brachol Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Cześć Z uwagi na niepewną sytuację we Włoszech zacząłem się zastanawiać nad Austrią i wybór padł na dwa ośrodki Ski Juwel lub Nauders. Podpowie ktoś który ośrodek ciekawszy? Gdzie można spodziewać się mniejszej ilości ludzi? Z tego co wyczytałem w Nauders niższe ceny skipassów. Jedziemy w 3 rodziny i najchętniej nocleg w jednym miejscu w celach integracyjnych Jak ktoś był w tych okolicach to może podzieli się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Cześć Z uwagi na niepewną sytuację we Włoszech zacząłem się zastanawiać nad Austrią i wybór padł na dwa ośrodki Ski Juwel lub Nauders. Podpowie ktoś który ośrodek ciekawszy? Gdzie można spodziewać się mniejszej ilości ludzi? Z tego co wyczytałem w Nauders niższe ceny skipassów. Jedziemy w 3 rodziny i najchętniej nocleg w jednym miejscu w celach integracyjnych Jak ktoś był w tych okolicach to może podzieli się swoimi doświadczeniami. Nauders razem z Belpiano (wszyscy są tu zachwyceni)? Jeśli tak to zdecydowanie. Jeśli nie to chyba dalej Nauders. Co prawda jest dużo mniejsze (nie wiem skąd tam taka liczba kilometrów???) ale w zasadzie wszystkie trasy są znakomite. Jest też wyżej i widoki są już wysokogórskie. SkiJuwel jest zdecydowanie rozleglejszy, w sporej mierze w linii lasu. Trochę kulawo połączony (fragment tylko gondolą). W środku kultowy browar. Z tego co pamiętam to całkiem miłe było małe Niderau. Dla doświadczonych narciarzy na pewno Nauders będzie lepsze. Dla rodzin - nie wiem. Dla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Nauders razem z Belpiano (wszyscy są tu zachwyceni)? Jeśli tak to zdecydowanie. Jeśli nie to chyba dalej Nauders. Co prawda jest dużo mniejsze (nie wiem skąd tam taka liczba kilometrów???) ale w zasadzie wszystkie trasy są znakomite. Jest też wyżej i widoki są już wysokogórskie. SkiJuwel jest zdecydowanie rozleglejszy, w sporej mierze w linii lasu. Trochę kulawo połączony (fragment tylko gondolą). W środku kultowy browar. Z tego co pamiętam to całkiem miłe było małe Niderau. Dla doświadczonych narciarzy na pewno Nauders będzie lepsze. Dla rodzin - nie wiem. Dla Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Po włoskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Gabrik Napisano 1 Maja 2022 Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Ski Juwel czy Nauders?
brachol Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Nauders razem z Belpiano (wszyscy są tu zachwyceni)? Jeśli tak to zdecydowanie. Jeśli nie to chyba dalej Nauders. Co prawda jest dużo mniejsze (nie wiem skąd tam taka liczba kilometrów???) ale w zasadzie wszystkie trasy są znakomite. Jest też wyżej i widoki są już wysokogórskie. SkiJuwel jest zdecydowanie rozleglejszy, w sporej mierze w linii lasu. Trochę kulawo połączony (fragment tylko gondolą). W środku kultowy browar. Z tego co pamiętam to całkiem miłe było małe Niderau. Dla doświadczonych narciarzy na pewno Nauders będzie lepsze. Dla rodzin - nie wiem. Dla Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Po włoskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Gabrik Napisano 1 Maja 2022 Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Wujot Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Po włoskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Gabrik Napisano 1 Maja 2022 Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 1 Maja 2022 Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi