Spiochu Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Gdzie warto się wybrać jak będzie sezon? Które ośrodki najwcześniej się otwierają? Gdzie jest mniej ludzi i taniej? Szukam czegoś podobnego do Pilska a nie SCyrku. Mogą być orczyki i gówniana infrastruktura, żeby tylko dało się pojeździć a nie przepychać się w tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Gdzie warto się wybrać jak będzie sezon? Które ośrodki najwcześniej się otwierają? Gdzie jest mniej ludzi i taniej? Szukam czegoś podobnego do Pilska a nie SCyrku. Mogą być orczyki i gówniana infrastruktura, żeby tylko dało się pojeździć a nie przepychać się w tłumie. Pl to niezmiennie Zieleniec i Czarna Góra. Najwcześniej. Po drugiej stronie Andel i Cerna Hora. Ale to duże ośrodki. W tygodniu dramatu nie ma. U nas może Czarnów? Ale głównie w Czechach jeździmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Pl to niezmiennie Zieleniec i Czarna Góra. Najwcześniej. Po drugiej stronie Andel i Cerna Hora. Ale to duże ośrodki. W tygodniu dramatu nie ma. U nas może Czarnów? Ale głównie w Czechach jeździmy. Zieleniec? Serio? Rownie potezne gory sa pod Belchatowem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Zieleniec? Serio? Rownie potezne gory sa pod Belchatowem;) Pytanie dotyczyło najwcześniej otwierających się ośrodków. Nikt nie pytał o góry. Taki klimat. PS Zieleniec i Białka (to już jakby nie Sudety;-) to infrastrukturalnie najlepsze ośrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Gdzie najwcześniej i gdzie najlepiej da się pojeździć. Jakość infrastruktury jest bez znaczenia. Liczą się dobre trasy i mało ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Gdzie najwcześniej i gdzie najlepiej da się pojeździć. Jakość infrastruktury jest bez znaczenia. Liczą się dobre trasy i mało ludzi. Ostatnio niestety liczy sie ilosc armatek. Dwa lata temu 30.11 na Czarnej Gorze smigalem. Ehh to byly czasy. Jak chodzi o armaty to jeszcze Szpindlerowy Mlyn chyba w miare szybko startuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Gdzie najwcześniej i gdzie najlepiej da się pojeździć. Jakość infrastruktury jest bez znaczenia. Liczą się dobre trasy i mało ludzi. Najwczesniej to chyba zawsze sie otwieral Andel na cernej horze w Czechach. Dosc wczesnie tez Spindl - ale tam ostatnia rzecza ktora mozna by powiedziec to to ze jest malo ludzi. Dobre trasy i malo ludzi - w tym sezonie to takie rzeczy chyba tylko w Erze;) Jak mialbym jednak cos obstawiac to moze Kouty albo np Ramzova (w tej ostatniej trasy moze nie powalaja ale na pewno bedzie mniej ludzi niz w najwiekszych karkonoskich osrodkach Pytanie czy w ogole otworza granice z Czechami ( bo tam zdecydowanie mniej ludzi i lepsze trasy niz u nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Pytanie dotyczyło najwcześniej otwierających się ośrodków. Nikt nie pytał o góry. Taki klimat. PS Zieleniec i Białka (to już jakby nie Sudety;-) to infrastrukturalnie najlepsze ośrodki. Zieleniec nie spelnia mojego kryterium dlugosci tras zebym mogl nazwac go osrodkiem narciarskim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Zieleniec nie spelnia mojego kryterium dlugosci tras zebym mogl nazwac go osrodkiem narciarskim;) a gdzie sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Zieleniec nie spelnia mojego kryterium dlugosci tras zebym mogl nazwac go osrodkiem narciarskim;)Zsumuj;-) bywało, że w listopadzie https://www.skiforum...eleniec/page-52 najpierw podobnie jak w ch andel czyli orczyk PS jak popada to Mala Upa i Pradziad. No chyba, że Śnieżka masz skitury?https://www.villagreta.pl/sniezka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 W listopadzie i wczesnym grudniu jedzie się tam gdzie otworzą cokolwiek. Ludzi mało wtedy jest na stokach. Patrzysz na długość otwartych tras i jedziesz tam gdzie jest najwięcej w danej chwili. Obecnie prowadzą Ci którzy mają więcej armatek. Ośrodki zostały wymienione. Mlyn pod pieczą TMR spadł z roli lidera, otwiera się 1-2 tygodnie przed świętami i nie zależy im na byciu pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 a gdzie sa? nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Mlyn pod pieczą TMR spadł z roli lidera, otwiera się 1-2 tygodnie przed świętami i nie zależy im na byciu pierwszym. Tez mam takie wrazenie. Czarna Gora cisnie zze sniegiem dobrze, ale tam klimat jak w Białce. Zawsze sie wkurwiam i sobie obiecuje ze ostatni raz tam pojechalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Zsumuj;-) bywało, że w listopadzie https://www.skiforum...eleniec/page-52 najpierw podobnie jak w ch andel czyli orczyk no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. na rozpoczęcie sezonu dobre miejsce. I tyle, chociaż ja dobrze wspominam Zieleniec, dobre nagrody dawali na zawodach instr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 No dokładnie, jak listopad-grudzień to gdziekolwiek żeby pojeździć czyli tam gdzie mają opanowany temat armatkowy. Z Dolnego śląska to faktycznie Dolni Morawa mi przychodzi na myśl, Czarna itp.. Żal że zim nie ma może wtedy od razu na Szrenicę. U mnie byłoby to Pilsko a przy "metrowym" początku grudnia od razu Goryczkowa, szeroko pojęta , szkoda życia na inną górę no rozmarzyłem się ale bywało nie raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Czarna Góra moim zdaniem ciekawsza niż Zieleniec. A na początku sezonu w środku tygodnia ludzi za wiele nie ma. W weekend to wszędzie będzie sporo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 1.Białka (19 listopada 2016 to mój rekord) 2. Ten gatunek chyba nie występuje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 2. Harrachov lubię, ale musi byc sniezna zima. Do innych nie dotarlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Sudety Wschodnie 1. najczęściej CG i Zieleniec ruszają mniej więcej o tej samej porze - chociaż "ruszają" to rzecz często umowna - kilka pólek szkoleniowych. W zeszłym sezonie pierwszy ruszył "inny" ośrodek (ten z kategorii niszowych), a niszowe pozostaną niszowe tylko wtedy gdy jak najmniej stonki o nich wie. Często na "niszowych" trzeba umieć się bawić 2. Bywają, ale rzadko i... ciszej o nich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) nikon napisał o możliwości wydłużenia przez mostek przez drogę (z lewej strony patrząc z gory), wariantów tam dużo można mnożyć, ja kilka razy sie najeździłem szczególnie z lokalesami przez lasek, boczkiem itd itp ale zgadza sie to podobny ośrodek do bialki natomiast proza życia na początku sezonu jest taka, ze puszczają jakiś orczyk w Zieleńcu, podobnie jak w Cernej Horze sam orczyk Andel, tyle, ze można kombinować zjezdzajac po zamkniętych bo kanapa chodzi, a w Zielencu nie puszczają na kanale niestety reasumując początki sezonu tak czy owak jedna krotka troska cos jak mapa upa gdzie chłodno i snieza wiec szybko można zjechać choćby na skiturach te trzy miejsca testowałem na przełomie listopada i grudnia tak uśredniając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? wybierz dobry dzień poza weekendem z rana poza feriami i jazda gdziekolwiek choc raczej Czechy; a te trasy maja być długie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Ośrodki w Sudetach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Zieleniec nie spelnia mojego kryterium dlugosci tras zebym mogl nazwac go osrodkiem narciarskim;)Zsumuj;-) bywało, że w listopadzie https://www.skiforum...eleniec/page-52 najpierw podobnie jak w ch andel czyli orczyk PS jak popada to Mala Upa i Pradziad. No chyba, że Śnieżka masz skitury?https://www.villagreta.pl/sniezka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 W listopadzie i wczesnym grudniu jedzie się tam gdzie otworzą cokolwiek. Ludzi mało wtedy jest na stokach. Patrzysz na długość otwartych tras i jedziesz tam gdzie jest najwięcej w danej chwili. Obecnie prowadzą Ci którzy mają więcej armatek. Ośrodki zostały wymienione. Mlyn pod pieczą TMR spadł z roli lidera, otwiera się 1-2 tygodnie przed świętami i nie zależy im na byciu pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 a gdzie sa? nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Mlyn pod pieczą TMR spadł z roli lidera, otwiera się 1-2 tygodnie przed świętami i nie zależy im na byciu pierwszym. Tez mam takie wrazenie. Czarna Gora cisnie zze sniegiem dobrze, ale tam klimat jak w Białce. Zawsze sie wkurwiam i sobie obiecuje ze ostatni raz tam pojechalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Zsumuj;-) bywało, że w listopadzie https://www.skiforum...eleniec/page-52 najpierw podobnie jak w ch andel czyli orczyk no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. na rozpoczęcie sezonu dobre miejsce. I tyle, chociaż ja dobrze wspominam Zieleniec, dobre nagrody dawali na zawodach instr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 No dokładnie, jak listopad-grudzień to gdziekolwiek żeby pojeździć czyli tam gdzie mają opanowany temat armatkowy. Z Dolnego śląska to faktycznie Dolni Morawa mi przychodzi na myśl, Czarna itp.. Żal że zim nie ma może wtedy od razu na Szrenicę. U mnie byłoby to Pilsko a przy "metrowym" początku grudnia od razu Goryczkowa, szeroko pojęta , szkoda życia na inną górę no rozmarzyłem się ale bywało nie raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Czarna Góra moim zdaniem ciekawsza niż Zieleniec. A na początku sezonu w środku tygodnia ludzi za wiele nie ma. W weekend to wszędzie będzie sporo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 1.Białka (19 listopada 2016 to mój rekord) 2. Ten gatunek chyba nie występuje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 2. Harrachov lubię, ale musi byc sniezna zima. Do innych nie dotarlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Sudety Wschodnie 1. najczęściej CG i Zieleniec ruszają mniej więcej o tej samej porze - chociaż "ruszają" to rzecz często umowna - kilka pólek szkoleniowych. W zeszłym sezonie pierwszy ruszył "inny" ośrodek (ten z kategorii niszowych), a niszowe pozostaną niszowe tylko wtedy gdy jak najmniej stonki o nich wie. Często na "niszowych" trzeba umieć się bawić 2. Bywają, ale rzadko i... ciszej o nich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) nikon napisał o możliwości wydłużenia przez mostek przez drogę (z lewej strony patrząc z gory), wariantów tam dużo można mnożyć, ja kilka razy sie najeździłem szczególnie z lokalesami przez lasek, boczkiem itd itp ale zgadza sie to podobny ośrodek do bialki natomiast proza życia na początku sezonu jest taka, ze puszczają jakiś orczyk w Zieleńcu, podobnie jak w Cernej Horze sam orczyk Andel, tyle, ze można kombinować zjezdzajac po zamkniętych bo kanapa chodzi, a w Zielencu nie puszczają na kanale niestety reasumując początki sezonu tak czy owak jedna krotka troska cos jak mapa upa gdzie chłodno i snieza wiec szybko można zjechać choćby na skiturach te trzy miejsca testowałem na przełomie listopada i grudnia tak uśredniając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? wybierz dobry dzień poza weekendem z rana poza feriami i jazda gdziekolwiek choc raczej Czechy; a te trasy maja być długie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Ośrodki w Sudetach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Mlyn pod pieczą TMR spadł z roli lidera, otwiera się 1-2 tygodnie przed świętami i nie zależy im na byciu pierwszym. Tez mam takie wrazenie. Czarna Gora cisnie zze sniegiem dobrze, ale tam klimat jak w Białce. Zawsze sie wkurwiam i sobie obiecuje ze ostatni raz tam pojechalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Zsumuj;-) bywało, że w listopadzie https://www.skiforum...eleniec/page-52 najpierw podobnie jak w ch andel czyli orczyk no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. na rozpoczęcie sezonu dobre miejsce. I tyle, chociaż ja dobrze wspominam Zieleniec, dobre nagrody dawali na zawodach instr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 No dokładnie, jak listopad-grudzień to gdziekolwiek żeby pojeździć czyli tam gdzie mają opanowany temat armatkowy. Z Dolnego śląska to faktycznie Dolni Morawa mi przychodzi na myśl, Czarna itp.. Żal że zim nie ma może wtedy od razu na Szrenicę. U mnie byłoby to Pilsko a przy "metrowym" początku grudnia od razu Goryczkowa, szeroko pojęta , szkoda życia na inną górę no rozmarzyłem się ale bywało nie raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Czarna Góra moim zdaniem ciekawsza niż Zieleniec. A na początku sezonu w środku tygodnia ludzi za wiele nie ma. W weekend to wszędzie będzie sporo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 1.Białka (19 listopada 2016 to mój rekord) 2. Ten gatunek chyba nie występuje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 2. Harrachov lubię, ale musi byc sniezna zima. Do innych nie dotarlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Sudety Wschodnie 1. najczęściej CG i Zieleniec ruszają mniej więcej o tej samej porze - chociaż "ruszają" to rzecz często umowna - kilka pólek szkoleniowych. W zeszłym sezonie pierwszy ruszył "inny" ośrodek (ten z kategorii niszowych), a niszowe pozostaną niszowe tylko wtedy gdy jak najmniej stonki o nich wie. Często na "niszowych" trzeba umieć się bawić 2. Bywają, ale rzadko i... ciszej o nich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) nikon napisał o możliwości wydłużenia przez mostek przez drogę (z lewej strony patrząc z gory), wariantów tam dużo można mnożyć, ja kilka razy sie najeździłem szczególnie z lokalesami przez lasek, boczkiem itd itp ale zgadza sie to podobny ośrodek do bialki natomiast proza życia na początku sezonu jest taka, ze puszczają jakiś orczyk w Zieleńcu, podobnie jak w Cernej Horze sam orczyk Andel, tyle, ze można kombinować zjezdzajac po zamkniętych bo kanapa chodzi, a w Zielencu nie puszczają na kanale niestety reasumując początki sezonu tak czy owak jedna krotka troska cos jak mapa upa gdzie chłodno i snieza wiec szybko można zjechać choćby na skiturach te trzy miejsca testowałem na przełomie listopada i grudnia tak uśredniając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? wybierz dobry dzień poza weekendem z rana poza feriami i jazda gdziekolwiek choc raczej Czechy; a te trasy maja być długie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Ośrodki w Sudetach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Chyba jedna trasa idzie mostkiem przez droge pod starym 4os krzeslem. Ja najmilej wspominam. na rozpoczęcie sezonu dobre miejsce. I tyle, chociaż ja dobrze wspominam Zieleniec, dobre nagrody dawali na zawodach instr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 No dokładnie, jak listopad-grudzień to gdziekolwiek żeby pojeździć czyli tam gdzie mają opanowany temat armatkowy. Z Dolnego śląska to faktycznie Dolni Morawa mi przychodzi na myśl, Czarna itp.. Żal że zim nie ma może wtedy od razu na Szrenicę. U mnie byłoby to Pilsko a przy "metrowym" początku grudnia od razu Goryczkowa, szeroko pojęta , szkoda życia na inną górę no rozmarzyłem się ale bywało nie raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Czarna Góra moim zdaniem ciekawsza niż Zieleniec. A na początku sezonu w środku tygodnia ludzi za wiele nie ma. W weekend to wszędzie będzie sporo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 1.Białka (19 listopada 2016 to mój rekord) 2. Ten gatunek chyba nie występuje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 2. Harrachov lubię, ale musi byc sniezna zima. Do innych nie dotarlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Sudety Wschodnie 1. najczęściej CG i Zieleniec ruszają mniej więcej o tej samej porze - chociaż "ruszają" to rzecz często umowna - kilka pólek szkoleniowych. W zeszłym sezonie pierwszy ruszył "inny" ośrodek (ten z kategorii niszowych), a niszowe pozostaną niszowe tylko wtedy gdy jak najmniej stonki o nich wie. Często na "niszowych" trzeba umieć się bawić 2. Bywają, ale rzadko i... ciszej o nich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) nikon napisał o możliwości wydłużenia przez mostek przez drogę (z lewej strony patrząc z gory), wariantów tam dużo można mnożyć, ja kilka razy sie najeździłem szczególnie z lokalesami przez lasek, boczkiem itd itp ale zgadza sie to podobny ośrodek do bialki natomiast proza życia na początku sezonu jest taka, ze puszczają jakiś orczyk w Zieleńcu, podobnie jak w Cernej Horze sam orczyk Andel, tyle, ze można kombinować zjezdzajac po zamkniętych bo kanapa chodzi, a w Zielencu nie puszczają na kanale niestety reasumując początki sezonu tak czy owak jedna krotka troska cos jak mapa upa gdzie chłodno i snieza wiec szybko można zjechać choćby na skiturach te trzy miejsca testowałem na przełomie listopada i grudnia tak uśredniając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? wybierz dobry dzień poza weekendem z rana poza feriami i jazda gdziekolwiek choc raczej Czechy; a te trasy maja być długie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Ośrodki w Sudetach
Baltazar Gabka Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 No dokładnie, jak listopad-grudzień to gdziekolwiek żeby pojeździć czyli tam gdzie mają opanowany temat armatkowy. Z Dolnego śląska to faktycznie Dolni Morawa mi przychodzi na myśl, Czarna itp.. Żal że zim nie ma może wtedy od razu na Szrenicę. U mnie byłoby to Pilsko a przy "metrowym" początku grudnia od razu Goryczkowa, szeroko pojęta , szkoda życia na inną górę no rozmarzyłem się ale bywało nie raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Czarna Góra moim zdaniem ciekawsza niż Zieleniec. A na początku sezonu w środku tygodnia ludzi za wiele nie ma. W weekend to wszędzie będzie sporo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 1.Białka (19 listopada 2016 to mój rekord) 2. Ten gatunek chyba nie występuje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 2. Harrachov lubię, ale musi byc sniezna zima. Do innych nie dotarlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? Sudety Wschodnie 1. najczęściej CG i Zieleniec ruszają mniej więcej o tej samej porze - chociaż "ruszają" to rzecz często umowna - kilka pólek szkoleniowych. W zeszłym sezonie pierwszy ruszył "inny" ośrodek (ten z kategorii niszowych), a niszowe pozostaną niszowe tylko wtedy gdy jak najmniej stonki o nich wie. Często na "niszowych" trzeba umieć się bawić 2. Bywają, ale rzadko i... ciszej o nich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) nikon napisał o możliwości wydłużenia przez mostek przez drogę (z lewej strony patrząc z gory), wariantów tam dużo można mnożyć, ja kilka razy sie najeździłem szczególnie z lokalesami przez lasek, boczkiem itd itp ale zgadza sie to podobny ośrodek do bialki natomiast proza życia na początku sezonu jest taka, ze puszczają jakiś orczyk w Zieleńcu, podobnie jak w Cernej Horze sam orczyk Andel, tyle, ze można kombinować zjezdzajac po zamkniętych bo kanapa chodzi, a w Zielencu nie puszczają na kanale niestety reasumując początki sezonu tak czy owak jedna krotka troska cos jak mapa upa gdzie chłodno i snieza wiec szybko można zjechać choćby na skiturach te trzy miejsca testowałem na przełomie listopada i grudnia tak uśredniając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? wybierz dobry dzień poza weekendem z rana poza feriami i jazda gdziekolwiek choc raczej Czechy; a te trasy maja być długie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Ośrodki w Sudetach
star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 no niby tak, ale krotki Andel jest czescia duzego osrodka z duza iloscia fajnych tras A zieleniec to taka osla laczka na ktorej walneli pierdylion kanap i jest miliard tras (ale kazda tak krotka ze szkoda zachodu) nikon napisał o możliwości wydłużenia przez mostek przez drogę (z lewej strony patrząc z gory), wariantów tam dużo można mnożyć, ja kilka razy sie najeździłem szczególnie z lokalesami przez lasek, boczkiem itd itp ale zgadza sie to podobny ośrodek do bialki natomiast proza życia na początku sezonu jest taka, ze puszczają jakiś orczyk w Zieleńcu, podobnie jak w Cernej Horze sam orczyk Andel, tyle, ze można kombinować zjezdzajac po zamkniętych bo kanapa chodzi, a w Zielencu nie puszczają na kanale niestety reasumując początki sezonu tak czy owak jedna krotka troska cos jak mapa upa gdzie chłodno i snieza wiec szybko można zjechać choćby na skiturach te trzy miejsca testowałem na przełomie listopada i grudnia tak uśredniając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? wybierz dobry dzień poza weekendem z rana poza feriami i jazda gdziekolwiek choc raczej Czechy; a te trasy maja być długie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Dzięki za opinie. Uparliście się strasznie na ten początek sezonu a pytałem również o resztę. Uściślijmy więc. 1. Najwcześniej rusza zwykle.... a z nizszowych osrodkow....? 2. W sezonie dobre trasy i malo ludzi ma....? wybierz dobry dzień poza weekendem z rana poza feriami i jazda gdziekolwiek choc raczej Czechy; a te trasy maja być długie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 @kaka61 Dzięki za zaliczenie do stonki. Nie bądź sknerą i podziel się informacjami o niszowych ośrodkach. Choćby na priv. Ja znam tylko Dzikowiec ale tam nawet reklama w Tv nie spowoduje tłoku. Niestety jest bardzo nisko, więc rzadko jest tam śnieg. @sstar Przede wszystkim szerokie. Trasa ok.1km już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi