heniek08 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Witam wraz z zakupem samochodu dostałem belki Thula. Jaki box byście polecamy zależy mi żeby weszły 4 pary nart buty ewentualnie kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Witam wraz z zakupem samochodu dostałem belki Thula. Jaki box byście polecamy zależy mi żeby weszły 4 pary nart buty ewentualnie kaski. Czy box musi być taki jak w tytule . Po pierwsze jaki samochód. Po drugie ja używam od kilku lat takiego boxa i nie narzekam. Robi ta sama firma co dla Thule. Decyzja zawsze należy do ciebie. https://www.cartrave...0-antracyt.html Użytkowałem go na Astrze kombi , Grande Punto a teraz jezdzi na Astrze J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Czy box musi być taki jak w tytule . Po pierwsze jaki samochód. Po drugie ja używam od kilku lat takiego boxa i nie narzekam. Robi ta sama firma co dla Thule. Decyzja zawsze należy do ciebie.https://www.cartrave...0-antracyt.html Użytkowałem go na Astrze kombi , Grande Punto a teraz jezdzi na Astrze J Jaka predkoscia z nim smigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Śmigam BMW X3 prędkość do 150km na Autostradzie a thule musi być bo mam już do niego belki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Śmigam BMW X3 prędkość do 150km na Autostradzie a thule musi być bo mam już do niego belki Seria 800 Ci wystarczy chyba,że masz bardzo długie narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 A korzysta ktoś może z thule pacific 780? Bo cenowo najbardziej mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 A korzysta ktoś może z thule pacific 780? Bo cenowo najbardziej mi pasuje To wszystko jakością jest prawie identyczne. Patrz aby Ci narty weszły i box nie był przesadnie długi. Reszta to szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 A korzysta ktoś może z thule pacific 780? Bo cenowo najbardziej mi pasujeKorzystałem z niego podczas 3 wyjazdów narciarskich, box wypożyczałem w wawie za 19 PLN za dobę. Był bardzo pojemny i cichy. Wchodziły 5 par nart długości 165-170 cm, 5 par butów i kijków i 3 kaski. Montaż banalnue prosty ale to chyba standard. Jechalismy z prędkościami autostradowymi 140-150 samochód Volvo s40II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jaka predkoscia z nim smigasz Z tymi prędkościami to bywało różnie . Z reguły 130 - 150 . Jest naprawdę cichy. Na plus Thule zapewne otwieranie z dwóch stron . Dla mnie bez różnicy . Cena za tego Cube 470 i jakość ok. Trzeba sobie zadać pytanie ile razy w roku wykorzystujemy boxa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Niestety sposób mocowania do belek mało wygodny. https://www.strefaki..._dachowy_wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
nikon255 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Czy box musi być taki jak w tytule . Po pierwsze jaki samochód. Po drugie ja używam od kilku lat takiego boxa i nie narzekam. Robi ta sama firma co dla Thule. Decyzja zawsze należy do ciebie.https://www.cartrave...0-antracyt.html Użytkowałem go na Astrze kombi , Grande Punto a teraz jezdzi na Astrze J Jaka predkoscia z nim smigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek08 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Śmigam BMW X3 prędkość do 150km na Autostradzie a thule musi być bo mam już do niego belki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Śmigam BMW X3 prędkość do 150km na Autostradzie a thule musi być bo mam już do niego belki Seria 800 Ci wystarczy chyba,że masz bardzo długie narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek08 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 A korzysta ktoś może z thule pacific 780? Bo cenowo najbardziej mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 A korzysta ktoś może z thule pacific 780? Bo cenowo najbardziej mi pasuje To wszystko jakością jest prawie identyczne. Patrz aby Ci narty weszły i box nie był przesadnie długi. Reszta to szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 A korzysta ktoś może z thule pacific 780? Bo cenowo najbardziej mi pasujeKorzystałem z niego podczas 3 wyjazdów narciarskich, box wypożyczałem w wawie za 19 PLN za dobę. Był bardzo pojemny i cichy. Wchodziły 5 par nart długości 165-170 cm, 5 par butów i kijków i 3 kaski. Montaż banalnue prosty ale to chyba standard. Jechalismy z prędkościami autostradowymi 140-150 samochód Volvo s40II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jaka predkoscia z nim smigasz Z tymi prędkościami to bywało różnie . Z reguły 130 - 150 . Jest naprawdę cichy. Na plus Thule zapewne otwieranie z dwóch stron . Dla mnie bez różnicy . Cena za tego Cube 470 i jakość ok. Trzeba sobie zadać pytanie ile razy w roku wykorzystujemy boxa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Niestety sposób mocowania do belek mało wygodny. https://www.strefaki..._dachowy_wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Niestety sposób mocowania do belek mało wygodny. https://www.strefaki..._dachowy_wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi