lski Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Właśnie opublikowano kalendarz Mistrzostw Polski Amatorów na najbliższy sezon,ciekawe,jak będzie z realizacją...http://www.wnp.pzn.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jutro w Harbutowicach eliminacje do MP, oraz mistrzostwo Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Ktoś z forumowiczów uczestniczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Połowa to moi koledzy, nie byłem na tych zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Cześć Zawody ze Zwardonia pokazują jak powinna wyglądać prawdziwa zima 🙂. Ale chciałem zwrócić uwagę na p. Jadwigę Goudę - chyba najstarszą zawodniczkę, którą znam i pamiętam z dzieciństwa, więc chyba raczej na pewno ma z 70/80 lat, a formę prezentuje świetną. Zawsze uprawiała sport - za mojej wczesnej młodości - pamiętam gimnastykę artystyczną, tenis, bieganie i kolarstwo. No kobieta niczym Kwiatkowska - żadnego sportu się nie boi. O nartach nie wiedziałem. Szacunek. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Cześć Pani Jadwiga, rocznik 51. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 (edytowane) Mitek dzięki. Jak ją poznałem, musiała być wówczas przed 40-stką, niezwykle atrakcyjna kobieta i chyba niezamężna, bo na kortach miała niesamowite powodzenie u mężczyzn. Mój dyrektor z podstawówki mocno ją adorował, a ja miałem niezłe fory w szkole 😉. Pamiętam długie blond włosy starannie splecione w warkocz oraz świetną figurę. Dziewczyny z mojej sekcji (nota bene 3 z 4-ech były z Radziechów i to dzięki niej zainteresowały się tenisem na poważnie) uczęszczały do niej na gimnastykę artystyczną, stąd wiem, bo widziałem na żywo nie raz na kortach/hali jak wyglądają fiflaki i salta. pozdrawiam Edytowane 14 Października 2022 przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godryk Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Hehe jak to mówią kto nie widział akcji z cyklu Jadzia szpagat ten życia nie zna 😉 Co do wieku Pań to w zeszłym roku na MPA w Szczawnicy startowała Marczuajtis-Majerczyk Ludwika rocznik 42 w kasku ze skóry . Do tego zajełą drugie miejsce za swoją koleżanką... Pełen respekt dla kobiety. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godryk Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Jest już kalendarz na 2023... GS http://wnp.pzn.pl/r2023/kalendarz_eliminacji_pzn_gs_2023.pdf?fbclid=IwAR0o0OPPZ4VeCIJeNoUGnYpNAEORd3jO-KgnjzMBz1e68zx9THIW8iA82r8 SL http://wnp.pzn.pl/r2023/kalendarz_eliminacji_pzn_sl_2023.pdf?fbclid=IwAR39JzHpp4NiEdTdoaYQy1kyABxOpdJjQuMogtiGV5Q5zJGTC2kwKim0Z8M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi