Chertan Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ja jutro rano, teraz jeszcze robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 1/3 u góry miękko (inwersja ich dopadła), dół fajnie twardy. Będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 1/3 u góry miękko (inwersja ich dopadła), dół fajnie twardy. Będzie pan zadowolony W nocy ma być przymrozek, może stwardnieje. To przewężenie nie przeszkadza bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Przy 20 osobach na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. To dotyczylo treningu na final jeszcze musisz popracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Przy 20 osobach na stoku? Jakie narty tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 To dotyczylo treningu na final jeszcze musisz popracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jakie narty tym razem? Niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Yoss nagrales te 10 skretow na 10 do 14? Nie badz gogusiem, mozesz dac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 W mojej galaktyce niedziela będzie pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Niebieskie. Uff. Wreszcie spasowane do stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kontrrotacji staram się unikać, gorzej z a-framem i ześlizgiem. Na swoje usprawiedliwienie zaznaczę, że trasa na filmie ma jakieś ~35% nachylenia. Unikasz kontrrotacji, cwicz jazde frontalna. A-frame? rozpoczynaj skret od odchylenia kolana zamierzonego skretu. Zeslizg? za wczesnie zaczynasz skret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Naprawdę szacun, żeby tyle wyczytać z tego filmu (ja bym nie potrafił). Z Łukaszem, miałem przyjemność wspólnej jazdy, czego jak czego, ale jazdy siłowej to nie zaobserwowałem. Nie ma też w tej jeździe pędu - byle szybciej, bywa natomiast pieszczenie skrętów. Kazde za wczesne rozpoczecie skretu absorbuje korpus. Ca. 50kg nie da sie latwo manewrowac. "byle szybciej" to nie u mnie. Pieszczenie? Na stoku za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kazde za wczesne rozpoczecie skretu absorbuje korpus. Ca. 50kg nie da sie latwo manewrowac. "byle szybciej" to nie u mnie. Pieszczenie? Na stoku za zimno. sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kontrrotacji staram się unikać, gorzej z a-framem i ześlizgiem. Na swoje usprawiedliwienie zaznaczę, że trasa na filmie ma jakieś ~35% nachylenia. Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 U mnie Garmin pokazuje około 25% średnio, w połowie jest wypłaszczenie, więc w pewnych miejscach będzie sporo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Film jest z dolnej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. (1) wzdłuż kolei K2, po jego wschodniej stronie trasa niebieska o długości 835 m i szerokości 80–100 m oraz przewyższeniu 235 m. Średnie nachylenie trasy wynosi 28%; coś im się z tą niebieską pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyłyJa ciezkich skretow nie widze. Yoss jedzie swoim ulubionym sposobem, regularnie w b. zblizonych odstepach o czym swiadczy: sz, sz, sz, na sciance sz, sz, ... na plaskim sz, sz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Pomarańczę kolega Yoss goni, na Dynasstarach, w ramach Projektu nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jakoś tam sezon rozpocząłem - niedziela z rana "Złoty groń" Istebna. 2H szkolenia i trochę jazdy. O warunkach się nie wypowiadam - jest śnieg są doskonałe. Organizacja pod kątem sanitarnym b. dobra. Połowa bramek wyłączona, bodajże 20--30 metrowe fartuchy dojazdowe na szerokość ok 1 m. Separatory przy kasach, ciągłe komunikaty o konieczności zasłaniania twarzy, obsługa kulturalnie dyscyplinująca zapominalskich. Większość ludzi jakoś tam samoistnie trzyma dystans. Niestety całkiem spora liczba prowokatorów - i to widać - ostentacyjnie odsłonięte twarze, pogaduchy w sporych grupach, jakieś piwko. W niedzielę także planuję sobie troszkę pojeździć w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Nikt sie nie bedzie znecal. Mam wrazenie, ze tak sie kiedys nauczyles, lubisz swoja jazde i bez wzgledu na podloze/dlugosc nart uprawiasz swoj wieloznaczny skret. Jezeli chcesz urozmaicic jazde, wprowadz dluzszy skret. Na tyle dlugi, zebys jadac po luku mogl kontrolowac swoja jazde tym samym rozpoznawac co w kazdym momencie 'od stop do glow' czynisz. Teorie masz jak przystoi na inteligentnego skiforumowicza wykuta na blaszke. Z tej blaszki bierz tylko tyle ile zrobisz! A-frame faktycznie rzuca sie w oczy. Moja rade znasz: odchylasz najpierw kolano wewnetrzne razem nim natychmiast pojdzie wewnetrzne ale odstep oczekiwany zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z wariacji na temat długiego (o biodrze wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jakie narty tym razem? Niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Yoss nagrales te 10 skretow na 10 do 14? Nie badz gogusiem, mozesz dac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 W mojej galaktyce niedziela będzie pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Niebieskie. Uff. Wreszcie spasowane do stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kontrrotacji staram się unikać, gorzej z a-framem i ześlizgiem. Na swoje usprawiedliwienie zaznaczę, że trasa na filmie ma jakieś ~35% nachylenia. Unikasz kontrrotacji, cwicz jazde frontalna. A-frame? rozpoczynaj skret od odchylenia kolana zamierzonego skretu. Zeslizg? za wczesnie zaczynasz skret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Naprawdę szacun, żeby tyle wyczytać z tego filmu (ja bym nie potrafił). Z Łukaszem, miałem przyjemność wspólnej jazdy, czego jak czego, ale jazdy siłowej to nie zaobserwowałem. Nie ma też w tej jeździe pędu - byle szybciej, bywa natomiast pieszczenie skrętów. Kazde za wczesne rozpoczecie skretu absorbuje korpus. Ca. 50kg nie da sie latwo manewrowac. "byle szybciej" to nie u mnie. Pieszczenie? Na stoku za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kazde za wczesne rozpoczecie skretu absorbuje korpus. Ca. 50kg nie da sie latwo manewrowac. "byle szybciej" to nie u mnie. Pieszczenie? Na stoku za zimno. sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kontrrotacji staram się unikać, gorzej z a-framem i ześlizgiem. Na swoje usprawiedliwienie zaznaczę, że trasa na filmie ma jakieś ~35% nachylenia. Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 U mnie Garmin pokazuje około 25% średnio, w połowie jest wypłaszczenie, więc w pewnych miejscach będzie sporo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Film jest z dolnej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. (1) wzdłuż kolei K2, po jego wschodniej stronie trasa niebieska o długości 835 m i szerokości 80–100 m oraz przewyższeniu 235 m. Średnie nachylenie trasy wynosi 28%; coś im się z tą niebieską pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyłyJa ciezkich skretow nie widze. Yoss jedzie swoim ulubionym sposobem, regularnie w b. zblizonych odstepach o czym swiadczy: sz, sz, sz, na sciance sz, sz, ... na plaskim sz, sz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Pomarańczę kolega Yoss goni, na Dynasstarach, w ramach Projektu nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jakoś tam sezon rozpocząłem - niedziela z rana "Złoty groń" Istebna. 2H szkolenia i trochę jazdy. O warunkach się nie wypowiadam - jest śnieg są doskonałe. Organizacja pod kątem sanitarnym b. dobra. Połowa bramek wyłączona, bodajże 20--30 metrowe fartuchy dojazdowe na szerokość ok 1 m. Separatory przy kasach, ciągłe komunikaty o konieczności zasłaniania twarzy, obsługa kulturalnie dyscyplinująca zapominalskich. Większość ludzi jakoś tam samoistnie trzyma dystans. Niestety całkiem spora liczba prowokatorów - i to widać - ostentacyjnie odsłonięte twarze, pogaduchy w sporych grupach, jakieś piwko. W niedzielę także planuję sobie troszkę pojeździć w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Nikt sie nie bedzie znecal. Mam wrazenie, ze tak sie kiedys nauczyles, lubisz swoja jazde i bez wzgledu na podloze/dlugosc nart uprawiasz swoj wieloznaczny skret. Jezeli chcesz urozmaicic jazde, wprowadz dluzszy skret. Na tyle dlugi, zebys jadac po luku mogl kontrolowac swoja jazde tym samym rozpoznawac co w kazdym momencie 'od stop do glow' czynisz. Teorie masz jak przystoi na inteligentnego skiforumowicza wykuta na blaszke. Z tej blaszki bierz tylko tyle ile zrobisz! A-frame faktycznie rzuca sie w oczy. Moja rade znasz: odchylasz najpierw kolano wewnetrzne razem nim natychmiast pojdzie wewnetrzne ale odstep oczekiwany zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z wariacji na temat długiego (o biodrze wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
fredowski Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Yoss nagrales te 10 skretow na 10 do 14? Nie badz gogusiem, mozesz dac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 W mojej galaktyce niedziela będzie pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Niebieskie. Uff. Wreszcie spasowane do stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kontrrotacji staram się unikać, gorzej z a-framem i ześlizgiem. Na swoje usprawiedliwienie zaznaczę, że trasa na filmie ma jakieś ~35% nachylenia. Unikasz kontrrotacji, cwicz jazde frontalna. A-frame? rozpoczynaj skret od odchylenia kolana zamierzonego skretu. Zeslizg? za wczesnie zaczynasz skret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Naprawdę szacun, żeby tyle wyczytać z tego filmu (ja bym nie potrafił). Z Łukaszem, miałem przyjemność wspólnej jazdy, czego jak czego, ale jazdy siłowej to nie zaobserwowałem. Nie ma też w tej jeździe pędu - byle szybciej, bywa natomiast pieszczenie skrętów. Kazde za wczesne rozpoczecie skretu absorbuje korpus. Ca. 50kg nie da sie latwo manewrowac. "byle szybciej" to nie u mnie. Pieszczenie? Na stoku za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kazde za wczesne rozpoczecie skretu absorbuje korpus. Ca. 50kg nie da sie latwo manewrowac. "byle szybciej" to nie u mnie. Pieszczenie? Na stoku za zimno. sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kontrrotacji staram się unikać, gorzej z a-framem i ześlizgiem. Na swoje usprawiedliwienie zaznaczę, że trasa na filmie ma jakieś ~35% nachylenia. Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 U mnie Garmin pokazuje około 25% średnio, w połowie jest wypłaszczenie, więc w pewnych miejscach będzie sporo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Film jest z dolnej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. (1) wzdłuż kolei K2, po jego wschodniej stronie trasa niebieska o długości 835 m i szerokości 80–100 m oraz przewyższeniu 235 m. Średnie nachylenie trasy wynosi 28%; coś im się z tą niebieską pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyłyJa ciezkich skretow nie widze. Yoss jedzie swoim ulubionym sposobem, regularnie w b. zblizonych odstepach o czym swiadczy: sz, sz, sz, na sciance sz, sz, ... na plaskim sz, sz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Pomarańczę kolega Yoss goni, na Dynasstarach, w ramach Projektu nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jakoś tam sezon rozpocząłem - niedziela z rana "Złoty groń" Istebna. 2H szkolenia i trochę jazdy. O warunkach się nie wypowiadam - jest śnieg są doskonałe. Organizacja pod kątem sanitarnym b. dobra. Połowa bramek wyłączona, bodajże 20--30 metrowe fartuchy dojazdowe na szerokość ok 1 m. Separatory przy kasach, ciągłe komunikaty o konieczności zasłaniania twarzy, obsługa kulturalnie dyscyplinująca zapominalskich. Większość ludzi jakoś tam samoistnie trzyma dystans. Niestety całkiem spora liczba prowokatorów - i to widać - ostentacyjnie odsłonięte twarze, pogaduchy w sporych grupach, jakieś piwko. W niedzielę także planuję sobie troszkę pojeździć w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Nikt sie nie bedzie znecal. Mam wrazenie, ze tak sie kiedys nauczyles, lubisz swoja jazde i bez wzgledu na podloze/dlugosc nart uprawiasz swoj wieloznaczny skret. Jezeli chcesz urozmaicic jazde, wprowadz dluzszy skret. Na tyle dlugi, zebys jadac po luku mogl kontrolowac swoja jazde tym samym rozpoznawac co w kazdym momencie 'od stop do glow' czynisz. Teorie masz jak przystoi na inteligentnego skiforumowicza wykuta na blaszke. Z tej blaszki bierz tylko tyle ile zrobisz! A-frame faktycznie rzuca sie w oczy. Moja rade znasz: odchylasz najpierw kolano wewnetrzne razem nim natychmiast pojdzie wewnetrzne ale odstep oczekiwany zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z wariacji na temat długiego (o biodrze wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
star Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Kontrrotacji staram się unikać, gorzej z a-framem i ześlizgiem. Na swoje usprawiedliwienie zaznaczę, że trasa na filmie ma jakieś ~35% nachylenia. Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 U mnie Garmin pokazuje około 25% średnio, w połowie jest wypłaszczenie, więc w pewnych miejscach będzie sporo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Film jest z dolnej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. (1) wzdłuż kolei K2, po jego wschodniej stronie trasa niebieska o długości 835 m i szerokości 80–100 m oraz przewyższeniu 235 m. Średnie nachylenie trasy wynosi 28%; coś im się z tą niebieską pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyłyJa ciezkich skretow nie widze. Yoss jedzie swoim ulubionym sposobem, regularnie w b. zblizonych odstepach o czym swiadczy: sz, sz, sz, na sciance sz, sz, ... na plaskim sz, sz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Pomarańczę kolega Yoss goni, na Dynasstarach, w ramach Projektu nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jakoś tam sezon rozpocząłem - niedziela z rana "Złoty groń" Istebna. 2H szkolenia i trochę jazdy. O warunkach się nie wypowiadam - jest śnieg są doskonałe. Organizacja pod kątem sanitarnym b. dobra. Połowa bramek wyłączona, bodajże 20--30 metrowe fartuchy dojazdowe na szerokość ok 1 m. Separatory przy kasach, ciągłe komunikaty o konieczności zasłaniania twarzy, obsługa kulturalnie dyscyplinująca zapominalskich. Większość ludzi jakoś tam samoistnie trzyma dystans. Niestety całkiem spora liczba prowokatorów - i to widać - ostentacyjnie odsłonięte twarze, pogaduchy w sporych grupach, jakieś piwko. W niedzielę także planuję sobie troszkę pojeździć w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Nikt sie nie bedzie znecal. Mam wrazenie, ze tak sie kiedys nauczyles, lubisz swoja jazde i bez wzgledu na podloze/dlugosc nart uprawiasz swoj wieloznaczny skret. Jezeli chcesz urozmaicic jazde, wprowadz dluzszy skret. Na tyle dlugi, zebys jadac po luku mogl kontrolowac swoja jazde tym samym rozpoznawac co w kazdym momencie 'od stop do glow' czynisz. Teorie masz jak przystoi na inteligentnego skiforumowicza wykuta na blaszke. Z tej blaszki bierz tylko tyle ile zrobisz! A-frame faktycznie rzuca sie w oczy. Moja rade znasz: odchylasz najpierw kolano wewnetrzne razem nim natychmiast pojdzie wewnetrzne ale odstep oczekiwany zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z wariacji na temat długiego (o biodrze wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Chertan Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 U mnie Garmin pokazuje około 25% średnio, w połowie jest wypłaszczenie, więc w pewnych miejscach będzie sporo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Film jest z dolnej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Średnie pewno mniejsze. A która to z tych tras: https://pl.wikipedia...Arena_Myślenice Pewno czerwona, wiec średnio 21%. (1) wzdłuż kolei K2, po jego wschodniej stronie trasa niebieska o długości 835 m i szerokości 80–100 m oraz przewyższeniu 235 m. Średnie nachylenie trasy wynosi 28%; coś im się z tą niebieską pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyłyJa ciezkich skretow nie widze. Yoss jedzie swoim ulubionym sposobem, regularnie w b. zblizonych odstepach o czym swiadczy: sz, sz, sz, na sciance sz, sz, ... na plaskim sz, sz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Pomarańczę kolega Yoss goni, na Dynasstarach, w ramach Projektu nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jakoś tam sezon rozpocząłem - niedziela z rana "Złoty groń" Istebna. 2H szkolenia i trochę jazdy. O warunkach się nie wypowiadam - jest śnieg są doskonałe. Organizacja pod kątem sanitarnym b. dobra. Połowa bramek wyłączona, bodajże 20--30 metrowe fartuchy dojazdowe na szerokość ok 1 m. Separatory przy kasach, ciągłe komunikaty o konieczności zasłaniania twarzy, obsługa kulturalnie dyscyplinująca zapominalskich. Większość ludzi jakoś tam samoistnie trzyma dystans. Niestety całkiem spora liczba prowokatorów - i to widać - ostentacyjnie odsłonięte twarze, pogaduchy w sporych grupach, jakieś piwko. W niedzielę także planuję sobie troszkę pojeździć w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Nikt sie nie bedzie znecal. Mam wrazenie, ze tak sie kiedys nauczyles, lubisz swoja jazde i bez wzgledu na podloze/dlugosc nart uprawiasz swoj wieloznaczny skret. Jezeli chcesz urozmaicic jazde, wprowadz dluzszy skret. Na tyle dlugi, zebys jadac po luku mogl kontrolowac swoja jazde tym samym rozpoznawac co w kazdym momencie 'od stop do glow' czynisz. Teorie masz jak przystoi na inteligentnego skiforumowicza wykuta na blaszke. Z tej blaszki bierz tylko tyle ile zrobisz! A-frame faktycznie rzuca sie w oczy. Moja rade znasz: odchylasz najpierw kolano wewnetrzne razem nim natychmiast pojdzie wewnetrzne ale odstep oczekiwany zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z wariacji na temat długiego (o biodrze wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
fredowski Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 sądzę, że kamerka przeszkadzała, stąd takie "ciężkie" skręty. Kamerka na kaska najlepiej na kask znajomego. I proszę o śmig cięty. PS nie wiedziałam, że Myślenice ruszyłyJa ciezkich skretow nie widze. Yoss jedzie swoim ulubionym sposobem, regularnie w b. zblizonych odstepach o czym swiadczy: sz, sz, sz, na sciance sz, sz, ... na plaskim sz, sz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cześć Ale ten pomarańczowy kolega na filmie to nie jest Yoss bo z tego co pamiętam to Yoss jednak jakoś tam umie jeździć a kolega raczej raczkuje. Pozdro Pomarańczę kolega Yoss goni, na Dynasstarach, w ramach Projektu nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jakoś tam sezon rozpocząłem - niedziela z rana "Złoty groń" Istebna. 2H szkolenia i trochę jazdy. O warunkach się nie wypowiadam - jest śnieg są doskonałe. Organizacja pod kątem sanitarnym b. dobra. Połowa bramek wyłączona, bodajże 20--30 metrowe fartuchy dojazdowe na szerokość ok 1 m. Separatory przy kasach, ciągłe komunikaty o konieczności zasłaniania twarzy, obsługa kulturalnie dyscyplinująca zapominalskich. Większość ludzi jakoś tam samoistnie trzyma dystans. Niestety całkiem spora liczba prowokatorów - i to widać - ostentacyjnie odsłonięte twarze, pogaduchy w sporych grupach, jakieś piwko. W niedzielę także planuję sobie troszkę pojeździć w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dzisiaj dwie godzinki przed pracą. Młody zakosił mi sl-ki, wypadło na mastery. Ludzi mało, stok znośny. Halny zaczyna podmuchiwać. Taki filmik mam. Chaos i spinka przy nagraniu. I drugi zjazd na masterze. Tłumaczą się winni, można się znęcać. Nikt sie nie bedzie znecal. Mam wrazenie, ze tak sie kiedys nauczyles, lubisz swoja jazde i bez wzgledu na podloze/dlugosc nart uprawiasz swoj wieloznaczny skret. Jezeli chcesz urozmaicic jazde, wprowadz dluzszy skret. Na tyle dlugi, zebys jadac po luku mogl kontrolowac swoja jazde tym samym rozpoznawac co w kazdym momencie 'od stop do glow' czynisz. Teorie masz jak przystoi na inteligentnego skiforumowicza wykuta na blaszke. Z tej blaszki bierz tylko tyle ile zrobisz! A-frame faktycznie rzuca sie w oczy. Moja rade znasz: odchylasz najpierw kolano wewnetrzne razem nim natychmiast pojdzie wewnetrzne ale odstep oczekiwany zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Z wariacji na temat długiego (o biodrze wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi