Elosawa Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Hej, bardzo lubię oglądać swobodną jazdę zawodników, zawodniczek nawet bardziej i uważam, że podpatrywanie zawodowców i próba zastosowania ich technik we własnej jeździe to dobry sposób na robienie postępów. To jeden z moich ulubionych tego typu filmików:https://youtu.be/ajFLMs5K5LE Tutaj trochę inna jazda - freeskiing w wersji slowskiing - jeszcze lepiej pokazuje tajniki poprawnej techniki.https://youtu.be/idhGuJS2IuE A tu komentarz do fragmentów z poprzedniego filmu:https://youtu.be/DD1GZBixpgw Zachęcam do umieszczania podobnych filmów, ewentualnie własnych nagrań i do komentowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Tutaj świetna składanka z polskiego kanału yt: https://www.youtube....jHjcKkStIBDX0mr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Tutaj świetna składanka z polskiego kanału yt:https://www.youtube....jHjcKkStIBDX0mr Cześć Filinator znany jest z wyszukiwania świetnych filmików zawodników. Też uwielbiam oglądać wolną jazdę profesjonalistów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ir3k Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Tutaj świetna składanka z polskiego kanału yt:https://www.youtube....jHjcKkStIBDX0mr jakis czas temu wpadlem na te skladanke na yt i od razu od deski do deski obejrzalem wszystkie filmiki bardzo obszerny material do analizowania jazdy na najwyzszym poziomie i wzorce do nasladowania. warto zwrocic uwage na wspolny mianownik dla kazdego z tych filmow, czyli niesamowity luz i ogromna swoboda podczas jazdy niezaleznie od stylu, nachylenia stoku czy sniegu tak jezdza tylko najlepsi, ktorzy maja w nogach setki tysiecy skretow i wyrobiona doskonala powtarzalnosc na codzien naprawde bardzo malo ludzi jezdzi z taka dynamika, a zarazem z taka latwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 jakis czas temu wpadlem na te skladanke na yt i od razu od deski do deski obejrzalem wszystkie filmiki bardzo obszerny material do analizowania jazdy na najwyzszym poziomie i wzorce do nasladowania. warto zwrocic uwage na wspolny mianownik dla kazdego z tych filmow, czyli niesamowity luz i ogromna swoboda podczas jazdy niezaleznie od stylu, nachylenia stoku czy sniegu tak jezdza tylko najlepsi, ktorzy maja w nogach setki tysiecy skretow i wyrobiona doskonala powtarzalnosc na codzien naprawde bardzo malo ludzi jezdzi z taka dynamika, a zarazem z taka latwoscia Hej Irek, pełna zgoda - tak to właśnie wygląda PS. Też jestem z Lublina, daj znać jakbyś się wybierał do Kazimierza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Tutaj trochę inna jazda - freeskiing w wersji slowskiing - jeszcze lepiej pokazuje tajniki poprawnej techniki.https://youtu.be/idhGuJS2IuE Widzę,że nie tylko u nas są orły carwingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ir3k Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Hej Irek, pełna zgoda - tak to właśnie wygląda PS. Też jestem z Lublina, daj znać jakbyś się wybierał do Kazimierza. Pozdrawiam. ogolnie mieszkam w Warszawie, ale zima częściej zagladam w rodzinne strony, najczesciej pod pretekstem wizyty na naszych lubelskich oslich laczkach:) dam znac, pewnie juz w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!! https://youtu.be/A-0FPlC60yg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. Możesz rozwinąć tą myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cześć Czyli nie wiesz jak wygląda porządne jazda na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ir3k Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Tutaj świetna składanka z polskiego kanału yt:https://www.youtube....jHjcKkStIBDX0mr jakis czas temu wpadlem na te skladanke na yt i od razu od deski do deski obejrzalem wszystkie filmiki bardzo obszerny material do analizowania jazdy na najwyzszym poziomie i wzorce do nasladowania. warto zwrocic uwage na wspolny mianownik dla kazdego z tych filmow, czyli niesamowity luz i ogromna swoboda podczas jazdy niezaleznie od stylu, nachylenia stoku czy sniegu tak jezdza tylko najlepsi, ktorzy maja w nogach setki tysiecy skretow i wyrobiona doskonala powtarzalnosc na codzien naprawde bardzo malo ludzi jezdzi z taka dynamika, a zarazem z taka latwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 jakis czas temu wpadlem na te skladanke na yt i od razu od deski do deski obejrzalem wszystkie filmiki bardzo obszerny material do analizowania jazdy na najwyzszym poziomie i wzorce do nasladowania. warto zwrocic uwage na wspolny mianownik dla kazdego z tych filmow, czyli niesamowity luz i ogromna swoboda podczas jazdy niezaleznie od stylu, nachylenia stoku czy sniegu tak jezdza tylko najlepsi, ktorzy maja w nogach setki tysiecy skretow i wyrobiona doskonala powtarzalnosc na codzien naprawde bardzo malo ludzi jezdzi z taka dynamika, a zarazem z taka latwoscia Hej Irek, pełna zgoda - tak to właśnie wygląda PS. Też jestem z Lublina, daj znać jakbyś się wybierał do Kazimierza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Tutaj trochę inna jazda - freeskiing w wersji slowskiing - jeszcze lepiej pokazuje tajniki poprawnej techniki.https://youtu.be/idhGuJS2IuE Widzę,że nie tylko u nas są orły carwingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ir3k Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Hej Irek, pełna zgoda - tak to właśnie wygląda PS. Też jestem z Lublina, daj znać jakbyś się wybierał do Kazimierza. Pozdrawiam. ogolnie mieszkam w Warszawie, ale zima częściej zagladam w rodzinne strony, najczesciej pod pretekstem wizyty na naszych lubelskich oslich laczkach:) dam znac, pewnie juz w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!! https://youtu.be/A-0FPlC60yg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. Możesz rozwinąć tą myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cześć Czyli nie wiesz jak wygląda porządne jazda na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Elosawa Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 jakis czas temu wpadlem na te skladanke na yt i od razu od deski do deski obejrzalem wszystkie filmiki bardzo obszerny material do analizowania jazdy na najwyzszym poziomie i wzorce do nasladowania. warto zwrocic uwage na wspolny mianownik dla kazdego z tych filmow, czyli niesamowity luz i ogromna swoboda podczas jazdy niezaleznie od stylu, nachylenia stoku czy sniegu tak jezdza tylko najlepsi, ktorzy maja w nogach setki tysiecy skretow i wyrobiona doskonala powtarzalnosc na codzien naprawde bardzo malo ludzi jezdzi z taka dynamika, a zarazem z taka latwoscia Hej Irek, pełna zgoda - tak to właśnie wygląda PS. Też jestem z Lublina, daj znać jakbyś się wybierał do Kazimierza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Tutaj trochę inna jazda - freeskiing w wersji slowskiing - jeszcze lepiej pokazuje tajniki poprawnej techniki.https://youtu.be/idhGuJS2IuE Widzę,że nie tylko u nas są orły carwingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ir3k Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Hej Irek, pełna zgoda - tak to właśnie wygląda PS. Też jestem z Lublina, daj znać jakbyś się wybierał do Kazimierza. Pozdrawiam. ogolnie mieszkam w Warszawie, ale zima częściej zagladam w rodzinne strony, najczesciej pod pretekstem wizyty na naszych lubelskich oslich laczkach:) dam znac, pewnie juz w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!! https://youtu.be/A-0FPlC60yg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. Możesz rozwinąć tą myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cześć Czyli nie wiesz jak wygląda porządne jazda na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ir3k Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Hej Irek, pełna zgoda - tak to właśnie wygląda PS. Też jestem z Lublina, daj znać jakbyś się wybierał do Kazimierza. Pozdrawiam. ogolnie mieszkam w Warszawie, ale zima częściej zagladam w rodzinne strony, najczesciej pod pretekstem wizyty na naszych lubelskich oslich laczkach:) dam znac, pewnie juz w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!! https://youtu.be/A-0FPlC60yg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. Możesz rozwinąć tą myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cześć Czyli nie wiesz jak wygląda porządne jazda na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!! https://youtu.be/A-0FPlC60yg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. Możesz rozwinąć tą myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cześć Czyli nie wiesz jak wygląda porządne jazda na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nie oceniajac aspektow technicznych, wizualnie wiekszosc jezdzi naprawde koslawo. Możesz rozwinąć tą myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cześć Czyli nie wiesz jak wygląda porządne jazda na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 tu nie ma co rozwijac. Nie podoba mi sie jazda wiekszosci osob. Jakos tak kwadratowo. Jeden z przejazdow ktore mi sie podobaja to przejazd Vhlovej. Cześć Czyli nie wiesz jak wygląda porządne jazda na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Możesz rozwinąć tą myśl? Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rzucasz perły przed wieprze to się nie dziw Hehe Byłem ciekawy co może się komuś nie podobać w swobodnej jeździe najlepszych zawodniczek na świecie. Dostałem odpowiedź i nie chce mi się już drążyć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem. Mi się podobają prawie wszystkie przejazdy z tego filmu. mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 mi też. A zauważyliście, że Finlandczycy podnoszą przód narty? poza tym widać różnice "narodowościowe" w sylwetkach i lekkości jazdy Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cześć Trudno coś powiedzieć. Zwróć uwagę że: - zawodniczki jechały bardzo różnie, krótkim, dłuższym itd. - były filmowane w różnych momentach jazdy, np. Włoszki już na płaskim, przez co jazda wyglądała bardzo płynnie - wyjątkowo gówniany, chwytający i bardzo twardy śnieg, gdzie ciężko nie szarpać. - nawierzchnia zmieniała się w trakcie jazdy - jazda w różnych strojach (spodnie) przez co odczucia wizualne zupełnie różne. - widać, że niektóre starały się jechać rytmem ustawianego na tym stoku slalomu a niektóre waliły szybkim śmigiem. Generalnie wydaje mi się, że to raczej (a może inaczej), że więcej w tym indywidualnego stylu zawodniczki niż cech jakiejś szkoły... Pozdrowienia wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 wydaje mi się, że da się odróżnić jazdę Włoszek od Austriaczek, ale może to moje subiektywne odczucie Cześć Być może masz rację... Ja nie mam raczej duszy analityka. Po prostu zajebista jazda. Włosi zawsze mieli delikatniejszy styl, narty prowadzone trochę węziej itd. Ale ... No właśnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi...
nikon255 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 kurka, obejrzalem do konca. Poprzednio przestalem na 1/3. To byl blad. Na poczatku wiele jechalo jakos tak kwadratowo, jakby z uslizgiem. Pozniej naprawde jezdza milo dla oka. Takze odszczekuje, ze wiekszosc brzydko jedzie. Dwa najbardziej znane nazwiska Vhlova i Shiffrin jada naprawde ladnie. Wiele tak jedzie, jednak te najlatwiej zapamietac No to się cieszę, że Tobie też się podoba. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak to robią najlepsi...
Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zwyczajnie się zwożą do wyciągu czy co tam.. ale ile wielu z nas by dało, żeby tak jechać w szczycie umiejętności, kondycji, przygotowania itd.. ;P Cześć Mnie to wygląda na coś w rodzaju prezentacji. Widać, że zawodniczki traktują ją różnie.W każdym razie fajne, pokazuje przepaść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
fredowski Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Na filmie elosawy nie widze nic szczegolnego, wszyscy sa juz dobrze wjechani. Piec przejazdow by wystarczylo, bo zawodowcy musza jezdzic podobnie. To, ze ktos nie utrzymal na grudzie przez moment rownolegle nart jest tez ok. Zyczyl bym sobie zobaczyc pierwsze 6-8 skretow, moze wtedy moglbym sie czegos nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Ależ to jest złoto!!https://youtu.be/A-0FPlC60yg Obejrzałem jeszcze raz w skupieniu, wg. mnie wszystkie b. dobre rzemiosło i jedna artystka: Bassino (2.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi