grimson Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Strach pomyśleć jaka prędkość jak jest sucho i słonecznie W realiach covida, a wiec puste drogi w PL w kwietniu 2020, do 245km/godz. Więcej dyliżans nie chciał pójść xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 W realiach covida, a wiec puste drogi w PL w kwietniu 2020, do 245km/godz. Więcej dyliżans nie chciał pójść xDCo to za dylizans i o której jechałes? Źle było jak ja jechałem. Podtrzymuje. PS jechałem przeważnie lewym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Co to za dylizans i o której jechałes? Źle było jak ja jechałem. Podtrzymuje. PS jechałem przeważnie lewym. Superb 190PS z 4x4. Wczoraj jechałem o godz 7.30-8.15 na A8 koło Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Dzisiaj byłem od rana na Szymoszkowej. Do 11.30 jazda na bieżąco. Potem Suche, jeszcze mniej ludzi może przez opad mokrego śniegu (okazało się że kieszeń przemaka i suszę portfel ) także w Zakopanem można pojeździć bez kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Dzisiaj zaliczony Mosorny Groń, pierwsza godzina super, potem że 40 minut deszczu, a następnie mokry śnieg, niekiedy całkiem sporo. W trakcie zamiana nart że slalomek na RTM 81, ciekawe doświadczenie i dobry wybór na cięższy śnieg. Okazuje się, że i całkiem przyzwoite spodnie Phenix przemokły na tyłku. Ale jak się siedzi prawie w kałuży przez 3 godziny to nie dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Wczorajsza Nowa Osada- jazda ze starszym bratem i kolegą, nie jeździli od kilku lat. Obaj wyrożniali się na stoku. Stara dobra szkoła....Kolejka typowa jak na tą górkę- pełna siatka na dole, czyli ok 10 min. Warunki całkiem ok, ale wczoraj jeszcze był mroz. Dzisiaj odwilż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Długopis pojechał na narty, ale jęczał że złe warunki więc zamknięcie stoków rychłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 ...napisałbym coś, ale u nas na Podlasiu aktualna temp. -9 i lampa, więc nie mam czasu na pisanie bo muszę ruszać na biegówki do Puszczy Knyszyńskiej. Polecam. Śniegu "skolko ugodno", zimowa sceneria w słoneczku jak z "Królowej Śniegu"! Jednym słowem rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 ...napisałbym coś, ale u nas na Podlasiu aktualna temp. -9 i lampa, więc nie mam czasu na pisanie bo muszę ruszać na biegówki do Puszczy Knyszyńskiej. Polecam. Śniegu "skolko ugodno", zimowa sceneria w słoneczku jak z "Królowej Śniegu"! Jednym słowem rewelka! U mnie taka rewelka na nizinach, że od wczoraj odwilź, obecnie +4st C, śniegu za oknem coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 U mnie taka rewelka na nizinach, że od wczoraj odwilź, obecnie +4st C, śniegu za oknem coraz mniej. A u mnie w Skierniewicach pięknie teraz, śniegowo i słonecznie, byłem w parku, ale jak jeszcze mgła była, drugi raz przecież nie pójdę. Fotka z okna. A czeka mnie szczepienie o 13:20, mamy, druga dawka Pfizer. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Heh..... podziękować mediom. Na wysokosci Polany ( Czantoria) sztywny korek do Wisły. Wg Google 44minuty.... ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Odpowiem na pytanie z tytułu . W tym dziwnym covidowym sezonie jeśli chcemy dobrze pojeździć to tylko Szwajcaria, mam za sobą dwa wyjazdy trzeci w planie, jestem mega zadowolony. Teraz dane czy nas stać na Szwajcarię ,cena z karnetami. Przejazd oraz codzienny transfer na stoki wyjazdy 4 dni na nartach 3 noclegi Śniadania i obiadokolacje bardzo obfite Napoje izotoniczne w własnym zakresie Cały wyjazd zamknął się kwotą 2 tyś złotych. W poprzednich latach za tę sumę miałem 5 dni w Austrii... Są plusy dodatnie gdyby nie wirus nie byłbym w Davos,St Moritz, Wengen. Tylko dwa dni urlopu,w środę zawsze byłem w pracy. Więc nie ma co narzekać na ograniczenia covid żadnych testów lub kwarantanny , chcieć to móc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Wczorajsza Nowa Osada- jazda ze starszym bratem i kolegą, nie jeździli od kilku lat. Obaj wyrożniali się na stoku. Stara dobra szkoła....Kolejka typowa jak na tą górkę- pełna siatka na dole, czyli ok 10 min. Warunki całkiem ok, ale wczoraj jeszcze był mroz.Dzisiaj odwilż... Stara dobra szkole to ja widze na parapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Długopis pojechał na narty, ale jęczał że złe warunki więc zamknięcie stoków rychłe Cześć Huj - jedyny chój przez z samo h i u zwykłe - jest śmieciem i nie należy o nim wspominać, nie chcąc brudzić sobie ust, Robert. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni?Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? kamieni mówisz, to kamień(sk[i]), ludzi będzie, ale czy mało;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. no, mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 29 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Dzisiaj byłem od rana na Szymoszkowej. Do 11.30 jazda na bieżąco. Potem Suche, jeszcze mniej ludzi może przez opad mokrego śniegu (okazało się że kieszeń przemaka i suszę portfel ) także w Zakopanem można pojeździć bez kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Dzisiaj zaliczony Mosorny Groń, pierwsza godzina super, potem że 40 minut deszczu, a następnie mokry śnieg, niekiedy całkiem sporo. W trakcie zamiana nart że slalomek na RTM 81, ciekawe doświadczenie i dobry wybór na cięższy śnieg. Okazuje się, że i całkiem przyzwoite spodnie Phenix przemokły na tyłku. Ale jak się siedzi prawie w kałuży przez 3 godziny to nie dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Wczorajsza Nowa Osada- jazda ze starszym bratem i kolegą, nie jeździli od kilku lat. Obaj wyrożniali się na stoku. Stara dobra szkoła....Kolejka typowa jak na tą górkę- pełna siatka na dole, czyli ok 10 min. Warunki całkiem ok, ale wczoraj jeszcze był mroz. Dzisiaj odwilż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Długopis pojechał na narty, ale jęczał że złe warunki więc zamknięcie stoków rychłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 ...napisałbym coś, ale u nas na Podlasiu aktualna temp. -9 i lampa, więc nie mam czasu na pisanie bo muszę ruszać na biegówki do Puszczy Knyszyńskiej. Polecam. Śniegu "skolko ugodno", zimowa sceneria w słoneczku jak z "Królowej Śniegu"! Jednym słowem rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 ...napisałbym coś, ale u nas na Podlasiu aktualna temp. -9 i lampa, więc nie mam czasu na pisanie bo muszę ruszać na biegówki do Puszczy Knyszyńskiej. Polecam. Śniegu "skolko ugodno", zimowa sceneria w słoneczku jak z "Królowej Śniegu"! Jednym słowem rewelka! U mnie taka rewelka na nizinach, że od wczoraj odwilź, obecnie +4st C, śniegu za oknem coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 U mnie taka rewelka na nizinach, że od wczoraj odwilź, obecnie +4st C, śniegu za oknem coraz mniej. A u mnie w Skierniewicach pięknie teraz, śniegowo i słonecznie, byłem w parku, ale jak jeszcze mgła była, drugi raz przecież nie pójdę. Fotka z okna. A czeka mnie szczepienie o 13:20, mamy, druga dawka Pfizer. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Heh..... podziękować mediom. Na wysokosci Polany ( Czantoria) sztywny korek do Wisły. Wg Google 44minuty.... ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Odpowiem na pytanie z tytułu . W tym dziwnym covidowym sezonie jeśli chcemy dobrze pojeździć to tylko Szwajcaria, mam za sobą dwa wyjazdy trzeci w planie, jestem mega zadowolony. Teraz dane czy nas stać na Szwajcarię ,cena z karnetami. Przejazd oraz codzienny transfer na stoki wyjazdy 4 dni na nartach 3 noclegi Śniadania i obiadokolacje bardzo obfite Napoje izotoniczne w własnym zakresie Cały wyjazd zamknął się kwotą 2 tyś złotych. W poprzednich latach za tę sumę miałem 5 dni w Austrii... Są plusy dodatnie gdyby nie wirus nie byłbym w Davos,St Moritz, Wengen. Tylko dwa dni urlopu,w środę zawsze byłem w pracy. Więc nie ma co narzekać na ograniczenia covid żadnych testów lub kwarantanny , chcieć to móc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Wczorajsza Nowa Osada- jazda ze starszym bratem i kolegą, nie jeździli od kilku lat. Obaj wyrożniali się na stoku. Stara dobra szkoła....Kolejka typowa jak na tą górkę- pełna siatka na dole, czyli ok 10 min. Warunki całkiem ok, ale wczoraj jeszcze był mroz.Dzisiaj odwilż... Stara dobra szkole to ja widze na parapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Długopis pojechał na narty, ale jęczał że złe warunki więc zamknięcie stoków rychłe Cześć Huj - jedyny chój przez z samo h i u zwykłe - jest śmieciem i nie należy o nim wspominać, nie chcąc brudzić sobie ust, Robert. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni?Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? kamieni mówisz, to kamień(sk[i]), ludzi będzie, ale czy mało;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. no, mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 29 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
star Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 U mnie taka rewelka na nizinach, że od wczoraj odwilź, obecnie +4st C, śniegu za oknem coraz mniej. A u mnie w Skierniewicach pięknie teraz, śniegowo i słonecznie, byłem w parku, ale jak jeszcze mgła była, drugi raz przecież nie pójdę. Fotka z okna. A czeka mnie szczepienie o 13:20, mamy, druga dawka Pfizer. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Heh..... podziękować mediom. Na wysokosci Polany ( Czantoria) sztywny korek do Wisły. Wg Google 44minuty.... ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Odpowiem na pytanie z tytułu . W tym dziwnym covidowym sezonie jeśli chcemy dobrze pojeździć to tylko Szwajcaria, mam za sobą dwa wyjazdy trzeci w planie, jestem mega zadowolony. Teraz dane czy nas stać na Szwajcarię ,cena z karnetami. Przejazd oraz codzienny transfer na stoki wyjazdy 4 dni na nartach 3 noclegi Śniadania i obiadokolacje bardzo obfite Napoje izotoniczne w własnym zakresie Cały wyjazd zamknął się kwotą 2 tyś złotych. W poprzednich latach za tę sumę miałem 5 dni w Austrii... Są plusy dodatnie gdyby nie wirus nie byłbym w Davos,St Moritz, Wengen. Tylko dwa dni urlopu,w środę zawsze byłem w pracy. Więc nie ma co narzekać na ograniczenia covid żadnych testów lub kwarantanny , chcieć to móc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Wczorajsza Nowa Osada- jazda ze starszym bratem i kolegą, nie jeździli od kilku lat. Obaj wyrożniali się na stoku. Stara dobra szkoła....Kolejka typowa jak na tą górkę- pełna siatka na dole, czyli ok 10 min. Warunki całkiem ok, ale wczoraj jeszcze był mroz.Dzisiaj odwilż... Stara dobra szkole to ja widze na parapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Długopis pojechał na narty, ale jęczał że złe warunki więc zamknięcie stoków rychłe Cześć Huj - jedyny chój przez z samo h i u zwykłe - jest śmieciem i nie należy o nim wspominać, nie chcąc brudzić sobie ust, Robert. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni?Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? kamieni mówisz, to kamień(sk[i]), ludzi będzie, ale czy mało;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. no, mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 29 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
mig Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Heh..... podziękować mediom. Na wysokosci Polany ( Czantoria) sztywny korek do Wisły. Wg Google 44minuty.... ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Odpowiem na pytanie z tytułu . W tym dziwnym covidowym sezonie jeśli chcemy dobrze pojeździć to tylko Szwajcaria, mam za sobą dwa wyjazdy trzeci w planie, jestem mega zadowolony. Teraz dane czy nas stać na Szwajcarię ,cena z karnetami. Przejazd oraz codzienny transfer na stoki wyjazdy 4 dni na nartach 3 noclegi Śniadania i obiadokolacje bardzo obfite Napoje izotoniczne w własnym zakresie Cały wyjazd zamknął się kwotą 2 tyś złotych. W poprzednich latach za tę sumę miałem 5 dni w Austrii... Są plusy dodatnie gdyby nie wirus nie byłbym w Davos,St Moritz, Wengen. Tylko dwa dni urlopu,w środę zawsze byłem w pracy. Więc nie ma co narzekać na ograniczenia covid żadnych testów lub kwarantanny , chcieć to móc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Wczorajsza Nowa Osada- jazda ze starszym bratem i kolegą, nie jeździli od kilku lat. Obaj wyrożniali się na stoku. Stara dobra szkoła....Kolejka typowa jak na tą górkę- pełna siatka na dole, czyli ok 10 min. Warunki całkiem ok, ale wczoraj jeszcze był mroz.Dzisiaj odwilż... Stara dobra szkole to ja widze na parapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Długopis pojechał na narty, ale jęczał że złe warunki więc zamknięcie stoków rychłe Cześć Huj - jedyny chój przez z samo h i u zwykłe - jest śmieciem i nie należy o nim wspominać, nie chcąc brudzić sobie ust, Robert. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni?Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? kamieni mówisz, to kamień(sk[i]), ludzi będzie, ale czy mało;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. no, mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 29 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni?Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 kto i gdzie jedzie jutro? Jak obstawiacie, gdzie najlepsze warunki, tzn mało ludzi i bez kamieni? kamieni mówisz, to kamień(sk[i]), ludzi będzie, ale czy mało;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Ale masz wymagania... ;-). Godz 8. Mam nadzieję na Czantorię, jak będzie młyn to Wisła H.Stok. no, mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 29 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi