JG77 Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A jednak Austria zamyka się w listopadzie ,restauracje jak i hotele będą dla turystów zamknięte ,godzina pilicyjna będzie obowiązywać od godz.20 by w grudniu stopniowo luzować obostrzenia ,co z ośrodkami narciarskimi nie wiadomo ale chyba też w listopadzie z wyjazdów nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Coś nie mam szczęścia... Dwa ostatnie sezony do kitu - 2018/2019 zaledwie 10 dni na białym, 2019/2020 - 16 dni. Teraz wszystko przygotowane na 11.11, nawet wniosek urlopowy złożyłem i... Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Coś nie mam szczęścia... Dwa ostatnie sezony do kitu - 2018/2019 zaledwie 10 dni na białym, 2019/2020 - 16 dni. Teraz wszystko przygotowane na 11.11, nawet wniosek urlopowy złożyłem i... Jak żyć? Iść na rower i cieszyć się zdrowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Iść na rower i cieszyć się zdrowiem Kupić skitury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kupić skitury. Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Na CG można było śmigać na białym już 18.10. Śnieżnik - wtedy raportowali pół metra śniegu. W Tatrach, Beskidach będzie warun na skitury/szutrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Kupiłem kampera Staruszek, ale jak nie będzie dużo poniżej zera da radę. Dechy do skiturów pożyczyłem, szukam butów. To też zdrowsze - 1. kondycja 2. nie trzeba się ściskać w gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kiedy już zamkną wszystkie wyciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kiedy już zamkną wszystkie wyciągi Kurde, nie pomyślałem. Tańszy, bez OC i paliwa mam ma ogrodzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kurde, nie pomyślałem. Tańszy, bez OC i paliwa mam ma ogrodzie dużo Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Coś nie mam szczęścia... Dwa ostatnie sezony do kitu - 2018/2019 zaledwie 10 dni na białym, 2019/2020 - 16 dni. Teraz wszystko przygotowane na 11.11, nawet wniosek urlopowy złożyłem i... Jak żyć? Szwajcaria i Sudtirol Ci zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Where in MOntana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda!A kunia na smycz nie można wziąć? I pobiega sobie zaś narciarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Nie jest tak źle. Popatrz na awatar Wujota;-) jedziesz nocą dniem chodzisz nocą wracasz. Hardcore ale głodny zdesperowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Proponuję andel, będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Where in MOntana? Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. w sumi e z Helena blisko do Bozeman a stamtad juz tylko godzina do Big Sky a jeszcze blizej do Bridger Bowl….Wolf creek to w sumie daleko od Helena….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Lockdown × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kupić skitury. Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Na CG można było śmigać na białym już 18.10. Śnieżnik - wtedy raportowali pół metra śniegu. W Tatrach, Beskidach będzie warun na skitury/szutrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Kupiłem kampera Staruszek, ale jak nie będzie dużo poniżej zera da radę. Dechy do skiturów pożyczyłem, szukam butów. To też zdrowsze - 1. kondycja 2. nie trzeba się ściskać w gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kiedy już zamkną wszystkie wyciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kiedy już zamkną wszystkie wyciągi Kurde, nie pomyślałem. Tańszy, bez OC i paliwa mam ma ogrodzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kurde, nie pomyślałem. Tańszy, bez OC i paliwa mam ma ogrodzie dużo Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Coś nie mam szczęścia... Dwa ostatnie sezony do kitu - 2018/2019 zaledwie 10 dni na białym, 2019/2020 - 16 dni. Teraz wszystko przygotowane na 11.11, nawet wniosek urlopowy złożyłem i... Jak żyć? Szwajcaria i Sudtirol Ci zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Where in MOntana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda!A kunia na smycz nie można wziąć? I pobiega sobie zaś narciarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Nie jest tak źle. Popatrz na awatar Wujota;-) jedziesz nocą dniem chodzisz nocą wracasz. Hardcore ale głodny zdesperowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Proponuję andel, będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Where in MOntana? Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. w sumi e z Helena blisko do Bozeman a stamtad juz tylko godzina do Big Sky a jeszcze blizej do Bridger Bowl….Wolf creek to w sumie daleko od Helena….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Lockdown × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kiedy już zamkną wszystkie wyciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kiedy już zamkną wszystkie wyciągi Kurde, nie pomyślałem. Tańszy, bez OC i paliwa mam ma ogrodzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kurde, nie pomyślałem. Tańszy, bez OC i paliwa mam ma ogrodzie dużo Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Coś nie mam szczęścia... Dwa ostatnie sezony do kitu - 2018/2019 zaledwie 10 dni na białym, 2019/2020 - 16 dni. Teraz wszystko przygotowane na 11.11, nawet wniosek urlopowy złożyłem i... Jak żyć? Szwajcaria i Sudtirol Ci zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Where in MOntana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda!A kunia na smycz nie można wziąć? I pobiega sobie zaś narciarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Nie jest tak źle. Popatrz na awatar Wujota;-) jedziesz nocą dniem chodzisz nocą wracasz. Hardcore ale głodny zdesperowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Proponuję andel, będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Where in MOntana? Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. w sumi e z Helena blisko do Bozeman a stamtad juz tylko godzina do Big Sky a jeszcze blizej do Bridger Bowl….Wolf creek to w sumie daleko od Helena….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Lockdown × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Kurde, nie pomyślałem. Tańszy, bez OC i paliwa mam ma ogrodzie dużo Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Coś nie mam szczęścia... Dwa ostatnie sezony do kitu - 2018/2019 zaledwie 10 dni na białym, 2019/2020 - 16 dni. Teraz wszystko przygotowane na 11.11, nawet wniosek urlopowy złożyłem i... Jak żyć? Szwajcaria i Sudtirol Ci zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Jest tylko mały problem z powrotem, trzeba konia wziąć na plecy. Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Where in MOntana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda!A kunia na smycz nie można wziąć? I pobiega sobie zaś narciarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Nie jest tak źle. Popatrz na awatar Wujota;-) jedziesz nocą dniem chodzisz nocą wracasz. Hardcore ale głodny zdesperowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Proponuję andel, będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Where in MOntana? Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. w sumi e z Helena blisko do Bozeman a stamtad juz tylko godzina do Big Sky a jeszcze blizej do Bridger Bowl….Wolf creek to w sumie daleko od Helena….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Lockdown × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Where in MOntana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda!A kunia na smycz nie można wziąć? I pobiega sobie zaś narciarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Nie jest tak źle. Popatrz na awatar Wujota;-) jedziesz nocą dniem chodzisz nocą wracasz. Hardcore ale głodny zdesperowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Proponuję andel, będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Where in MOntana? Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. w sumi e z Helena blisko do Bozeman a stamtad juz tylko godzina do Big Sky a jeszcze blizej do Bridger Bowl….Wolf creek to w sumie daleko od Helena….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Lockdown × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda!A kunia na smycz nie można wziąć? I pobiega sobie zaś narciarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Nie jest tak źle. Popatrz na awatar Wujota;-) jedziesz nocą dniem chodzisz nocą wracasz. Hardcore ale głodny zdesperowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ale spać gdzieś trzeba... W Austrii wszystko pozamykali. A w Polsce lub Czechach sezon na skitury zacznie się pewnie w połowie stycznia... Proponuję andel, będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Where in MOntana? Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. w sumi e z Helena blisko do Bozeman a stamtad juz tylko godzina do Big Sky a jeszcze blizej do Bridger Bowl….Wolf creek to w sumie daleko od Helena….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Lockdown
jan koval Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mieszkałem kilka tygodni w Helena, ale na weekendy ruszaliśmy się trochę (np. w okolice Wolf Creek, ale też i w inne. Nie wszystkie nazwy miejsc pamiętam). To głównie zależało od tego skąd pochodzili ludzie, z którym współpracowałem. Chętnie zapraszali do swoich domów rodzinnych, które często były w bardzo małych miasteczkach, takich w rodzaju naszych wsi. Bardzo fajni ludzie, w niczym nie przypominający np. nowojorczyków. w sumi e z Helena blisko do Bozeman a stamtad juz tylko godzina do Big Sky a jeszcze blizej do Bridger Bowl….Wolf creek to w sumie daleko od Helena….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Lockdown
AndRand Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Niekoniecznie. Jeździłem tak dwa dni z lokalsami w Montanie. Trzeba jedynie umieć siedzieć w siodle i zawsze musi być jeden luzak, który sprowadza konie. Wspaniałe przeżycia, ścisły kontakt z przyrodą i niesamowita przygoda! Luzak - w sensie koń czy narciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Włochy też wprowadzają lockdown. Od środy. Nie będzie to działanie ogólnokrajowe, ale ma dotyczyć poszczególnych regionów w których notuje się dużo zakażeń. https://www.onet.pl/...l08hze,07640b54 https://www.stol.it/...ants-schliessen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Co za koszmar. Zostaną chyba tylko rzeczywiście tury w Polsce. Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Raczej chyba tak. Na Słowacji póki co bez kontroli granicznej, ale musisz posiadać przy sobie negatywny wynik testu. https://www.gov.pl/w...omacja/slowacja Nam bliżej do Czech. Z rana zawsze ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Prawdopodobnie z sezonu narciarskiego może nic nie być Dlaczego? Przy tej ilości zachorowań służba zdrowia nie da rady, a stoki narciarskie działające pełną parą będą absorbować karetki (kontuzje), szpitale i lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi