grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 to nie jest trasa zwana "pasieką", tylko 6A, ta najstromsza w Białce, która prowadzi do pasieki Zacna ta 6A, można na niej zdrowo pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 465 Dodano 3 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 37 37 22 57 Popularne dni 28 Gru 39 17 Gru 30 14 Sty 25 19 Sty 25 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 37 odpowiedzi yoss 37 odpowiedzi moruniek 22 odpowiedzi star 57 odpowiedzi Popularne dni 28 Gru 2020 39 odpowiedzi 17 Gru 2020 30 odpowiedzi 14 Sty 2021 25 odpowiedzi 19 Sty 2021 25 odpowiedzi star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 to nie jest trasa zwana "pasieką", tylko 6A, ta najstromsza w Białce, która prowadzi do pasieki Najstarsza chyba 1? Wiem, 6a i 6 znam. O nich piszą. Ale na fotce jest Pasieka. Wróć masz rację napis Pasieka, ale to 6 z 6a po połączeniu co widać. Szkoda... ale poradzimy. PS Karpacz otworzyli, Biały Jar, czy coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Cześć W sporej części butów sportowych (wszystkich nie znam więc może są inne) wkładka firmowa jest dwumilimetrowym niewyprofilowanym kawałkiem jakiegoś tworzywa przypominającego filc. Wkładka dedykowana jest twarda, profilowana do stopy i daje trzy podstawowe rzeczy: 1. Inne/lepsze/prawidłowe/pożądane ustawienie stopy w bucie. 2. Stanowią dodatkową ochronę przed zimnem - w butach sportowych zimno od dołu to duży problem kiedyś załatwiany dodatkowymi podkładkami wycinanymi z różnych tworzyw itd. 3. Prawidłowe podparcie stopy. Pozdrowienia Jest wersja taka i inna: np moja mlodsza i Zona nie wkladaja buta bez Foot Bed - starsza i ja - jeszcze nigdy nie potrzebowalismy Jedno , czego nie lubie w dodatkowej wkladce to to, ,ze kazda dodatkowa warstwa zmniejsza bezposredniosc kontaktu stopy z butem Poza tym nie lubie wydawac pieniedzy na to , czego nie potrzebuje - wiec twierdzenie, ze nalezy zaczac od wkladki po prostu jest bledne i nieprecyzyjne Zmodyfikowal bym je nastepujaco: osoby, ktore "zyc nie moga" bez indywidualnej wkladki, powinny przymierzac nowe buty z ta wlasnie wkladka…nic wiecej Jak już napisałem wyżej też kołatało mi się to po głowie. Zadzwoniłem dzisiaj (już wczoraj) rano do SkiTeamu - odłożyli 285 Pojechałem po pracy i przymierzyłem. Pospinałem, ugiąłem kolana i czekałem. ... Po pięciu minutach uznałem, że w sumie może być - palce delikatnie ocierają się o koniec buta, ale tragedii nie ma. Wytrzymam. Potem uznałem, że przecież w butach nie tylko się jeździ, ale również chodzi (a na przykład w takim Saas Fee w czasie narciarskiego dnia robi się już konkretne kilometry...) Wyprostowałem lekko kolana. Zacząłem chodzić po sklepie. Zrobiło się gorzej. Wniosek # 1 - nie będę jeździć do ośrodków w których się dużo chodzi. Wpiąłem się w wiązania przymocowane na stałe do podłogi sklepu i delikatnie odchyliłem się do tyłu, wyobrażając sobie jazdę po dużym świeżym opadzie. Zrobiło się znacznie gorzej. Wniosek # 2 - nie będę jeździć poza trasą. Tego sie nie robi poza trasa - szkola z lat 70-tych wiec nie musisz tego brac pod uwage Zastanowiłem się nad tym jak będzie wyglądać jazda na orczyku na wyprostowanych nogach. Wyprostowałem nogi. Wniosek # 3 - nie będę jeździć do ośrodków w których są orczyki. Po kolejnych paru minutach przeniosłem się na pochylnie o nachyleniu około 20 stopni, ustawiłem się "w dół stoku" i znowu czekałem. Po kolejnych pięciu minutach zrobiło się już bardzo nieprzyjemnie. Problemem nie była już sama długość i ucisk dużego palca na koniec buta, ale raczej objętość buta w okolicy palców. Miałem wrażenie, że palce wręcz wchodzą na siebie, a "wskazujący" palec stopy zgodnie z moimi odczuciami już dawno zintegrował się z paluchem i stał się jego nierozłączną częścią. Wniosek # 4 - no pain no gain. Tak ma być. Jak chcesz coś osiągnąć w narciarstwie to musisz to wytrzymać. Wszystkie forumowe Tuzy tak cierpią. Nie bądź miękiszonem. Wytrzymaj, a będziesz zwycięzcą Eksperyment zakończyłem w 18 minucie i 40 sekundzie od założenia butów, gdy jedyną moją myślą było ściągnąć to cholerstwo z moich stóp. Ściągnąłem skarpetę. Zobaczyłem całą feerię barw - od mocno sinego po lekko różowy. Zobaczyłem też głębokie na 2-3 mm bruzdy w paluchu, które zostały odciśnięte przez wciskający się w palucha "wskazujący" palec stopy Wniosek # 5 - nie jestem jakimś cholernym Hirscherem i mogę jeździć w lekko za dużych butach. Wniosek # 6 - chcę tak jak dotychczas spędzać cały dzień w spiętych do zjazdu butach. Nie chcę ich rozpinać w knajpie. Nie chcę ich rozpinać w gondolce. Wniosek # 7 - wolę jeździć w butach o jakieś 5 mm za dużych niż o 1 mm za małych Wniosek # 8 - skoro w zamierzchłych czasach wiecznych niedoborów, gdy w Składnicy Harcerskiej kupowało się to co było, a nie to co się chciało kupić, jeździłem przez kilka sezonów w Koflachach 31,5 mając dwie skarpety na sobie, to teraz mogę jeździć w 29,5. Na 28,5 przyjdzie może jeszcze czas. Wniosek # 9 -Zostaję w 29,5. Wiem, że są lekko za duże. Wisi mi to Jeden z najbardziej wartościowych merytorycznie postów na tym forum i powinien trafić do wątku o doborze butów. Świetnie ukazuje jak mocno indywidualnie trzeba ten temat traktować i dodatkowo jak mocno spłycono te wieloaspektowe zagadnienie, tylko do długości skorupy, podczas gdy są minimum dwa czynniki mocniej determinujące prawidłowy dobór- szerokość stopy i budowa jej podbicia. OMG: a last, volume, rozklad twardosci, wreszcie flex jakkolwiek by to opisac? szerokosc cholewki, rozklad szerokosci w przodostopiu, srodstopiu i piecie? Inne szczegoly jezeli chodzi o stope: proporcja dlugosci palcow (zwykle pierwszy do drugiego), statyczne vs ustalone deformacje stopy, valgus/varus, ew blizny czy inne przebyte "nalecialosci" (jak np operacje stopy/st skokowego) i tak by mozna wymieniac w nieskonczonosc (Np osoby z cukrzyca, neuropatia, Mortons itp itd) Nie. Pozowały do zdjęcia przy dolnej stacji. Tak jak kundle, które wreszcie się doczekały. Na termometrze plus 7 . Nareszcie widze narty dluzsze od…kijow!!! : uratowales moja wiare w rodzaj ludzki homo narticus (moj twor jezykowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Tak się traci klientów. Mimo osobistego zadowolenia z ich usług, nie będę ich bronił, bo ewidentnie dali ciała. Może trafiłeś na panią, która nie jest od butów. Jak ja poszedłem w poniedziałek przymierzać rozmiar 285 to trafiłem na gościa, który zajmował się głównie rowerami i w temacie butów nie był w ogóle rozmowny. Chyba tylko jedna osoba jest przeszkolona do obsługi skanera, bo nawet sam kierownik go nie obsługiwał, tylko odesłał do wspomnianej wcześniej przeze mnie pani Darii. A te promocje -50% były oznaczone dużymi kartkami przytroczonymi do poszczególnych butów. Jak nie było kartki to obsługa sama z siebie nie wiedziała który model jest przeceniony, a który nie, więc skończyło się to tym, że każdy przymierzany przeze mnie but był sprawdzany na kasie czy się "nabija" większy rabat niż 19% (tyle wychodzi taniej o VAT) Pani była sama na sklepie, wyglądała raczej na przestraszoną, jak spytałem sie o skaner. Od razu wypaliła, że na cały sklep tylko jeden pracownik jest przeszkolony. No cóż, taka polityka firmy w okresie, kiedy odpalają jednej z lepszych cen na buty narciarskie w PL. Jak byłem w sklepie to te kartki z promką -50% już zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Najstarsza chyba 1? Wiem, 6a i 6 znam. O nich piszą. Ale na fotce jest Pasieka. Wróć masz rację napis Pasieka, ale to 6 z 6a po połączeniu co widać. Szkoda... ale poradzimy. PS Karpacz otworzyli, Biały Jar, czy coś więcej?Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Ja też, ale mój smartfon stwierdził, że napisze o najstarszej:-) Ale się nie upieram, pomiarów nie robiłem. Na oko rzeczywiście 6 stromsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? DziękiSkolnity w Wiśle Czarny Groń czyli Rzyki - Praciaki Kasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina" Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? PozdrowieniaA dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Skolnity w WiśleCzarny Groń czyli Rzyki - PraciakiKasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina"Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Dziękuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? PozdroW mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. OK. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 to nie jest trasa zwana "pasieką", tylko 6A, ta najstromsza w Białce, która prowadzi do pasieki Najstarsza chyba 1? Wiem, 6a i 6 znam. O nich piszą. Ale na fotce jest Pasieka. Wróć masz rację napis Pasieka, ale to 6 z 6a po połączeniu co widać. Szkoda... ale poradzimy. PS Karpacz otworzyli, Biały Jar, czy coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Cześć W sporej części butów sportowych (wszystkich nie znam więc może są inne) wkładka firmowa jest dwumilimetrowym niewyprofilowanym kawałkiem jakiegoś tworzywa przypominającego filc. Wkładka dedykowana jest twarda, profilowana do stopy i daje trzy podstawowe rzeczy: 1. Inne/lepsze/prawidłowe/pożądane ustawienie stopy w bucie. 2. Stanowią dodatkową ochronę przed zimnem - w butach sportowych zimno od dołu to duży problem kiedyś załatwiany dodatkowymi podkładkami wycinanymi z różnych tworzyw itd. 3. Prawidłowe podparcie stopy. Pozdrowienia Jest wersja taka i inna: np moja mlodsza i Zona nie wkladaja buta bez Foot Bed - starsza i ja - jeszcze nigdy nie potrzebowalismy Jedno , czego nie lubie w dodatkowej wkladce to to, ,ze kazda dodatkowa warstwa zmniejsza bezposredniosc kontaktu stopy z butem Poza tym nie lubie wydawac pieniedzy na to , czego nie potrzebuje - wiec twierdzenie, ze nalezy zaczac od wkladki po prostu jest bledne i nieprecyzyjne Zmodyfikowal bym je nastepujaco: osoby, ktore "zyc nie moga" bez indywidualnej wkladki, powinny przymierzac nowe buty z ta wlasnie wkladka…nic wiecej Jak już napisałem wyżej też kołatało mi się to po głowie. Zadzwoniłem dzisiaj (już wczoraj) rano do SkiTeamu - odłożyli 285 Pojechałem po pracy i przymierzyłem. Pospinałem, ugiąłem kolana i czekałem. ... Po pięciu minutach uznałem, że w sumie może być - palce delikatnie ocierają się o koniec buta, ale tragedii nie ma. Wytrzymam. Potem uznałem, że przecież w butach nie tylko się jeździ, ale również chodzi (a na przykład w takim Saas Fee w czasie narciarskiego dnia robi się już konkretne kilometry...) Wyprostowałem lekko kolana. Zacząłem chodzić po sklepie. Zrobiło się gorzej. Wniosek # 1 - nie będę jeździć do ośrodków w których się dużo chodzi. Wpiąłem się w wiązania przymocowane na stałe do podłogi sklepu i delikatnie odchyliłem się do tyłu, wyobrażając sobie jazdę po dużym świeżym opadzie. Zrobiło się znacznie gorzej. Wniosek # 2 - nie będę jeździć poza trasą. Tego sie nie robi poza trasa - szkola z lat 70-tych wiec nie musisz tego brac pod uwage Zastanowiłem się nad tym jak będzie wyglądać jazda na orczyku na wyprostowanych nogach. Wyprostowałem nogi. Wniosek # 3 - nie będę jeździć do ośrodków w których są orczyki. Po kolejnych paru minutach przeniosłem się na pochylnie o nachyleniu około 20 stopni, ustawiłem się "w dół stoku" i znowu czekałem. Po kolejnych pięciu minutach zrobiło się już bardzo nieprzyjemnie. Problemem nie była już sama długość i ucisk dużego palca na koniec buta, ale raczej objętość buta w okolicy palców. Miałem wrażenie, że palce wręcz wchodzą na siebie, a "wskazujący" palec stopy zgodnie z moimi odczuciami już dawno zintegrował się z paluchem i stał się jego nierozłączną częścią. Wniosek # 4 - no pain no gain. Tak ma być. Jak chcesz coś osiągnąć w narciarstwie to musisz to wytrzymać. Wszystkie forumowe Tuzy tak cierpią. Nie bądź miękiszonem. Wytrzymaj, a będziesz zwycięzcą Eksperyment zakończyłem w 18 minucie i 40 sekundzie od założenia butów, gdy jedyną moją myślą było ściągnąć to cholerstwo z moich stóp. Ściągnąłem skarpetę. Zobaczyłem całą feerię barw - od mocno sinego po lekko różowy. Zobaczyłem też głębokie na 2-3 mm bruzdy w paluchu, które zostały odciśnięte przez wciskający się w palucha "wskazujący" palec stopy Wniosek # 5 - nie jestem jakimś cholernym Hirscherem i mogę jeździć w lekko za dużych butach. Wniosek # 6 - chcę tak jak dotychczas spędzać cały dzień w spiętych do zjazdu butach. Nie chcę ich rozpinać w knajpie. Nie chcę ich rozpinać w gondolce. Wniosek # 7 - wolę jeździć w butach o jakieś 5 mm za dużych niż o 1 mm za małych Wniosek # 8 - skoro w zamierzchłych czasach wiecznych niedoborów, gdy w Składnicy Harcerskiej kupowało się to co było, a nie to co się chciało kupić, jeździłem przez kilka sezonów w Koflachach 31,5 mając dwie skarpety na sobie, to teraz mogę jeździć w 29,5. Na 28,5 przyjdzie może jeszcze czas. Wniosek # 9 -Zostaję w 29,5. Wiem, że są lekko za duże. Wisi mi to Jeden z najbardziej wartościowych merytorycznie postów na tym forum i powinien trafić do wątku o doborze butów. Świetnie ukazuje jak mocno indywidualnie trzeba ten temat traktować i dodatkowo jak mocno spłycono te wieloaspektowe zagadnienie, tylko do długości skorupy, podczas gdy są minimum dwa czynniki mocniej determinujące prawidłowy dobór- szerokość stopy i budowa jej podbicia. OMG: a last, volume, rozklad twardosci, wreszcie flex jakkolwiek by to opisac? szerokosc cholewki, rozklad szerokosci w przodostopiu, srodstopiu i piecie? Inne szczegoly jezeli chodzi o stope: proporcja dlugosci palcow (zwykle pierwszy do drugiego), statyczne vs ustalone deformacje stopy, valgus/varus, ew blizny czy inne przebyte "nalecialosci" (jak np operacje stopy/st skokowego) i tak by mozna wymieniac w nieskonczonosc (Np osoby z cukrzyca, neuropatia, Mortons itp itd) Nie. Pozowały do zdjęcia przy dolnej stacji. Tak jak kundle, które wreszcie się doczekały. Na termometrze plus 7 . Nareszcie widze narty dluzsze od…kijow!!! : uratowales moja wiare w rodzaj ludzki homo narticus (moj twor jezykowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Tak się traci klientów. Mimo osobistego zadowolenia z ich usług, nie będę ich bronił, bo ewidentnie dali ciała. Może trafiłeś na panią, która nie jest od butów. Jak ja poszedłem w poniedziałek przymierzać rozmiar 285 to trafiłem na gościa, który zajmował się głównie rowerami i w temacie butów nie był w ogóle rozmowny. Chyba tylko jedna osoba jest przeszkolona do obsługi skanera, bo nawet sam kierownik go nie obsługiwał, tylko odesłał do wspomnianej wcześniej przeze mnie pani Darii. A te promocje -50% były oznaczone dużymi kartkami przytroczonymi do poszczególnych butów. Jak nie było kartki to obsługa sama z siebie nie wiedziała który model jest przeceniony, a który nie, więc skończyło się to tym, że każdy przymierzany przeze mnie but był sprawdzany na kasie czy się "nabija" większy rabat niż 19% (tyle wychodzi taniej o VAT) Pani była sama na sklepie, wyglądała raczej na przestraszoną, jak spytałem sie o skaner. Od razu wypaliła, że na cały sklep tylko jeden pracownik jest przeszkolony. No cóż, taka polityka firmy w okresie, kiedy odpalają jednej z lepszych cen na buty narciarskie w PL. Jak byłem w sklepie to te kartki z promką -50% już zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Najstarsza chyba 1? Wiem, 6a i 6 znam. O nich piszą. Ale na fotce jest Pasieka. Wróć masz rację napis Pasieka, ale to 6 z 6a po połączeniu co widać. Szkoda... ale poradzimy. PS Karpacz otworzyli, Biały Jar, czy coś więcej?Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Ja też, ale mój smartfon stwierdził, że napisze o najstarszej:-) Ale się nie upieram, pomiarów nie robiłem. Na oko rzeczywiście 6 stromsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? DziękiSkolnity w Wiśle Czarny Groń czyli Rzyki - Praciaki Kasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina" Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? PozdrowieniaA dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Skolnity w WiśleCzarny Groń czyli Rzyki - PraciakiKasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina"Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Dziękuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? PozdroW mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. OK. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Tak się traci klientów. Mimo osobistego zadowolenia z ich usług, nie będę ich bronił, bo ewidentnie dali ciała. Może trafiłeś na panią, która nie jest od butów. Jak ja poszedłem w poniedziałek przymierzać rozmiar 285 to trafiłem na gościa, który zajmował się głównie rowerami i w temacie butów nie był w ogóle rozmowny. Chyba tylko jedna osoba jest przeszkolona do obsługi skanera, bo nawet sam kierownik go nie obsługiwał, tylko odesłał do wspomnianej wcześniej przeze mnie pani Darii. A te promocje -50% były oznaczone dużymi kartkami przytroczonymi do poszczególnych butów. Jak nie było kartki to obsługa sama z siebie nie wiedziała który model jest przeceniony, a który nie, więc skończyło się to tym, że każdy przymierzany przeze mnie but był sprawdzany na kasie czy się "nabija" większy rabat niż 19% (tyle wychodzi taniej o VAT) Pani była sama na sklepie, wyglądała raczej na przestraszoną, jak spytałem sie o skaner. Od razu wypaliła, że na cały sklep tylko jeden pracownik jest przeszkolony. No cóż, taka polityka firmy w okresie, kiedy odpalają jednej z lepszych cen na buty narciarskie w PL. Jak byłem w sklepie to te kartki z promką -50% już zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Najstarsza chyba 1? Wiem, 6a i 6 znam. O nich piszą. Ale na fotce jest Pasieka. Wróć masz rację napis Pasieka, ale to 6 z 6a po połączeniu co widać. Szkoda... ale poradzimy. PS Karpacz otworzyli, Biały Jar, czy coś więcej?Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Ja też, ale mój smartfon stwierdził, że napisze o najstarszej:-) Ale się nie upieram, pomiarów nie robiłem. Na oko rzeczywiście 6 stromsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? DziękiSkolnity w Wiśle Czarny Groń czyli Rzyki - Praciaki Kasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina" Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? PozdrowieniaA dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Skolnity w WiśleCzarny Groń czyli Rzyki - PraciakiKasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina"Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Dziękuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? PozdroW mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. OK. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
cyniczny Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Najstarsza chyba 1? Wiem, 6a i 6 znam. O nich piszą. Ale na fotce jest Pasieka. Wróć masz rację napis Pasieka, ale to 6 z 6a po połączeniu co widać. Szkoda... ale poradzimy. PS Karpacz otworzyli, Biały Jar, czy coś więcej?Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Ja też, ale mój smartfon stwierdził, że napisze o najstarszej:-) Ale się nie upieram, pomiarów nie robiłem. Na oko rzeczywiście 6 stromsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? DziękiSkolnity w Wiśle Czarny Groń czyli Rzyki - Praciaki Kasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina" Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? PozdrowieniaA dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Skolnity w WiśleCzarny Groń czyli Rzyki - PraciakiKasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina"Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Dziękuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? PozdroW mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. OK. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Pływak pisał o najstromszej, a nie najstarszej. Ja też, ale mój smartfon stwierdził, że napisze o najstarszej:-) Ale się nie upieram, pomiarów nie robiłem. Na oko rzeczywiście 6 stromsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? DziękiSkolnity w Wiśle Czarny Groń czyli Rzyki - Praciaki Kasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina" Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? PozdrowieniaA dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Skolnity w WiśleCzarny Groń czyli Rzyki - PraciakiKasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina"Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Dziękuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? PozdroW mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. OK. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Elosawa Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Hej, czy wiecie czy jutro jest coś otwarte? Okolice Krynicy lub Tatry? DziękiSkolnity w Wiśle Czarny Groń czyli Rzyki - Praciaki Kasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina" Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć Jak tam forma i samopoczucie ogólne? PozdrowieniaA dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Skolnity w WiśleCzarny Groń czyli Rzyki - PraciakiKasina i Słotwiny robią przerwę do odwołania, bo halny itp (?). Tyle o "grupie pingwina"Działają też Master ski w Tyliczu, Białka - tyle z głowy. W niedzielę działały też Jurgów i Kluszkowce ale nie wiem jak w tygodniu. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Dziękuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A dzięki dzięki. Samopoczucie calkiem dobrze, od dwóch tygodni chodzę już bez kul. Rehabilitant zalecił rower, ale raczej stacjonarny (pewnie żebym się znowu nie wypierdzielil:-) i u kolegi jeżdżę trochę 2-3 razy w tygodniu, tak po 30-40 min. No i po rowerze znacznie lepiej się czuje niż po spacerach ktore też uskuteczniam. Oprócz tego jeszcze sporo ćwiczeń w domu i chyba będzie dobrze. No i najważniejsze rehabilitant patrząc jak odzyskuję formę powiedział, że normalny rower i narty mogę planować na luty, marzec. Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? PozdroW mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. OK. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
cyniczny Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Cześć No to super!!!. Miałem gdzieś rower stacjonarny - nic specjalnego ale po biodrze mi pomógł. Mogę poszukać gdzie/komu go oddałem. Chcesz? PozdroW mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mieszkaniu nie mam jak się rozłożyć na stałe, musiałbym co trening wszystko zwijać, rower znosić od garażu, pitolenia z tym sporo, ale dzięki za propozycję. OK. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle tych tematów że nie wiem gdzie to dać więc daję tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ciekawa jestem jak zmiana flexu w tym samym modelu i rozmiarze wpłynie na twoje doznania z jazdy. I czy Teoretycznie albo praktycznie but jest węższy? Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
nikon255 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Przyszły Heady Vector RS 120 do domu. Nie są węższe od modelu Vector z 2010r, na pewno lepiej je się zakłada na nogę. Do tego są bardziej komfortowe od starych. Już się nie mogę doczekać mocniejszego zapięcia buta i zjazdu czarną trasą. ta w Czarnej Gorze wcale nie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Też się wywaliłem wjeżdżając w pole zasięgu armatki, cóż jednak mój błąd techniczny/strategiczny i tyle, podobny do tego gdy zmieni się śnieg i widoczność w sposób naturalny, wystarczyło jeszcze bardziej wyhamować i mieć lepszą równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze raz, dużymi literami, jeżdżę we mgle, śnieżycy, głębszym śniegu, na lodzie czy gipsie, w muldach, lubię różnorodność i nie mam z nią problemu. Jeżdżę nawet jak walą armatki. Ale mnie to wkurza i nijak nie ma się do naturalnych utrudnień. A szczupak - narty dosłownie stanęły w miejscu, jechałem całkiem niedużą prędkością. Do brawury były lata świetlne. Był to pierwszy raz, nigdy potem nie zdarzyło się nic podobnego, skończyło się na niczym. Po prostu mają w dupie narciarzy, śnieżyć można wzdłuż, gromadzić śnieg. Nie będzie nikomu przeszkadzać. Zwracam honor. Dwa razy bym poleciał na pysk na Mieszku, w Zieleńcu, uratowaly mnie treningi w jeździe po kamieniach, gdzie szybko trza odciążyć zhamowaną nartę. Więcej tam nie pojadę. Armatki wyłączone, ale powinienem pamiętać z nocy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kasina ładnie wyratrakowana. Okolice zera, ludzi niedużo. Dzisiaj Dobermany Taki modnis jak Ty na takich zabytkach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nagraj dla mnie 10 skretow na godz. 10:00- 14:00 Tyle towaru, Fred stalowe pluco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Może nie być w ogóle nart w pandemii. Dziś rano RMF podał, że rząd dzisiaj ma ogłosić zamknięcie stoków narciarskich w PL. Wywieszę czarną flagę przed domem. Może być też koniec świata Nikon-> czemu modniś? Nordica chyba rok starsza od Dynkow. A dobra narta jest po prostu dobra. Fred-> w niedzielę powinienem mieć kamerę. Jakiegoś softa spróbuję nagrać . Dzisiaj jeżdżę od 9:00 do 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi