yoss Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Da się. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Da się. Ładnie dopasowany kolor maseczki. Szwedka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Da się. Jedno pytanie: gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Tylicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Tylicz. to chyba nieoficjalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Tylicz. Pięknie. W czołówce europejskiego narciarstwa alpejskiego już jesteśmy!!! Dumny jestem. Fanfary !!! Ps. Cieszę się ze świetnej inicjatywy. Proszę jednak nie zakładać, że wszystkie ośrodki tak będą mieć ... zwłaszcza w Karkonoszach , niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Tylicz. Dzięki. Zazdroszczę. Chyba uciekne z pracy w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 to chyba nieoficjalnie ? Wyglądało oficjalnie. Kasa, gotówka, paragon, skipass, obsługa wyciągu, armatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wyglądało oficjalnie. Kasa, gotówka, paragon, skipass, obsługa wyciągu, armatki. Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Nie tę stronę sprawdziłem https://www.tylicz.ski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Tylicz. Pięknie. W czołówce europejskiego narciarstwa alpejskiego już jesteśmy!!! Dumny jestem. Fanfary !!! Ps. Cieszę się ze świetnej inicjatywy. Proszę jednak nie zakładać, że wszystkie ośrodki tak będą mieć ... zwłaszcza w Karkonoszach , niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Tylicz. Dzięki. Zazdroszczę. Chyba uciekne z pracy w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 to chyba nieoficjalnie ? Wyglądało oficjalnie. Kasa, gotówka, paragon, skipass, obsługa wyciągu, armatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wyglądało oficjalnie. Kasa, gotówka, paragon, skipass, obsługa wyciągu, armatki. Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Nie tę stronę sprawdziłem https://www.tylicz.ski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Tylicz. Dzięki. Zazdroszczę. Chyba uciekne z pracy w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 to chyba nieoficjalnie ? Wyglądało oficjalnie. Kasa, gotówka, paragon, skipass, obsługa wyciągu, armatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wyglądało oficjalnie. Kasa, gotówka, paragon, skipass, obsługa wyciągu, armatki. Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Nie tę stronę sprawdziłem https://www.tylicz.ski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wyglądało oficjalnie. Kasa, gotówka, paragon, skipass, obsługa wyciągu, armatki. Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Nie tę stronę sprawdziłem https://www.tylicz.ski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Myślałem że to taki rozruch nieoficjalny....bo na stronie się jeszcze nie pochwalili ... Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Nie tę stronę sprawdziłem https://www.tylicz.ski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartolomeus Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Wisi od niedzieli przynajmniej. https://master-ski.pl/ Nie tę stronę sprawdziłem https://www.tylicz.ski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Gwoli uzupełnienia. Pierwszy raz w Tyliczu. Górka sympatyczna, 600-700 m, raczej płaskawa. Żadne duże narciarstwo, ale na takim głodzie - bomba. Ludzi dopisało. Myślałem, że będzie luźniej. Jakaś szkółka słowacka, jakaś polska. Całe szczęście, że wyciąg był puszczony wolno (mam nadzieję, że normalnie jedzie szybciej ), bo dzięki temu udawało mi się robić przejazdy na prawie pustym stoku. Kolejka do wyciągu, maksymalnie 20-30 osób. Większość kulturalnie zachowywała dystans. Na krześle 4-osobowym z reguły jechałem w dwie osoby, na skrajnych krzesłach. Do tego pierwszy raz w nowych butach. Przesiadka z Dalbello Panterra 130 na Lange Rs 130 wide. Do tego zjazd w dół o jeden numer (wreszcie odważyłem się założyć ciasne buty). Bałem się. A nie było czego. Buty super. Oczywiście, trochę cierpnie i gniecie, ale wytrzymałem trzy godziny bez ściągania. A trzymanie... Transmisja danych - kosmos. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany. (Źle się chodzi, bo na rozpiętych paluchy mi się obtłukują). Udany pierwszy raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Dlaczego ważne? I dlaczego miałbym być kimś innym? Potwierdź albo zaprzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Mam pytanie ważne: Czy yoss to Iski? Cześć Stary Iski to porządny narciarz amator regularnie startujący w zawodach prezentujący niewątpliwą klasę narciarską a yoss to mądrzący się goguś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Narty w pandemii
yoss Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Potwierdź albo zaprzecz. Zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Ciekawe kto pierwszy w Karkonoszach? Zieleniec z wczoraj na fotce. Dziś -5. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Jak się zdecydujesz, to szukaj mnie na stoku. Planuję być od rana do 13-14. Na 99% będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w Karkonoszach Cześć Próba ogarnięcia tego gościa jest z góry skazana na niepowodzenie - tylko tępić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Zieleniec nie leży w KarkonoszachSłusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Słusznie. Dwa zdania. Oddzielone znakiem przestankowym. PS prognoza dla Stronia, opodal Siennej, Czarnej Góry, to Sudety, nie Karkonosze;-) Czyli teraz Zieleniec jest w rejonie Masywu Śnieżnika a nie w Orlickich... Przenieśli go. Ale będzie zajebiste centrum w połączeniu z Cz.G. I mówiłem Kaka że nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi