.Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów O mamo... Do soboty czekam na wyrok... Szybkiego dochodzenia do jeżdżenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 O mamo... Do soboty czekam na wyrok... Szybkiego dochodzenia do jeżdżenia! Też dostałaś wyrok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Też dostałaś wyrok? W sobotę się dowiem jak bardzo skazujący... od tygodnia kolano jak bania- coś chrupło i spuchło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 W sobotę się dowiem jak bardzo skazujący... od tygodnia kolano jak bania- coś chrupło i spuchło... rezonans będziesz robić ? Trzymam kciuki,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W sobotę się dowiem jak bardzo skazujący... od tygodnia kolano jak bania- coś chrupło i spuchło...W jakim mechanizmie? Ograniczenie zgięcia jest? Tzn taki wręcz blok? Miałem coś takiego w wieku 16 lat. Wtedy nie było endoskopii i rezonansu. Łąkotka pęknięta, ale się zrosła, co pokazał niedawny rezonans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W jakim mechanizmie? Ograniczenie zgięcia jest? Tzn taki wręcz blok? Miałem coś takiego w wieku 16 lat. Wtedy nie było endoskopii i rezonansu. Łąkotka pęknięta, ale się zrosła, co pokazał niedawny rezonans. Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS...E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. Nie z żadnym SKS mi tu wyskakiwać. Mi kolana na przykład dokuczają coraz mniej, a kiedyś brzękło jak cholera. Uraz się może każdemu trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. Nie z żadnym SKS mi tu wyskakiwać. Mi kolana na przykład dokuczają coraz mniej, a kiedyś brzękło jak cholera. Uraz się może każdemu trafić. ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Damy radę. Oboje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS... Strasznie mi przykro... Jak to się stało? Najgorsze, ze takie wypadki najczęściej na „ wolnej prostej” A co to Skierniewicki klub sportowy??? Sstar się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 A co to Skierniewicki klub sportowy??? Starość k...a starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. . Jaka druga młodość małolaty ? Ja w waszym wieku to jaskółki w locie tyłkiem łapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jaka druga młodość małolaty ? Ja w waszym wieku to jaskółki w locie tyłkiem łapałem Biedne jaskółki... Ps. Odetchnęły z ulgą, jak się trochę w latach posunąłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Biedne jaskółki... Ps. Odetchnęły z ulgą, jak się trochę w latach posunąłeś . Wyłapałem wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Chyba jak kot przyniósł i na tarasie położył . A serio to nie każdy ma taki zgrabny i sprytny tyłek. Kwestia ,,,,potrenowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dobrze, że u nas strusi nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kwestia ,,,,potrenowania!!!Nie bardzo wiem jak się do treningu zabrać. Ktoś? Coś? Jakieś wstępne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W sobotę się dowiem jak bardzo skazujący... od tygodnia kolano jak bania- coś chrupło i spuchło...W jakim mechanizmie? Ograniczenie zgięcia jest? Tzn taki wręcz blok? Miałem coś takiego w wieku 16 lat. Wtedy nie było endoskopii i rezonansu. Łąkotka pęknięta, ale się zrosła, co pokazał niedawny rezonans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W jakim mechanizmie? Ograniczenie zgięcia jest? Tzn taki wręcz blok? Miałem coś takiego w wieku 16 lat. Wtedy nie było endoskopii i rezonansu. Łąkotka pęknięta, ale się zrosła, co pokazał niedawny rezonans. Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS...E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. Nie z żadnym SKS mi tu wyskakiwać. Mi kolana na przykład dokuczają coraz mniej, a kiedyś brzękło jak cholera. Uraz się może każdemu trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. Nie z żadnym SKS mi tu wyskakiwać. Mi kolana na przykład dokuczają coraz mniej, a kiedyś brzękło jak cholera. Uraz się może każdemu trafić. ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Damy radę. Oboje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS... Strasznie mi przykro... Jak to się stało? Najgorsze, ze takie wypadki najczęściej na „ wolnej prostej” A co to Skierniewicki klub sportowy??? Sstar się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 A co to Skierniewicki klub sportowy??? Starość k...a starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. . Jaka druga młodość małolaty ? Ja w waszym wieku to jaskółki w locie tyłkiem łapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jaka druga młodość małolaty ? Ja w waszym wieku to jaskółki w locie tyłkiem łapałem Biedne jaskółki... Ps. Odetchnęły z ulgą, jak się trochę w latach posunąłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Biedne jaskółki... Ps. Odetchnęły z ulgą, jak się trochę w latach posunąłeś . Wyłapałem wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Chyba jak kot przyniósł i na tarasie położył . A serio to nie każdy ma taki zgrabny i sprytny tyłek. Kwestia ,,,,potrenowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dobrze, że u nas strusi nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kwestia ,,,,potrenowania!!!Nie bardzo wiem jak się do treningu zabrać. Ktoś? Coś? Jakieś wstępne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS... Strasznie mi przykro... Jak to się stało? Najgorsze, ze takie wypadki najczęściej na „ wolnej prostej” A co to Skierniewicki klub sportowy??? Sstar się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 A co to Skierniewicki klub sportowy??? Starość k...a starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. . Jaka druga młodość małolaty ? Ja w waszym wieku to jaskółki w locie tyłkiem łapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Jaka druga młodość małolaty ? Ja w waszym wieku to jaskółki w locie tyłkiem łapałem Biedne jaskółki... Ps. Odetchnęły z ulgą, jak się trochę w latach posunąłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Biedne jaskółki... Ps. Odetchnęły z ulgą, jak się trochę w latach posunąłeś . Wyłapałem wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Chyba jak kot przyniósł i na tarasie położył . A serio to nie każdy ma taki zgrabny i sprytny tyłek. Kwestia ,,,,potrenowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dobrze, że u nas strusi nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kwestia ,,,,potrenowania!!!Nie bardzo wiem jak się do treningu zabrać. Ktoś? Coś? Jakieś wstępne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Biedne jaskółki... Ps. Odetchnęły z ulgą, jak się trochę w latach posunąłeś . Wyłapałem wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 ...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?! Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Chyba jak kot przyniósł i na tarasie położył . A serio to nie każdy ma taki zgrabny i sprytny tyłek. Kwestia ,,,,potrenowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dobrze, że u nas strusi nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kwestia ,,,,potrenowania!!!Nie bardzo wiem jak się do treningu zabrać. Ktoś? Coś? Jakieś wstępne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Chyba jak kot przyniósł i na tarasie położył . A serio to nie każdy ma taki zgrabny i sprytny tyłek. Kwestia ,,,,potrenowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dobrze, że u nas strusi nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kwestia ,,,,potrenowania!!!Nie bardzo wiem jak się do treningu zabrać. Ktoś? Coś? Jakieś wstępne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dobrze, że u nas strusi nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj). wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę. Ty też. Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kwestia ,,,,potrenowania!!!Nie bardzo wiem jak się do treningu zabrać. Ktoś? Coś? Jakieś wstępne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg..
jan koval Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg..
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Strój strojem, ale sprzęt w całości pod kolor, to się liczy trzymam kciuki. super spasowany kolor; też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki, jakoś tak lżej... Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu choćby nie wiem co. Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna... Kijki starszej siostry czy od biegówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
.Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Takie podlogi i wykonczenie sufitu to byly na Wildzie, Jezycach i paru innych tradycyjnych dzielnic Poznania…. Kamienice z duszą...lubię taki styl. Pozdro z Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Kijki starszej siostry czy od biegówek? Coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi