mig Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 .Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Tak poza tematem, to faktycznie jest irytujące... no może tylko śmieszne. Marcin - poćwicz pisownię ą i om. Przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Jaka piękna tradycjahttps://www.onet.pl/...s1pqqp,2b83378a Nie za szybko te dane z Wigilii ? Jeżeli zadzwoniła czytelniczka dziś rano, to dane pewnie z wczoraj, czyli testy z niedzieli ??? Coś mi się tu mocno nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Jeszcze coś dla pisiurów bo jak badania pokazały to oni nie chcą się szczepić w większości (u nas też zablokowali 5g ale nie zgadniecie kto płakał bo internetu niema do nauki zdalnej tak tak pisiury). Wiem że wierzycie że wszczepią wam czipa i będziecie teraz kontrolowani przez lewackie rządy z innych krajów ale może dotrze chodź do jednego pisiura ten film się nawróci ze ścieżki debili https://youtu.be/fHYwxnpH38o W tym nadzieja. Oni odmówią - dla nas szybciej, a do wyborów.................... będzie ich mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Mój rytm jest lepszy niż twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Stawka 200 zł płatne po pracy.Ale 200 zł za godzinę czy za cały wyjazd? Bo to jest ogromna różnica. Bo jak za cały wyjazd, to licząc razem z 3 godzinnym dojazdem mamy 19 godzin pracy i zmarnowany sylwek. Czyli wychodzi 10.50 brutto za godzinę. Lepiej iść sprzątać klatki schodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże.Na szczęście w mojej okolicy mają pastora... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Jak zwykle.... Marcin33 - jego postów nie komentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Jeszcze coś dla pisiurów bo jak badania pokazały to oni nie chcą się szczepić w większości (u nas też zablokowali 5g ale nie zgadniecie kto płakał bo internetu niema do nauki zdalnej tak tak pisiury). Wiem że wierzycie że wszczepią wam czipa i będziecie teraz kontrolowani przez lewackie rządy z innych krajów ale może dotrze chodź do jednego pisiura ten film się nawróci ze ścieżki debili https://youtu.be/fHYwxnpH38o W tym nadzieja. Oni odmówią - dla nas szybciej, a do wyborów.................... będzie ich mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Mój rytm jest lepszy niż twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Stawka 200 zł płatne po pracy.Ale 200 zł za godzinę czy za cały wyjazd? Bo to jest ogromna różnica. Bo jak za cały wyjazd, to licząc razem z 3 godzinnym dojazdem mamy 19 godzin pracy i zmarnowany sylwek. Czyli wychodzi 10.50 brutto za godzinę. Lepiej iść sprzątać klatki schodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże.Na szczęście w mojej okolicy mają pastora... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Jak zwykle.... Marcin33 - jego postów nie komentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Mój rytm jest lepszy niż twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Stawka 200 zł płatne po pracy.Ale 200 zł za godzinę czy za cały wyjazd? Bo to jest ogromna różnica. Bo jak za cały wyjazd, to licząc razem z 3 godzinnym dojazdem mamy 19 godzin pracy i zmarnowany sylwek. Czyli wychodzi 10.50 brutto za godzinę. Lepiej iść sprzątać klatki schodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże.Na szczęście w mojej okolicy mają pastora... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Jak zwykle.... Marcin33 - jego postów nie komentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna
Mitek Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna
kordiankw Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi