Gabrik Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. W Parsenn jeździcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Cześć Damian, mam nadzieję, że zjechałeś za mnie te kilkanaście skrętów... bo jak nie... Fajnie, że się Wam udało z pogodą. Do zobaczenia i przekaż ekipie serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 W Parsenn jeździcie?Tak, jutro wstępnie St Moritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Whitefish - ski touring.... Bez sprzętu niestety tym razem. Na wyciągi trzeba poczekać do 10 grudnia Okolica Glacier NP znów zapiera dech dosłownie nawet ! Krótkie wycieczki rodzinne na Avalanche lake Trail. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. jakie lopgistics: tzn jak organizuja tam ruch osob, poruszanie sie, gondole, krzesla itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 jakie lopgistics: tzn jak organizuja tam ruch osob, poruszanie sie, gondole, krzesla itp??Jest wymóg masek, ludzie w miarę trzymają dystans poza gondolami czy kolejkami, ale chyba mniej osób wpuszczają do wagonika, bo jest dość luźno. W knajpach rozstrzelone stoły z szybami, maks 4 osoby przy stole, maski wszędzie poza stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://tvn24.pl/biz...wia-who-4765009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Ostatni dzień w St Moritz. Fajny ośrodek z kapitalnymi widokami. Otwarta połowa stoków. Połowa dnia z przyzwoitą pogoda. Potem zaczął padać śnieg, ale dało się znaleźć trasy z dobrą widocznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Szwajcaria wprowadza kwarantannę dla Polaków. Austria otworzy stoki, ale hoteli nie https://wyborcza.pl/...pojezdzimy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Wstępny plan na sobotę: W najbliższy weekend sezon rozpoczyna Stacja Narciarska Wierchomla. Wyciągi Wierchomla 1 i Stonoga będą działały 5 i 6 grudnia od 9.00 do 18.00. Źródło: https://www.wierchom...ezonu-all-52134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Szwajcaria wprowadza kwarantannę dla Polaków. Austria otworzy stoki, ale hoteli nie https://wyborcza.pl/...pojezdzimy.html Cześć Z terminem trafiliśmy jak 6 w lotto najpierw tydzień poślizgu ale mieliśmy prawie idealną pogodę. W drodze powrotnej przeczytaliśmy o kwarantannie dla Polaków. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć A jakby co to bardzo możliwe, że Czarny Groń ruszy już w piątek. Dużo zależy od pogody i wiatru. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Z terminem trafiliśmy jak 6 w lotto najpierw tydzień poślizgu ale mieliśmy prawie idealną pogodę. W drodze powrotnej przeczytaliśmy o kwarantannie dla Polaków. Pozdro Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Jako ozdrowieńca to ja też nie rozumiem, ale negatywny wynik testu potwierdza z dużym prawdopodobieństwem, że nie jesteś zakażony w danej chwili, a już za np. 2 dni może to wyglądać inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo.No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Z tą Szwajcarią to jeszcze nie potwierdzone... Jeżeli dopiszą Polskę jako kraj zwiększonego ryzyka info będzie tutaj: https://www.bag.admi...html#1918240392 Rozmawiałem dzisiaj z kuzynką, która pracuje i mieszka w Szwajcarii i wg niej niemożliwa jest aktualizacja listy w dniu dzisiejszym. Od początku pandemii lista jest publikowana co dwa tygodnie w piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jako ozdrowieńca to ja też nie rozumiem, ale negatywny wynik testu potwierdza z dużym prawdopodobieństwem, że nie jesteś zakażony w danej chwili, a już za np. 2 dni może to wyglądać inaczej. są ludzie, którzy powtórnie się zarazili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Są przecieki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. jeżeli jedna osoba jest w izolacji z powodu choroby, to osoba z nią mieszkająca ma kwarantannę o wiele dłuższą. cyt "Kwarantanna osoby, która mieszka z osobą chorą na COVID-19 i przebywającą na izolacji domowej, trwa tyle, ile wynosi izolacja osoby zakażonej plus 7 dni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych.On ma być na kwarantannie, a testy można w międzyczasie ale i tak nie powinny z niej zwalniać. Jeżeli nie jest to owszem to niespójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... PozdroJa prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 jakie lopgistics: tzn jak organizuja tam ruch osob, poruszanie sie, gondole, krzesla itp??Jest wymóg masek, ludzie w miarę trzymają dystans poza gondolami czy kolejkami, ale chyba mniej osób wpuszczają do wagonika, bo jest dość luźno. W knajpach rozstrzelone stoły z szybami, maks 4 osoby przy stole, maski wszędzie poza stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://tvn24.pl/biz...wia-who-4765009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Ostatni dzień w St Moritz. Fajny ośrodek z kapitalnymi widokami. Otwarta połowa stoków. Połowa dnia z przyzwoitą pogoda. Potem zaczął padać śnieg, ale dało się znaleźć trasy z dobrą widocznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Szwajcaria wprowadza kwarantannę dla Polaków. Austria otworzy stoki, ale hoteli nie https://wyborcza.pl/...pojezdzimy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Wstępny plan na sobotę: W najbliższy weekend sezon rozpoczyna Stacja Narciarska Wierchomla. Wyciągi Wierchomla 1 i Stonoga będą działały 5 i 6 grudnia od 9.00 do 18.00. Źródło: https://www.wierchom...ezonu-all-52134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Szwajcaria wprowadza kwarantannę dla Polaków. Austria otworzy stoki, ale hoteli nie https://wyborcza.pl/...pojezdzimy.html Cześć Z terminem trafiliśmy jak 6 w lotto najpierw tydzień poślizgu ale mieliśmy prawie idealną pogodę. W drodze powrotnej przeczytaliśmy o kwarantannie dla Polaków. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć A jakby co to bardzo możliwe, że Czarny Groń ruszy już w piątek. Dużo zależy od pogody i wiatru. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Z terminem trafiliśmy jak 6 w lotto najpierw tydzień poślizgu ale mieliśmy prawie idealną pogodę. W drodze powrotnej przeczytaliśmy o kwarantannie dla Polaków. Pozdro Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Jako ozdrowieńca to ja też nie rozumiem, ale negatywny wynik testu potwierdza z dużym prawdopodobieństwem, że nie jesteś zakażony w danej chwili, a już za np. 2 dni może to wyglądać inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo.No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Z tą Szwajcarią to jeszcze nie potwierdzone... Jeżeli dopiszą Polskę jako kraj zwiększonego ryzyka info będzie tutaj: https://www.bag.admi...html#1918240392 Rozmawiałem dzisiaj z kuzynką, która pracuje i mieszka w Szwajcarii i wg niej niemożliwa jest aktualizacja listy w dniu dzisiejszym. Od początku pandemii lista jest publikowana co dwa tygodnie w piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jako ozdrowieńca to ja też nie rozumiem, ale negatywny wynik testu potwierdza z dużym prawdopodobieństwem, że nie jesteś zakażony w danej chwili, a już za np. 2 dni może to wyglądać inaczej. są ludzie, którzy powtórnie się zarazili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Są przecieki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. jeżeli jedna osoba jest w izolacji z powodu choroby, to osoba z nią mieszkająca ma kwarantannę o wiele dłuższą. cyt "Kwarantanna osoby, która mieszka z osobą chorą na COVID-19 i przebywającą na izolacji domowej, trwa tyle, ile wynosi izolacja osoby zakażonej plus 7 dni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych.On ma być na kwarantannie, a testy można w międzyczasie ale i tak nie powinny z niej zwalniać. Jeżeli nie jest to owszem to niespójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... PozdroJa prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Jako ozdrowieńca to ja też nie rozumiem, ale negatywny wynik testu potwierdza z dużym prawdopodobieństwem, że nie jesteś zakażony w danej chwili, a już za np. 2 dni może to wyglądać inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo.No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Z tą Szwajcarią to jeszcze nie potwierdzone... Jeżeli dopiszą Polskę jako kraj zwiększonego ryzyka info będzie tutaj: https://www.bag.admi...html#1918240392 Rozmawiałem dzisiaj z kuzynką, która pracuje i mieszka w Szwajcarii i wg niej niemożliwa jest aktualizacja listy w dniu dzisiejszym. Od początku pandemii lista jest publikowana co dwa tygodnie w piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jako ozdrowieńca to ja też nie rozumiem, ale negatywny wynik testu potwierdza z dużym prawdopodobieństwem, że nie jesteś zakażony w danej chwili, a już za np. 2 dni może to wyglądać inaczej. są ludzie, którzy powtórnie się zarazili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Są przecieki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. jeżeli jedna osoba jest w izolacji z powodu choroby, to osoba z nią mieszkająca ma kwarantannę o wiele dłuższą. cyt "Kwarantanna osoby, która mieszka z osobą chorą na COVID-19 i przebywającą na izolacji domowej, trwa tyle, ile wynosi izolacja osoby zakażonej plus 7 dni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych.On ma być na kwarantannie, a testy można w międzyczasie ale i tak nie powinny z niej zwalniać. Jeżeli nie jest to owszem to niespójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... PozdroJa prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Przyznam, że nie rozmiem ratio legis tych przepisów (chyba, że media nie cytują ich dokładnie). Jaki ma cel Twoja kwarantanna, jako ozdrowieńca ? Jaki sens ma kwarantanna dla osób z negatywnym wynikiem testu ? Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Nikt nie działa sensownie obecnie, nawet kwarantanna jest głupotą w przypadku osób chorujących bezobjawowo.No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Z tą Szwajcarią to jeszcze nie potwierdzone... Jeżeli dopiszą Polskę jako kraj zwiększonego ryzyka info będzie tutaj: https://www.bag.admi...html#1918240392 Rozmawiałem dzisiaj z kuzynką, która pracuje i mieszka w Szwajcarii i wg niej niemożliwa jest aktualizacja listy w dniu dzisiejszym. Od początku pandemii lista jest publikowana co dwa tygodnie w piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 No tu bym dyskutował czy głupotą. Sprawa nie jest dobrze ustalona. Znajdziesz dane mówiące o tym, że te osoby zarażają prawie normalnie, jak i w małym stopniu. Puściłbyś bezobjawowego wydalającego wirusa do społeczeństwa z pełną świadomością? Ja bym nie puścił. Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jako ozdrowieńca to ja też nie rozumiem, ale negatywny wynik testu potwierdza z dużym prawdopodobieństwem, że nie jesteś zakażony w danej chwili, a już za np. 2 dni może to wyglądać inaczej. są ludzie, którzy powtórnie się zarazili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Są przecieki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. jeżeli jedna osoba jest w izolacji z powodu choroby, to osoba z nią mieszkająca ma kwarantannę o wiele dłuższą. cyt "Kwarantanna osoby, która mieszka z osobą chorą na COVID-19 i przebywającą na izolacji domowej, trwa tyle, ile wynosi izolacja osoby zakażonej plus 7 dni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych.On ma być na kwarantannie, a testy można w międzyczasie ale i tak nie powinny z niej zwalniać. Jeżeli nie jest to owszem to niespójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... PozdroJa prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Iven Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Są przecieki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. jeżeli jedna osoba jest w izolacji z powodu choroby, to osoba z nią mieszkająca ma kwarantannę o wiele dłuższą. cyt "Kwarantanna osoby, która mieszka z osobą chorą na COVID-19 i przebywającą na izolacji domowej, trwa tyle, ile wynosi izolacja osoby zakażonej plus 7 dni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych.On ma być na kwarantannie, a testy można w międzyczasie ale i tak nie powinny z niej zwalniać. Jeżeli nie jest to owszem to niespójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... PozdroJa prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych. Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych.On ma być na kwarantannie, a testy można w międzyczasie ale i tak nie powinny z niej zwalniać. Jeżeli nie jest to owszem to niespójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... PozdroJa prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Trochę, żel ująłem, moja wina. Chodzi o fakt, że ona nic nie gwarantuje. Mama mojego zawodnika od wczoraj jest dodatnia, nikt jemu testu nie nakazał wykonać. Jest z mamą w domu, jeśli złapie od niej za kilka dni, to jeśli po 10 dniach przyjdzie na trening, może zarażać. Chodzi mi Chertan, że wiele działań nadal jest niespójnych.On ma być na kwarantannie, a testy można w międzyczasie ale i tak nie powinny z niej zwalniać. Jeżeli nie jest to owszem to niespójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć Garbik, zostaw Chertana. On dopiero co wrócił z nart. Jest w klasycznym ponarciarskim amoku (sam widziałeś - Szwajcaria, Alpy 3000, piękna lampa). Myślę, że trzeba mu dać tydzień, 10 dni aby ochłonął i zaczął świat postrzegać normalnie... PozdroJa prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi