jan koval Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Janie, jesteś daleko. Już raz pisałem - to co widzisz podczas odwiedzin to nie rzeczywistość. Ja nie komentuje bicia obywateli USA niezależnie od koloru skóry, bo nie znam tamtejszych realiów, a jedynie przekaz medialny, a Ciebie proszę nie komentuj zachowania polskiej policji bo masz o tym mało informacji. wszystkiego najlepszego w nowym roku - u Ciebie łatwiej, wiec szusuj do woli Robert: nie chodzi mi o bicie czy zachowanie policji, a o rozprzestrzenianie sie tego wloczenia sie po sadach za wszystko - glownie stymulowane przez mafie roznej masci prawnikow…..mam na to uczulenie, znajac piekne przyklady z USA Dosiego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 496 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 33 29 30 44 Popularne dni 4 Lis 38 5 Lis 37 31 Gru 37 30 Gru 36 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 33 odpowiedzi star 29 odpowiedzi tomkly 30 odpowiedzi Marcin33 44 odpowiedzi Popularne dni 4 Lis 2020 38 odpowiedzi 5 Lis 2020 37 odpowiedzi 31 Gru 2020 37 odpowiedzi 30 Gru 2020 36 odpowiedzi tomkly Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Janie, jesteś daleko. Już raz pisałem - to co widzisz podczas odwiedzin to nie rzeczywistość. Ja nie komentuje bicia obywateli USA niezależnie od koloru skóry, bo nie znam tamtejszych realiów, a jedynie przekaz medialny, a Ciebie proszę nie komentuj zachowania polskiej policji bo masz o tym mało informacji. wszystkiego najlepszego w nowym roku - u Ciebie łatwiej, wiec szusuj do woli Fajny film jak się bawią za nasze pieniądze: https://www.onet.pl/...rhwmrk,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Robert: nie chodzi mi o bicie czy zachowanie policji, a o rozprzestrzenianie sie tego wloczenia sie po sadach za wszystko - glownie stymulowane przez mafie roznej masci prawnikow…..mam na to uczulenie, znajac piekne przyklady z USA Dosiego Roku! U nas nie ma "włóczenia po sądach" jeszcze nie ta mentalność. Natomiast to zastraszanie (niezgodne z prawem) ma na celu zastraszenie społeczeństwa i od nieświadomych wyciągnięcie kasy z mandatów. A to jest państwo bezprawia. Jeśli administracja wyciąga niezgodnie z prawem kasę od obywatela podpierając się kulawymi przepisami w dodatku dla zastraszenia ludności to kurestwo. Prawy prawnik jak widzisz milczy w temacie udając, że nie zauważa postu skierowanego do niego jednocześnie naszego kolegę z forum strofuje za wrzucenie gotowca dla niebieskich i namawia do "bycia grzecznym" wobec policji jak kiedyś Urban, a teraz Łukaszenko. Najlepszego w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Hej Mamad, byłeś na sankach? Brałeś instruktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJakby Ci to powiedzieć. Strzelać będą do nas?? Nic nie mogą zrobić. Znaczy mogą idiotyczne zakazy wsadzić sobie w dupę. Popatrz dzieci mają siedzieć od 8 do 16 w domu. Już nie mówię o zdrowiu psychicznym ale ogólnie. Chyba wszyscy wiedzą że słońce jest dla nas życiem bo witaminy D potrzebujemy. Rząd uznał że dzieci mogą wychodzić gdy jest ciemno bo słońca im niepotrzeba. Dobrze że moje dzieci ten zakaz nie dotyczy i mogą biegać dowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły.Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Może okazać się że gdzieś przy stokach będzie zawsze przygotowane coś żeby np mama lub tata z dzieckiem sobie na sankach a drugi rodzic na narty. Na sankach fajnie się jeździ bo drodze ale to niebezpieczne a tu przy pandemii można odkryć wielkie zapotrzebowanie. Z 5 zł za cały dzień i można sobie jeździć gdzieś obok stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Nigdzie nie będę skakał, ale chyba widzisz to, że zakazy nie są wprowadzane tylko u nas. A czy są sensowne to jest zupełnie inna sprawa. Ja nie pisałem, że Unia fajna czy nie tylko, że w krajach Unii są obostrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Mamad i tak sobie wyczyta z Twojego postu to co mu pasuje, a nie to co jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 I kiedy leżąc na ziemi skuty kajdankami ktoś zapyta cię o prawnika wyszeptał "tomkly"Skuty kajdankami? Leżąc na ziemi? Za przeczytanie notatki? Mam nadzieję, że nie doczekam. Za Twoich czasów chyba tak nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Sarkazm i ironia. Tomek ładuje na minę i tyle. Panowie 3 dni po Sylwestrze ;-) A Minister Zdrowia jeszcze w Sylwestra mówił, że to nie żaden zakaz, a jedynie zalecenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? wypuścili swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 wypuścili swoją? https://www.medonet....l,19327261.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A jak wygląda to w UK Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? Jak zwykle kurweska manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Janie, jesteś daleko. Już raz pisałem - to co widzisz podczas odwiedzin to nie rzeczywistość. Ja nie komentuje bicia obywateli USA niezależnie od koloru skóry, bo nie znam tamtejszych realiów, a jedynie przekaz medialny, a Ciebie proszę nie komentuj zachowania polskiej policji bo masz o tym mało informacji. wszystkiego najlepszego w nowym roku - u Ciebie łatwiej, wiec szusuj do woli Fajny film jak się bawią za nasze pieniądze: https://www.onet.pl/...rhwmrk,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Robert: nie chodzi mi o bicie czy zachowanie policji, a o rozprzestrzenianie sie tego wloczenia sie po sadach za wszystko - glownie stymulowane przez mafie roznej masci prawnikow…..mam na to uczulenie, znajac piekne przyklady z USA Dosiego Roku! U nas nie ma "włóczenia po sądach" jeszcze nie ta mentalność. Natomiast to zastraszanie (niezgodne z prawem) ma na celu zastraszenie społeczeństwa i od nieświadomych wyciągnięcie kasy z mandatów. A to jest państwo bezprawia. Jeśli administracja wyciąga niezgodnie z prawem kasę od obywatela podpierając się kulawymi przepisami w dodatku dla zastraszenia ludności to kurestwo. Prawy prawnik jak widzisz milczy w temacie udając, że nie zauważa postu skierowanego do niego jednocześnie naszego kolegę z forum strofuje za wrzucenie gotowca dla niebieskich i namawia do "bycia grzecznym" wobec policji jak kiedyś Urban, a teraz Łukaszenko. Najlepszego w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Hej Mamad, byłeś na sankach? Brałeś instruktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJakby Ci to powiedzieć. Strzelać będą do nas?? Nic nie mogą zrobić. Znaczy mogą idiotyczne zakazy wsadzić sobie w dupę. Popatrz dzieci mają siedzieć od 8 do 16 w domu. Już nie mówię o zdrowiu psychicznym ale ogólnie. Chyba wszyscy wiedzą że słońce jest dla nas życiem bo witaminy D potrzebujemy. Rząd uznał że dzieci mogą wychodzić gdy jest ciemno bo słońca im niepotrzeba. Dobrze że moje dzieci ten zakaz nie dotyczy i mogą biegać dowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły.Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Może okazać się że gdzieś przy stokach będzie zawsze przygotowane coś żeby np mama lub tata z dzieckiem sobie na sankach a drugi rodzic na narty. Na sankach fajnie się jeździ bo drodze ale to niebezpieczne a tu przy pandemii można odkryć wielkie zapotrzebowanie. Z 5 zł za cały dzień i można sobie jeździć gdzieś obok stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Nigdzie nie będę skakał, ale chyba widzisz to, że zakazy nie są wprowadzane tylko u nas. A czy są sensowne to jest zupełnie inna sprawa. Ja nie pisałem, że Unia fajna czy nie tylko, że w krajach Unii są obostrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Mamad i tak sobie wyczyta z Twojego postu to co mu pasuje, a nie to co jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 I kiedy leżąc na ziemi skuty kajdankami ktoś zapyta cię o prawnika wyszeptał "tomkly"Skuty kajdankami? Leżąc na ziemi? Za przeczytanie notatki? Mam nadzieję, że nie doczekam. Za Twoich czasów chyba tak nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Sarkazm i ironia. Tomek ładuje na minę i tyle. Panowie 3 dni po Sylwestrze ;-) A Minister Zdrowia jeszcze w Sylwestra mówił, że to nie żaden zakaz, a jedynie zalecenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? wypuścili swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 wypuścili swoją? https://www.medonet....l,19327261.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A jak wygląda to w UK Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? Jak zwykle kurweska manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Robert: nie chodzi mi o bicie czy zachowanie policji, a o rozprzestrzenianie sie tego wloczenia sie po sadach za wszystko - glownie stymulowane przez mafie roznej masci prawnikow…..mam na to uczulenie, znajac piekne przyklady z USA Dosiego Roku! U nas nie ma "włóczenia po sądach" jeszcze nie ta mentalność. Natomiast to zastraszanie (niezgodne z prawem) ma na celu zastraszenie społeczeństwa i od nieświadomych wyciągnięcie kasy z mandatów. A to jest państwo bezprawia. Jeśli administracja wyciąga niezgodnie z prawem kasę od obywatela podpierając się kulawymi przepisami w dodatku dla zastraszenia ludności to kurestwo. Prawy prawnik jak widzisz milczy w temacie udając, że nie zauważa postu skierowanego do niego jednocześnie naszego kolegę z forum strofuje za wrzucenie gotowca dla niebieskich i namawia do "bycia grzecznym" wobec policji jak kiedyś Urban, a teraz Łukaszenko. Najlepszego w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Hej Mamad, byłeś na sankach? Brałeś instruktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJakby Ci to powiedzieć. Strzelać będą do nas?? Nic nie mogą zrobić. Znaczy mogą idiotyczne zakazy wsadzić sobie w dupę. Popatrz dzieci mają siedzieć od 8 do 16 w domu. Już nie mówię o zdrowiu psychicznym ale ogólnie. Chyba wszyscy wiedzą że słońce jest dla nas życiem bo witaminy D potrzebujemy. Rząd uznał że dzieci mogą wychodzić gdy jest ciemno bo słońca im niepotrzeba. Dobrze że moje dzieci ten zakaz nie dotyczy i mogą biegać dowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły.Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Może okazać się że gdzieś przy stokach będzie zawsze przygotowane coś żeby np mama lub tata z dzieckiem sobie na sankach a drugi rodzic na narty. Na sankach fajnie się jeździ bo drodze ale to niebezpieczne a tu przy pandemii można odkryć wielkie zapotrzebowanie. Z 5 zł za cały dzień i można sobie jeździć gdzieś obok stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Nigdzie nie będę skakał, ale chyba widzisz to, że zakazy nie są wprowadzane tylko u nas. A czy są sensowne to jest zupełnie inna sprawa. Ja nie pisałem, że Unia fajna czy nie tylko, że w krajach Unii są obostrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Mamad i tak sobie wyczyta z Twojego postu to co mu pasuje, a nie to co jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 I kiedy leżąc na ziemi skuty kajdankami ktoś zapyta cię o prawnika wyszeptał "tomkly"Skuty kajdankami? Leżąc na ziemi? Za przeczytanie notatki? Mam nadzieję, że nie doczekam. Za Twoich czasów chyba tak nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Sarkazm i ironia. Tomek ładuje na minę i tyle. Panowie 3 dni po Sylwestrze ;-) A Minister Zdrowia jeszcze w Sylwestra mówił, że to nie żaden zakaz, a jedynie zalecenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? wypuścili swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 wypuścili swoją? https://www.medonet....l,19327261.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A jak wygląda to w UK Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? Jak zwykle kurweska manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Hej Mamad, byłeś na sankach? Brałeś instruktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dafcio Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 W Niemczech też inwazja na góry. Policja płacze że sobie nie radzi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJakby Ci to powiedzieć. Strzelać będą do nas?? Nic nie mogą zrobić. Znaczy mogą idiotyczne zakazy wsadzić sobie w dupę. Popatrz dzieci mają siedzieć od 8 do 16 w domu. Już nie mówię o zdrowiu psychicznym ale ogólnie. Chyba wszyscy wiedzą że słońce jest dla nas życiem bo witaminy D potrzebujemy. Rząd uznał że dzieci mogą wychodzić gdy jest ciemno bo słońca im niepotrzeba. Dobrze że moje dzieci ten zakaz nie dotyczy i mogą biegać dowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Obostrzenia są w całej Unii nie tylko nasz rząd ma takie pomysły.Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak się kończy debilny zakaz debilnego rządu Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jaj byłyby gdyby się ludzie bardzo przyzwyczaili i podobnie po otwarciu stoków tak robili. Może okazać się że gdzieś przy stokach będzie zawsze przygotowane coś żeby np mama lub tata z dzieckiem sobie na sankach a drugi rodzic na narty. Na sankach fajnie się jeździ bo drodze ale to niebezpieczne a tu przy pandemii można odkryć wielkie zapotrzebowanie. Z 5 zł za cały dzień i można sobie jeździć gdzieś obok stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Czyli jak ktoś karze ci wskoczyć w ogień to będziesz skakał?? Teraz Unia fajna ale jak Unia mówi że łamiemy praworządność to jest be?? Zdecyduj się. P.S Ja nie pisze że Unia mówi że rząd łamie konstytucję. Ja czytam i wiem że drugi raz jest łamana konstytucją bo wyrok trybunału jest nieopublikowany. I szyszka i morek pójdą siedzieć. Tylko kaczor się śmieje. Nigdzie nie będę skakał, ale chyba widzisz to, że zakazy nie są wprowadzane tylko u nas. A czy są sensowne to jest zupełnie inna sprawa. Ja nie pisałem, że Unia fajna czy nie tylko, że w krajach Unii są obostrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Mamad i tak sobie wyczyta z Twojego postu to co mu pasuje, a nie to co jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 I kiedy leżąc na ziemi skuty kajdankami ktoś zapyta cię o prawnika wyszeptał "tomkly"Skuty kajdankami? Leżąc na ziemi? Za przeczytanie notatki? Mam nadzieję, że nie doczekam. Za Twoich czasów chyba tak nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Sarkazm i ironia. Tomek ładuje na minę i tyle. Panowie 3 dni po Sylwestrze ;-) A Minister Zdrowia jeszcze w Sylwestra mówił, że to nie żaden zakaz, a jedynie zalecenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? wypuścili swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 wypuścili swoją? https://www.medonet....l,19327261.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A jak wygląda to w UK Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? Jak zwykle kurweska manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arnoldd Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Mamad i tak sobie wyczyta z Twojego postu to co mu pasuje, a nie to co jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 I kiedy leżąc na ziemi skuty kajdankami ktoś zapyta cię o prawnika wyszeptał "tomkly"Skuty kajdankami? Leżąc na ziemi? Za przeczytanie notatki? Mam nadzieję, że nie doczekam. Za Twoich czasów chyba tak nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Sarkazm i ironia. Tomek ładuje na minę i tyle. Panowie 3 dni po Sylwestrze ;-) A Minister Zdrowia jeszcze w Sylwestra mówił, że to nie żaden zakaz, a jedynie zalecenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? wypuścili swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 wypuścili swoją? https://www.medonet....l,19327261.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A jak wygląda to w UK Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? Jak zwykle kurweska manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? wypuścili swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 wypuścili swoją? https://www.medonet....l,19327261.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A jak wygląda to w UK Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? Jak zwykle kurweska manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna
Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A jak wygląda to w UK Czy mamy na forum kogoś z UK celem weryfikacji???? Jak zwykle kurweska manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna
brachol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Swoją szczepionkę mają zaczęli szczepić. Tak samo Francja czeka na swoją szczepionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu.Tu się z Tobą zgodzę w stu procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Korwin to antynaukowy oszołom, po programie sygnowanym jego nazwiskiem nie spodziewam się niczego sensownego. Szkoda czasu. Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Pod jakim względem ? Politycy jak wszędzie .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja się nie pytam o program tylko czy w Anglii też panuje zbrodniczy reżim Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Marcin33 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć Adam bądź poważny, dobra? Ostrzeżenie dotyczy osób u których stwierdzono podatność na gwałtowne reakcje alergiczne - proste i normalne i koniec tematu. PozdrowieniaTym bardziej że to nic nadzwyczajnego. Przy każdej szczepionce lub jakimkolwiek leku może wystąpić silna reakcja alergiczna jeśli ktoś jest uczulony na jakiś składnik. Znane to od dawna. Są ludzie którzy umierają po ugryzieniu osy a tu takie wielkie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi