Gabrik Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Panowie (a może Panie), prośba o pomoc w ustawieniu tych wiązań. Nie mogę połapać się w tej instrukcji. https://www.yumpu.co...ification-login Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Trochę obciachowo, że tak szybko szukałem pomocy. Założyłem okulary, poszedłem do wiązań i...banał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Trochę obciachowo, że tak szybko szukałem pomocy. Założyłem okulary, poszedłem do wiązań i...banał . Dobre Gabrik!!! Następnym razem pytaj o okulary - ja jestem świeżo po dobieraniu tych do dali i do bliży, więc chętnie pomogę! Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Aj Kaem, jedyne co mam na wytłumaczenie - przejąłem się "nowym" zakupem. Wiesz jak człowiek jest spięty, gdy czeka na reakcję władzy domowej . A poważniej, to pierwszy kontakt z takim wiązaniem i zaskoczyli mnie, że tak prosto, to wymyślili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Aj Kaem, jedyne co mam na wytłumaczenie - przejąłem się "nowym" zakupem. Wiesz jak człowiek jest spięty, gdy czeka na reakcję władzy domowej . A poważniej, to pierwszy kontakt z takim wiązaniem i zaskoczyli mnie, że tak prosto, to wymyślili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi