jan koval Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Ostrzegam przed kupnem tego modelu: po 6 miesiacach eksploatacji przez kolege zauwazyl, ze gorna czesc ramy (upper tube) peka 1/ prducent sie wypial I uznal, ze to walnal jakis kamien ( hmmm na mtbk jezdzimy czesto po kamieniach prawda?) 2/ musial zaplacic czesc ceny za nowa rame I koszt przekaldki 3/ producent (podobno ma prawo) zmusil go do przeciecia ramy (chyba, zeby nie sprzedawal dalej) 4/ w trakcie ciecia okazalo sie, ze dolna rama tez jest peknieta.... dodam, ze nie jest to rower za pare zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Syn marnotrawny juz sie nawrocil...HighTower baby - co m u doradzalem of poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyplom Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy Nie wierzę. Podobno wczoraj było słychać echo w gwiazdozbiorze Lwa. sstar pewnie słyszał. Echo czkawki i sraczki. Nie mylić z rozwolnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dyplom Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. No cóż. Muszę się z tym pogodzić. Mam jedynie nadzieję, że nie spędza to snu z Twych powiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy bo malo wiesz…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. Jeśli to jest wątek to bezsensownych żartów, to może ja piosenkę zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy i po raz kolejny sprawdza się zasada, że nie warto kupować niemarkowych/nieznanych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 To jest obawa nieuzasadniona,, stara ,jak stara BYLA technologia weglowa…. Nie bez powodu 100% DH produkowanych przez SantaC to wegiel Oczywisice ciagle durny wyscig wagowy, poszukiwanie miejsca na bidon przy zmienionej geometrii I zawieszeniu powoduje czasami wpadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie to u mnie w rtveuroagd pięknie rozpatrzyli reklamacje airpodsow, poprzednie wysłali mi niedziałające, używane, przez Konrada, no ale Skierniewice to piękne miasto i życzliwe zarazem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Intense Primer Carbon × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyplom Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. No cóż. Muszę się z tym pogodzić. Mam jedynie nadzieję, że nie spędza to snu z Twych powiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy bo malo wiesz…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. Jeśli to jest wątek to bezsensownych żartów, to może ja piosenkę zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy i po raz kolejny sprawdza się zasada, że nie warto kupować niemarkowych/nieznanych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 To jest obawa nieuzasadniona,, stara ,jak stara BYLA technologia weglowa…. Nie bez powodu 100% DH produkowanych przez SantaC to wegiel Oczywisice ciagle durny wyscig wagowy, poszukiwanie miejsca na bidon przy zmienionej geometrii I zawieszeniu powoduje czasami wpadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie to u mnie w rtveuroagd pięknie rozpatrzyli reklamacje airpodsow, poprzednie wysłali mi niedziałające, używane, przez Konrada, no ale Skierniewice to piękne miasto i życzliwe zarazem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Intense Primer Carbon × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy bo malo wiesz…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. Jeśli to jest wątek to bezsensownych żartów, to może ja piosenkę zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy i po raz kolejny sprawdza się zasada, że nie warto kupować niemarkowych/nieznanych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 To jest obawa nieuzasadniona,, stara ,jak stara BYLA technologia weglowa…. Nie bez powodu 100% DH produkowanych przez SantaC to wegiel Oczywisice ciagle durny wyscig wagowy, poszukiwanie miejsca na bidon przy zmienionej geometrii I zawieszeniu powoduje czasami wpadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie to u mnie w rtveuroagd pięknie rozpatrzyli reklamacje airpodsow, poprzednie wysłali mi niedziałające, używane, przez Konrada, no ale Skierniewice to piękne miasto i życzliwe zarazem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Intense Primer Carbon
star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Chyba nie ogarniam Twojego humoru. Jeśli to jest wątek to bezsensownych żartów, to może ja piosenkę zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy i po raz kolejny sprawdza się zasada, że nie warto kupować niemarkowych/nieznanych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 To jest obawa nieuzasadniona,, stara ,jak stara BYLA technologia weglowa…. Nie bez powodu 100% DH produkowanych przez SantaC to wegiel Oczywisice ciagle durny wyscig wagowy, poszukiwanie miejsca na bidon przy zmienionej geometrii I zawieszeniu powoduje czasami wpadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie to u mnie w rtveuroagd pięknie rozpatrzyli reklamacje airpodsow, poprzednie wysłali mi niedziałające, używane, przez Konrada, no ale Skierniewice to piękne miasto i życzliwe zarazem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Intense Primer Carbon
RobertK Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerowej. Myślałem że chodzi o jakieś perfumy i po raz kolejny sprawdza się zasada, że nie warto kupować niemarkowych/nieznanych produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 To jest obawa nieuzasadniona,, stara ,jak stara BYLA technologia weglowa…. Nie bez powodu 100% DH produkowanych przez SantaC to wegiel Oczywisice ciagle durny wyscig wagowy, poszukiwanie miejsca na bidon przy zmienionej geometrii I zawieszeniu powoduje czasami wpadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie to u mnie w rtveuroagd pięknie rozpatrzyli reklamacje airpodsow, poprzednie wysłali mi niedziałające, używane, przez Konrada, no ale Skierniewice to piękne miasto i życzliwe zarazem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2020 To jest obawa nieuzasadniona,, stara ,jak stara BYLA technologia weglowa…. Nie bez powodu 100% DH produkowanych przez SantaC to wegiel Oczywisice ciagle durny wyscig wagowy, poszukiwanie miejsca na bidon przy zmienionej geometrii I zawieszeniu powoduje czasami wpadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ta firma jest znana chociaz niszowa: taka jak np Yeti, Norco I kilka innych ...po dluzszej analizie widac jednak,ze spieprzyli design ramy, no a jakosc skomponowania ramy tez pozostawia sporo do zyczenia. A w sumie najgorsze to postawa wobec klienta: jeden z moich "jezdzcow" walnal w spory kamien swoim TallBoy - email do Santa Cruz + zdjecie : odowiedz po kilku dniach : wysylamy nowa rame, jaki kolor? albo moze pan doplacic niewielka sume do dowolnej ramy dowolnego modelu naszej f-my ...I po sprawie to u mnie w rtveuroagd pięknie rozpatrzyli reklamacje airpodsow, poprzednie wysłali mi niedziałające, używane, przez Konrada, no ale Skierniewice to piękne miasto i życzliwe zarazem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi