fredowski Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z wariacji na temat długiego (o biodrze wiem ) To cala gorka? 10 skretow troche malo. Nic sie nie zmienilo, dalej uprawiasz swoj wieloznaczny ulubiolny styl. Szybkie wyjscie w gore (+), szybkie zejscie w dol (-), zerwanie skretu i jazda w bezruchu do kolejnego plusa. Gdybys wycial jazde w skos stoku z watpliwym lukiem to masz film 1 i 2. Tego nie mozna nazwac dlugim skretem tylko sredniokrotkim przetraconym jazda od lasa do lasa. Biodro? Nie ma wplywu bo i nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 To cala gorka? 10 skretow troche malo. Nic sie nie zmienilo, dalej uprawiasz swoj wieloznaczny ulubiolny styl. Szybkie wyjscie w gore (+), szybkie zejscie w dol (-), zerwanie skretu i jazda w bezruchu do kolejnego plusa. Gdybys wycial jazde w skos stoku z watpliwym lukiem to masz film 1 i 2. Tego nie mozna nazwac dlugim skretem tylko sredniokrotkim przetraconym jazda od lasa do lasa. Biodro? Nie ma wplywu bo i nie musi. Cześc Fredi opisałeś to idealnie. Sekwencja skrętów typu śmigowego przeplatanych jazda w skos stoku. Do tego rzuca się w oczy ciągnięcie ciałem skrętu przy śmigu upierdliwe, tutaj rażące bo zostajesz w tej pozycji w głową jakbyś chciał zerknąć pod górę - dobrze, że Cie nie obraca. To ja jednak pomyliłem yossa z kimś innym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Sezon rozpoczęty ....w Wolf Creek Kolorado 330 cm śniegu w tym sezonie warunki świetne! .....ciekną rury w łazience i zlew jest zapchany. Parę dni wcześniej mróz -17 C zamroził wodę w rurach i chyba popękały. .... dostaliśmy upgrade na parę dni do większej i wygodniejszej podwójnej kabiny. ...Rankiem korek na dojeździe na stok. Wypadek na drodze..zderzenie czołowe i 2 zabitych na miejscu.... - 4 godziny do uprzątnięcia drogi... zero objazdu ....więc co ?zwiedzić okolice i może połowić ryby w przeręblu? .... tzn podglądać jak inni to robią .... lokelesi z jedynego otwartego sklepu otwierają moje trzecie poszczepionkowe oko ..... hmmm na światło stroboskopowe ....sz sz sz zaczęliśmy po południu... ciepło i lampa .... nareszcie jest śnieg.... ale nie ma: tłoku, nie ma Lodge’u, nie ma restauracji, nie ma szkółek .... znaleźliśmy wreszcie nogi- swoje własne, jeszcze coś tam pamiętają sz sz sz ....ale....buty nie pamiętają nóg.... !!!!! cisną ! ....świetny dzień .... Wysokość nas nie zmogła .... Tak w przelocie od 0 do 2400 to śpimy całkiem dobrze Jazda zaczyna się od 3100 do 3600.... Zadyszkę dostaje dopiero jak wsiadam do samochodu wracając do domu.... Przepraszam za odwrócone zdjęcia Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 U nas śniegu nieco mniej. Myślenice, z yossem se pogadaliśmy, fajna zimowa aura. Jutro ponownie, ale będzie lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Na kamerach większość stoków w Wiśle nasnieża i to na max. W sytuacji gdy jutro ostatni dzień a po 17.01 to też nic nie wiadomo, trochę to zastanawiające. Coś wiedzą wiecej? Czy na ryzyk-fizyk? W sumie prognozowane-6,-7 to ostatnio unikalne temperatury..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Kasina też dzisiaj ostro jedzie z armatkami. Nawet jeszcze stoku nie otworzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Wszyscy sypią dziś na potęgę. Łącznie z Żarem, gdzie do tej pory były tylko brązowe łąki i potrzeba pewnie tydzień na naśnieżenie... Nie ogarniam tego Planowałem jutro Mosorny, ale chyba nadal będzie mróz, a nie uśmiecha mi się jeździć pod "prysznicem"... No chyba, że to sposób na wyegzekwowanie masek na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Odsniezyloby się jakiś parking... https://www.onet.pl/...v1f3jb,07640b54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Na kamerach większość stoków w Wiśle nasnieża i to na max. W sytuacji gdy jutro ostatni dzień a po 17.01 to też nic nie wiadomo, trochę to zastanawiające. Coś wiedzą wiecej? Czy na ryzyk-fizyk? W sumie prognozowane-6,-7 to ostatnio unikalne temperatury..... Czarna Góra cały czas naśnieża na razie nieczynne A-Fis oraz C-Fis. Wróźbici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Niemiecki kontra polski sanepid https://www.onet.pl/...2ww1wk,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci.Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Dziś miałem plan pojeździć w kurzej gorze w kurzetniku, po drodze 2h nartowania w sam raz jakiś milion osób wpadło na ten sam plan. Pierwszy raz odpuściłem w życiu widząc kolejkę do kasy. Na oko z 250 osób. Reżim sanitarny nie istnieje. Na stoku to samo, a duży to on nie jest. Człowiek na człowieku, jedna wielka piaskownica. Jakby tam było z 5 zarażonych na wejściu to na wyjściu będzie 500. Wszyscy się rzucili na ostatni dzień. Ot efekt zamykania Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Nie do końca masz rację. Nie rzuciłem się jak szczerbaty na suchary, tylko odczekałem do końca i do ogłoszenia regulaminu. Był tam między innymi punkt mówiący o braku możliwości wykorzystania sezonówki i rekompensaty w różnych wariantach. Ja tylko zastanawiam się czy w razie czego się nie wycofają. Nawet jeśli jeździć będzie można w kwietniu, lub marcu i weekend majowy zwróci mi się, bo to nie "tyrolka". Mam nadzieję, że jak wskazują badania większość społeczeństwa nie będzie miała ochoty się szczepić i moja kolejka trafi się szybko, bo boję się że będzie to warunek przekroczenia granicy lub wejścia do gondoli/ kolejki/hotelu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Sezon rozpoczęty ....w Wolf Creek Kolorado 330 cm śniegu w tym sezonie warunki świetne! .....ciekną rury w łazience i zlew jest zapchany. Parę dni wcześniej mróz -17 C zamroził wodę w rurach i chyba popękały. .... dostaliśmy upgrade na parę dni do większej i wygodniejszej podwójnej kabiny. ...Rankiem korek na dojeździe na stok. Wypadek na drodze..zderzenie czołowe i 2 zabitych na miejscu.... - 4 godziny do uprzątnięcia drogi... zero objazdu ....więc co ?zwiedzić okolice i może połowić ryby w przeręblu? .... tzn podglądać jak inni to robią .... lokelesi z jedynego otwartego sklepu otwierają moje trzecie poszczepionkowe oko ..... hmmm na światło stroboskopowe ....sz sz sz zaczęliśmy po południu... ciepło i lampa .... nareszcie jest śnieg.... ale nie ma: tłoku, nie ma Lodge’u, nie ma restauracji, nie ma szkółek .... znaleźliśmy wreszcie nogi- swoje własne, jeszcze coś tam pamiętają sz sz sz ....ale....buty nie pamiętają nóg.... !!!!! cisną ! ....świetny dzień .... Wysokość nas nie zmogła .... Tak w przelocie od 0 do 2400 to śpimy całkiem dobrze Jazda zaczyna się od 3100 do 3600.... Zadyszkę dostaje dopiero jak wsiadam do samochodu wracając do domu.... Przepraszam za odwrócone zdjęcia Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 U nas śniegu nieco mniej. Myślenice, z yossem se pogadaliśmy, fajna zimowa aura. Jutro ponownie, ale będzie lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Na kamerach większość stoków w Wiśle nasnieża i to na max. W sytuacji gdy jutro ostatni dzień a po 17.01 to też nic nie wiadomo, trochę to zastanawiające. Coś wiedzą wiecej? Czy na ryzyk-fizyk? W sumie prognozowane-6,-7 to ostatnio unikalne temperatury..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Kasina też dzisiaj ostro jedzie z armatkami. Nawet jeszcze stoku nie otworzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Wszyscy sypią dziś na potęgę. Łącznie z Żarem, gdzie do tej pory były tylko brązowe łąki i potrzeba pewnie tydzień na naśnieżenie... Nie ogarniam tego Planowałem jutro Mosorny, ale chyba nadal będzie mróz, a nie uśmiecha mi się jeździć pod "prysznicem"... No chyba, że to sposób na wyegzekwowanie masek na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Odsniezyloby się jakiś parking... https://www.onet.pl/...v1f3jb,07640b54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Na kamerach większość stoków w Wiśle nasnieża i to na max. W sytuacji gdy jutro ostatni dzień a po 17.01 to też nic nie wiadomo, trochę to zastanawiające. Coś wiedzą wiecej? Czy na ryzyk-fizyk? W sumie prognozowane-6,-7 to ostatnio unikalne temperatury..... Czarna Góra cały czas naśnieża na razie nieczynne A-Fis oraz C-Fis. Wróźbici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Niemiecki kontra polski sanepid https://www.onet.pl/...2ww1wk,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci.Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Dziś miałem plan pojeździć w kurzej gorze w kurzetniku, po drodze 2h nartowania w sam raz jakiś milion osób wpadło na ten sam plan. Pierwszy raz odpuściłem w życiu widząc kolejkę do kasy. Na oko z 250 osób. Reżim sanitarny nie istnieje. Na stoku to samo, a duży to on nie jest. Człowiek na człowieku, jedna wielka piaskownica. Jakby tam było z 5 zarażonych na wejściu to na wyjściu będzie 500. Wszyscy się rzucili na ostatni dzień. Ot efekt zamykania Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Nie do końca masz rację. Nie rzuciłem się jak szczerbaty na suchary, tylko odczekałem do końca i do ogłoszenia regulaminu. Był tam między innymi punkt mówiący o braku możliwości wykorzystania sezonówki i rekompensaty w różnych wariantach. Ja tylko zastanawiam się czy w razie czego się nie wycofają. Nawet jeśli jeździć będzie można w kwietniu, lub marcu i weekend majowy zwróci mi się, bo to nie "tyrolka". Mam nadzieję, że jak wskazują badania większość społeczeństwa nie będzie miała ochoty się szczepić i moja kolejka trafi się szybko, bo boję się że będzie to warunek przekroczenia granicy lub wejścia do gondoli/ kolejki/hotelu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Niemiecki kontra polski sanepid https://www.onet.pl/...2ww1wk,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci.Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Dziś miałem plan pojeździć w kurzej gorze w kurzetniku, po drodze 2h nartowania w sam raz jakiś milion osób wpadło na ten sam plan. Pierwszy raz odpuściłem w życiu widząc kolejkę do kasy. Na oko z 250 osób. Reżim sanitarny nie istnieje. Na stoku to samo, a duży to on nie jest. Człowiek na człowieku, jedna wielka piaskownica. Jakby tam było z 5 zarażonych na wejściu to na wyjściu będzie 500. Wszyscy się rzucili na ostatni dzień. Ot efekt zamykania Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Nie do końca masz rację. Nie rzuciłem się jak szczerbaty na suchary, tylko odczekałem do końca i do ogłoszenia regulaminu. Był tam między innymi punkt mówiący o braku możliwości wykorzystania sezonówki i rekompensaty w różnych wariantach. Ja tylko zastanawiam się czy w razie czego się nie wycofają. Nawet jeśli jeździć będzie można w kwietniu, lub marcu i weekend majowy zwróci mi się, bo to nie "tyrolka". Mam nadzieję, że jak wskazują badania większość społeczeństwa nie będzie miała ochoty się szczepić i moja kolejka trafi się szybko, bo boję się że będzie to warunek przekroczenia granicy lub wejścia do gondoli/ kolejki/hotelu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Dziś miałem plan pojeździć w kurzej gorze w kurzetniku, po drodze 2h nartowania w sam raz jakiś milion osób wpadło na ten sam plan. Pierwszy raz odpuściłem w życiu widząc kolejkę do kasy. Na oko z 250 osób. Reżim sanitarny nie istnieje. Na stoku to samo, a duży to on nie jest. Człowiek na człowieku, jedna wielka piaskownica. Jakby tam było z 5 zarażonych na wejściu to na wyjściu będzie 500. Wszyscy się rzucili na ostatni dzień. Ot efekt zamykania Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Nie do końca masz rację. Nie rzuciłem się jak szczerbaty na suchary, tylko odczekałem do końca i do ogłoszenia regulaminu. Był tam między innymi punkt mówiący o braku możliwości wykorzystania sezonówki i rekompensaty w różnych wariantach. Ja tylko zastanawiam się czy w razie czego się nie wycofają. Nawet jeśli jeździć będzie można w kwietniu, lub marcu i weekend majowy zwróci mi się, bo to nie "tyrolka". Mam nadzieję, że jak wskazują badania większość społeczeństwa nie będzie miała ochoty się szczepić i moja kolejka trafi się szybko, bo boję się że będzie to warunek przekroczenia granicy lub wejścia do gondoli/ kolejki/hotelu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Cześć Robert, wybacz ale żeby kupić w tym roku jakąkolwiek sezonówkę trzeba było być absolutnym kosmitą albo mieć po prostu sporo za dużo kasy. W obu przypadkach żalenie się jest, delikatnie mówiąc, nie na miejscu. Pozdrowienia Nie do końca masz rację. Nie rzuciłem się jak szczerbaty na suchary, tylko odczekałem do końca i do ogłoszenia regulaminu. Był tam między innymi punkt mówiący o braku możliwości wykorzystania sezonówki i rekompensaty w różnych wariantach. Ja tylko zastanawiam się czy w razie czego się nie wycofają. Nawet jeśli jeździć będzie można w kwietniu, lub marcu i weekend majowy zwróci mi się, bo to nie "tyrolka". Mam nadzieję, że jak wskazują badania większość społeczeństwa nie będzie miała ochoty się szczepić i moja kolejka trafi się szybko, bo boję się że będzie to warunek przekroczenia granicy lub wejścia do gondoli/ kolejki/hotelu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ale otwarli.... Szczyrk tez na 1 dzień. Czyli straty nie ma.... :-) No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
moruniek Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem "Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
kordiankw Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tłumy w centrum Warszawy. Chajzer: na miłość boską, nie rozumiem"Jeśli tak teraz na legalu wygląda centrum Warszawy, to co komu zrobili właściciele wyciągów, które od jutra są na nielegalu...? https://www.onet.pl/...9jvync,79cfc278 Niestety to co na zdjęciach, miałem okazję widzieć na żywo, tylko w drugi dzień świąt, ludzi chyba było jeszcze więcej niż na tych fotkach.. Szwagierka z NY i moja żona uznały, że dzieci które wychowały się na Manhattanie KONIECZNIE MUSZĄ zobaczyć w święta iluminację świąteczną na Krakowskim Przedmieściu i Placu Zamkowym. Wczoraj doszły ogrody światła w Wilanowie. Sytuacja tylko trochę lepsza, bo liczbę zwiedzających ograniczały bilety na wejście na teren Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Moltaler (+ Ankogel) ogłosił zamknięcie od jutra - popracowali 3 dni. Coś kiepsko widzę sezonówkę TMR. Ciekawe jak to rozwiążą, bo wiosną pisali, że jak się nie otworzą to nikt nie straci. Mając jakąkolwiek sezonówkę możesz kupić karnety 1 - dniowe za pół ceny w szwajcarskim ośrodku Obersaxen - 120 km tras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No nie do końca, bo jak u nas brak możliwości wynajęcia apartamentów, więc tylko dla lokalesów. A to zgodnie z regulaminem nie jest otwarcie dla wszystkich/ Najwyżej jak się uda pojadę w marcu i kwietniu kamperem.Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 I co zrobisz matoł uszowi i spółce? Kurdupel na nartach nigdy nie jeździł, klej niby z Krakowa, ale nie wygląda, zero też, a ten co "głosował, ale się nie cieszył" nie ma nic do gadania. I tyle w temacie Dobra, u nas złośliwie zamykają wyciągi bo władza nie jeździ na nartach. A w innych krajach europejskich także z tego powodu zamykają czy mają jakieś inne przesłanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Jak już mieli zamykać to mogli to zrobić przed świetami, a nie od 28 po 3 dniowym weekendzie. Nie byłoby dzikich tłumów wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markiz69 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Cześć Ja tu piszę od lat ale widzę, że moich postów o w ogóle nie czytasz, albo nie rozumiesz. Pozdrowienia Znam Twoje podejście do tematu zatłoczonych stoków, z reszta sam mam podobne. W tym przypadku liczyłem się z tym, ze może być kiepsko, ale miałem prawie po drodze w trasie wiec postanowiłem wpaść zobaczyć co sie dzieje. To co zastałem na miejscu, abstrahując od epidemii to było przegięcie pały i jest raczej rzadkim widokiem w tym ośrodku. Godzinna kolejka po karnet, 20-30 min do orczyka, stok ma niecałe 500 m, a na nim masa ludzi. Ja poszedłem tylko do kibla i pojechałem dalej. Swoją droga podziwiam samozaparcie tych, którzy zdecydowali się tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Lub zajazd na Witka w Szczyrku.... :-) Od razu zajazd. Zawsze się mogę z Witkiem na domy zamienić - mój nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi