Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 z prezydentów? tak. Szkoda, że nie ma innych "walorów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 z prezydentów? tak. Nie. Brak znaków przestankowych. Może najlepiej jeżdżący w ogole? Heitz mu może buty wiązać, znaczy zapinać klamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Gdzie był kręcony ten materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Gdzie był kręcony ten materiał? Polana Szymoszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Gdzie był kręcony ten materiał? Na San Escobar Spitze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bronek poszedł na krawędziach do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Ale to jest forum narciarskie , a temat .." najlepiej jeżdżący prezydent " ...tak mi się wydaje , czytam ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bronek poszedł na krawędziach do końca... Bronek zaskakująco sprawny, bo na sportowca nie wygląda. Wstał z gleby w sekundę i z dużą łatwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Cześć Koledzy drodzy... Nie ma co się śmiać. Ja również nie oczekuje od prezydenta żeby umiał jeździć na czymkolwiek ale jeżeli już jesteśmy na forum narciarskim to wystarczy szczerze pochwalić Andrzeja - bo jeździ. Życzę kolegom aby chociaż podobnie potrafili przejechać takiego GSa. (Tak wiem Spiochu wiem - myślę o pozostałych drwiących). Andrzej jeździ na nartach od lat, jeździł na studiach w AZS i później już jak pracował na uczelni też. Z tego co kojarzę jego głównym szkoleniowcem był Piotrek Nowacki, który był moim prowadzącym na kursie instruktorskim. Znakomity narciarz, wykładowca i wyjątkowo rozrywkowo koleś. Jak Andrzej dostał się do pałacu to nawet chyba Piotrek przytulił fuchę jakiegoś konsultanta a czy coś takiego... Tylko i wyłącznie na takich filmikach jestem w stanie patrzeć na Andrzeja bo bez kasku i gogli chłop jest absolutnie niestrawny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 No, to rzuciłeś trochę światła na zagadnienie, skąd instruktorzy narciarstwa mogli się znaleźć w łańcuchu dostaw na zamówienia rządowe z tej strony też pewnie było poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 i ch mu w d, skoro za moją kasę zatrudnia sobie pasożyt trenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Panowie myślicie, że swoimi wulgarnymi i szyderczymi wpisami zaszkodzicie komuś/poza sobą/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Fakt, jeden wpis był wulgarny, niepotrzebnie. Ale szyderczy? Niby gdzie? Ale nawet jeśli, to jak taki wpis mógł by komuś zaszkodzić? No chyba, że archiwizujesz w ramach obowiązków służbowych i prześlesz przełożonemu, który Ci zlecił te prowokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A może gdyby tak Anżejowi zafundować narty non stop? Żeby tak jeździł cały rok: Chile, USA, Alpy... Na koszt podatnika. Trochę by to kosztowało, ale nie musielibyśmy go oglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Należy się moim zdaniem zastanowić, czy używanie określenia prezydent jest w tym przypadku uprawnione. Powody oczywiste: 1. wielokrotne naruszanie Konstytucji RP; 2. majstrowanie przez PiS przy prawie wyborczym również naruszajace konstytucyjne zasady; 3. zaangażowanie całego aparatu TV PiS w promocję jednego kandydata; 4. oszustwa wyborcze w DPSach, domach seniorów prowadzonych przez kościół, etc.; 5. funkcja notariusza, księgowego albo kolokwialnie ujmując długopisu, którą pełni ten wybitny "mąż stanu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Ten prezio to jakis lewak. Tak wielki, ze leworeki. Kuba99, na komorce to menel, rozchlestana kurtka, krzywa maseczka, gdzie mu do przystojniakow z drewnianymi nozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Towarzyszu już zapomniałeś jak piąłeś się w ZMS ? Jak w nagrodę dostałeś paszport by opuścić ukochaną ojczyznę? Kogo ty nazywasz lewakiem? Wielu twoich znajomych potwierdzi kim byłeś i jesteś gena komuny nie wydłubiesz. Jadę z wami waszymi metodami https://pl.m.wikiped...nej_(1957–1976) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Watek ma okazję fajnie się rozwinąć. Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? i muszę czyścić monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? O przepraszam, znowu pomyliłem piaskownicę, już sobie idę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najlepiej jeżdżący Prezydent Andrzej Duda.
WojtekM Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Gdzie był kręcony ten materiał? Na San Escobar Spitze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bronek poszedł na krawędziach do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Ale to jest forum narciarskie , a temat .." najlepiej jeżdżący prezydent " ...tak mi się wydaje , czytam ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bronek poszedł na krawędziach do końca... Bronek zaskakująco sprawny, bo na sportowca nie wygląda. Wstał z gleby w sekundę i z dużą łatwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Cześć Koledzy drodzy... Nie ma co się śmiać. Ja również nie oczekuje od prezydenta żeby umiał jeździć na czymkolwiek ale jeżeli już jesteśmy na forum narciarskim to wystarczy szczerze pochwalić Andrzeja - bo jeździ. Życzę kolegom aby chociaż podobnie potrafili przejechać takiego GSa. (Tak wiem Spiochu wiem - myślę o pozostałych drwiących). Andrzej jeździ na nartach od lat, jeździł na studiach w AZS i później już jak pracował na uczelni też. Z tego co kojarzę jego głównym szkoleniowcem był Piotrek Nowacki, który był moim prowadzącym na kursie instruktorskim. Znakomity narciarz, wykładowca i wyjątkowo rozrywkowo koleś. Jak Andrzej dostał się do pałacu to nawet chyba Piotrek przytulił fuchę jakiegoś konsultanta a czy coś takiego... Tylko i wyłącznie na takich filmikach jestem w stanie patrzeć na Andrzeja bo bez kasku i gogli chłop jest absolutnie niestrawny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 No, to rzuciłeś trochę światła na zagadnienie, skąd instruktorzy narciarstwa mogli się znaleźć w łańcuchu dostaw na zamówienia rządowe z tej strony też pewnie było poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 i ch mu w d, skoro za moją kasę zatrudnia sobie pasożyt trenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Panowie myślicie, że swoimi wulgarnymi i szyderczymi wpisami zaszkodzicie komuś/poza sobą/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Fakt, jeden wpis był wulgarny, niepotrzebnie. Ale szyderczy? Niby gdzie? Ale nawet jeśli, to jak taki wpis mógł by komuś zaszkodzić? No chyba, że archiwizujesz w ramach obowiązków służbowych i prześlesz przełożonemu, który Ci zlecił te prowokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A może gdyby tak Anżejowi zafundować narty non stop? Żeby tak jeździł cały rok: Chile, USA, Alpy... Na koszt podatnika. Trochę by to kosztowało, ale nie musielibyśmy go oglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Należy się moim zdaniem zastanowić, czy używanie określenia prezydent jest w tym przypadku uprawnione. Powody oczywiste: 1. wielokrotne naruszanie Konstytucji RP; 2. majstrowanie przez PiS przy prawie wyborczym również naruszajace konstytucyjne zasady; 3. zaangażowanie całego aparatu TV PiS w promocję jednego kandydata; 4. oszustwa wyborcze w DPSach, domach seniorów prowadzonych przez kościół, etc.; 5. funkcja notariusza, księgowego albo kolokwialnie ujmując długopisu, którą pełni ten wybitny "mąż stanu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Ten prezio to jakis lewak. Tak wielki, ze leworeki. Kuba99, na komorce to menel, rozchlestana kurtka, krzywa maseczka, gdzie mu do przystojniakow z drewnianymi nozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Towarzyszu już zapomniałeś jak piąłeś się w ZMS ? Jak w nagrodę dostałeś paszport by opuścić ukochaną ojczyznę? Kogo ty nazywasz lewakiem? Wielu twoich znajomych potwierdzi kim byłeś i jesteś gena komuny nie wydłubiesz. Jadę z wami waszymi metodami https://pl.m.wikiped...nej_(1957–1976) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Watek ma okazję fajnie się rozwinąć. Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? i muszę czyścić monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? O przepraszam, znowu pomyliłem piaskownicę, już sobie idę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najlepiej jeżdżący Prezydent Andrzej Duda.
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bronek poszedł na krawędziach do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Ale to jest forum narciarskie , a temat .." najlepiej jeżdżący prezydent " ...tak mi się wydaje , czytam ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bronek poszedł na krawędziach do końca... Bronek zaskakująco sprawny, bo na sportowca nie wygląda. Wstał z gleby w sekundę i z dużą łatwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Cześć Koledzy drodzy... Nie ma co się śmiać. Ja również nie oczekuje od prezydenta żeby umiał jeździć na czymkolwiek ale jeżeli już jesteśmy na forum narciarskim to wystarczy szczerze pochwalić Andrzeja - bo jeździ. Życzę kolegom aby chociaż podobnie potrafili przejechać takiego GSa. (Tak wiem Spiochu wiem - myślę o pozostałych drwiących). Andrzej jeździ na nartach od lat, jeździł na studiach w AZS i później już jak pracował na uczelni też. Z tego co kojarzę jego głównym szkoleniowcem był Piotrek Nowacki, który był moim prowadzącym na kursie instruktorskim. Znakomity narciarz, wykładowca i wyjątkowo rozrywkowo koleś. Jak Andrzej dostał się do pałacu to nawet chyba Piotrek przytulił fuchę jakiegoś konsultanta a czy coś takiego... Tylko i wyłącznie na takich filmikach jestem w stanie patrzeć na Andrzeja bo bez kasku i gogli chłop jest absolutnie niestrawny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 No, to rzuciłeś trochę światła na zagadnienie, skąd instruktorzy narciarstwa mogli się znaleźć w łańcuchu dostaw na zamówienia rządowe z tej strony też pewnie było poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 i ch mu w d, skoro za moją kasę zatrudnia sobie pasożyt trenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Panowie myślicie, że swoimi wulgarnymi i szyderczymi wpisami zaszkodzicie komuś/poza sobą/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Fakt, jeden wpis był wulgarny, niepotrzebnie. Ale szyderczy? Niby gdzie? Ale nawet jeśli, to jak taki wpis mógł by komuś zaszkodzić? No chyba, że archiwizujesz w ramach obowiązków służbowych i prześlesz przełożonemu, który Ci zlecił te prowokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A może gdyby tak Anżejowi zafundować narty non stop? Żeby tak jeździł cały rok: Chile, USA, Alpy... Na koszt podatnika. Trochę by to kosztowało, ale nie musielibyśmy go oglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Należy się moim zdaniem zastanowić, czy używanie określenia prezydent jest w tym przypadku uprawnione. Powody oczywiste: 1. wielokrotne naruszanie Konstytucji RP; 2. majstrowanie przez PiS przy prawie wyborczym również naruszajace konstytucyjne zasady; 3. zaangażowanie całego aparatu TV PiS w promocję jednego kandydata; 4. oszustwa wyborcze w DPSach, domach seniorów prowadzonych przez kościół, etc.; 5. funkcja notariusza, księgowego albo kolokwialnie ujmując długopisu, którą pełni ten wybitny "mąż stanu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Ten prezio to jakis lewak. Tak wielki, ze leworeki. Kuba99, na komorce to menel, rozchlestana kurtka, krzywa maseczka, gdzie mu do przystojniakow z drewnianymi nozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Towarzyszu już zapomniałeś jak piąłeś się w ZMS ? Jak w nagrodę dostałeś paszport by opuścić ukochaną ojczyznę? Kogo ty nazywasz lewakiem? Wielu twoich znajomych potwierdzi kim byłeś i jesteś gena komuny nie wydłubiesz. Jadę z wami waszymi metodami https://pl.m.wikiped...nej_(1957–1976) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Watek ma okazję fajnie się rozwinąć. Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? i muszę czyścić monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? O przepraszam, znowu pomyliłem piaskownicę, już sobie idę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
hammerh34d Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeżdżenie na nartach to doprawdy jedna z ostanich rzeczy jakich oczekuję od prezydenta, gdzieś blisko wiedzy o anime i ciśnieniu w oponach Stara. Ale to jest forum narciarskie , a temat .." najlepiej jeżdżący prezydent " ...tak mi się wydaje , czytam ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bronek poszedł na krawędziach do końca... Bronek zaskakująco sprawny, bo na sportowca nie wygląda. Wstał z gleby w sekundę i z dużą łatwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Cześć Koledzy drodzy... Nie ma co się śmiać. Ja również nie oczekuje od prezydenta żeby umiał jeździć na czymkolwiek ale jeżeli już jesteśmy na forum narciarskim to wystarczy szczerze pochwalić Andrzeja - bo jeździ. Życzę kolegom aby chociaż podobnie potrafili przejechać takiego GSa. (Tak wiem Spiochu wiem - myślę o pozostałych drwiących). Andrzej jeździ na nartach od lat, jeździł na studiach w AZS i później już jak pracował na uczelni też. Z tego co kojarzę jego głównym szkoleniowcem był Piotrek Nowacki, który był moim prowadzącym na kursie instruktorskim. Znakomity narciarz, wykładowca i wyjątkowo rozrywkowo koleś. Jak Andrzej dostał się do pałacu to nawet chyba Piotrek przytulił fuchę jakiegoś konsultanta a czy coś takiego... Tylko i wyłącznie na takich filmikach jestem w stanie patrzeć na Andrzeja bo bez kasku i gogli chłop jest absolutnie niestrawny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valdi55 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 No, to rzuciłeś trochę światła na zagadnienie, skąd instruktorzy narciarstwa mogli się znaleźć w łańcuchu dostaw na zamówienia rządowe z tej strony też pewnie było poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 i ch mu w d, skoro za moją kasę zatrudnia sobie pasożyt trenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Panowie myślicie, że swoimi wulgarnymi i szyderczymi wpisami zaszkodzicie komuś/poza sobą/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Fakt, jeden wpis był wulgarny, niepotrzebnie. Ale szyderczy? Niby gdzie? Ale nawet jeśli, to jak taki wpis mógł by komuś zaszkodzić? No chyba, że archiwizujesz w ramach obowiązków służbowych i prześlesz przełożonemu, który Ci zlecił te prowokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A może gdyby tak Anżejowi zafundować narty non stop? Żeby tak jeździł cały rok: Chile, USA, Alpy... Na koszt podatnika. Trochę by to kosztowało, ale nie musielibyśmy go oglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Należy się moim zdaniem zastanowić, czy używanie określenia prezydent jest w tym przypadku uprawnione. Powody oczywiste: 1. wielokrotne naruszanie Konstytucji RP; 2. majstrowanie przez PiS przy prawie wyborczym również naruszajace konstytucyjne zasady; 3. zaangażowanie całego aparatu TV PiS w promocję jednego kandydata; 4. oszustwa wyborcze w DPSach, domach seniorów prowadzonych przez kościół, etc.; 5. funkcja notariusza, księgowego albo kolokwialnie ujmując długopisu, którą pełni ten wybitny "mąż stanu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Ten prezio to jakis lewak. Tak wielki, ze leworeki. Kuba99, na komorce to menel, rozchlestana kurtka, krzywa maseczka, gdzie mu do przystojniakow z drewnianymi nozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Towarzyszu już zapomniałeś jak piąłeś się w ZMS ? Jak w nagrodę dostałeś paszport by opuścić ukochaną ojczyznę? Kogo ty nazywasz lewakiem? Wielu twoich znajomych potwierdzi kim byłeś i jesteś gena komuny nie wydłubiesz. Jadę z wami waszymi metodami https://pl.m.wikiped...nej_(1957–1976) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Watek ma okazję fajnie się rozwinąć. Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Chyba to od Nas zależy czy stanie się kolejnym pisuarem politycznym...... Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? i muszę czyścić monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? O przepraszam, znowu pomyliłem piaskownicę, już sobie idę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zauważyłam, że nadużywasz słowa "pisuar". Lubisz to francuskie brzmienie, czy po prostu pasjonujesz się ceramiką? O przepraszam, znowu pomyliłem piaskownicę, już sobie idę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność