pusto. Jak się wie kiedy pojechać, gdzie, o której - to się jeździ - jak widać wiesz. Miłej zabawy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Z tego co pamiętam co przeważnie mamy różne poglądy na różne (tak wiem powtarzam się) sprawy ale .....Dzięki za miłe słowa. Tak raczej wiem kiedy i gdzie - żeby było pusto i fajnie. I może co najważniejsze - mogę sobie pozwolić na wyjazdy w takich terminach- - znaczy głównie kiedy - jak większość pracuje. A do tego z dnia na dzień Decyzja o wyjeździe w sobotę wieczornej zapadła w sobotę o 11.30 O 20.00 siadłem w Mazdę i 8.30 niedziela wchodziłem do gondoli w Sammaun A że do tego trafiłem dzikiem przypadkiem do jedynego hotelu gdzie jest czynna restauracja i -głównie BAR- z baramanem znającym się na rzeczy, to już full wypas Jutro jak wytrzeźwieje to wrzucę filmik z moją "jazdą" na nartach Pewnie się dowiem - np. od Mitka - że jeżdżę jak dupa wołowa, ale w sumie może mi to wyjdzie na dobre Pozdrawiam arnoldd Ps: Stopkę usunę jak pewien marcin33 vel mamad (pisownia zamierzona) zacznie nie tyle poprawnie pisać, ale się przynajmniej starać. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Spoko, wierz mi naprawdę zazdroszczę choć nie jestem za bardzo napięty na narty. Ale jest jedyna rzecz, która mnie na nartach jest naprawdę niezbędna - brak ludzi na stoku, wiesz taki całkowity, że możesz puścić maksa, a to masz. A co do jazdy to już tam coś po śladzie i dziobach widziałem - jest trochę pracy. Zwłaszcza na stromszym trochę narty latają i wrzucasz je w ześlizg jak bardziej płasko ładnie idą po łuku. Jak wstawisz filmik to pogadamy dlaczego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wczoraj nie było czasu Jednak tysiąc km autem to całkiem sporo Ale jeszcze przed wyjazdem udało się takie coś nagrać Ta sama trasa w czterech ujęciach. https://photos.app.g...bYrCsj9wTp44Kr8 https://photos.app.g...FzjWYM2WhgiJjd7 https://photos.app.g...LC6D5GpwyMZLmc8 https://photos.app.g...NTdQYfpDT9gWyS7 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 ujecie moje ulubione. Najwiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 NIE Nie robię sobie jaj, nie nabijam się, nie.... wstaw co tam sobie chcesz. Naprawdę (według mnie) warto przynajmniej raz wybrać się do Austrii. Ja to nazywam rzeczami o których nie wiesz że je potrzebujesz dopóki ich nie masz. Jakość, przyjemność, znowu nazwij jak chcesz, z jazdy kontra koszty...... bez porównania... Jeździłem kilka lat (po ponownym zajobie w temacie narty) tylko po polskich stokach (ponad 30 dni w roku) A mam do Szczyrku półtorej godziny jazdy ,a w okolice Zakopane prawie 3. Ale po pierwszym wyjdzie w Alpy .... Do Zakopanego jeźdżę tylko ze względu na ..... BARDZO FAJNY BAR NA KRUPÓWKACH I termy (w tej kolejności ) Cztery dni w Alpach są (znowu moim zdaniem i kilku kolegów których namówiłem na taki wyjazd) więcej warte niż tydzień na polskich stokach - jakiekolwiek by one nie były. A jeżeli jedziesz pojeździć na nartach a nie szwedać się po knajpach i barach, żarcie załatwisz sam, to ... no nie ma porównania...... Jedyny minus - właśnie do Szczyrku jadę 1.5 godziny a do takiego Ischgl 9 Czegoś nie rozumiem, napisałeś o Austrii a jak widzę ta część jest zamknięta a kręci tylko część szwajcarska (zdecydowanie gorsza). Napisz czy jest możliwość wjazdu na Greitspitze i zjazdu 80-ką. Oraz jeśli tak, to czy jeżdżą ludzie offpiste poniżej tej trasy (niejako po zboczach Palinkopf). Tam jest spore gołoborze i ciekaw jestem czy śnieg je pokrył już dostatecznie. I jak z dojazdem na nartach na parking. Rozumiem, że 60-ka do Samnau ost jest czynna? W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bolton23 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 No wiesz ... jak byłeś kilkanaście razy to jednak jakąś kasę masz-miałeś? I proszę nie odbieraj tego jako nabijanie się z kogokolwiek lub czegokolwiek. Forma wyrazu odczuć dostępna na forum nie potrafi wyrazić do końca tego co chcę powiedzieć. Pomimo emotikonek i różnych takich..... To co piszę o Alpach jest tylko i wyłącznie moim odczuciem i nie roszczę sobie prawa do wygłaszania prawd objawionych. Po prostu, z mojego punktu widzenia, jest jak jest i tyle. Zdaję sobie sprawę że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tysiąca innych czynników. Właśnie podpisałem rachunek na ponad 120 euro w barze hotelowym. Za jedną osobę. Dla większości ludzi może to być rozrzutnością nie do przyjęcia. Ale za przeproszeniem mam to w dupie. Jednak tak samo mam gdzieś, jak kumpel zapłacił ponad 1000 euro za dwa drinki w Warszawie. Jak go stać, to ja się tylko cieszę że mogłem skorzystać. Pozdrawiam i Idę spać - jutro trzeba jeździć na nartach cały dzień - bo ponieważ że - knajpy pozamykane Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Dobry jesteś, na 2 forach dyskutujesz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bolton23 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Wklej wiecej zdjęc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Tak mi sie skojarzylo https://www.skionlin...newsy,4793.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Ciesz się brachu. Trafiłeś na wyjątkowy okres i korzystaj ile możesz. To jest podobna sytuacja jak u nas - czasami bywa tłoczno czasami pusto. Jak się wie kiedy pojechać, gdzie, o której - to się jeździ - jak widać wiesz. Miłej zabawy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Z tego co pamiętam co przeważnie mamy różne poglądy na różne (tak wiem powtarzam się) sprawy ale .....Dzięki za miłe słowa. Tak raczej wiem kiedy i gdzie - żeby było pusto i fajnie. I może co najważniejsze - mogę sobie pozwolić na wyjazdy w takich terminach- - znaczy głównie kiedy - jak większość pracuje. A do tego z dnia na dzień Decyzja o wyjeździe w sobotę wieczornej zapadła w sobotę o 11.30 O 20.00 siadłem w Mazdę i 8.30 niedziela wchodziłem do gondoli w Sammaun A że do tego trafiłem dzikiem przypadkiem do jedynego hotelu gdzie jest czynna restauracja i -głównie BAR- z baramanem znającym się na rzeczy, to już full wypas Jutro jak wytrzeźwieje to wrzucę filmik z moją "jazdą" na nartach Pewnie się dowiem - np. od Mitka - że jeżdżę jak dupa wołowa, ale w sumie może mi to wyjdzie na dobre Pozdrawiam arnoldd Ps: Stopkę usunę jak pewien marcin33 vel mamad (pisownia zamierzona) zacznie nie tyle poprawnie pisać, ale się przynajmniej starać. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Spoko, wierz mi naprawdę zazdroszczę choć nie jestem za bardzo napięty na narty. Ale jest jedyna rzecz, która mnie na nartach jest naprawdę niezbędna - brak ludzi na stoku, wiesz taki całkowity, że możesz puścić maksa, a to masz. A co do jazdy to już tam coś po śladzie i dziobach widziałem - jest trochę pracy. Zwłaszcza na stromszym trochę narty latają i wrzucasz je w ześlizg jak bardziej płasko ładnie idą po łuku. Jak wstawisz filmik to pogadamy dlaczego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wczoraj nie było czasu Jednak tysiąc km autem to całkiem sporo Ale jeszcze przed wyjazdem udało się takie coś nagrać Ta sama trasa w czterech ujęciach. https://photos.app.g...bYrCsj9wTp44Kr8 https://photos.app.g...FzjWYM2WhgiJjd7 https://photos.app.g...LC6D5GpwyMZLmc8 https://photos.app.g...NTdQYfpDT9gWyS7 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 ujecie moje ulubione. Najwiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bolton23 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 No wiesz ... jak byłeś kilkanaście razy to jednak jakąś kasę masz-miałeś? I proszę nie odbieraj tego jako nabijanie się z kogokolwiek lub czegokolwiek. Forma wyrazu odczuć dostępna na forum nie potrafi wyrazić do końca tego co chcę powiedzieć. Pomimo emotikonek i różnych takich..... To co piszę o Alpach jest tylko i wyłącznie moim odczuciem i nie roszczę sobie prawa do wygłaszania prawd objawionych. Po prostu, z mojego punktu widzenia, jest jak jest i tyle. Zdaję sobie sprawę że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tysiąca innych czynników. Właśnie podpisałem rachunek na ponad 120 euro w barze hotelowym. Za jedną osobę. Dla większości ludzi może to być rozrzutnością nie do przyjęcia. Ale za przeproszeniem mam to w dupie. Jednak tak samo mam gdzieś, jak kumpel zapłacił ponad 1000 euro za dwa drinki w Warszawie. Jak go stać, to ja się tylko cieszę że mogłem skorzystać. Pozdrawiam i Idę spać - jutro trzeba jeździć na nartach cały dzień - bo ponieważ że - knajpy pozamykane Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Dobry jesteś, na 2 forach dyskutujesz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bolton23 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Wklej wiecej zdjęc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Tak mi sie skojarzylo https://www.skionlin...newsy,4793.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Ciesz się brachu. Trafiłeś na wyjątkowy okres i korzystaj ile możesz. To jest podobna sytuacja jak u nas - czasami bywa tłoczno czasami pusto. Jak się wie kiedy pojechać, gdzie, o której - to się jeździ - jak widać wiesz. Miłej zabawy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Z tego co pamiętam co przeważnie mamy różne poglądy na różne (tak wiem powtarzam się) sprawy ale .....Dzięki za miłe słowa. Tak raczej wiem kiedy i gdzie - żeby było pusto i fajnie. I może co najważniejsze - mogę sobie pozwolić na wyjazdy w takich terminach- - znaczy głównie kiedy - jak większość pracuje. A do tego z dnia na dzień Decyzja o wyjeździe w sobotę wieczornej zapadła w sobotę o 11.30 O 20.00 siadłem w Mazdę i 8.30 niedziela wchodziłem do gondoli w Sammaun A że do tego trafiłem dzikiem przypadkiem do jedynego hotelu gdzie jest czynna restauracja i -głównie BAR- z baramanem znającym się na rzeczy, to już full wypas Jutro jak wytrzeźwieje to wrzucę filmik z moją "jazdą" na nartach Pewnie się dowiem - np. od Mitka - że jeżdżę jak dupa wołowa, ale w sumie może mi to wyjdzie na dobre Pozdrawiam arnoldd Ps: Stopkę usunę jak pewien marcin33 vel mamad (pisownia zamierzona) zacznie nie tyle poprawnie pisać, ale się przynajmniej starać. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Spoko, wierz mi naprawdę zazdroszczę choć nie jestem za bardzo napięty na narty. Ale jest jedyna rzecz, która mnie na nartach jest naprawdę niezbędna - brak ludzi na stoku, wiesz taki całkowity, że możesz puścić maksa, a to masz. A co do jazdy to już tam coś po śladzie i dziobach widziałem - jest trochę pracy. Zwłaszcza na stromszym trochę narty latają i wrzucasz je w ześlizg jak bardziej płasko ładnie idą po łuku. Jak wstawisz filmik to pogadamy dlaczego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wczoraj nie było czasu Jednak tysiąc km autem to całkiem sporo Ale jeszcze przed wyjazdem udało się takie coś nagrać Ta sama trasa w czterech ujęciach. https://photos.app.g...bYrCsj9wTp44Kr8 https://photos.app.g...FzjWYM2WhgiJjd7 https://photos.app.g...LC6D5GpwyMZLmc8 https://photos.app.g...NTdQYfpDT9gWyS7 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 ujecie moje ulubione. Najwiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bolton23 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Wklej wiecej zdjęc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Tak mi sie skojarzylo https://www.skionlin...newsy,4793.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Ciesz się brachu. Trafiłeś na wyjątkowy okres i korzystaj ile możesz. To jest podobna sytuacja jak u nas - czasami bywa tłoczno czasami pusto. Jak się wie kiedy pojechać, gdzie, o której - to się jeździ - jak widać wiesz. Miłej zabawy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Z tego co pamiętam co przeważnie mamy różne poglądy na różne (tak wiem powtarzam się) sprawy ale .....Dzięki za miłe słowa. Tak raczej wiem kiedy i gdzie - żeby było pusto i fajnie. I może co najważniejsze - mogę sobie pozwolić na wyjazdy w takich terminach- - znaczy głównie kiedy - jak większość pracuje. A do tego z dnia na dzień Decyzja o wyjeździe w sobotę wieczornej zapadła w sobotę o 11.30 O 20.00 siadłem w Mazdę i 8.30 niedziela wchodziłem do gondoli w Sammaun A że do tego trafiłem dzikiem przypadkiem do jedynego hotelu gdzie jest czynna restauracja i -głównie BAR- z baramanem znającym się na rzeczy, to już full wypas Jutro jak wytrzeźwieje to wrzucę filmik z moją "jazdą" na nartach Pewnie się dowiem - np. od Mitka - że jeżdżę jak dupa wołowa, ale w sumie może mi to wyjdzie na dobre Pozdrawiam arnoldd Ps: Stopkę usunę jak pewien marcin33 vel mamad (pisownia zamierzona) zacznie nie tyle poprawnie pisać, ale się przynajmniej starać. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Spoko, wierz mi naprawdę zazdroszczę choć nie jestem za bardzo napięty na narty. Ale jest jedyna rzecz, która mnie na nartach jest naprawdę niezbędna - brak ludzi na stoku, wiesz taki całkowity, że możesz puścić maksa, a to masz. A co do jazdy to już tam coś po śladzie i dziobach widziałem - jest trochę pracy. Zwłaszcza na stromszym trochę narty latają i wrzucasz je w ześlizg jak bardziej płasko ładnie idą po łuku. Jak wstawisz filmik to pogadamy dlaczego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wczoraj nie było czasu Jednak tysiąc km autem to całkiem sporo Ale jeszcze przed wyjazdem udało się takie coś nagrać Ta sama trasa w czterech ujęciach. https://photos.app.g...bYrCsj9wTp44Kr8 https://photos.app.g...FzjWYM2WhgiJjd7 https://photos.app.g...LC6D5GpwyMZLmc8 https://photos.app.g...NTdQYfpDT9gWyS7 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 ujecie moje ulubione. Najwiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Austria to taki skrót myśliwy w sensie "wyjazd w Alpy" Oczywiście jestem w Szwajcarii. Austria stoi - aż przykro patrzeć - śniegu od cholery, stoki wyratrakowane i dupa ☹☹ 80 nieczynna - brak dojazdu 60 działa A dzisiaj rano takie widoki i kompletny brak ludzi na stoku https://photos.app.g...DsXHZmuDzkD8h86 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Ciesz się brachu. Trafiłeś na wyjątkowy okres i korzystaj ile możesz. To jest podobna sytuacja jak u nas - czasami bywa tłoczno czasami pusto. Jak się wie kiedy pojechać, gdzie, o której - to się jeździ - jak widać wiesz. Miłej zabawy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Z tego co pamiętam co przeważnie mamy różne poglądy na różne (tak wiem powtarzam się) sprawy ale .....Dzięki za miłe słowa. Tak raczej wiem kiedy i gdzie - żeby było pusto i fajnie. I może co najważniejsze - mogę sobie pozwolić na wyjazdy w takich terminach- - znaczy głównie kiedy - jak większość pracuje. A do tego z dnia na dzień Decyzja o wyjeździe w sobotę wieczornej zapadła w sobotę o 11.30 O 20.00 siadłem w Mazdę i 8.30 niedziela wchodziłem do gondoli w Sammaun A że do tego trafiłem dzikiem przypadkiem do jedynego hotelu gdzie jest czynna restauracja i -głównie BAR- z baramanem znającym się na rzeczy, to już full wypas Jutro jak wytrzeźwieje to wrzucę filmik z moją "jazdą" na nartach Pewnie się dowiem - np. od Mitka - że jeżdżę jak dupa wołowa, ale w sumie może mi to wyjdzie na dobre Pozdrawiam arnoldd Ps: Stopkę usunę jak pewien marcin33 vel mamad (pisownia zamierzona) zacznie nie tyle poprawnie pisać, ale się przynajmniej starać. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Spoko, wierz mi naprawdę zazdroszczę choć nie jestem za bardzo napięty na narty. Ale jest jedyna rzecz, która mnie na nartach jest naprawdę niezbędna - brak ludzi na stoku, wiesz taki całkowity, że możesz puścić maksa, a to masz. A co do jazdy to już tam coś po śladzie i dziobach widziałem - jest trochę pracy. Zwłaszcza na stromszym trochę narty latają i wrzucasz je w ześlizg jak bardziej płasko ładnie idą po łuku. Jak wstawisz filmik to pogadamy dlaczego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wczoraj nie było czasu Jednak tysiąc km autem to całkiem sporo Ale jeszcze przed wyjazdem udało się takie coś nagrać Ta sama trasa w czterech ujęciach. https://photos.app.g...bYrCsj9wTp44Kr8 https://photos.app.g...FzjWYM2WhgiJjd7 https://photos.app.g...LC6D5GpwyMZLmc8 https://photos.app.g...NTdQYfpDT9gWyS7 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 ujecie moje ulubione. Najwiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Z tego co pamiętam co przeważnie mamy różne poglądy na różne (tak wiem powtarzam się) sprawy ale .....Dzięki za miłe słowa. Tak raczej wiem kiedy i gdzie - żeby było pusto i fajnie. I może co najważniejsze - mogę sobie pozwolić na wyjazdy w takich terminach- - znaczy głównie kiedy - jak większość pracuje. A do tego z dnia na dzień Decyzja o wyjeździe w sobotę wieczornej zapadła w sobotę o 11.30 O 20.00 siadłem w Mazdę i 8.30 niedziela wchodziłem do gondoli w Sammaun A że do tego trafiłem dzikiem przypadkiem do jedynego hotelu gdzie jest czynna restauracja i -głównie BAR- z baramanem znającym się na rzeczy, to już full wypas Jutro jak wytrzeźwieje to wrzucę filmik z moją "jazdą" na nartach Pewnie się dowiem - np. od Mitka - że jeżdżę jak dupa wołowa, ale w sumie może mi to wyjdzie na dobre Pozdrawiam arnoldd Ps: Stopkę usunę jak pewien marcin33 vel mamad (pisownia zamierzona) zacznie nie tyle poprawnie pisać, ale się przynajmniej starać. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć Spoko, wierz mi naprawdę zazdroszczę choć nie jestem za bardzo napięty na narty. Ale jest jedyna rzecz, która mnie na nartach jest naprawdę niezbędna - brak ludzi na stoku, wiesz taki całkowity, że możesz puścić maksa, a to masz. A co do jazdy to już tam coś po śladzie i dziobach widziałem - jest trochę pracy. Zwłaszcza na stromszym trochę narty latają i wrzucasz je w ześlizg jak bardziej płasko ładnie idą po łuku. Jak wstawisz filmik to pogadamy dlaczego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wczoraj nie było czasu Jednak tysiąc km autem to całkiem sporo Ale jeszcze przed wyjazdem udało się takie coś nagrać Ta sama trasa w czterech ujęciach. https://photos.app.g...bYrCsj9wTp44Kr8 https://photos.app.g...FzjWYM2WhgiJjd7 https://photos.app.g...LC6D5GpwyMZLmc8 https://photos.app.g...NTdQYfpDT9gWyS7 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 ujecie moje ulubione. Najwiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną
nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wczoraj nie było czasu Jednak tysiąc km autem to całkiem sporo Ale jeszcze przed wyjazdem udało się takie coś nagrać Ta sama trasa w czterech ujęciach. https://photos.app.g...bYrCsj9wTp44Kr8 https://photos.app.g...FzjWYM2WhgiJjd7 https://photos.app.g...LC6D5GpwyMZLmc8 https://photos.app.g...NTdQYfpDT9gWyS7 Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 ujecie moje ulubione. Najwiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Szwajcaria przed kwarantanną
arnoldd Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Trochę źle była kamera ustawiona na kasku kolegi ☹️ Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka fatalnie ustawiona na narcie, wszelkie błędy widać Podnieś wyżej ręce i stań szerzej na nartach, będziesz się dobrze prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Wczoraj :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dzisiaj - jak na dzień, gdzie prognozy pokazywały 100 procent zachmurzenia to całkiem całkiem Chmury są ale obok :-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Samnaun Dwie knajpy powiedzmy że otwarte:-) Zamawiasz w jednym oknie - odbierasz w drugim. Postęp taki że miesiąc temu nie było stolików, teraz przynajmniej jest gdzie usiąść. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ze zdjęć wygląda, że pustawo. Tak przez cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
arnoldd Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dokładnie tak samo. Od rana do wieczora można gnać na pełnym ciągu. Czasem spotyka się trzech-czterech ludzi na trasie!!!!!!!!! Ale przeważnie nikogo :-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Taki tłok rano przed wejściem do gondoli A ona mieści tylko 180 osób :-):-):-):-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A wy tam juz miesiac zyjecie czy drugi raz pojechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie no tak dobrze to nie ma, a chciałoby się :-) Drugi wyjazd do Szwajcarii a trzeci w tym sezonie w Alpy. A mówią że sezon do dupy :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na stokach taki tłok I można znaleźć miejsce z intensywnymi opadami śniegu :-) Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi