star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Gryzą? Czy łagodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Rozumiem, ze ta chmura nad Kasina to Twoja. Yoss moze byc gopro. Tylko uwazaj jak trzymasz glowe, zebys zeza nie dostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 No i dupa stoki zamknięte do 17.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 No i dupa stoki zamknięte do 17.01 Od 28 XII. Hotele i galerie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wiedziałem, że im się uda. Kwarantanna Narodowa, czyli największy sukces tego rządu, staje się faktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Wiedziałem, że im się uda. Kwarantanna Narodowa, czyli największy sukces tego rządu, staje się faktem. A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Na stokach też z maseczkami słabo. Tłumy przed i za bramkami. Żądania zamykania przykrywy kanap. Bo zimno. Laissez faire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Do zamknięcia 10 dni. Mam ambitny plan, wykorzystać przynajmniej połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Do zamknięcia 10 dni. Mam ambitny plan, wykorzystać przynajmniej połowę. A później pojeździsz sobie w kościele. Zawsze i tylko "JA" na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A później pojeździsz sobie w kościele. Zawsze i tylko "JA" na uwadze. Nie karmimy pisowskiego trolla, nawet jeśli jest z zawodu mecenasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ależ wspaniałe narty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Stęskniłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nie karmimy pisowskiego trolla, nawet jeśli jest z zawodu mecenasem. Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Jak chodzi o yossa to na wiosnę był bezkrytycznym apologetą wszystkich działań PiS, a teraz też zamiast zabrać głos na temat braku legalności tych bzdur to robi sobie w żywe oczy jaja z innych, udając że tematu bezprawia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 W domu mam 180 rb a 70 pro na pistonie z Włoch jadoo Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Niezła kicha w tym sezonie. Żona już się zastanawia po co kupiła narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Na stokach też z maseczkami słabo. Tłumy przed i za bramkami. Żądania zamykania przykrywy kanap. Bo zimno. Laissez faire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Do zamknięcia 10 dni. Mam ambitny plan, wykorzystać przynajmniej połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Do zamknięcia 10 dni. Mam ambitny plan, wykorzystać przynajmniej połowę. A później pojeździsz sobie w kościele. Zawsze i tylko "JA" na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A później pojeździsz sobie w kościele. Zawsze i tylko "JA" na uwadze. Nie karmimy pisowskiego trolla, nawet jeśli jest z zawodu mecenasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ależ wspaniałe narty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Stęskniłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nie karmimy pisowskiego trolla, nawet jeśli jest z zawodu mecenasem. Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Jak chodzi o yossa to na wiosnę był bezkrytycznym apologetą wszystkich działań PiS, a teraz też zamiast zabrać głos na temat braku legalności tych bzdur to robi sobie w żywe oczy jaja z innych, udając że tematu bezprawia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 W domu mam 180 rb a 70 pro na pistonie z Włoch jadoo Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Niezła kicha w tym sezonie. Żona już się zastanawia po co kupiła narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A później pojeździsz sobie w kościele. Zawsze i tylko "JA" na uwadze. Nie karmimy pisowskiego trolla, nawet jeśli jest z zawodu mecenasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ależ wspaniałe narty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Stęskniłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nie karmimy pisowskiego trolla, nawet jeśli jest z zawodu mecenasem. Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Jak chodzi o yossa to na wiosnę był bezkrytycznym apologetą wszystkich działań PiS, a teraz też zamiast zabrać głos na temat braku legalności tych bzdur to robi sobie w żywe oczy jaja z innych, udając że tematu bezprawia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 W domu mam 180 rb a 70 pro na pistonie z Włoch jadoo Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Niezła kicha w tym sezonie. Żona już się zastanawia po co kupiła narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ależ wspaniałe narty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Stęskniłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nie karmimy pisowskiego trolla, nawet jeśli jest z zawodu mecenasem. Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Jak chodzi o yossa to na wiosnę był bezkrytycznym apologetą wszystkich działań PiS, a teraz też zamiast zabrać głos na temat braku legalności tych bzdur to robi sobie w żywe oczy jaja z innych, udając że tematu bezprawia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 W domu mam 180 rb a 70 pro na pistonie z Włoch jadoo Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Niezła kicha w tym sezonie. Żona już się zastanawia po co kupiła narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Cześć Stary gościa to ja mam w dupie. Staram się podchodzić trzeźwo i ze zrozumieniem do sytuacji i różnych dyrektyw ale kolejnymi decyzjami jestem coraz bardziej podłamany. Mam pod opieką czwórkę rodzinnych seniorów ale całkowity brak proporcji w dbałości o starsze pokolenie i zlewanie pokolenia młodych (ja już nie mówię o tych, którzy pracują i wypracowują dochód) jest tak rażące, bezmyślne i głupie, że trzeba im jak się da pomagać, edukować (chcąc nie chcąc we własnym zakresie) i mieć nadzieję, że jak dorosną powywieszają winnych na latarniach. Pozdrowienia Jak chodzi o yossa to na wiosnę był bezkrytycznym apologetą wszystkich działań PiS, a teraz też zamiast zabrać głos na temat braku legalności tych bzdur to robi sobie w żywe oczy jaja z innych, udając że tematu bezprawia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 W domu mam 180 rb a 70 pro na pistonie z Włoch jadoo Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Niezła kicha w tym sezonie. Żona już się zastanawia po co kupiła narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 W domu mam 180 rb a 70 pro na pistonie z Włoch jadoo Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Niezła kicha w tym sezonie. Żona już się zastanawia po co kupiła narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
Bruner79 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pojeździłeś coś? Moje czekają, może w poniedziałek lub wtorek w CG zobaczę jak się jeździ. Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jeszcze nic. W pon może będę na czarnej, zobaczymy. Niezła kicha w tym sezonie. Żona już się zastanawia po co kupiła narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A tymczasem dziś rano na bazarze w Legionowie, dokładnie około 7:00, dzikie tłumy ludzi w wieku 70+. O jakimkolwiek dystansie społecznym, można było oczywiście zapomnieć. Jaki sens ma narodowa kwarantanna, skoro zostawiamy otwarte kościoły bez zmiany limitu wiernych, zostawiamy otwarte bazary ? Jaki sens ma pozostawienie moich dzieci w domu, skoro ich koleżanki i koledzy z klasy pójdą na półkolonie, które będą dozwolone (i będą to dzieci z różnych klas i szkół, które spotkają się w jednej grupie na półkolonii), a po powrocie z tejże półkolonii spotkają się z moimi dziećmi w klasie (klasy I-III mają wrócić do stacjonarnego nauczania od 18 stycznia). Kwarantanna, miałaby sens, tylko i wyłącznie, gdyby miała dotyczyć wszystkich, beż żadnych wyjątków. A tak to, .... Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A przedszkola na dotychczasowych zasadach. Pewnie tam podobnie jak w kościołach wirusa nie ma. Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Pan minister mówił, że mają być zamknięte. Słyszałem na własne uszy. Później prostowali, że to jednak nieporozumienie.Trzeba by zapłacić rodzicom za opiekę nad dziećmi przedszkolnymi, a z czego, jak londyńskie złoto gdzieś wyparowało. Starsze mogą zostać w domu bez opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Napisales to na Ciebie padlo. Zrob transparent cos w rodzaju "poza domem tylko w maseczkach" pojdz na ten bazar w Legionowie z drugim wyslij zone przed kosciol i napewno poskutkuje i pociagnie innych do podobnych dzialan. U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 U mnie na wsi, kościół jest otwarty całą dobę, możesz zawsze wejść i się pomodlić jeżeli masz taką potrzebę. Tłoczenia się kilkuset osób z grupy ryzyka w tym samym miejscu i czasie (patrz dzisiejszy bazar) kompletnie nie rozumiem. Napisalem o maseczkach. 3.10 to swieto panstwowe Niemiec. Bylem w Poczdamie na obchodach. Centrum bylo obklejone kartkami a4 z rysunkami "tylko w maskach". Byly rozne przedstawienia muzyka DDR tez. Nie spotkalem nikogo bez maski- mysle to nie mozliwe. Bedac na rowerze, na sportowo odjechalem to scisle oplakatowane centrum i nie "znalazlem" nikogo bez maski. Byc moze dlatego Brandenburgia ma tak malo zakazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 To może być fajny przecinak. Ciekawe, że do rb nie dają płyt. Przecinak ma byc w kolanach. W zsypy wjezdzamy miekko. Przysiad kolan do kata prostego i pompujesz gora-dol ca 10cm do lekkiego zmeczenia. Podczas picia piwa zaprzestaj, szkoda napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Eh, gdybym nie był zdeklarowanym heterykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Myślenice. O 16-tej było nas dwóch. Teraz może sześcioro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi