robertdr Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Podobno od 12.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 759 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 68 39 46 42 Popularne dni 23 Lis 63 24 Lis 54 28 Sty 31 21 Lis 28 Top użytkownicy w tym temacie brachol 68 odpowiedzi robertdr 39 odpowiedzi star 46 odpowiedzi Gabrik 42 odpowiedzi Popularne dni 23 Lis 2020 63 odpowiedzi 24 Lis 2020 54 odpowiedzi 28 Sty 2021 31 odpowiedzi 21 Lis 2020 28 odpowiedzi .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Faktycznie, od 12 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Od 12 lutego, ale na dwa tygodnie i jak wzrośnie ilość chorych to będą zamykali Koronawirus: Konferencja premiera. Pełna lista zmian, poluzowanie obostrzeń - Wiadomości (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Do Jurgowa.Jutro bez żadnej licencji,wystarczy zapisać się na zawody w supergigancie.Nawet do wystartowania nikt was nie zmusi,a karnet dostaniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Od 12 lutego, ale na dwa tygodnie i jak wzrośnie ilość chorych to będą zamykali Koronawirus: Konferencja premiera. Pełna lista zmian, poluzowanie obostrzeń - Wiadomości (onet.pl)Prawie na pewno wzrośnie. I zamkną wszystko jak leci. Bez refleksji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Dziś dokonałem przemarszu przez miasteczko, na nartach, bo ja malomiasteczkowy jestem. Zjazdów pięć. Mini. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Zermatt, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Zermatt, Pudło Na razie nie daje następnych podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii.... Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Szklarska Poręba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Pudło Na razie nie daje następnych podpowiedzi Czyli Wengen. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Tre Cime di Laverado Eiger co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Czyli Wengen. PozdroBardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Bardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Cześć Dasz mi w pierwszy weekend marca w CG. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Zapraszam do Poznania Policja już szuka narciarza i kierowcy quada z Zawad (epoznan.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Lutownicy zazdroszczę. dzis znów do parku ale nie skate choć poręcze są na mostkach, skitury, pięć wież, znaczy górek, bawiąc uczyć, tako rzecze Krasicki, jego park, jego zwierzaki Wzdrygała się czapla niby; Dała się na koniec użyć, Zaczęła służyć. Mnie to kadzą – rzekł hardzie do swego rodzeństwa Siedząc szczur na ołtarzu podczas nabożeństwa. https://lektury.gov....-i-przypowiesci Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Zacznij myśleć może nieco mniej standardowo. Ale wytłumaczę, chętnie. Poszedłem dziś do parku na narty https://pl.wikipedia..._Skierniewicach ale rozumiem, ze są osoby, które lubią liniowy porządek rozumowania. no ale świat jest na szczęście bogaty i niejednoznaczny es muss auch solche käuze geben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wbialek Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ U nas zamknięte są stoki, nie wyciągi. Jak wchodziłem na jedna górę na fokach, to 4 razy minęła mnie kobieta na bigfootach z dużym plecakiem . Kolej woziła turystów. Rozwiązanie z ratrakiem widziałem jednak w Polsce - wiózł snowboardzistów. No i ciąganie za skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 27 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Faktycznie, od 12 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Od 12 lutego, ale na dwa tygodnie i jak wzrośnie ilość chorych to będą zamykali Koronawirus: Konferencja premiera. Pełna lista zmian, poluzowanie obostrzeń - Wiadomości (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Do Jurgowa.Jutro bez żadnej licencji,wystarczy zapisać się na zawody w supergigancie.Nawet do wystartowania nikt was nie zmusi,a karnet dostaniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Od 12 lutego, ale na dwa tygodnie i jak wzrośnie ilość chorych to będą zamykali Koronawirus: Konferencja premiera. Pełna lista zmian, poluzowanie obostrzeń - Wiadomości (onet.pl)Prawie na pewno wzrośnie. I zamkną wszystko jak leci. Bez refleksji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Dziś dokonałem przemarszu przez miasteczko, na nartach, bo ja malomiasteczkowy jestem. Zjazdów pięć. Mini. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Zermatt, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Zermatt, Pudło Na razie nie daje następnych podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii.... Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Szklarska Poręba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Pudło Na razie nie daje następnych podpowiedzi Czyli Wengen. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Tre Cime di Laverado Eiger co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Czyli Wengen. PozdroBardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Bardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Cześć Dasz mi w pierwszy weekend marca w CG. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Zapraszam do Poznania Policja już szuka narciarza i kierowcy quada z Zawad (epoznan.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Lutownicy zazdroszczę. dzis znów do parku ale nie skate choć poręcze są na mostkach, skitury, pięć wież, znaczy górek, bawiąc uczyć, tako rzecze Krasicki, jego park, jego zwierzaki Wzdrygała się czapla niby; Dała się na koniec użyć, Zaczęła służyć. Mnie to kadzą – rzekł hardzie do swego rodzeństwa Siedząc szczur na ołtarzu podczas nabożeństwa. https://lektury.gov....-i-przypowiesci Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Zacznij myśleć może nieco mniej standardowo. Ale wytłumaczę, chętnie. Poszedłem dziś do parku na narty https://pl.wikipedia..._Skierniewicach ale rozumiem, ze są osoby, które lubią liniowy porządek rozumowania. no ale świat jest na szczęście bogaty i niejednoznaczny es muss auch solche käuze geben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wbialek Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ U nas zamknięte są stoki, nie wyciągi. Jak wchodziłem na jedna górę na fokach, to 4 razy minęła mnie kobieta na bigfootach z dużym plecakiem . Kolej woziła turystów. Rozwiązanie z ratrakiem widziałem jednak w Polsce - wiózł snowboardzistów. No i ciąganie za skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 27 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Zermatt, Pudło Na razie nie daje następnych podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii.... Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Szklarska Poręba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Pudło Na razie nie daje następnych podpowiedzi Czyli Wengen. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Tre Cime di Laverado Eiger co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Czyli Wengen. PozdroBardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Bardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Cześć Dasz mi w pierwszy weekend marca w CG. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Zapraszam do Poznania Policja już szuka narciarza i kierowcy quada z Zawad (epoznan.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Lutownicy zazdroszczę. dzis znów do parku ale nie skate choć poręcze są na mostkach, skitury, pięć wież, znaczy górek, bawiąc uczyć, tako rzecze Krasicki, jego park, jego zwierzaki Wzdrygała się czapla niby; Dała się na koniec użyć, Zaczęła służyć. Mnie to kadzą – rzekł hardzie do swego rodzeństwa Siedząc szczur na ołtarzu podczas nabożeństwa. https://lektury.gov....-i-przypowiesci Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Zacznij myśleć może nieco mniej standardowo. Ale wytłumaczę, chętnie. Poszedłem dziś do parku na narty https://pl.wikipedia..._Skierniewicach ale rozumiem, ze są osoby, które lubią liniowy porządek rozumowania. no ale świat jest na szczęście bogaty i niejednoznaczny es muss auch solche käuze geben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wbialek Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ U nas zamknięte są stoki, nie wyciągi. Jak wchodziłem na jedna górę na fokach, to 4 razy minęła mnie kobieta na bigfootach z dużym plecakiem . Kolej woziła turystów. Rozwiązanie z ratrakiem widziałem jednak w Polsce - wiózł snowboardzistów. No i ciąganie za skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 27 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 W ostatnim czasie dużo czytałem teorii o technice jazdy na SF postanowiłem podszlifować moją jazdę na zajęciach praktycznych ,jako podpowiedź gdzie się szkole dodam że jest to ośrodek u podnóża góry której północna ściana wzbudza respekt wśród wspinaczy. Koledzy pewnie szybka zgadną , ciekawe kto pierwszy Tre Cime di Laverado Eiger co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Czyli Wengen. PozdroBardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Bardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Cześć Dasz mi w pierwszy weekend marca w CG. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Zapraszam do Poznania Policja już szuka narciarza i kierowcy quada z Zawad (epoznan.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Lutownicy zazdroszczę. dzis znów do parku ale nie skate choć poręcze są na mostkach, skitury, pięć wież, znaczy górek, bawiąc uczyć, tako rzecze Krasicki, jego park, jego zwierzaki Wzdrygała się czapla niby; Dała się na koniec użyć, Zaczęła służyć. Mnie to kadzą – rzekł hardzie do swego rodzeństwa Siedząc szczur na ołtarzu podczas nabożeństwa. https://lektury.gov....-i-przypowiesci Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Zacznij myśleć może nieco mniej standardowo. Ale wytłumaczę, chętnie. Poszedłem dziś do parku na narty https://pl.wikipedia..._Skierniewicach ale rozumiem, ze są osoby, które lubią liniowy porządek rozumowania. no ale świat jest na szczęście bogaty i niejednoznaczny es muss auch solche käuze geben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wbialek Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ U nas zamknięte są stoki, nie wyciągi. Jak wchodziłem na jedna górę na fokach, to 4 razy minęła mnie kobieta na bigfootach z dużym plecakiem . Kolej woziła turystów. Rozwiązanie z ratrakiem widziałem jednak w Polsce - wiózł snowboardzistów. No i ciąganie za skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 27 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Mikoski Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Czyli Wengen. PozdroBardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Bardzo dobrze wygrywasz lutownicę Wengen czyli Nordwand Eiger Cześć Dasz mi w pierwszy weekend marca w CG. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Zapraszam do Poznania Policja już szuka narciarza i kierowcy quada z Zawad (epoznan.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Lutownicy zazdroszczę. dzis znów do parku ale nie skate choć poręcze są na mostkach, skitury, pięć wież, znaczy górek, bawiąc uczyć, tako rzecze Krasicki, jego park, jego zwierzaki Wzdrygała się czapla niby; Dała się na koniec użyć, Zaczęła służyć. Mnie to kadzą – rzekł hardzie do swego rodzeństwa Siedząc szczur na ołtarzu podczas nabożeństwa. https://lektury.gov....-i-przypowiesci Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Zacznij myśleć może nieco mniej standardowo. Ale wytłumaczę, chętnie. Poszedłem dziś do parku na narty https://pl.wikipedia..._Skierniewicach ale rozumiem, ze są osoby, które lubią liniowy porządek rozumowania. no ale świat jest na szczęście bogaty i niejednoznaczny es muss auch solche käuze geben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wbialek Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ U nas zamknięte są stoki, nie wyciągi. Jak wchodziłem na jedna górę na fokach, to 4 razy minęła mnie kobieta na bigfootach z dużym plecakiem . Kolej woziła turystów. Rozwiązanie z ratrakiem widziałem jednak w Polsce - wiózł snowboardzistów. No i ciąganie za skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 27 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
brachol Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Zapraszam do Poznania Policja już szuka narciarza i kierowcy quada z Zawad (epoznan.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Lutownicy zazdroszczę. dzis znów do parku ale nie skate choć poręcze są na mostkach, skitury, pięć wież, znaczy górek, bawiąc uczyć, tako rzecze Krasicki, jego park, jego zwierzaki Wzdrygała się czapla niby; Dała się na koniec użyć, Zaczęła służyć. Mnie to kadzą – rzekł hardzie do swego rodzeństwa Siedząc szczur na ołtarzu podczas nabożeństwa. https://lektury.gov....-i-przypowiesci Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sstar bierz połowę działki, bo cała jest za mocna dla ciebie. Podaj źródło, towar musi być niekiepski Zacznij myśleć może nieco mniej standardowo. Ale wytłumaczę, chętnie. Poszedłem dziś do parku na narty https://pl.wikipedia..._Skierniewicach ale rozumiem, ze są osoby, które lubią liniowy porządek rozumowania. no ale świat jest na szczęście bogaty i niejednoznaczny es muss auch solche käuze geben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wbialek Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ U nas zamknięte są stoki, nie wyciągi. Jak wchodziłem na jedna górę na fokach, to 4 razy minęła mnie kobieta na bigfootach z dużym plecakiem . Kolej woziła turystów. Rozwiązanie z ratrakiem widziałem jednak w Polsce - wiózł snowboardzistów. No i ciąganie za skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 27 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wbialek Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Słowacy w akcji.... https://m.facebook.c...73185032693946/ U nas zamknięte są stoki, nie wyciągi. Jak wchodziłem na jedna górę na fokach, to 4 razy minęła mnie kobieta na bigfootach z dużym plecakiem . Kolej woziła turystów. Rozwiązanie z ratrakiem widziałem jednak w Polsce - wiózł snowboardzistów. No i ciąganie za skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 27 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mariusz-net Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Brrr! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Włochy - od 15 lutego wydaje się pewne otwarcie stoków ale jednocześnie ustępujący rząd wprowadzi jeszcze dekret z mocą ustawy, zakazujący przemieszczania między regionami(oczekuje się tego w dniu dzisiejszym). Będzie obowiązywać minimum do 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na stronach Livigno i Bormio jest informacja o otwarciu od 15 i 17 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sobie oglądam różne kamerki i zdjęcia z kurortów i stoków. To by było nawet zabawne, gdyby nie było żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi