buczek5 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Podają informacje na Facebook-u Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo1 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Podają informacje na Facebook-u Działa.Wyratrakowane, twardo , zimowo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Działa.Wyratrakowane, twardo , zimowo. Działa cały stok ? Bo znajomi byli wczoraj albo przedwczoraj i mówili, że tylko do 4 słupa bo wyżej śniegu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... konflo1 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Działa cały stok ? Bo znajomi byli wczoraj albo przedwczoraj i mówili, że tylko do 4 słupa bo wyżej śniegu nie ma. Do połowy.Do drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Do połowy.Do drogi. No cóż, pojeździć można, ale szału nie ma. Jeszcze przy ich cenach. Znajomi mówili, że stok widział ratrak.....ale 3 dni temu. To by mi się zgadzało na przekroju ostatnich 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Podają informacje na Facebook-u Zgadza się, znalazłam ale nim to nastąpiło to jakieś strony z 2012 roku. Raz nazywają sie jugów park innym razem bukowa chata, chyba sami nie chcą być odnajdywani. W ich przypadku istotnym by było podawanie warunków i możliwości dojazdu a tego nie chcą robić. Gdyby używali ratraka jak należy mieliby full gości bo to zacna górka. Przy zimach z licznymi odwilżami tak słabo utrzymywany stok to marnowanie potencjału. No cóż, kto bogatemu zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... chiwawa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Co do znaczy sporo dowaliło? 20 centymetrów? Na takim nachyleniu stoku, potrzeba minimum metra, by się utrzymało. To nie ośla łączka, gdzie 15 centymetrów wystarczy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... chiwawa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... benttech Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
konflo1 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Działa cały stok ? Bo znajomi byli wczoraj albo przedwczoraj i mówili, że tylko do 4 słupa bo wyżej śniegu nie ma. Do połowy.Do drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Do połowy.Do drogi. No cóż, pojeździć można, ale szału nie ma. Jeszcze przy ich cenach. Znajomi mówili, że stok widział ratrak.....ale 3 dni temu. To by mi się zgadzało na przekroju ostatnich 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Podają informacje na Facebook-u Zgadza się, znalazłam ale nim to nastąpiło to jakieś strony z 2012 roku. Raz nazywają sie jugów park innym razem bukowa chata, chyba sami nie chcą być odnajdywani. W ich przypadku istotnym by było podawanie warunków i możliwości dojazdu a tego nie chcą robić. Gdyby używali ratraka jak należy mieliby full gości bo to zacna górka. Przy zimach z licznymi odwilżami tak słabo utrzymywany stok to marnowanie potencjału. No cóż, kto bogatemu zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... chiwawa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Co do znaczy sporo dowaliło? 20 centymetrów? Na takim nachyleniu stoku, potrzeba minimum metra, by się utrzymało. To nie ośla łączka, gdzie 15 centymetrów wystarczy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... chiwawa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... benttech Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Podają informacje na Facebook-u Zgadza się, znalazłam ale nim to nastąpiło to jakieś strony z 2012 roku. Raz nazywają sie jugów park innym razem bukowa chata, chyba sami nie chcą być odnajdywani. W ich przypadku istotnym by było podawanie warunków i możliwości dojazdu a tego nie chcą robić. Gdyby używali ratraka jak należy mieliby full gości bo to zacna górka. Przy zimach z licznymi odwilżami tak słabo utrzymywany stok to marnowanie potencjału. No cóż, kto bogatemu zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chiwawa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Co do znaczy sporo dowaliło? 20 centymetrów? Na takim nachyleniu stoku, potrzeba minimum metra, by się utrzymało. To nie ośla łączka, gdzie 15 centymetrów wystarczy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... chiwawa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... benttech Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
chiwawa Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... benttech Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
benttech Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
benttech Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz
star Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz
fredowski Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi