Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Pozwolę sobie otworzyć kolejny narciarski temat. Mam nadzieję, że i tutaj podzielicie się wiedzą. Kto w Sudetach organizuje regularne treningi dla amatorów? Do jakiego klubu da radę się podłączyć? Interesują mnie treningi na możliwie wysokim poziomie, ustawione pod zawodników FIS, a nie spotkania z cyklu lans w spyderach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Pozwolę sobie otworzyć kolejny narciarski temat. Mam nadzieję, że i tutaj podzielicie się wiedzą. Kto w Sudetach organizuje regularne treningi dla amatorów? Do jakiego klubu da radę się podłączyć? Interesują mnie treningi na możliwie wysokim poziomie, ustawione pod zawodników FIS, a nie spotkania z cyklu lans w spyderach. Napisz do mastera 32 pewno będzie wiedział dokładniej. Kiedyś http://nartomaniak.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisz do mastera 32 pewno będzie wiedział dokładniej. Kiedyś http://nartomaniak.pl/ ZA takie wznawianie tematów warto cię znaleźć i zajebać. Czy naprawdę u ciebie: honor=0 ? Słabizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę?Organizowali szkolenia, znaczy stawiali tyczki na Dzikowcu, byłem ze dwa razy, Radcom zna ich pewno lepiej. Jędrek Szymczyk organizowałhttp://nartomaniak.pl/zespol/jedrek/https://www.fis-ski....etitorid=122064 Damian brat Mastera wstawił nawet filmik PS no comments. Piękny wstał dzień. Może rower?https://www.skiforum...zikowiec/page-2https://www.skiforum...brzycha/page-53 A może jednak komentarz, nocą tańczą demony;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Spiochu, w Sudetach z takimi komercyjnymi tyczkami to jest tak sobie. Myślę że jest trochę grup nieoficjalnych, ale musisz się najpierw wkręcić w środowisko. Oni się nie ogłaszają publicznie z treningami. Zacznij od tego Nartomaniaka, zlap kontakt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę? Pisz do Sstara bo Master to jego serdeczny kumpel i sstar ci wszystko załatwi bo zna wszystkich wie co i jak itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz do Sstara bo Master to jego serdeczny kumpel i sstar ci wszystko załatwi bo zna wszystkich wie co i jak itd. Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ.Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Lepiej napisz za kim trzeba pojeździć żeby wstawić sobie 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czekałem aż komuś gul podskoczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo.Wiem też jak donosi, raz w lewo, raz w prawo. Nie chciałbym się od kogoś takiego niczego uczyć, sorry. PS Edit ocenianie słabe jest, szczególnie po piśmiennictwie, nie po to jesteśmy na tym forum, chyba, że... nie wiem jak jeździsz, twoja opinia średnio mnie interesuje, pewno raz w lewo, raz w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Z googla https://www.sudeckal...iarska.pl/kluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Gabrik Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 15:16, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Mój kolega jeździł na treningi do Suldy z tymi gośćmi Treningi na tyczkach – szkolenia i obozy narciarskie zadowolony, pod koniec listopada namawia, żeby z nim jechać (bierze też synów). Hski też mają dobrą kadrę Trening na tyczkach -HSKi.pl Z tymi ten mój kolega też jeździł do Włoch, a w Suchym codziennie są treningi Szkolenia sportowe Podhale - Terminy (ptak-team.pl) I pewnie sporo innych pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tyczkach w Sudetach.
Mitek Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisz do mastera 32 pewno będzie wiedział dokładniej. Kiedyś http://nartomaniak.pl/ ZA takie wznawianie tematów warto cię znaleźć i zajebać. Czy naprawdę u ciebie: honor=0 ? Słabizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę?Organizowali szkolenia, znaczy stawiali tyczki na Dzikowcu, byłem ze dwa razy, Radcom zna ich pewno lepiej. Jędrek Szymczyk organizowałhttp://nartomaniak.pl/zespol/jedrek/https://www.fis-ski....etitorid=122064 Damian brat Mastera wstawił nawet filmik PS no comments. Piękny wstał dzień. Może rower?https://www.skiforum...zikowiec/page-2https://www.skiforum...brzycha/page-53 A może jednak komentarz, nocą tańczą demony;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Spiochu, w Sudetach z takimi komercyjnymi tyczkami to jest tak sobie. Myślę że jest trochę grup nieoficjalnych, ale musisz się najpierw wkręcić w środowisko. Oni się nie ogłaszają publicznie z treningami. Zacznij od tego Nartomaniaka, zlap kontakt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę? Pisz do Sstara bo Master to jego serdeczny kumpel i sstar ci wszystko załatwi bo zna wszystkich wie co i jak itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz do Sstara bo Master to jego serdeczny kumpel i sstar ci wszystko załatwi bo zna wszystkich wie co i jak itd. Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ.Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Lepiej napisz za kim trzeba pojeździć żeby wstawić sobie 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czekałem aż komuś gul podskoczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo.Wiem też jak donosi, raz w lewo, raz w prawo. Nie chciałbym się od kogoś takiego niczego uczyć, sorry. PS Edit ocenianie słabe jest, szczególnie po piśmiennictwie, nie po to jesteśmy na tym forum, chyba, że... nie wiem jak jeździsz, twoja opinia średnio mnie interesuje, pewno raz w lewo, raz w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Z googla https://www.sudeckal...iarska.pl/kluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Gabrik Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 15:16, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Mój kolega jeździł na treningi do Suldy z tymi gośćmi Treningi na tyczkach – szkolenia i obozy narciarskie zadowolony, pod koniec listopada namawia, żeby z nim jechać (bierze też synów). Hski też mają dobrą kadrę Trening na tyczkach -HSKi.pl Z tymi ten mój kolega też jeździł do Włoch, a w Suchym codziennie są treningi Szkolenia sportowe Podhale - Terminy (ptak-team.pl) I pewnie sporo innych pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tyczkach w Sudetach.
Spiochu Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę?Organizowali szkolenia, znaczy stawiali tyczki na Dzikowcu, byłem ze dwa razy, Radcom zna ich pewno lepiej. Jędrek Szymczyk organizowałhttp://nartomaniak.pl/zespol/jedrek/https://www.fis-ski....etitorid=122064 Damian brat Mastera wstawił nawet filmik PS no comments. Piękny wstał dzień. Może rower?https://www.skiforum...zikowiec/page-2https://www.skiforum...brzycha/page-53 A może jednak komentarz, nocą tańczą demony;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Spiochu, w Sudetach z takimi komercyjnymi tyczkami to jest tak sobie. Myślę że jest trochę grup nieoficjalnych, ale musisz się najpierw wkręcić w środowisko. Oni się nie ogłaszają publicznie z treningami. Zacznij od tego Nartomaniaka, zlap kontakt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mitek, o co chodzi bo nie ogarniam? Znacie tą szkółkę? Pisz do Sstara bo Master to jego serdeczny kumpel i sstar ci wszystko załatwi bo zna wszystkich wie co i jak itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz do Sstara bo Master to jego serdeczny kumpel i sstar ci wszystko załatwi bo zna wszystkich wie co i jak itd. Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ.Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Lepiej napisz za kim trzeba pojeździć żeby wstawić sobie 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czekałem aż komuś gul podskoczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo.Wiem też jak donosi, raz w lewo, raz w prawo. Nie chciałbym się od kogoś takiego niczego uczyć, sorry. PS Edit ocenianie słabe jest, szczególnie po piśmiennictwie, nie po to jesteśmy na tym forum, chyba, że... nie wiem jak jeździsz, twoja opinia średnio mnie interesuje, pewno raz w lewo, raz w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Z googla https://www.sudeckal...iarska.pl/kluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Gabrik Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 15:16, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Mój kolega jeździł na treningi do Suldy z tymi gośćmi Treningi na tyczkach – szkolenia i obozy narciarskie zadowolony, pod koniec listopada namawia, żeby z nim jechać (bierze też synów). Hski też mają dobrą kadrę Trening na tyczkach -HSKi.pl Z tymi ten mój kolega też jeździł do Włoch, a w Suchym codziennie są treningi Szkolenia sportowe Podhale - Terminy (ptak-team.pl) I pewnie sporo innych pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz do Sstara bo Master to jego serdeczny kumpel i sstar ci wszystko załatwi bo zna wszystkich wie co i jak itd. Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ.Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Od razu kumpel? Raz pojechaliśmy na narty, ale śmignął i tyle go widziałem. Długo się umawialiśmy na serwis nart, bo (sobie) robi, ale rozeszło się po kościach. PS Dolny Śląsk mały jest ciężko się z wszystkimi ciągle mijać jak z MarioJ. Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pisz, ze kumpel to na forum wazne. Slabo sie rozwijasz w pisaniu a tym samym nie podwyzszasz umiejetnosci narciarskich. Mario popisal ostatnio o lgbt i juz ma 9. Kordian pare lat temu przejechal sie za Mario i ma 7. Duzy awans otrzymasz w jezdzie za wujotem, dziewiatka murowana. Lepiej napisz za kim trzeba pojeździć żeby wstawić sobie 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czekałem aż komuś gul podskoczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie widziałem jak jeździsz, ale po tym co piszesz jestem pewien, że od MarioJ mógłbyś się wiele nauczyć. Z Mario jeździłem w Szczyrku i wiem, że trochę skręca raz w prawo, raz w lewo.Wiem też jak donosi, raz w lewo, raz w prawo. Nie chciałbym się od kogoś takiego niczego uczyć, sorry. PS Edit ocenianie słabe jest, szczególnie po piśmiennictwie, nie po to jesteśmy na tym forum, chyba, że... nie wiem jak jeździsz, twoja opinia średnio mnie interesuje, pewno raz w lewo, raz w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Rozpocząłem temat narciarski a wy urządzacie tu jakąś prywatną naparzankę. Ogarnijcie się! Podajcie lepiej nazwy klubów z okolicy i kto wygrywa w lokalnych zawodach. Z googla https://www.sudeckal...iarska.pl/kluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Gabrik Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 15:16, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Mój kolega jeździł na treningi do Suldy z tymi gośćmi Treningi na tyczkach – szkolenia i obozy narciarskie zadowolony, pod koniec listopada namawia, żeby z nim jechać (bierze też synów). Hski też mają dobrą kadrę Trening na tyczkach -HSKi.pl Z tymi ten mój kolega też jeździł do Włoch, a w Suchym codziennie są treningi Szkolenia sportowe Podhale - Terminy (ptak-team.pl) I pewnie sporo innych pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 15:16, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego wątku. Jakieś namiary na treningi GS aby człowiek jak ja nie czuł się mocno zdeprymowany 😀. Region bez znaczenia i tak wszędzie mam daleko. Mój kolega jeździł na treningi do Suldy z tymi gośćmi Treningi na tyczkach – szkolenia i obozy narciarskie zadowolony, pod koniec listopada namawia, żeby z nim jechać (bierze też synów). Hski też mają dobrą kadrę Trening na tyczkach -HSKi.pl Z tymi ten mój kolega też jeździł do Włoch, a w Suchym codziennie są treningi Szkolenia sportowe Podhale - Terminy (ptak-team.pl) I pewnie sporo innych pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność