MarioJ Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Są jeszcze inne stoki (godne uwagi) oprócz Zieleńca w Dolinie Kłodzkiej? Tutaj masz fora Rzeczka: http://www.skiforum....rum/99-rzeczka/ A z tego godne uwagi to Czarna Góra i Kamienica, może Lądek http://www.skiforum....laskie-okolice/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 183 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 6 l Top użytkownicy w tym temacie 24 11 10 26 Popularne dni 8 Paź 16 31 Gru 14 10 Sty 13 2 Sty 13 Top użytkownicy w tym temacie MarioJ 24 odpowiedzi krzysiek358 11 odpowiedzi Piskoor 10 odpowiedzi radcom 26 odpowiedzi Popularne dni 8 Paź 2014 16 odpowiedzi 31 Gru 2014 14 odpowiedzi 10 Sty 2015 13 odpowiedzi 2 Sty 2015 13 odpowiedzi ayah_86 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Przeliczyłem i wychodzi mi dopłata za dojazdy z Kudowy do Zieleńca 100 zł / 7 dni, przy różnicy na kwaterze średnio 350 zł. W samym Zieleńcu też nie wszystkie kwatery są przy wyciągach, więc dojazd będzie tak czy inaczej konieczny. A ze skubusami pewnie słabo... A co do piwka - polecam niepijącą żonę Proponuję jeszcze obdzwonić Lasówkę (5 km za Zieleńcem), zawsze tam nocuję, dojazd do Ziela bardzo dobry i bez korków, z czym różnie bywa od strony Dusznik- zwłaszcza w weekendy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro No cóż innym się podoba. Mi osobiście odpowiada szerokość tras, która to z Zieleńca robi "nasyp kolejowy". Tyle, że bliżej mam do Jańskich czy Pecu ale i tak siedzę na Dzikowcu. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loriiteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. dżentelmeni o kasie nie dyskutują tak mimo chodem mi się wyrwało,fajnie,że jest takie miejsce zieleniec ma swój klimat nie muwię,ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dziabulek Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na skywindows.net są nowe kamerki obejmujące widokiem Nartoramę i nową kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Wszystko jest na serwisie zieleniec.pl. Dobrze poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Są jeszcze inne stoki (godne uwagi) oprócz Zieleńca w Dolinie Kłodzkiej? Wiem, że najwygodniej się siedzi na dupci, ale choćby w celach poznawczych warto się wyrwać raz czy dwa w Orlickie Hory, Czechy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyniu Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Jak byłem to mówili, że sprzęgło się popsuło - czekali na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeździłam w Zieleńcu od 3 do 6 stycznia. Pierwszego dnia pobytu nowy wyciąg Skyway Express - (tak to się teraz nazywa!) był nieczynny. 4 stycznia ku naszej radości ruszył, nie ukrywam, że w ten region ściągnęły nas reklamy nowego wyciągu. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. Kanapki są nowoczesne z niebieskimi osłonami pleksi co jest bardzo przydatne w dni wietrzne, a na takie właśnie trafiliśmy, Ze szczytu można doczłapać się (raz działał orczyk!) do schroniska Chata Masarykowa, w której jest bardzo fajne jedzonko i ludzi jakby mniej niż w naszych barach. Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Niestety na tym stoku, w przeciwieństwie do stoków Winterpolu, jeszcze mają problem z serwisem ratrakowym, bo kamieni na stoku było co nie miara. (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). Jak mi się uda to wrzucę zaraz parę zdjęć. Zapraszam na mój blog, gdzie zamieszczę więcej informacji z pobytu w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). No! To już masz za sobą, teraz możesz już spokojnie jeździć To kamienie były? Kamienie to zdaje się trzeba zbierać przed zimą i ratrak tu niewiele pomoże. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. W godz. 17.00 do 22.00 możliwość wynajęcia gondoli, jako Cafe gondola lub VIP gondola. Do kabin będą serwowane zestawy konsumpcyjne Już wiesz po co? Taki folklor. Ciekawe tylko czy o 17 podwieszą czy nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ayah_86 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Przeliczyłem i wychodzi mi dopłata za dojazdy z Kudowy do Zieleńca 100 zł / 7 dni, przy różnicy na kwaterze średnio 350 zł. W samym Zieleńcu też nie wszystkie kwatery są przy wyciągach, więc dojazd będzie tak czy inaczej konieczny. A ze skubusami pewnie słabo... A co do piwka - polecam niepijącą żonę Proponuję jeszcze obdzwonić Lasówkę (5 km za Zieleńcem), zawsze tam nocuję, dojazd do Ziela bardzo dobry i bez korków, z czym różnie bywa od strony Dusznik- zwłaszcza w weekendy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro No cóż innym się podoba. Mi osobiście odpowiada szerokość tras, która to z Zieleńca robi "nasyp kolejowy". Tyle, że bliżej mam do Jańskich czy Pecu ale i tak siedzę na Dzikowcu. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loriiteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. dżentelmeni o kasie nie dyskutują tak mimo chodem mi się wyrwało,fajnie,że jest takie miejsce zieleniec ma swój klimat nie muwię,ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dziabulek Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na skywindows.net są nowe kamerki obejmujące widokiem Nartoramę i nową kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Wszystko jest na serwisie zieleniec.pl. Dobrze poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Są jeszcze inne stoki (godne uwagi) oprócz Zieleńca w Dolinie Kłodzkiej? Wiem, że najwygodniej się siedzi na dupci, ale choćby w celach poznawczych warto się wyrwać raz czy dwa w Orlickie Hory, Czechy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyniu Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Jak byłem to mówili, że sprzęgło się popsuło - czekali na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeździłam w Zieleńcu od 3 do 6 stycznia. Pierwszego dnia pobytu nowy wyciąg Skyway Express - (tak to się teraz nazywa!) był nieczynny. 4 stycznia ku naszej radości ruszył, nie ukrywam, że w ten region ściągnęły nas reklamy nowego wyciągu. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. Kanapki są nowoczesne z niebieskimi osłonami pleksi co jest bardzo przydatne w dni wietrzne, a na takie właśnie trafiliśmy, Ze szczytu można doczłapać się (raz działał orczyk!) do schroniska Chata Masarykowa, w której jest bardzo fajne jedzonko i ludzi jakby mniej niż w naszych barach. Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Niestety na tym stoku, w przeciwieństwie do stoków Winterpolu, jeszcze mają problem z serwisem ratrakowym, bo kamieni na stoku było co nie miara. (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). Jak mi się uda to wrzucę zaraz parę zdjęć. Zapraszam na mój blog, gdzie zamieszczę więcej informacji z pobytu w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). No! To już masz za sobą, teraz możesz już spokojnie jeździć To kamienie były? Kamienie to zdaje się trzeba zbierać przed zimą i ratrak tu niewiele pomoże. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. W godz. 17.00 do 22.00 możliwość wynajęcia gondoli, jako Cafe gondola lub VIP gondola. Do kabin będą serwowane zestawy konsumpcyjne Już wiesz po co? Taki folklor. Ciekawe tylko czy o 17 podwieszą czy nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
andrzejd69 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro No cóż innym się podoba. Mi osobiście odpowiada szerokość tras, która to z Zieleńca robi "nasyp kolejowy". Tyle, że bliżej mam do Jańskich czy Pecu ale i tak siedzę na Dzikowcu. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loriiteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. dżentelmeni o kasie nie dyskutują tak mimo chodem mi się wyrwało,fajnie,że jest takie miejsce zieleniec ma swój klimat nie muwię,ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dziabulek Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na skywindows.net są nowe kamerki obejmujące widokiem Nartoramę i nową kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Wszystko jest na serwisie zieleniec.pl. Dobrze poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Są jeszcze inne stoki (godne uwagi) oprócz Zieleńca w Dolinie Kłodzkiej? Wiem, że najwygodniej się siedzi na dupci, ale choćby w celach poznawczych warto się wyrwać raz czy dwa w Orlickie Hory, Czechy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyniu Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Jak byłem to mówili, że sprzęgło się popsuło - czekali na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeździłam w Zieleńcu od 3 do 6 stycznia. Pierwszego dnia pobytu nowy wyciąg Skyway Express - (tak to się teraz nazywa!) był nieczynny. 4 stycznia ku naszej radości ruszył, nie ukrywam, że w ten region ściągnęły nas reklamy nowego wyciągu. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. Kanapki są nowoczesne z niebieskimi osłonami pleksi co jest bardzo przydatne w dni wietrzne, a na takie właśnie trafiliśmy, Ze szczytu można doczłapać się (raz działał orczyk!) do schroniska Chata Masarykowa, w której jest bardzo fajne jedzonko i ludzi jakby mniej niż w naszych barach. Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Niestety na tym stoku, w przeciwieństwie do stoków Winterpolu, jeszcze mają problem z serwisem ratrakowym, bo kamieni na stoku było co nie miara. (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). Jak mi się uda to wrzucę zaraz parę zdjęć. Zapraszam na mój blog, gdzie zamieszczę więcej informacji z pobytu w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). No! To już masz za sobą, teraz możesz już spokojnie jeździć To kamienie były? Kamienie to zdaje się trzeba zbierać przed zimą i ratrak tu niewiele pomoże. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. W godz. 17.00 do 22.00 możliwość wynajęcia gondoli, jako Cafe gondola lub VIP gondola. Do kabin będą serwowane zestawy konsumpcyjne Już wiesz po co? Taki folklor. Ciekawe tylko czy o 17 podwieszą czy nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 a co niby w tym zieleńcu jest takiego fajnego oprucz cen prawie jak w szpindlu,nie ma trasy po wyżej 1km z utrzymaniem tras też loriiteria nie raz na nocnej szlak niech trafi, i co może nie ma na co nażekać,niech się jeszcze dużo uczą od pepików,bo choć do zieleńca mam 45km to wolę śmigać w czechach pozdro Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Już odpowiadam. Zieleniec jest super ośrodkiem dla słabo jeżdżących rodzin które chcą sie wspólnie pobawić na śniegu. Mogą sie grupowac, nawolywac, rozkładać w poprzek. Stoku a i tak nie są w stanie uniemożliwić zabawy innym i fajnie żejest takie miejsce, o cenie nie dyskutuje. dżentelmeni o kasie nie dyskutują tak mimo chodem mi się wyrwało,fajnie,że jest takie miejsce zieleniec ma swój klimat nie muwię,ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dziabulek Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na skywindows.net są nowe kamerki obejmujące widokiem Nartoramę i nową kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Wszystko jest na serwisie zieleniec.pl. Dobrze poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Są jeszcze inne stoki (godne uwagi) oprócz Zieleńca w Dolinie Kłodzkiej? Wiem, że najwygodniej się siedzi na dupci, ale choćby w celach poznawczych warto się wyrwać raz czy dwa w Orlickie Hory, Czechy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyniu Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Jak byłem to mówili, że sprzęgło się popsuło - czekali na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeździłam w Zieleńcu od 3 do 6 stycznia. Pierwszego dnia pobytu nowy wyciąg Skyway Express - (tak to się teraz nazywa!) był nieczynny. 4 stycznia ku naszej radości ruszył, nie ukrywam, że w ten region ściągnęły nas reklamy nowego wyciągu. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. Kanapki są nowoczesne z niebieskimi osłonami pleksi co jest bardzo przydatne w dni wietrzne, a na takie właśnie trafiliśmy, Ze szczytu można doczłapać się (raz działał orczyk!) do schroniska Chata Masarykowa, w której jest bardzo fajne jedzonko i ludzi jakby mniej niż w naszych barach. Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Niestety na tym stoku, w przeciwieństwie do stoków Winterpolu, jeszcze mają problem z serwisem ratrakowym, bo kamieni na stoku było co nie miara. (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). Jak mi się uda to wrzucę zaraz parę zdjęć. Zapraszam na mój blog, gdzie zamieszczę więcej informacji z pobytu w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). No! To już masz za sobą, teraz możesz już spokojnie jeździć To kamienie były? Kamienie to zdaje się trzeba zbierać przed zimą i ratrak tu niewiele pomoże. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. W godz. 17.00 do 22.00 możliwość wynajęcia gondoli, jako Cafe gondola lub VIP gondola. Do kabin będą serwowane zestawy konsumpcyjne Już wiesz po co? Taki folklor. Ciekawe tylko czy o 17 podwieszą czy nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
dziabulek Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na skywindows.net są nowe kamerki obejmujące widokiem Nartoramę i nową kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy ten nowy wyciąg krzesłekowo-gądolowy ruszył? Bo jakoś brakuje informacji na stronie Zieleńca na ten temat, tak samo mapka stoków do nie uwzględnia. Wszystko jest na serwisie zieleniec.pl. Dobrze poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Są jeszcze inne stoki (godne uwagi) oprócz Zieleńca w Dolinie Kłodzkiej? Wiem, że najwygodniej się siedzi na dupci, ale choćby w celach poznawczych warto się wyrwać raz czy dwa w Orlickie Hory, Czechy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyniu Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Jak byłem to mówili, że sprzęgło się popsuło - czekali na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeździłam w Zieleńcu od 3 do 6 stycznia. Pierwszego dnia pobytu nowy wyciąg Skyway Express - (tak to się teraz nazywa!) był nieczynny. 4 stycznia ku naszej radości ruszył, nie ukrywam, że w ten region ściągnęły nas reklamy nowego wyciągu. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. Kanapki są nowoczesne z niebieskimi osłonami pleksi co jest bardzo przydatne w dni wietrzne, a na takie właśnie trafiliśmy, Ze szczytu można doczłapać się (raz działał orczyk!) do schroniska Chata Masarykowa, w której jest bardzo fajne jedzonko i ludzi jakby mniej niż w naszych barach. Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Niestety na tym stoku, w przeciwieństwie do stoków Winterpolu, jeszcze mają problem z serwisem ratrakowym, bo kamieni na stoku było co nie miara. (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). Jak mi się uda to wrzucę zaraz parę zdjęć. Zapraszam na mój blog, gdzie zamieszczę więcej informacji z pobytu w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). No! To już masz za sobą, teraz możesz już spokojnie jeździć To kamienie były? Kamienie to zdaje się trzeba zbierać przed zimą i ratrak tu niewiele pomoże. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. W godz. 17.00 do 22.00 możliwość wynajęcia gondoli, jako Cafe gondola lub VIP gondola. Do kabin będą serwowane zestawy konsumpcyjne Już wiesz po co? Taki folklor. Ciekawe tylko czy o 17 podwieszą czy nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tyniu Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dzisiaj wyciąg stoi, znowu mają problem z oprogramowaniem- info z facebooka Jak byłem to mówili, że sprzęgło się popsuło - czekali na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeździłam w Zieleńcu od 3 do 6 stycznia. Pierwszego dnia pobytu nowy wyciąg Skyway Express - (tak to się teraz nazywa!) był nieczynny. 4 stycznia ku naszej radości ruszył, nie ukrywam, że w ten region ściągnęły nas reklamy nowego wyciągu. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. Kanapki są nowoczesne z niebieskimi osłonami pleksi co jest bardzo przydatne w dni wietrzne, a na takie właśnie trafiliśmy, Ze szczytu można doczłapać się (raz działał orczyk!) do schroniska Chata Masarykowa, w której jest bardzo fajne jedzonko i ludzi jakby mniej niż w naszych barach. Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Niestety na tym stoku, w przeciwieństwie do stoków Winterpolu, jeszcze mają problem z serwisem ratrakowym, bo kamieni na stoku było co nie miara. (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). Jak mi się uda to wrzucę zaraz parę zdjęć. Zapraszam na mój blog, gdzie zamieszczę więcej informacji z pobytu w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). No! To już masz za sobą, teraz możesz już spokojnie jeździć To kamienie były? Kamienie to zdaje się trzeba zbierać przed zimą i ratrak tu niewiele pomoże. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. W godz. 17.00 do 22.00 możliwość wynajęcia gondoli, jako Cafe gondola lub VIP gondola. Do kabin będą serwowane zestawy konsumpcyjne Już wiesz po co? Taki folklor. Ciekawe tylko czy o 17 podwieszą czy nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jeździłam w Zieleńcu od 3 do 6 stycznia. Pierwszego dnia pobytu nowy wyciąg Skyway Express - (tak to się teraz nazywa!) był nieczynny. 4 stycznia ku naszej radości ruszył, nie ukrywam, że w ten region ściągnęły nas reklamy nowego wyciągu. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. Kanapki są nowoczesne z niebieskimi osłonami pleksi co jest bardzo przydatne w dni wietrzne, a na takie właśnie trafiliśmy, Ze szczytu można doczłapać się (raz działał orczyk!) do schroniska Chata Masarykowa, w której jest bardzo fajne jedzonko i ludzi jakby mniej niż w naszych barach. Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Niestety na tym stoku, w przeciwieństwie do stoków Winterpolu, jeszcze mają problem z serwisem ratrakowym, bo kamieni na stoku było co nie miara. (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). Jak mi się uda to wrzucę zaraz parę zdjęć. Zapraszam na mój blog, gdzie zamieszczę więcej informacji z pobytu w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (a ja na nowych nartach byłam i mam porysowane!). No! To już masz za sobą, teraz możesz już spokojnie jeździć To kamienie były? Kamienie to zdaje się trzeba zbierać przed zimą i ratrak tu niewiele pomoże. Okazało się, że gondolki są niepotrzebne (tak myślę) bo je odczepiono i stoją sobie z boczku). Tak prawdę mówiąc, to nie bardzo rozumiem po co miałyby tam być, bo odczepianie nart na tę niedługą trasę jest bez sensu. W godz. 17.00 do 22.00 możliwość wynajęcia gondoli, jako Cafe gondola lub VIP gondola. Do kabin będą serwowane zestawy konsumpcyjne Już wiesz po co? Taki folklor. Ciekawe tylko czy o 17 podwieszą czy nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! No chyba, że podwieszą i będzie sobie wisieć w połowie drogi, hehe, ale pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Udało mi się rozgryźć, jak się dodaje zdjęcia - wyciąg Skyway Express z niebieskimi osłonami - schronisko Chata Masarykova - tajne przejście pomiędzy stokami Winterpol i Skyway Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom trasę przy gryglówce można pod to określenie podciągnąć, chociaż wiem, że zaraz porównasz to do dzika i marnie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O faktycznie, zapomniałem o niej. Nie no porównywał nie będę, choć wydaje mi się, że Rymarz jest bardziej stromy... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 O ja Cię! Jak to cafe gondola??? Przecież w kilka minut jesteś na szczycie? nikt nie zdąży nic zjeść! Spoko, będą się wozić na okrągło aż zdążą zjeść , wypić i poświntuszyć nawet. Cesarz to ma klawe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To gdzie zeberkaa jutro się będzie najlepiej jeździło? Mieszkasz w górach to pewnie masz lepszego nosa do nart niż cepry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trasy dość strome tzn.są najbardziej strome ze wszystkich które oferuje Zieleniec., Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec
krzysiek358 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Najbardziej stromy kawałek w Zieleńcu to końcówka, przechył na 6. Niestety tej zimy jeszcze nieczynny. Pozdrawiam, kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Nartorama - Zieleniec
Bogna Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiele napisałbym o Zieleńcu. Jednak określenia stromy raczej bym nie użył. Pozdrawiam, radcom i ja bym stromizny tu się nie doszukiwała, jednak napisałam, że najbardziej strome jakie oferuje Zieleniec. Byliśmy z osobą początkującą i ją te stoki trochę przerastały. Człapała bidulka do niebieskiej trasy pod Chatę M.i dalej śmigała z zadowoleniem, bo ta niebieska to była super przygotowana. człapu , człapu, bo orczyk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
juice Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 kolejny cicho, tam nie ma żadnego wyciągu O szlag i cholera, faktycznie, pomyliło mi się. To nie w Zieleńcu. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi