brachol Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Witam Planuję w okolicy 11 listopada wyjechać do Austrii na lodowiec. Zastanawiam się nad Stubaiem lub Tuxem. Który z nich wybrać? Gdzie łatwiej znaleźć tanią kwaterę (apartament)? A może jechać na inny lodowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz007 Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Witam Planuję w okolicy 11 listopada wyjechać do Austrii na lodowiec. Zastanawiam się nad Stubaiem lub Tuxem. Który z nich wybrać? Gdzie łatwiej znaleźć tanią kwaterę (apartament)? A może jechać na inny lodowiec? Na Stubai powinno być łatwiej o tańszy nocleg. Na Tuxa jak chcesz mieszkać w miarę blisko lodowca może być drożej, chyba, że przez pandemię pospadały ceny (nie wiem nie sprawdzałem) Ja osobiście co roku jeżdżę do Solden - tyle, że na koniec sezonu. Warunki i ilość tras na Hintertuxie powinna być lepsza niż na Stubai. Na kilka dni polecam również Pitztal - jeśli otworzą więcej tras, będzie najtaniej, najmniej ludzi. - ale to max 3 dni tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Witam Planuję w okolicy 11 listopada wyjechać do Austrii na lodowiec. Zastanawiam się nad Stubaiem lub Tuxem. Który z nich wybrać? Gdzie łatwiej znaleźć tanią kwaterę (apartament)? A może jechać na inny lodowiec? Wybierz ten na którym będą najlepsze warunki i ilość otwartych tras czyli ??????? Hintertux ! 5 euro różnicy w kwaterach nie bądźmy fenigfikerami jak to na Śląsku mówią Oprócz tego gówna które się teraz dzieje resztą przebiega normalnie koniec listopada wyjazd w Alpy jak koronka pozwoli Przygotowania ,serwis, smarowanie w męskim sanktuarium czyli w piwnicy nie musi być ładna ważne że jest. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 27 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Wybierz ten na którym będą najlepsze warunki i ilość otwartych tras czyli ??????? Hintertux ! 5 euro różnicy w kwaterach nie bądźmy fenigfikerami jak to na Śląsku mówią Oprócz tego gówna które się teraz dzieje resztą przebiega normalnie koniec listopada wyjazd w Alpy jak koronka pozwoli Przygotowania ,serwis, smarowanie w męskim sanktuarium czyli w piwnicy nie musi być ładna ważne że jest. Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Wybierz ten na którym będą najlepsze warunki i ilość otwartych tras czyli ??????? Hintertux ! 5 euro różnicy w kwaterach nie bądźmy fenigfikerami jak to na Śląsku mówią Oprócz tego gówna które się teraz dzieje resztą przebiega normalnie koniec listopada wyjazd w Alpy jak koronka pozwoli Przygotowania ,serwis, smarowanie w męskim sanktuarium czyli w piwnicy nie musi być ładna ważne że jest. A gdzie są GS? Miałeś przecież jakieś. Chyba nawet na nich jeździłem... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A gdzie są GS? Miałeś przecież jakieś. Chyba nawet na nich jeździłem... Pozdro Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Dobrze pamiętasz Heady nawet cię troszkę zaskoczyły Tak jakoś wyszło że ich sprzęt mi pasuje ale zawsze pochwalę każdą inną dobra ...dobra nartę. Z adaptacją na pewnym poziomie nie ma żadnego problem ty to wiesz ja i inni też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? Raczej taniej można objechać Tux niż Stubai,jeśli śpisz w okolicach Mayrhofen,np Finkenberg czy Hippach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? 72 przy 174; może być krótsza https://www.skionlin...-fdt,11125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Który lodowiec w Austrii wybrać? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Witam Planuję w okolicy 11 listopada wyjechać do Austrii na lodowiec. Zastanawiam się nad Stubaiem lub Tuxem. Który z nich wybrać? Gdzie łatwiej znaleźć tanią kwaterę (apartament)? A może jechać na inny lodowiec? Wybierz ten na którym będą najlepsze warunki i ilość otwartych tras czyli ??????? Hintertux ! 5 euro różnicy w kwaterach nie bądźmy fenigfikerami jak to na Śląsku mówią Oprócz tego gówna które się teraz dzieje resztą przebiega normalnie koniec listopada wyjazd w Alpy jak koronka pozwoli Przygotowania ,serwis, smarowanie w męskim sanktuarium czyli w piwnicy nie musi być ładna ważne że jest. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Wybierz ten na którym będą najlepsze warunki i ilość otwartych tras czyli ??????? Hintertux ! 5 euro różnicy w kwaterach nie bądźmy fenigfikerami jak to na Śląsku mówią Oprócz tego gówna które się teraz dzieje resztą przebiega normalnie koniec listopada wyjazd w Alpy jak koronka pozwoli Przygotowania ,serwis, smarowanie w męskim sanktuarium czyli w piwnicy nie musi być ładna ważne że jest. Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Wybierz ten na którym będą najlepsze warunki i ilość otwartych tras czyli ??????? Hintertux ! 5 euro różnicy w kwaterach nie bądźmy fenigfikerami jak to na Śląsku mówią Oprócz tego gówna które się teraz dzieje resztą przebiega normalnie koniec listopada wyjazd w Alpy jak koronka pozwoli Przygotowania ,serwis, smarowanie w męskim sanktuarium czyli w piwnicy nie musi być ładna ważne że jest. A gdzie są GS? Miałeś przecież jakieś. Chyba nawet na nich jeździłem... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A gdzie są GS? Miałeś przecież jakieś. Chyba nawet na nich jeździłem... Pozdro Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Dobrze pamiętasz Heady nawet cię troszkę zaskoczyły Tak jakoś wyszło że ich sprzęt mi pasuje ale zawsze pochwalę każdą inną dobra ...dobra nartę. Z adaptacją na pewnym poziomie nie ma żadnego problem ty to wiesz ja i inni też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? Raczej taniej można objechać Tux niż Stubai,jeśli śpisz w okolicach Mayrhofen,np Finkenberg czy Hippach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? 72 przy 174; może być krótsza https://www.skionlin...-fdt,11125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Który lodowiec w Austrii wybrać? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Wybierz ten na którym będą najlepsze warunki i ilość otwartych tras czyli ??????? Hintertux ! 5 euro różnicy w kwaterach nie bądźmy fenigfikerami jak to na Śląsku mówią Oprócz tego gówna które się teraz dzieje resztą przebiega normalnie koniec listopada wyjazd w Alpy jak koronka pozwoli Przygotowania ,serwis, smarowanie w męskim sanktuarium czyli w piwnicy nie musi być ładna ważne że jest. A gdzie są GS? Miałeś przecież jakieś. Chyba nawet na nich jeździłem... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A gdzie są GS? Miałeś przecież jakieś. Chyba nawet na nich jeździłem... Pozdro Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Dobrze pamiętasz Heady nawet cię troszkę zaskoczyły Tak jakoś wyszło że ich sprzęt mi pasuje ale zawsze pochwalę każdą inną dobra ...dobra nartę. Z adaptacją na pewnym poziomie nie ma żadnego problem ty to wiesz ja i inni też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? Raczej taniej można objechać Tux niż Stubai,jeśli śpisz w okolicach Mayrhofen,np Finkenberg czy Hippach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? 72 przy 174; może być krótsza https://www.skionlin...-fdt,11125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Który lodowiec w Austrii wybrać?
Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A gdzie są GS? Miałeś przecież jakieś. Chyba nawet na nich jeździłem... Pozdro Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Spokojnie Mitku GS jest zawsze przygotowany i jest ze mną na każdym wyjeździe, trochę odmiany na innych nartach nie zaszkodzi. Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Dobrze pamiętasz Heady nawet cię troszkę zaskoczyły Tak jakoś wyszło że ich sprzęt mi pasuje ale zawsze pochwalę każdą inną dobra ...dobra nartę. Z adaptacją na pewnym poziomie nie ma żadnego problem ty to wiesz ja i inni też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? Raczej taniej można objechać Tux niż Stubai,jeśli śpisz w okolicach Mayrhofen,np Finkenberg czy Hippach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? 72 przy 174; może być krótsza https://www.skionlin...-fdt,11125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Który lodowiec w Austrii wybrać?
Mikoski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ale to też były Heady czy coś mylę? Pozdro Dobrze pamiętasz Heady nawet cię troszkę zaskoczyły Tak jakoś wyszło że ich sprzęt mi pasuje ale zawsze pochwalę każdą inną dobra ...dobra nartę. Z adaptacją na pewnym poziomie nie ma żadnego problem ty to wiesz ja i inni też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? Raczej taniej można objechać Tux niż Stubai,jeśli śpisz w okolicach Mayrhofen,np Finkenberg czy Hippach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? 72 przy 174; może być krótsza https://www.skionlin...-fdt,11125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja jestem z Poznania dla mnie każdy cent się liczy Dzięki za info. Pomyślę. Rozumiem, że na Tuxie będzie też najwięcej ludzi? PS Te Nordiki jakie masz szerokie pod butem? 72 przy 174; może być krótsza https://www.skionlin...-fdt,11125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi