mario33 Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 To był trudny tydzień. Tydzień z wydarzeniami trudnymi do przetrawienia... kolano to te mniej trudne. Myślałem, że chociaż pojedziemy z rodziną gdzieś na śnieg, wyznaczyłem sobie cel dojścia do siebie, żeby być gotowym na luty/marzec. Uwielbiam zimę, śnieg, lodowisko to był mój żywioł. Miałem cel, kupiłem sobie nowe narty, jeszcze dzisiaj rano przyszły jakieś duperele narciarskie. Na razie raczej do szafy. Muszę odpocząć od tematów narciarskich, chwile mnie nie będzie. Ale wrócę, jak troszkę się odbuduję. A może jednak zima będzie. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 To był trudny tydzień. Tydzień z wydarzeniami trudnymi do przetrawienia... kolano to te mniej trudne. Myślałem, że chociaż pojedziemy z rodziną gdzieś na śnieg, wyznaczyłem sobie cel dojścia do siebie, żeby być gotowym na luty/marzec. Uwielbiam zimę, śnieg, lodowisko to był mój żywioł. Miałem cel, kupiłem sobie nowe narty, jeszcze dzisiaj rano przyszły jakieś duperele narciarskie. Na razie raczej do szafy. Muszę odpocząć od tematów narciarskich, chwile mnie nie będzie. Ale wrócę, jak troszkę się odbuduję. A może jednak zima będzie. Trzymajcie kciuki. Trzymam kciuki za powrót do formy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Są gorsze nieszczęścia niż jeden sezon narciarski w plecy. Da się przeżyć, jest tyle innych fajnych rzeczy które można robić zamiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Ale Ty wróć! ...ktoś musi być pierwszy! Co by Ci się wszystko poukładało i posklejało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 To był trudny tydzień. Tydzień z wydarzeniami trudnymi do przetrawienia... kolano to te mniej trudne. Myślałem, że chociaż pojedziemy z rodziną gdzieś na śnieg, wyznaczyłem sobie cel dojścia do siebie, żeby być gotowym na luty/marzec. Uwielbiam zimę, śnieg, lodowisko to był mój żywioł. Miałem cel, kupiłem sobie nowe narty, jeszcze dzisiaj rano przyszły jakieś duperele narciarskie. Na razie raczej do szafy. Muszę odpocząć od tematów narciarskich, chwile mnie nie będzie. Ale wrócę, jak troszkę się odbuduję. A może jednak zima będzie. Trzymajcie kciuki. Spoko ponoć listopad to miesiąc deprechy. Za chwilę grudzień, święta, a za chwilę nowy rok i coraz dłuższe dni, Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Niestety kolejna osoba robi sobie przerwę. Może jednak warto przemyśleć swoje wypowiedzi i przeczytać kilka razy zanim kliknie się "wyślij"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Obecny. Są gorsze nieszczęścia niż jeden sezon narciarski w plecy. Da się przeżyć, jest tyle innych fajnych rzeczy które można robić zamiast. Dementuję. Przyczyny trudnej psychicznie sytuacji w moim przypadku są inne i wielorakie (a np. pogrzeb przyjaciela nie pomógł). Wyjazd na narty to byłby środek do odzyskania równowagi, a nie cel sam w sobie. Skupię się tu na tematach narciarskich, tematy pozostałe są tu zbyt duszne i ogólnie nie pomagają. Jestem teraz w sumie bardziej na drugim forum narciarskim. Tak jak jestem na forum audio i paru innych, które mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Obecny. Dementuję. Przyczyny trudnej psychicznie sytuacji w moim przypadku są inne i wielorakie (a np. pogrzeb przyjaciela nie pomógł). Wyjazd na narty to byłby środek do odzyskania równowagi, a nie cel sam w sobie. Skupię się tu na tematach narciarskich, tematy pozostałe są tu zbyt duszne i ogólnie nie pomagają. Jestem teraz w sumie bardziej na drugim forum narciarskim. Tak jak jestem na forum audio i paru innych, które mnie interesują. A jak tam kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 A jak tam kolano? Jest lepiej, już nie chodzę de facto o kuli. Trochę pobolewa ale bardziej przeszkadza przykurcz od nieużywania przez prawie pół roku w pełnym zakresie. Zacząłem rehabilitację, bardzo mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przerwa
brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Niestety kolejna osoba robi sobie przerwę. Może jednak warto przemyśleć swoje wypowiedzi i przeczytać kilka razy zanim kliknie się "wyślij"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Obecny. Są gorsze nieszczęścia niż jeden sezon narciarski w plecy. Da się przeżyć, jest tyle innych fajnych rzeczy które można robić zamiast. Dementuję. Przyczyny trudnej psychicznie sytuacji w moim przypadku są inne i wielorakie (a np. pogrzeb przyjaciela nie pomógł). Wyjazd na narty to byłby środek do odzyskania równowagi, a nie cel sam w sobie. Skupię się tu na tematach narciarskich, tematy pozostałe są tu zbyt duszne i ogólnie nie pomagają. Jestem teraz w sumie bardziej na drugim forum narciarskim. Tak jak jestem na forum audio i paru innych, które mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Obecny. Dementuję. Przyczyny trudnej psychicznie sytuacji w moim przypadku są inne i wielorakie (a np. pogrzeb przyjaciela nie pomógł). Wyjazd na narty to byłby środek do odzyskania równowagi, a nie cel sam w sobie. Skupię się tu na tematach narciarskich, tematy pozostałe są tu zbyt duszne i ogólnie nie pomagają. Jestem teraz w sumie bardziej na drugim forum narciarskim. Tak jak jestem na forum audio i paru innych, które mnie interesują. A jak tam kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 A jak tam kolano? Jest lepiej, już nie chodzę de facto o kuli. Trochę pobolewa ale bardziej przeszkadza przykurcz od nieużywania przez prawie pół roku w pełnym zakresie. Zacząłem rehabilitację, bardzo mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
.Beata. Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Obecny. Dementuję. Przyczyny trudnej psychicznie sytuacji w moim przypadku są inne i wielorakie (a np. pogrzeb przyjaciela nie pomógł). Wyjazd na narty to byłby środek do odzyskania równowagi, a nie cel sam w sobie. Skupię się tu na tematach narciarskich, tematy pozostałe są tu zbyt duszne i ogólnie nie pomagają. Jestem teraz w sumie bardziej na drugim forum narciarskim. Tak jak jestem na forum audio i paru innych, które mnie interesują. A jak tam kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 A jak tam kolano? Jest lepiej, już nie chodzę de facto o kuli. Trochę pobolewa ale bardziej przeszkadza przykurcz od nieużywania przez prawie pół roku w pełnym zakresie. Zacząłem rehabilitację, bardzo mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi