mario33 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Pod koniec zeszłego sezonu łyżwiarskiego miałem mały wypadek. Nie chcąc potrącić dziecka, które nagle mi wjechało, zrobiłem unik w jedyną dostępną stronę - w stronę bandy lodowiska. Uderzyłem kolanem. Na początku bolało, potem przestało. Już o tym zapomniałem, a potem zaczęło wracać, nieregularnie pobolewając. A na początku wakacji zaczęło boleć na dobre. I tak już czwarty miesiąc na przeciwbólowych.... dlaczego tak długo ? Dlatego ze ortopedzi mi nie wierzą, bo mam jeszcze inne schorzenie stawów, a usg nic nie wykazuje. Nawet największe sławy... Wreszcie wyżebrałem rezonans, jest za 2 tygodnie. Nie, nie chcę porady medycznej. Chciałem tylko zapytać czy ktoś miał taki przypadek, że usg nie wykazało uszkodzenia, a potem się okazywało, że jednak trzeba robić artro i zabieg łękotki (tak podejrzewam). PS: to moja codzienna modlitwa, żebym mógł założyć buty narciarskie w tym sezonie i stanąć na nartach. Możecie się śmiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Pod koniec zeszłego sezonu łyżwiarskiego miałem mały wypadek. Nie chcąc potrącić dziecka, które nagle mi wjechało, zrobiłem unik w jedyną dostępną stronę - w stronę bandy lodowiska. Uderzyłem kolanem. Na początku bolało, potem przestało. Już o tym zapomniałem, a potem zaczęło wracać, nieregularnie pobolewając. A na początku wakacji zaczęło boleć na dobre. I tak już czwarty miesiąc na przeciwbólowych.... dlaczego tak długo ? Dlatego ze ortopedzi mi nie wierzą, bo mam jeszcze inne schorzenie stawów, a usg nic nie wykazuje. Nawet największe sławy... Wreszcie wyżebrałem rezonans, jest za 2 tygodnie. Nie, nie chcę porady medycznej. Chciałem tylko zapytać czy ktoś miał taki przypadek, że usg nie wykazało uszkodzenia, a potem się okazywało, że jednak trzeba robić artro i zabieg łękotki (tak podejrzewam). PS: to moja codzienna modlitwa, żebym mógł założyć buty narciarskie w tym sezonie i stanąć na nartach. Możecie się śmiać... mechanizm urazu raczej na lakotke nie wskazuje - jezlei juz, to uszkodzenie chrzastki …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Moje łąkątki (po jednej w obu kolanach) pękły podczas jednoczesnego skręcenia i zgięcia kolana. Pęknięcia są widoczne na usg, a dla potwierdzenia zrobiłam rezonans. Póki co ich nie usunęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Moje łąkątki (po jednej w obu kolanach) pękły podczas jednoczesnego skręcenia i zgięcia kolana. Pęknięcia są widoczne na usg, a dla potwierdzenia zrobiłam rezonans. Póki co ich nie usunęłam. Pęknięć nie usunęłaś jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Miałem wiele lat temu cos podobnego jak Ty i też na łyżwach. Okazało się, że odłupał się kawałek kości, który raz bolał raz nie. Skończyło się operacją, choć lekarze nie zaraz to wykryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Pęknięć nie usunęłaś jak rozumiem? Łąkotek. W takich przypadkach niby się je usuwa. A ja czuje się bardzo związana emocjonalnie z moimi łąkotkami. Dopóki kontuzje mi nie przeszkadzają to ich nie usunę. Rehabilitacja i farmakologia pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Łąkotki można zszywać. Oczywiście jeżeli się akurat są w danej sytuacji. Choć nasz forumowy ortopeda lepiej to przedstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Łąkotek. W takich przypadkach niby się je usuwa. A ja czuje się bardzo związana emocjonalnie z moimi łąkotkami. Dopóki kontuzje mi nie przeszkadzają to ich nie usunę. Rehabilitacja i farmakologia pomagają. Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Z tym USG to różnie jest. Na pierwszym wyszło mi że mam pęknięta boczną, na drugim że żadną. Na rezonansie że przyśrodkową i nic wiecej. A jak otworzyli kolano to prxysrodkowa papuzi dziób. 40% usunięte, reszta zszyta. A najgorsze, to okazało się, że ACL też do rekonstrukcji. Miałem dwie operacje, pierwsza w lutym, druga w lipcu. W marcu wracam na narty:) teraz systematyczna rehabilitacja i praca nad siłą, czuciem i zaraz nad dynamiką Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Nadwagi nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Nadwagi nie masz. To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Też pomyślałem o farcie. Fajna pokora. Plus genetyka. No i wzmocnione mięśnie jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia czekam na wynik MRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 czekam na wynik MRIWłaśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Właśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Moje łąkątki (po jednej w obu kolanach) pękły podczas jednoczesnego skręcenia i zgięcia kolana. Pęknięcia są widoczne na usg, a dla potwierdzenia zrobiłam rezonans. Póki co ich nie usunęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Moje łąkątki (po jednej w obu kolanach) pękły podczas jednoczesnego skręcenia i zgięcia kolana. Pęknięcia są widoczne na usg, a dla potwierdzenia zrobiłam rezonans. Póki co ich nie usunęłam. Pęknięć nie usunęłaś jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Miałem wiele lat temu cos podobnego jak Ty i też na łyżwach. Okazało się, że odłupał się kawałek kości, który raz bolał raz nie. Skończyło się operacją, choć lekarze nie zaraz to wykryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Pęknięć nie usunęłaś jak rozumiem? Łąkotek. W takich przypadkach niby się je usuwa. A ja czuje się bardzo związana emocjonalnie z moimi łąkotkami. Dopóki kontuzje mi nie przeszkadzają to ich nie usunę. Rehabilitacja i farmakologia pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Łąkotki można zszywać. Oczywiście jeżeli się akurat są w danej sytuacji. Choć nasz forumowy ortopeda lepiej to przedstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Łąkotek. W takich przypadkach niby się je usuwa. A ja czuje się bardzo związana emocjonalnie z moimi łąkotkami. Dopóki kontuzje mi nie przeszkadzają to ich nie usunę. Rehabilitacja i farmakologia pomagają. Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Z tym USG to różnie jest. Na pierwszym wyszło mi że mam pęknięta boczną, na drugim że żadną. Na rezonansie że przyśrodkową i nic wiecej. A jak otworzyli kolano to prxysrodkowa papuzi dziób. 40% usunięte, reszta zszyta. A najgorsze, to okazało się, że ACL też do rekonstrukcji. Miałem dwie operacje, pierwsza w lutym, druga w lipcu. W marcu wracam na narty:) teraz systematyczna rehabilitacja i praca nad siłą, czuciem i zaraz nad dynamiką Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Nadwagi nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Nadwagi nie masz. To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Też pomyślałem o farcie. Fajna pokora. Plus genetyka. No i wzmocnione mięśnie jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia czekam na wynik MRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 czekam na wynik MRIWłaśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Właśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Miałem wiele lat temu cos podobnego jak Ty i też na łyżwach. Okazało się, że odłupał się kawałek kości, który raz bolał raz nie. Skończyło się operacją, choć lekarze nie zaraz to wykryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Pęknięć nie usunęłaś jak rozumiem? Łąkotek. W takich przypadkach niby się je usuwa. A ja czuje się bardzo związana emocjonalnie z moimi łąkotkami. Dopóki kontuzje mi nie przeszkadzają to ich nie usunę. Rehabilitacja i farmakologia pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Łąkotki można zszywać. Oczywiście jeżeli się akurat są w danej sytuacji. Choć nasz forumowy ortopeda lepiej to przedstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Łąkotek. W takich przypadkach niby się je usuwa. A ja czuje się bardzo związana emocjonalnie z moimi łąkotkami. Dopóki kontuzje mi nie przeszkadzają to ich nie usunę. Rehabilitacja i farmakologia pomagają. Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Z tym USG to różnie jest. Na pierwszym wyszło mi że mam pęknięta boczną, na drugim że żadną. Na rezonansie że przyśrodkową i nic wiecej. A jak otworzyli kolano to prxysrodkowa papuzi dziób. 40% usunięte, reszta zszyta. A najgorsze, to okazało się, że ACL też do rekonstrukcji. Miałem dwie operacje, pierwsza w lutym, druga w lipcu. W marcu wracam na narty:) teraz systematyczna rehabilitacja i praca nad siłą, czuciem i zaraz nad dynamiką Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Nadwagi nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Nadwagi nie masz. To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Też pomyślałem o farcie. Fajna pokora. Plus genetyka. No i wzmocnione mięśnie jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia czekam na wynik MRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 czekam na wynik MRIWłaśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Właśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
dafcio Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Z tym USG to różnie jest. Na pierwszym wyszło mi że mam pęknięta boczną, na drugim że żadną. Na rezonansie że przyśrodkową i nic wiecej. A jak otworzyli kolano to prxysrodkowa papuzi dziób. 40% usunięte, reszta zszyta. A najgorsze, to okazało się, że ACL też do rekonstrukcji. Miałem dwie operacje, pierwsza w lutym, druga w lipcu. W marcu wracam na narty:) teraz systematyczna rehabilitacja i praca nad siłą, czuciem i zaraz nad dynamiką Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Nadwagi nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Nadwagi nie masz. To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Też pomyślałem o farcie. Fajna pokora. Plus genetyka. No i wzmocnione mięśnie jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia czekam na wynik MRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 czekam na wynik MRIWłaśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Właśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 W latach 80tych chodziłęm kilka lat na karate,ostro trenując.Nasz mistrz,bardzo sprawny,uszkodził obie łękotki.Pojechał do Piekar Śląskich,prosząc,by zrobili wszystko,by mógł trenować.Wtedy była moda na usuwanie,więc mu usunęli.Długo nie mieliśmy kontaktu,bo był za granicą,teraz go spotkalem-właśnie szedł na operację-endoprotezy obu stawów kolanowych trzeba wstawić... A ja mam za sobą oprócz karate 50 lat startów na nartach,miliony bramek ,ciężary,rower w dużym wymiarze.Zdążyłęm sobie na nartach złamać kręgosłup i ramię,a kolana-nic,nawet nie zabolały.Dopiero w zeszłym roku własna głupota uszkodziła mi łękotkę,gdy robiłem przysiad z ciężką sztangą i straciłem równowagę.Publiczna służba zdrowia chciała mi usunąć,twierdząc,że w moim wieku i tak starczy do śmierci,prywatna w Nieborowicach zeszyła pęknięcie łękotki-i jest jak nowa.Jak to dziwnymi meandrami chodzi zużycie kolan... Nadwagi nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Nadwagi nie masz. To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Też pomyślałem o farcie. Fajna pokora. Plus genetyka. No i wzmocnione mięśnie jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia czekam na wynik MRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 czekam na wynik MRIWłaśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Właśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 To chyba parę rzeczy,niska waga,osiowość kości,i przede wszystkim szczęście... Też pomyślałem o farcie. Fajna pokora. Plus genetyka. No i wzmocnione mięśnie jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cześć Z tego co mi wiadomo - poczekaj jak się odezwie Jan Koval - to jest to metoda "średniowieczna". Obecnie można szyć, kleić i tak się to robi. Usunięcie łąkotki to chyba absolutna ostateczność i z pewnością w późniejszym okresie prowadzi do zniszczeń w stawie kolanowym. Pozdrowienia czekam na wynik MRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 czekam na wynik MRIWłaśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Właśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 czekam na wynik MRIWłaśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Właśnie przyszło moje... załamałem się Uszkodzenie łąkotki, więzadeł pobocznych, mięśnia podkolanowego... I jakbym nie wymusił skierowania na mri to by pies z kulawą nogą nic nie rozpoznał... konował jeden z drugim... Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Najpierw nich ci jakiś konował zinterpretuje opis... Pozdro Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg.. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Cześć Ja wcale nie żartuję. Często opis wydaje się oczywisty a wcale taki nie jest. Z tego co wiem nie jesteś ortopedą... Pozdro ależ ja wcale nie żartuję, mam wizytę w poniedziałek następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg..
mario33 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Ale generalnie, raczej sezon 2020/21 mam z głowy... Raptem 4 miesiące trwało, żeby przekonać jakiegokolwiek lekarza, żeby chociaż zlecił rezonans. I jakby nie mój upór to dalej nie byłoby tej diagnozy... Cześć Pomimo robionych obu Achillesów (jeden zerwany w listopadzie!) operacji na kolana, wymiany biodra na sztuczne oraz wielu przeżytych bezśnieżnych zim nigdy nie maiłem pustego sezonu. Głowa do góry! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg..
mario33 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dobrze, załóżmy, ze będzie artroskopia w listopadzie, naprawią, się uda wszystko dobrze. Ile może potrwać gojenie i rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg Cześć Kontakt z lekarzem i rehabilitację zaczynaj już. Pewnie przyda Ci się taka maszynka do zginania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
.Beata. Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 „Masywny przerost i konfliktowanie fałdu przyśrodkowego błony maziowej w stawie rzepkowo-udowym. Radialne uszkodzenie łąkotki bocznej stawu kolanowego”. ... i po artroskopii... podobno wszystko dobrze. Za 2 tygodnie ściągamy szwy i zaczynamy rehabilitację. 0D1AAA7E-37D0-41CB-88F4-988D179D466D.jpeg I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 I cóż ci zrobili? Pokleili? Pozszywali? Usunięcie fałdu, częściowa synkwektomia, brzeżna meniscektomia. Same usuwanie uszkodzonych fragmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi