Mitek Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 465 Dodano 3 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 37 37 22 57 Popularne dni 28 Gru 39 17 Gru 30 19 Sty 25 14 Sty 25 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 37 odpowiedzi yoss 37 odpowiedzi moruniek 22 odpowiedzi star 57 odpowiedzi Popularne dni 28 Gru 2020 39 odpowiedzi 17 Gru 2020 30 odpowiedzi 19 Sty 2021 25 odpowiedzi 14 Sty 2021 25 odpowiedzi Plywak Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? W Jurgowie jest raczej płasko. Szkoda, że nie robią GSów na czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Info z radia RMF ok godz 15tej. Sens mniej więcej był taki: Na otwartym stoku w rejonie Zawiercia pojawiła sie policja i skierowała wniosek do sądu o ukaranie właściciela. (przypuszczam, że nie przyjął mandatu). Na stoku jeździło kilkanaście osób. Tyle. Stok to Cisowa? Ciekaw jestem wyroku, myslę że sąd sie spręży z terminem sprawy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia film jest powyżej zdjęć iski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Info z radia RMF ok godz 15tej. Sens mniej więcej był taki: Na otwartym stoku w rejonie Zawiercia pojawiła sie policja i skierowała wniosek do sądu o ukaranie właściciela. (przypuszczam, że nie przyjął mandatu). Na stoku jeździło kilkanaście osób. Tyle. Stok to Cisowa? Ciekaw jestem wyroku, myslę że sąd sie spręży z terminem sprawy.....Szkoda mi ich bo blisko i sensownie na 2-3h po pracy, a sezon 2019/2020 mieli do bani (pogoda, śnieg), a pewnie teraz dobitka. Wczoraj dzwoniłem z ciekawości. Otwarli to dla uczestnieków szkolenia otwartego (instruktor jest na stotku - można podjechać i zapytać... możliwa też jazda dowolna). Obowiązywały zapisy. Koszty takie jak do tej pory karnet. Na kamerce dziś sprawdzałem - jeździli ludzie jak zwykle. Dalej jeżdżą = cisowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 film jest powyżej zdjęć iski To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Przepraszam za mały offtop, z jakim silnikiem i zawieszeniem C5? Hydro,163 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Hydro,163 KM znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? nazwe... uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Plywak Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? W Jurgowie jest raczej płasko. Szkoda, że nie robią GSów na czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Info z radia RMF ok godz 15tej. Sens mniej więcej był taki: Na otwartym stoku w rejonie Zawiercia pojawiła sie policja i skierowała wniosek do sądu o ukaranie właściciela. (przypuszczam, że nie przyjął mandatu). Na stoku jeździło kilkanaście osób. Tyle. Stok to Cisowa? Ciekaw jestem wyroku, myslę że sąd sie spręży z terminem sprawy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia film jest powyżej zdjęć iski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Info z radia RMF ok godz 15tej. Sens mniej więcej był taki: Na otwartym stoku w rejonie Zawiercia pojawiła sie policja i skierowała wniosek do sądu o ukaranie właściciela. (przypuszczam, że nie przyjął mandatu). Na stoku jeździło kilkanaście osób. Tyle. Stok to Cisowa? Ciekaw jestem wyroku, myslę że sąd sie spręży z terminem sprawy.....Szkoda mi ich bo blisko i sensownie na 2-3h po pracy, a sezon 2019/2020 mieli do bani (pogoda, śnieg), a pewnie teraz dobitka. Wczoraj dzwoniłem z ciekawości. Otwarli to dla uczestnieków szkolenia otwartego (instruktor jest na stotku - można podjechać i zapytać... możliwa też jazda dowolna). Obowiązywały zapisy. Koszty takie jak do tej pory karnet. Na kamerce dziś sprawdzałem - jeździli ludzie jak zwykle. Dalej jeżdżą = cisowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 film jest powyżej zdjęć iski To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Przepraszam za mały offtop, z jakim silnikiem i zawieszeniem C5? Hydro,163 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Hydro,163 KM znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? nazwe... uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Info z radia RMF ok godz 15tej. Sens mniej więcej był taki: Na otwartym stoku w rejonie Zawiercia pojawiła sie policja i skierowała wniosek do sądu o ukaranie właściciela. (przypuszczam, że nie przyjął mandatu). Na stoku jeździło kilkanaście osób. Tyle. Stok to Cisowa? Ciekaw jestem wyroku, myslę że sąd sie spręży z terminem sprawy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia film jest powyżej zdjęć iski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Info z radia RMF ok godz 15tej. Sens mniej więcej był taki: Na otwartym stoku w rejonie Zawiercia pojawiła sie policja i skierowała wniosek do sądu o ukaranie właściciela. (przypuszczam, że nie przyjął mandatu). Na stoku jeździło kilkanaście osób. Tyle. Stok to Cisowa? Ciekaw jestem wyroku, myslę że sąd sie spręży z terminem sprawy.....Szkoda mi ich bo blisko i sensownie na 2-3h po pracy, a sezon 2019/2020 mieli do bani (pogoda, śnieg), a pewnie teraz dobitka. Wczoraj dzwoniłem z ciekawości. Otwarli to dla uczestnieków szkolenia otwartego (instruktor jest na stotku - można podjechać i zapytać... możliwa też jazda dowolna). Obowiązywały zapisy. Koszty takie jak do tej pory karnet. Na kamerce dziś sprawdzałem - jeździli ludzie jak zwykle. Dalej jeżdżą = cisowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 film jest powyżej zdjęć iski To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Przepraszam za mały offtop, z jakim silnikiem i zawieszeniem C5? Hydro,163 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Hydro,163 KM znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? nazwe... uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Info z radia RMF ok godz 15tej. Sens mniej więcej był taki: Na otwartym stoku w rejonie Zawiercia pojawiła sie policja i skierowała wniosek do sądu o ukaranie właściciela. (przypuszczam, że nie przyjął mandatu). Na stoku jeździło kilkanaście osób. Tyle. Stok to Cisowa? Ciekaw jestem wyroku, myslę że sąd sie spręży z terminem sprawy.....Szkoda mi ich bo blisko i sensownie na 2-3h po pracy, a sezon 2019/2020 mieli do bani (pogoda, śnieg), a pewnie teraz dobitka. Wczoraj dzwoniłem z ciekawości. Otwarli to dla uczestnieków szkolenia otwartego (instruktor jest na stotku - można podjechać i zapytać... możliwa też jazda dowolna). Obowiązywały zapisy. Koszty takie jak do tej pory karnet. Na kamerce dziś sprawdzałem - jeździli ludzie jak zwykle. Dalej jeżdżą = cisowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 film jest powyżej zdjęć iski To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 To nie iski. Skopiuj nazwe do word i zamien na drukowane. Odkryjesz tajemnice litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Przepraszam za mały offtop, z jakim silnikiem i zawieszeniem C5? Hydro,163 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Hydro,163 KM znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? nazwe... uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Przepraszam za mały offtop, z jakim silnikiem i zawieszeniem C5? Hydro,163 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Hydro,163 KM znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? nazwe... uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Hydro,163 KM znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? nazwe... uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 litości , ktorą nazwę? iski, czy zawodnika na trasie? nazwe... uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Cześć Cześć A gdzie to stało - przy orczyku? I gdzie można zobaczyć filmik? Takie łatwe płaskie ustawienia są najgorsze. Trzeba się wykazać i delikatnością w jeździe i wiedzą smarowniczą. Choć przy takim mrozie to chyba nie miałeś w tym segmencie specjalnych problemów. Pozdrowienia Sporo zmienia ujęcie z kamery... Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Tez tak pomyslalem o predkosci i chcialem zapytac czy trasa byla plaska czy ujecie z daleka tyle zmienia? Było mocno wykręcone,ale ujęcie z daleka sporo zmienia,nie było raczej tak wolno,jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 znaczy diesel https://autokult.pl/...autokult-pl,all najlepszy silnik PSA, jesli go nie zepsuto jakimiś dodatkami eko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
lski Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 gratulacje. Film fajny, chociaż wygląda jakbyś jechał w zwolnionym tempie Fajny płaszczyk, marzy mi się taki Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 19 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
moruniek Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś wiosna na nartach. W nocy brak mrozu, więc miękko na stoku. Pisałem wcześniej, że kupując sezonówki nie dostałem kominów, dziś dostałem maila, że kominy czekają do odbioru - szacun dla osób zarządzających ośrodkiem. Na stoku jesteśmy przed otwarciem. Ludzi mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Dziś miękko więc zabawa przeniosła się do snowparku (bardzo, bardzo fajnie zrobiony). Zabawy na hopkach. Zabawy na hopkach cd. Ilość ludzi około 11:00. U ich konkurencji pusto. Widoczek z popołudniowego spaceru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dziś krótka relacja z dziś i wczoraj ze Słotwin Arena. Wczoraj twardo i szybko, dziś miękko i dużo wolniej. Wczoraj było naprawdę widokowo. Wczoraj stok przygotowany perfekcyjnie - twardo. Dziś brak mgły i nadal widokowo. Stok przygotowany dobrze ale już miękko. Wieża widokowa. Jaworzyna widziana ze Słotwin. Fajna trasa z hopkami i bandami ujeżdżana dziś do skutku. I kolejna nie fotografowana wcześniej trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 U mnie dalej Słotwiny Arena. Rano bajecznie. Stok przygotowany perfekcyjnie. Pełna lampa. Główny stok wytrzymał do 10:00, Słotwinka była zmrożona do około 11:30. Później typowa wiosna na nartach. Dziś również kilka zderzeń na stoku z interwencją ratowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi