wiesio Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaadam Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Czego Tobie, sobie i wszystkim forumowiczom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 17. 10-17 kwiecień - Cervinia Czy byłbyś zainteresowany i może jeszcze inni zorganizowaniem takiego wyjazdu na Cervinię tylko w terminie 24.04-1.05 lub 25.04-2.05? Będzie to ostatni tydzień nartowania w Cervinii i dlatego karnet o wartości mniej więcej 300 EUR na Cervinię i Zermat (Szwajcaria) można mieć za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. A bo tam nie ma free ski? Świnie jakieś te szwajcaro-włosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Robert_z_Lublina Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 17. 10-17 kwiecień - Cervinia Czy byłbyś zainteresowany i może jeszcze inni zorganizowaniem takiego wyjazdu na Cervinię tylko w terminie 24.04-1.05 lub 25.04-2.05? Będzie to ostatni tydzień nartowania w Cervinii i dlatego karnet o wartości mniej więcej 300 EUR na Cervinię i Zermat (Szwajcaria) można mieć za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. A bo tam nie ma free ski? Świnie jakieś te szwajcaro-włosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekByd Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. A bo tam nie ma free ski? Świnie jakieś te szwajcaro-włosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa
wiesio Napisano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa
Robert_z_Lublina Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wiesio Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi