labas Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pozazdrościć Gdybym zamiótł cały śnieg z mojej działki to może wiaderko (małe) by się uzbierało. U mnie nazbierałoby się z 500 kubików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 465 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 37 37 22 57 Popularne dni 28 Gru 39 17 Gru 30 19 Sty 25 14 Sty 25 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 37 odpowiedzi yoss 37 odpowiedzi moruniek 22 odpowiedzi star 57 odpowiedzi Popularne dni 28 Gru 2020 39 odpowiedzi 17 Gru 2020 30 odpowiedzi 19 Sty 2021 25 odpowiedzi 14 Sty 2021 25 odpowiedzi robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 U mnie nazbierałoby się z 500 kubików. Mam lekko pochyłą łąkę obok domu. Jak transportujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 w ogrodzie mam 25 - 30cm. Podjazd musimy odśnieżać, bo auto boksuje / do 15 cm nie zwracamy uwagi . Zima warto sobie przypomnieć /https://www.youtube....?v=eumEuK1sD90/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Oświadczenie PSNiT w sprawie rządowego przedłużenia zamknięcia stoków narciarskich http://psnit.pl/oswi...w-narciarskich/>>Grozi nam przejęcie przez obcy kapitał konsekwentnie budowanej marki „Polska Zima”. Kto wie co to za stwór? Nic nie umiem wyguglac... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 >>Grozi nam przejęcie przez obcy kapitał konsekwentnie budowanej marki „Polska Zima”. Kto wie co to za stwór? Nic nie umiem wyguglac... :-( nie ma nic w necie. Pewnie jakiś nowy, państwowy stwór, taki jak Polski Holding Hotelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 No... wreszcie nam trochę sypnęło. Na razie tak wyglądają moje narty w pandemii - biegówki i Puszcza Knyszyńska. Tak czy inaczej, wrażenia super! 100_0824.JPG Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przeczytałem dzisiaj, że Włochy przedłużają stan wyjątkowy do 30 kwietnia. To raczej jazdy nie wróży Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 U mnie nazbierałoby się z 500 kubików. Mam lekko pochyłą łąkę obok domu. Jak transportujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 w ogrodzie mam 25 - 30cm. Podjazd musimy odśnieżać, bo auto boksuje / do 15 cm nie zwracamy uwagi . Zima warto sobie przypomnieć /https://www.youtube....?v=eumEuK1sD90/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Oświadczenie PSNiT w sprawie rządowego przedłużenia zamknięcia stoków narciarskich http://psnit.pl/oswi...w-narciarskich/>>Grozi nam przejęcie przez obcy kapitał konsekwentnie budowanej marki „Polska Zima”. Kto wie co to za stwór? Nic nie umiem wyguglac... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 >>Grozi nam przejęcie przez obcy kapitał konsekwentnie budowanej marki „Polska Zima”. Kto wie co to za stwór? Nic nie umiem wyguglac... :-( nie ma nic w necie. Pewnie jakiś nowy, państwowy stwór, taki jak Polski Holding Hotelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 No... wreszcie nam trochę sypnęło. Na razie tak wyglądają moje narty w pandemii - biegówki i Puszcza Knyszyńska. Tak czy inaczej, wrażenia super! 100_0824.JPG Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przeczytałem dzisiaj, że Włochy przedłużają stan wyjątkowy do 30 kwietnia. To raczej jazdy nie wróży Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 w ogrodzie mam 25 - 30cm. Podjazd musimy odśnieżać, bo auto boksuje / do 15 cm nie zwracamy uwagi . Zima warto sobie przypomnieć /https://www.youtube....?v=eumEuK1sD90/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Oświadczenie PSNiT w sprawie rządowego przedłużenia zamknięcia stoków narciarskich http://psnit.pl/oswi...w-narciarskich/>>Grozi nam przejęcie przez obcy kapitał konsekwentnie budowanej marki „Polska Zima”. Kto wie co to za stwór? Nic nie umiem wyguglac... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 >>Grozi nam przejęcie przez obcy kapitał konsekwentnie budowanej marki „Polska Zima”. Kto wie co to za stwór? Nic nie umiem wyguglac... :-( nie ma nic w necie. Pewnie jakiś nowy, państwowy stwór, taki jak Polski Holding Hotelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 No... wreszcie nam trochę sypnęło. Na razie tak wyglądają moje narty w pandemii - biegówki i Puszcza Knyszyńska. Tak czy inaczej, wrażenia super! 100_0824.JPG Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przeczytałem dzisiaj, że Włochy przedłużają stan wyjątkowy do 30 kwietnia. To raczej jazdy nie wróży Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 No... wreszcie nam trochę sypnęło. Na razie tak wyglądają moje narty w pandemii - biegówki i Puszcza Knyszyńska. Tak czy inaczej, wrażenia super! 100_0824.JPG Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przeczytałem dzisiaj, że Włochy przedłużają stan wyjątkowy do 30 kwietnia. To raczej jazdy nie wróży Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Musisz ustawić narty w linii największego spadku i odepchnąć się kijami. Napisz czy dało radę trochę zjechać to dalej pomożemy. Pozdrowienia Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przeczytałem dzisiaj, że Włochy przedłużają stan wyjątkowy do 30 kwietnia. To raczej jazdy nie wróży Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przeczytałem dzisiaj, że Włochy przedłużają stan wyjątkowy do 30 kwietnia. To raczej jazdy nie wróży Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tereny tu mamy pagórkowate, więc coś tam można od czasu do czasu 'zjechać", ale zjeżdżanie na biegówkach to zupełnie osobny temat. Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cześć Mylisz się, sprawdzałem wielokrotnie bo też zdarza się na biegówkach z poza tym widziałem w telewizorze. Jak ustawisz narty w dół to jadą - SAME, poważnie. Pozdrowienia Ale kiepsko skręcowywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Kolega ten stan wprowadza więc jest zorientowany. Pozdrowienia "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale kiepsko skręcowywują przestępowaniem kolego, przestępowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 przestępowaniem kolego, przestępowaniem Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzisiaj u mnie we Władysławowie w końcu popadało - chodniki śliskie jak cholera, bo najpierw był deszcz i jak schodziłem po stromym to "przestępowałem". Ale czy ja gejsza jestem?A ja siedzę w Karpaczu od dawna i pluję sobie w brodę i narzekam, że nie mieszkam teraz w Imst lub Landeck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 "Kolega" śledzi od grudnia na bieżąco informacje z kraju pod nazwą Włochy i jest zorientowany. Nawet nie wiesz, że kolega a nie "kolega". Przekonasz się jak dorośniesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
robertdr Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Wg. tego co czytałem, stoki raczej będą zamknięte do końca Marca, czyli być może ten sezon idzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Stan wyjątkowy już dość dawno było wiadomo, że przedłużą. Dekret ma wyjść ponoć jutro, szanse małe na otwarcie stoków, choć wprowadzają 4 kolory stref i w nich różne rodzaje poluzowań...ten jeden dzień trzeba odczekać. Z racji, że u nas też close ja jednak szukam czegoś w Szwajcarii. Będzie wiadomo jutro, bo będzie dekret tymczasem znalazłem takie informacje Current information about the coronavirus in South Tyrol (suedtirol.info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą?Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła.Grudzień był ciepły i deszczowy. To było jak wąchanie dochodzącego ciasta przez szybkę piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Temat "Narty w pandemii". Mam konkretne pytanie: Czy w tym sezonie amatorzy narciarstwa legalnie pojeżdżą? zależy co to znaczy "legalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
.Beata. Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Już pojeździli...w grudniu. Ale na wszelki wypadek wezmę narty do samochodu. Poniedziałek 9:00 -Wisła. Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego? Nie słuchałam wczorajszej góralskiej konferencji. Czarna Góra i Zieleniec zdaje się czekają do końca stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 17 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
mig Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Znaczy otwierają się jednak od 18 - tego?.. Tego nie wie nikt...... Ale i tak muszę pojechać i zabezpieczyć studnię bo mrozy duże idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi