mariusz-net Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Z tego co widzę to w sobotę i niedziele (12-13 grudnia 2020) w Białce jest zaplanowane SNOW EXPO. Był ktoś/kiedyś? Warto? Da radę się dopchać na jakieś testy ciekawych desek? Czy lepiej sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Dam jutro znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Dam jutro znać. Super się składa bo jutro Wierhomla, a w niedziele wstępnie Białka. Chce przejechać sie na Volkl SL i Nordicach tych co polecałeś... w sumie pojeździć na różnych nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Warto. Ludzi dużo, w szczycie do szóstki 15-20 minut stania. Po 13-tej luźniej. Parę nart objechałem, napiszę szerzej wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Warto. Ludzi dużo, w szczycie do szóstki 15-20 minut stania. Po 13-tej luźniej. Parę nart objechałem, napiszę szerzej wieczorem. Z drugiej ręki. Na początku 5min czekania. E speed (takie gs jakieś) Heada https://trojansport....4.html testował gościu, trzymanie super, jak po szynach, z rana na 6 dało się pocisnąć. Ja tam nic nie testowałem, jeździłem z dala od tłumu póki się dało. Zatrzymałem się jedynie przy skiturowcach, oni też nic nie testowali. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Dzięki. Ja dziś w Wierchomli. Ludzi bardzo mało (właścicieli szkoda), można pojeździć. Jutro chyba Białka (trochę mam dość samochodu - mała mgiełka = 40-50 i przeciwmgielne :-( ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 A jeśli chodzi o narty: Na początek, z grubej rury – Nordica Dobermann Sl World Cup. Tu muszę pochwalić chłopaków od Nordici. Nie dość, że ogarnęli się z rozstawianiem jako pierwsi, to jako jedyni mieli po parze komóreczek (SL i GS). No chyba, że Blizzard też miał, ale oni pojawili się około 12:00. Komórki jak komórki – pewność, szybkość, stabilność. W porównaniu do moich Dynastarów, wymagają (przynajmniej w jeździe dowolnej w Białce ) więcej wysiłku. Jakby minimalnie sztywniejsze i mniej reaktywne. Na drugie danie –Speed Omeglass Master – czyli marketingowy wymysł Dynastara. A de facto, typowa slalomka sklepowa. Dobrze przygotowana, fajnie jeździ, ale jednak po przesiadce z komórki czuć przepaść. Mojemu synowi bardzo podeszły. Powrót do Nordici. Dobermann Spitfire 80 RB – nowość od Nordici, z kategorii spuchniętych fistaszków. Nie jestem fanem. Młody jeździ na Spitfire RB (72 mm) i to jest bardzo fajna narta. 80-tka jest zbyt wolna z krawędzi na krawędź, niczym nie urzeka. W przeciwieństwie do tych łobuziaków. Nordica Enforcer 88, l-186 cm, r-17,5 m Nie dziwię się, że Enforcer to hit sprzedaży w USA. Doskonała narta. Jedzie wszystko. Średni, długi skręt. Trzyma na lodzie (dwie blachy+drzewo robią swoje), odsypy uwielbia. Super fajna, super solidna narta. Na koniec, trochę pół żartem wyrwałem takie cuda. Rossignol Blackops Sender Ti, 106 mm pod butem, l-187, r-21 Pierwsze zaskoczenie nastąpiło kiedy wziąłem je do ręki (4,4 kg – para). Dla porównania Mastery ważą 4,2 kg. Drugie, kiedy wykonałem pierwszy skręt po dość zlodzonym stoku. Te narty radzą sobie doskonale praktycznie w każdych warunkach. Oczywiście, nie jest to narta, nawet zbliżona do sportowej. Ale kiedy możesz swobodnie pojechać na freeride’owej narcie po twardym, „oskrobanym” stoku, to wiedz, że coś się dzieje. Wielkie, pozytywne zaskoczenie. Dodatkowo syn sprawdził nowość od Elana – SCX , 174 cm, r-15,9 m Jego reakcja była na tyle zniechęcająca, że ja sobie darowałem. „Poprawna narta. Potrzebuje trochę prędkości, krzywdy nie zrobi. Trochę nuda.” Dzień uważam, za udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ty yoss, zamiast komoreczek, dupeczek z fistaszkami napisz co wyczyniales na jednej parze nart. Ile km? ktora trasa i na twardym do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 napisz co wyczyniales na jednej parze nart. Przed 22:00? Na to jest paragraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie tlumacz sie paragrafem bo serial ogladasz. Konczy sie o 22:00? Moglbys podczas reklam, nie, te tez lubisz. Poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 A jeśli chodzi o narty: Na początek, z grubej rury – Nordica Dobermann Sl World Cup. Tu muszę pochwalić chłopaków od Nordici. Nie dość, że ogarnęli się z rozstawianiem jako pierwsi, to jako jedyni mieli po parze komóreczek (SL i GS). No chyba, że Blizzard też miał, ale oni pojawili się około 12:00. Komórki jak komórki – pewność, szybkość, stabilność. W porównaniu do moich Dynastarów, wymagają (przynajmniej w jeździe dowolnej w Białce ) więcej wysiłku. Jakby minimalnie sztywniejsze i mniej reaktywne. Na drugie danie –Speed Omeglass Master – czyli marketingowy wymysł Dynastara. A de facto, typowa slalomka sklepowa. Dobrze przygotowana, fajnie jeździ, ale jednak po przesiadce z komórki czuć przepaść. Mojemu synowi bardzo podeszły. Powrót do Nordici. Dobermann Spitfire 80 RB – nowość od Nordici, z kategorii spuchniętych fistaszków. Nie jestem fanem. Młody jeździ na Spitfire RB (72 mm) i to jest bardzo fajna narta. 80-tka jest zbyt wolna z krawędzi na krawędź, niczym nie urzeka. W przeciwieństwie do tych łobuziaków. Nordica Enforcer 88, l-186 cm, r-17,5 m Nie dziwię się, że Enforcer to hit sprzedaży w USA. Doskonała narta. Jedzie wszystko. Średni, długi skręt. Trzyma na lodzie (dwie blachy+drzewo robią swoje), odsypy uwielbia. Super fajna, super solidna narta. Na koniec, trochę pół żartem wyrwałem takie cuda. Rossignol Blackops Sender Ti, 106 mm pod butem, l-187, r-21 Pierwsze zaskoczenie nastąpiło kiedy wziąłem je do ręki (4,4 kg – para). Dla porównania Mastery ważą 4,2 kg. Drugie, kiedy wykonałem pierwszy skręt po dość zlodzonym stoku. Te narty radzą sobie doskonale praktycznie w każdych warunkach. Oczywiście, nie jest to narta, nawet zbliżona do sportowej. Ale kiedy możesz swobodnie pojechać na freeride’owej narcie po twardym, „oskrobanym” stoku, to wiedz, że coś się dzieje. Wielkie, pozytywne zaskoczenie. Dodatkowo syn sprawdził nowość od Elana – SCX , 174 cm, r-15,9 m Jego reakcja była na tyle zniechęcająca, że ja sobie darowałem. „Poprawna narta. Potrzebuje trochę prędkości, krzywdy nie zrobi. Trochę nuda.” Dzień uważam, za udany. Yoss, na wstępie aby nie było, iż się czepiam. Odczucia jak to odczucia każdy może mieć inne. Twój post, to jednak fajny przykład dla ludzi szukających na forum rad o konkretny model nart. Pokazuje, że warto testować. Cytuję "Elan SCX, to niewątpliwie narty wybitne....postawione ot tak na krawędziach zaczną skręcać ale wielkiej frajdy z tego nie będzie. Wszystko zmienia się, kiedy deski te zaczniemy prowadzić dynamicznie...konstrukcja na wskroś sportowa". Ja jak nic złego nie wymyślą, wybieram się na Snow do Krynicy w styczniu. Napisz czy było K2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Wrażenia z scx-a były mojego syna, dlatego cytat. Kurdziel zdaje się, że jeździł na wersji z płytą, z pewnością to robi jakąś różnicę. K2 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Z tego co widzę to w sobotę i niedziele (12-13 grudnia 2020) w Białce jest zaplanowane SNOW EXPO. Był ktoś/kiedyś? Warto? Da radę się dopchać na jakieś testy ciekawych desek? Czy lepiej sobie darować? Z tego co przeczytalem to bylo kolorowe kolko graniaste z jednym mankamentem: dziewczat bylo brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 dziewczat bylo brak. Nie da się ukryć. Brakowało Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... mario33 Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ktoś w tym roku się wybiera ? 20-21 lutego 2021 r. w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Ktoś w tym roku się wybiera ? 20-21 lutego 2021 r. w Wiśle. Cześć Jedyna sensowny argument żeby tam pojechać to okazja spotkania się jakimiś znajomymi... To ja już wolę na narty jednak. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Jedyna sensowny argument żeby tam pojechać to okazja spotkania się jakimiś znajomymi... To ja już wolę na narty jednak. Pozdrowienia też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Tu jest wątek: https://www.skiforum...c-na-usg/page-6 Sprawa się skomplikowała bo uszkodzenie stopy drugiej nogi nastąpiło, co hamuje cały proces. Ale ja się nie poddaję już nart nie będzie w tym sezonie, ale... rower będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski SNOW EXPO - warto? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Dzięki. Ja dziś w Wierchomli. Ludzi bardzo mało (właścicieli szkoda), można pojeździć. Jutro chyba Białka (trochę mam dość samochodu - mała mgiełka = 40-50 i przeciwmgielne :-( ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 A jeśli chodzi o narty: Na początek, z grubej rury – Nordica Dobermann Sl World Cup. Tu muszę pochwalić chłopaków od Nordici. Nie dość, że ogarnęli się z rozstawianiem jako pierwsi, to jako jedyni mieli po parze komóreczek (SL i GS). No chyba, że Blizzard też miał, ale oni pojawili się około 12:00. Komórki jak komórki – pewność, szybkość, stabilność. W porównaniu do moich Dynastarów, wymagają (przynajmniej w jeździe dowolnej w Białce ) więcej wysiłku. Jakby minimalnie sztywniejsze i mniej reaktywne. Na drugie danie –Speed Omeglass Master – czyli marketingowy wymysł Dynastara. A de facto, typowa slalomka sklepowa. Dobrze przygotowana, fajnie jeździ, ale jednak po przesiadce z komórki czuć przepaść. Mojemu synowi bardzo podeszły. Powrót do Nordici. Dobermann Spitfire 80 RB – nowość od Nordici, z kategorii spuchniętych fistaszków. Nie jestem fanem. Młody jeździ na Spitfire RB (72 mm) i to jest bardzo fajna narta. 80-tka jest zbyt wolna z krawędzi na krawędź, niczym nie urzeka. W przeciwieństwie do tych łobuziaków. Nordica Enforcer 88, l-186 cm, r-17,5 m Nie dziwię się, że Enforcer to hit sprzedaży w USA. Doskonała narta. Jedzie wszystko. Średni, długi skręt. Trzyma na lodzie (dwie blachy+drzewo robią swoje), odsypy uwielbia. Super fajna, super solidna narta. Na koniec, trochę pół żartem wyrwałem takie cuda. Rossignol Blackops Sender Ti, 106 mm pod butem, l-187, r-21 Pierwsze zaskoczenie nastąpiło kiedy wziąłem je do ręki (4,4 kg – para). Dla porównania Mastery ważą 4,2 kg. Drugie, kiedy wykonałem pierwszy skręt po dość zlodzonym stoku. Te narty radzą sobie doskonale praktycznie w każdych warunkach. Oczywiście, nie jest to narta, nawet zbliżona do sportowej. Ale kiedy możesz swobodnie pojechać na freeride’owej narcie po twardym, „oskrobanym” stoku, to wiedz, że coś się dzieje. Wielkie, pozytywne zaskoczenie. Dodatkowo syn sprawdził nowość od Elana – SCX , 174 cm, r-15,9 m Jego reakcja była na tyle zniechęcająca, że ja sobie darowałem. „Poprawna narta. Potrzebuje trochę prędkości, krzywdy nie zrobi. Trochę nuda.” Dzień uważam, za udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ty yoss, zamiast komoreczek, dupeczek z fistaszkami napisz co wyczyniales na jednej parze nart. Ile km? ktora trasa i na twardym do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 napisz co wyczyniales na jednej parze nart. Przed 22:00? Na to jest paragraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie tlumacz sie paragrafem bo serial ogladasz. Konczy sie o 22:00? Moglbys podczas reklam, nie, te tez lubisz. Poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 A jeśli chodzi o narty: Na początek, z grubej rury – Nordica Dobermann Sl World Cup. Tu muszę pochwalić chłopaków od Nordici. Nie dość, że ogarnęli się z rozstawianiem jako pierwsi, to jako jedyni mieli po parze komóreczek (SL i GS). No chyba, że Blizzard też miał, ale oni pojawili się około 12:00. Komórki jak komórki – pewność, szybkość, stabilność. W porównaniu do moich Dynastarów, wymagają (przynajmniej w jeździe dowolnej w Białce ) więcej wysiłku. Jakby minimalnie sztywniejsze i mniej reaktywne. Na drugie danie –Speed Omeglass Master – czyli marketingowy wymysł Dynastara. A de facto, typowa slalomka sklepowa. Dobrze przygotowana, fajnie jeździ, ale jednak po przesiadce z komórki czuć przepaść. Mojemu synowi bardzo podeszły. Powrót do Nordici. Dobermann Spitfire 80 RB – nowość od Nordici, z kategorii spuchniętych fistaszków. Nie jestem fanem. Młody jeździ na Spitfire RB (72 mm) i to jest bardzo fajna narta. 80-tka jest zbyt wolna z krawędzi na krawędź, niczym nie urzeka. W przeciwieństwie do tych łobuziaków. Nordica Enforcer 88, l-186 cm, r-17,5 m Nie dziwię się, że Enforcer to hit sprzedaży w USA. Doskonała narta. Jedzie wszystko. Średni, długi skręt. Trzyma na lodzie (dwie blachy+drzewo robią swoje), odsypy uwielbia. Super fajna, super solidna narta. Na koniec, trochę pół żartem wyrwałem takie cuda. Rossignol Blackops Sender Ti, 106 mm pod butem, l-187, r-21 Pierwsze zaskoczenie nastąpiło kiedy wziąłem je do ręki (4,4 kg – para). Dla porównania Mastery ważą 4,2 kg. Drugie, kiedy wykonałem pierwszy skręt po dość zlodzonym stoku. Te narty radzą sobie doskonale praktycznie w każdych warunkach. Oczywiście, nie jest to narta, nawet zbliżona do sportowej. Ale kiedy możesz swobodnie pojechać na freeride’owej narcie po twardym, „oskrobanym” stoku, to wiedz, że coś się dzieje. Wielkie, pozytywne zaskoczenie. Dodatkowo syn sprawdził nowość od Elana – SCX , 174 cm, r-15,9 m Jego reakcja była na tyle zniechęcająca, że ja sobie darowałem. „Poprawna narta. Potrzebuje trochę prędkości, krzywdy nie zrobi. Trochę nuda.” Dzień uważam, za udany. Yoss, na wstępie aby nie było, iż się czepiam. Odczucia jak to odczucia każdy może mieć inne. Twój post, to jednak fajny przykład dla ludzi szukających na forum rad o konkretny model nart. Pokazuje, że warto testować. Cytuję "Elan SCX, to niewątpliwie narty wybitne....postawione ot tak na krawędziach zaczną skręcać ale wielkiej frajdy z tego nie będzie. Wszystko zmienia się, kiedy deski te zaczniemy prowadzić dynamicznie...konstrukcja na wskroś sportowa". Ja jak nic złego nie wymyślą, wybieram się na Snow do Krynicy w styczniu. Napisz czy było K2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Wrażenia z scx-a były mojego syna, dlatego cytat. Kurdziel zdaje się, że jeździł na wersji z płytą, z pewnością to robi jakąś różnicę. K2 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Z tego co widzę to w sobotę i niedziele (12-13 grudnia 2020) w Białce jest zaplanowane SNOW EXPO. Był ktoś/kiedyś? Warto? Da radę się dopchać na jakieś testy ciekawych desek? Czy lepiej sobie darować? Z tego co przeczytalem to bylo kolorowe kolko graniaste z jednym mankamentem: dziewczat bylo brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 dziewczat bylo brak. Nie da się ukryć. Brakowało Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... mario33 Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ktoś w tym roku się wybiera ? 20-21 lutego 2021 r. w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Ktoś w tym roku się wybiera ? 20-21 lutego 2021 r. w Wiśle. Cześć Jedyna sensowny argument żeby tam pojechać to okazja spotkania się jakimiś znajomymi... To ja już wolę na narty jednak. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Jedyna sensowny argument żeby tam pojechać to okazja spotkania się jakimiś znajomymi... To ja już wolę na narty jednak. Pozdrowienia też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Tu jest wątek: https://www.skiforum...c-na-usg/page-6 Sprawa się skomplikowała bo uszkodzenie stopy drugiej nogi nastąpiło, co hamuje cały proces. Ale ja się nie poddaję już nart nie będzie w tym sezonie, ale... rower będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski SNOW EXPO - warto? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Wrażenia z scx-a były mojego syna, dlatego cytat. Kurdziel zdaje się, że jeździł na wersji z płytą, z pewnością to robi jakąś różnicę. K2 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Z tego co widzę to w sobotę i niedziele (12-13 grudnia 2020) w Białce jest zaplanowane SNOW EXPO. Był ktoś/kiedyś? Warto? Da radę się dopchać na jakieś testy ciekawych desek? Czy lepiej sobie darować? Z tego co przeczytalem to bylo kolorowe kolko graniaste z jednym mankamentem: dziewczat bylo brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 dziewczat bylo brak. Nie da się ukryć. Brakowało Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ktoś w tym roku się wybiera ? 20-21 lutego 2021 r. w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Ktoś w tym roku się wybiera ? 20-21 lutego 2021 r. w Wiśle. Cześć Jedyna sensowny argument żeby tam pojechać to okazja spotkania się jakimiś znajomymi... To ja już wolę na narty jednak. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Jedyna sensowny argument żeby tam pojechać to okazja spotkania się jakimiś znajomymi... To ja już wolę na narty jednak. Pozdrowienia też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Tu jest wątek: https://www.skiforum...c-na-usg/page-6 Sprawa się skomplikowała bo uszkodzenie stopy drugiej nogi nastąpiło, co hamuje cały proces. Ale ja się nie poddaję już nart nie będzie w tym sezonie, ale... rower będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski SNOW EXPO - warto?
mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Jedyna sensowny argument żeby tam pojechać to okazja spotkania się jakimiś znajomymi... To ja już wolę na narty jednak. Pozdrowienia też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Tu jest wątek: https://www.skiforum...c-na-usg/page-6 Sprawa się skomplikowała bo uszkodzenie stopy drugiej nogi nastąpiło, co hamuje cały proces. Ale ja się nie poddaję już nart nie będzie w tym sezonie, ale... rower będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski SNOW EXPO - warto?
Mitek Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 też bym wolał... ale skoro mnie uziemiło to chociaż sobie pooglądam i poczytam co tam pokazują... nie odbieraj mi tej przyjemności, nawet jeżeli to jak lizanie cukierka przez szybę Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Tu jest wątek: https://www.skiforum...c-na-usg/page-6 Sprawa się skomplikowała bo uszkodzenie stopy drugiej nogi nastąpiło, co hamuje cały proces. Ale ja się nie poddaję już nart nie będzie w tym sezonie, ale... rower będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mario33 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Cześć Aaa bo Ty z tym kolanem. To siadaj na rower a nie łazisz i ryzykujesz kolejna kontuzję. Kiedy miałeś operację i co tam było? Tu jest wątek: https://www.skiforum...c-na-usg/page-6 Sprawa się skomplikowała bo uszkodzenie stopy drugiej nogi nastąpiło, co hamuje cały proces. Ale ja się nie poddaję już nart nie będzie w tym sezonie, ale... rower będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi