Mikoski Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 258e golasy, a w koszyku idzie dobrac wiazania i na zdjeciu z wiazaniami jest plyta za niby 100e lacznie. Az podejrzane Pokazuje tak jak piszesz tylko brać Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Pokazuje tak jak piszesz tylko brać Nareszcie zesmy sie chopie dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nareszcie zesmy sie chopie dogadali Tylko to nie są WC Te drugie są od 348 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Tylko to nie są WC Te drugie są od 348 euro. Przecie golasy WC tez sa za 258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Przecie golasy WC tez sa za 258 Tak to jest jak na telefonie oglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Przecie golasy WC tez sa za 258 W tym sezonie który nie wiadomo jaki będzie nie planuję już żadnych zakupów. Mam 2 pary nie objeżdżonych nart i z niecierpliwością czekam kiedy otworzą ośrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Kupiłem wczoraj golasy. Rano byl mail ze wyslali. W poprzednich ( które po 6 sezonach już dogorywają) mam płytę wc i xcell-e 16din... 2 godz z wkretarką i będzie ok. Też się skusiłem. Poleżą sobie chwilę, aż dojadę Dynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Kupiłem wczoraj golasy. Rano byl mail ze wyslali. W poprzednich ( które po 6 sezonach już dogorywają) mam płytę wc i xcell-e 16din... 2 godz z wkretarką i będzie ok. Bardzo praktyczne podejście zrobiłem tak samo , mi udało się kupić używane komóry Heada krawędź idealna z płytą za 100 euro wiązania przekręciłem ze starych i 3...4 sezony pojeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ja zamówiłem 165 SL R WC pod koniec września. Przyszły bez problemu w ciągu 3 dni. Dlaczego WC a nie zwykłe? Jesteś czynnym zawodnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Dlaczego WC a nie zwykłe? Jesteś czynnym zawodnikiem? Bo mają fajne ochraniacze na dziobach Jakby ktoś się zastanawiał co to za deski to w katalogu Voelkla dla zawodników (19/20) można je znaleźć pod numerami 119802/800 (miękksze) i 119862/860 (twardsze). Sklep miał trudności w komunikacji z adresami z Polski (maile notorycznie lądowały im w spamie) ale ostatnio nie ma kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Przyjechały terminowo. Przy okazji, może się komuś przyda: Marker wypuścił w zeszłym roku wiązania x-comp, którymi zastępuje w nartach race'owych wiązania x-cell. Albo wraca do części rozwiązań sprzed paru lat (comp). Różnica jest, m.in. w mocowaniu przodu 3vs2 punkty. Ale podobno płyty Markera, od kilku lat miały nawierty pod oba systemy, także tu nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dotarły, co ciekawe z instrukcja obsługi po polsku tzn raczej zalecenia typu nie jeździć po betonie, nie prać w pralce itp.... :-) Miały nie mieć uvo ale śmiesznie wygląda to puste miejsce z obrysem tlumika... na fotce w sklepie były gładkie... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dotarły, co ciekawe z instrukcja obsługi po polsku tzn raczej zaleceniami typu nie jeździć po betonie, nie prać w pralce itp.... :-) Miały nie mieć uvo ale śmiesznie wygląda to puste miejsce z obrysem tlumika... na fotce w sklepie były gładkie... dobrze, ze nie masz pustych obrysów zabezpieczeń dziobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dotarły, co ciekawe z instrukcja obsługi po polsku tzn raczej zaleceniami typu nie jeździć po betonie, nie prać w pralce itp.... :-)Miały nie mieć uvo ale śmiesznie wygląda to puste miejsce z obrysem tlumika... na fotce w sklepie były gładkie... Ja się cieszę, bo uvo mnie śmieszy (zwłaszcza w slalomkach). Ale jakbyś bardzo cierpiał, to jest do kupienia, za jedyne 285 zł w sportofino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Ja się cieszę, bo uvo mnie śmieszy (zwłaszcza w slalomkach). Ale jakbyś bardzo cierpiał, to jest do kupienia, za jedyne 285 zł w sportofino. Myślę że jakoś przeżyję takie wybrakowane narty :-))) 285 za jedno? [szok] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba za dwa. Po co komu jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba za dwa. Po co komu jedno? Zawsze moze zapłacić 570.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pytanko - ostatecznie z jakimi wiązaniami je kupiliście? I jakie z punktu widzenia amatora są plusy ujemne Markerów RMotion2 16D (bez osobnej płyty)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Obaj kupiliśmy bez wiązań. Mig pakuje wiązania (i płytę) ze starych nart, ja pakuję narty do piwnicy i będę się zastanawiał w przyszłym roku. Z punktu widzenia amatora - nie mam pojęcia ( z punktu widzenia zawodowca, tym bardziej ). Wyobrażam sobie, że to tak, jakby do GT3 RS założyć opony z seryjnego Boxtera. (Chyba analogia do zawieszenia,byłaby bardziej adekwatna. ) Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Czyli SL R ma 2 warstwy titanium, a SL R WC ma 3 warstwy....mam nadzieję mieć okazję popatrzeć jak popylacie na tych deskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Czyli SL R ma 2 warstwy titanium, a SL R WC ma 3 warstwy....mam nadzieję mieć okazję popatrzeć jak popylacie na tych deskach. dwie warstwy sa w normalnych, porzadnych deskach. Nie wiadomo jednak jaka grubosc Titanal, nie titanium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pytanko - ostatecznie z jakimi wiązaniami je kupiliście? I jakie z punktu widzenia amatora są plusy ujemne Markerów RMotion2 16D (bez osobnej płyty)? Cześć Chciałbyś je zamontować bezpośrednio do narty?? Swoją drogą jak ktoś w ogóle może kupować Volkle bez Uvo...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Z tego, co zrozumiałem, to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie) https://www.sport-bi...7502_1_412.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z tego, co zrozumiałem to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie)https://www.sport-bi...7502_1_412.html nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu W opisie wiązań wymieniona jest plyta: "- DIN Range: 4.0 - 12.0 - AFD Gliding Plate - Intelligent Backward Release - XCELL TOE - Twin Cam X Heel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Okazje na Sport-bittl.com × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Przyjechały terminowo. Przy okazji, może się komuś przyda: Marker wypuścił w zeszłym roku wiązania x-comp, którymi zastępuje w nartach race'owych wiązania x-cell. Albo wraca do części rozwiązań sprzed paru lat (comp). Różnica jest, m.in. w mocowaniu przodu 3vs2 punkty. Ale podobno płyty Markera, od kilku lat miały nawierty pod oba systemy, także tu nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dotarły, co ciekawe z instrukcja obsługi po polsku tzn raczej zalecenia typu nie jeździć po betonie, nie prać w pralce itp.... :-) Miały nie mieć uvo ale śmiesznie wygląda to puste miejsce z obrysem tlumika... na fotce w sklepie były gładkie... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dotarły, co ciekawe z instrukcja obsługi po polsku tzn raczej zaleceniami typu nie jeździć po betonie, nie prać w pralce itp.... :-) Miały nie mieć uvo ale śmiesznie wygląda to puste miejsce z obrysem tlumika... na fotce w sklepie były gładkie... dobrze, ze nie masz pustych obrysów zabezpieczeń dziobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dotarły, co ciekawe z instrukcja obsługi po polsku tzn raczej zaleceniami typu nie jeździć po betonie, nie prać w pralce itp.... :-)Miały nie mieć uvo ale śmiesznie wygląda to puste miejsce z obrysem tlumika... na fotce w sklepie były gładkie... Ja się cieszę, bo uvo mnie śmieszy (zwłaszcza w slalomkach). Ale jakbyś bardzo cierpiał, to jest do kupienia, za jedyne 285 zł w sportofino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Ja się cieszę, bo uvo mnie śmieszy (zwłaszcza w slalomkach). Ale jakbyś bardzo cierpiał, to jest do kupienia, za jedyne 285 zł w sportofino. Myślę że jakoś przeżyję takie wybrakowane narty :-))) 285 za jedno? [szok] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba za dwa. Po co komu jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba za dwa. Po co komu jedno? Zawsze moze zapłacić 570.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pytanko - ostatecznie z jakimi wiązaniami je kupiliście? I jakie z punktu widzenia amatora są plusy ujemne Markerów RMotion2 16D (bez osobnej płyty)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Obaj kupiliśmy bez wiązań. Mig pakuje wiązania (i płytę) ze starych nart, ja pakuję narty do piwnicy i będę się zastanawiał w przyszłym roku. Z punktu widzenia amatora - nie mam pojęcia ( z punktu widzenia zawodowca, tym bardziej ). Wyobrażam sobie, że to tak, jakby do GT3 RS założyć opony z seryjnego Boxtera. (Chyba analogia do zawieszenia,byłaby bardziej adekwatna. ) Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Czyli SL R ma 2 warstwy titanium, a SL R WC ma 3 warstwy....mam nadzieję mieć okazję popatrzeć jak popylacie na tych deskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Czyli SL R ma 2 warstwy titanium, a SL R WC ma 3 warstwy....mam nadzieję mieć okazję popatrzeć jak popylacie na tych deskach. dwie warstwy sa w normalnych, porzadnych deskach. Nie wiadomo jednak jaka grubosc Titanal, nie titanium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pytanko - ostatecznie z jakimi wiązaniami je kupiliście? I jakie z punktu widzenia amatora są plusy ujemne Markerów RMotion2 16D (bez osobnej płyty)? Cześć Chciałbyś je zamontować bezpośrednio do narty?? Swoją drogą jak ktoś w ogóle może kupować Volkle bez Uvo...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Z tego, co zrozumiałem, to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie) https://www.sport-bi...7502_1_412.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z tego, co zrozumiałem to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie)https://www.sport-bi...7502_1_412.html nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu W opisie wiązań wymieniona jest plyta: "- DIN Range: 4.0 - 12.0 - AFD Gliding Plate - Intelligent Backward Release - XCELL TOE - Twin Cam X Heel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Okazje na Sport-bittl.com
yoss Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dotarły, co ciekawe z instrukcja obsługi po polsku tzn raczej zaleceniami typu nie jeździć po betonie, nie prać w pralce itp.... :-)Miały nie mieć uvo ale śmiesznie wygląda to puste miejsce z obrysem tlumika... na fotce w sklepie były gładkie... Ja się cieszę, bo uvo mnie śmieszy (zwłaszcza w slalomkach). Ale jakbyś bardzo cierpiał, to jest do kupienia, za jedyne 285 zł w sportofino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Ja się cieszę, bo uvo mnie śmieszy (zwłaszcza w slalomkach). Ale jakbyś bardzo cierpiał, to jest do kupienia, za jedyne 285 zł w sportofino. Myślę że jakoś przeżyję takie wybrakowane narty :-))) 285 za jedno? [szok] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba za dwa. Po co komu jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba za dwa. Po co komu jedno? Zawsze moze zapłacić 570.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pytanko - ostatecznie z jakimi wiązaniami je kupiliście? I jakie z punktu widzenia amatora są plusy ujemne Markerów RMotion2 16D (bez osobnej płyty)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Obaj kupiliśmy bez wiązań. Mig pakuje wiązania (i płytę) ze starych nart, ja pakuję narty do piwnicy i będę się zastanawiał w przyszłym roku. Z punktu widzenia amatora - nie mam pojęcia ( z punktu widzenia zawodowca, tym bardziej ). Wyobrażam sobie, że to tak, jakby do GT3 RS założyć opony z seryjnego Boxtera. (Chyba analogia do zawieszenia,byłaby bardziej adekwatna. ) Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Czyli SL R ma 2 warstwy titanium, a SL R WC ma 3 warstwy....mam nadzieję mieć okazję popatrzeć jak popylacie na tych deskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Czyli SL R ma 2 warstwy titanium, a SL R WC ma 3 warstwy....mam nadzieję mieć okazję popatrzeć jak popylacie na tych deskach. dwie warstwy sa w normalnych, porzadnych deskach. Nie wiadomo jednak jaka grubosc Titanal, nie titanium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pytanko - ostatecznie z jakimi wiązaniami je kupiliście? I jakie z punktu widzenia amatora są plusy ujemne Markerów RMotion2 16D (bez osobnej płyty)? Cześć Chciałbyś je zamontować bezpośrednio do narty?? Swoją drogą jak ktoś w ogóle może kupować Volkle bez Uvo...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Z tego, co zrozumiałem, to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie) https://www.sport-bi...7502_1_412.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z tego, co zrozumiałem to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie)https://www.sport-bi...7502_1_412.html nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu W opisie wiązań wymieniona jest plyta: "- DIN Range: 4.0 - 12.0 - AFD Gliding Plate - Intelligent Backward Release - XCELL TOE - Twin Cam X Heel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Okazje na Sport-bittl.com
Mitek Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Pytanko - ostatecznie z jakimi wiązaniami je kupiliście? I jakie z punktu widzenia amatora są plusy ujemne Markerów RMotion2 16D (bez osobnej płyty)? Cześć Chciałbyś je zamontować bezpośrednio do narty?? Swoją drogą jak ktoś w ogóle może kupować Volkle bez Uvo...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Z tego, co zrozumiałem, to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie) https://www.sport-bi...7502_1_412.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z tego, co zrozumiałem to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie)https://www.sport-bi...7502_1_412.html nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu W opisie wiązań wymieniona jest plyta: "- DIN Range: 4.0 - 12.0 - AFD Gliding Plate - Intelligent Backward Release - XCELL TOE - Twin Cam X Heel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Za 300-400 zł, bez problemu kupisz używaną płytę z wiązaniami. Z tego, co zrozumiałem, to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie) https://www.sport-bi...7502_1_412.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z tego, co zrozumiałem to w tym sklepie można dokupić NOWE wiązania z płytą za dodatkowe 100 Euro, czyli ca 450 zł pod warunkiem, że kupuje się je w pakiecie. 268 Euro za gole deskihttps://www.sport-bi...20::187560.html vs 368 Euro za deski z wiązaniami i płytą (o ile kupuje się je w pakiecie)https://www.sport-bi...7502_1_412.html nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu W opisie wiązań wymieniona jest plyta: "- DIN Range: 4.0 - 12.0 - AFD Gliding Plate - Intelligent Backward Release - XCELL TOE - Twin Cam X Heel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Tata_Asi Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 nikt nie wie czy to prawda. Wez narty z plyta to policza Ci tyle samo za same wiazania. Wiec sie nie zdziw jak dostaniesz narty, bez plyty z wiazaniami. Plyte bedziesz mial ino na zdjeciu W opisie wiązań wymieniona jest plyta: "- DIN Range: 4.0 - 12.0 - AFD Gliding Plate - Intelligent Backward Release - XCELL TOE - Twin Cam X Heel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi