star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 759 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 68 39 46 42 Popularne dni 23 Lis 63 24 Lis 54 28 Sty 31 21 Lis 28 Top użytkownicy w tym temacie brachol 68 odpowiedzi robertdr 39 odpowiedzi star 46 odpowiedzi Gabrik 42 odpowiedzi Popularne dni 23 Lis 2020 63 odpowiedzi 24 Lis 2020 54 odpowiedzi 28 Sty 2021 31 odpowiedzi 21 Lis 2020 28 odpowiedzi star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 ad Joanny co tam blodro śpiocha, czy strój ok? ps śpiochu gdzie jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. wolałbym z niż za nim a tym bardziej z przeciwka ze swej historii pamietam jazdę przez las po wzniesieniach łódzkich jak się wpadało w śnieg to pył przesłaniał widok dobrze ze z lasku już wyjechaliśmy - Honda jazz dała radę ale drugi raz bym tam już nie przejechał, dużo ostrożniejszy się stałem, sstarlet przy dryfcie między drzewami krzyczała ze mnie zabije, a ja co przecież nie zatrzymam się ani nie zwolnię bo wtedy sie zatrzymam, ot uroki mlodosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja bym zabiła po cichu, mowę mi odjęło, a JK miał szczęście, że siedziała przy nim JKolaretka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 ps śpiochu gdzie jeździłeś? wygląda na Suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Czarna Góra w dolnośląskim informuje na stronie, że do 14 lutego kręci turystycznie - czyli czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 wygląda na Suche Cześć Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! Pozdrowienia PS Piotrze czy ja dobrze widzę, że jesteś posiadaczem bujnego twarzowego zarostu? Czy już jednak nadszedł mój czas na wizytę u okulisty albo psychiatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cześć Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Najważniejsze, że dobrze się bawiłeś. Ja już w październiku wpoiłem sobie takie wewnętrzne przekonanie, że na nartach w tym roku nie pojeżdżę. Nawet się solidnie zdziwiłem jak okazało się, że leży śnieg. Przez to, każdy dzień na nartach jest wartością dodaną i powodem do zajebistej radości, a już się zbiera trzeci tydzień chyba...większość biegówki, na których nie mieliśmy okazji poruszać się przez ostatnie dwa sezony, więc tym większa radocha. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. C'mon - to byl swiezutki snieg - kto by tam sie tego obawial! poza tym , jak juz sneig zacznie u nas sypac, to po chwili i tak zakryje samochod nowa warstwa…… troche sniegu nikomu jeszcze nie zaszkodzilo... To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. NIe zapomnial tylko po prostu nie zgarnal sniegu z dachu - troche mnie to zaskoczylo nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 ad Joanny co tam blodro śpiocha, czy strój ok? ps śpiochu gdzie jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. wolałbym z niż za nim a tym bardziej z przeciwka ze swej historii pamietam jazdę przez las po wzniesieniach łódzkich jak się wpadało w śnieg to pył przesłaniał widok dobrze ze z lasku już wyjechaliśmy - Honda jazz dała radę ale drugi raz bym tam już nie przejechał, dużo ostrożniejszy się stałem, sstarlet przy dryfcie między drzewami krzyczała ze mnie zabije, a ja co przecież nie zatrzymam się ani nie zwolnię bo wtedy sie zatrzymam, ot uroki mlodosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja bym zabiła po cichu, mowę mi odjęło, a JK miał szczęście, że siedziała przy nim JKolaretka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 ps śpiochu gdzie jeździłeś? wygląda na Suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Czarna Góra w dolnośląskim informuje na stronie, że do 14 lutego kręci turystycznie - czyli czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 wygląda na Suche Cześć Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! Pozdrowienia PS Piotrze czy ja dobrze widzę, że jesteś posiadaczem bujnego twarzowego zarostu? Czy już jednak nadszedł mój czas na wizytę u okulisty albo psychiatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cześć Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Najważniejsze, że dobrze się bawiłeś. Ja już w październiku wpoiłem sobie takie wewnętrzne przekonanie, że na nartach w tym roku nie pojeżdżę. Nawet się solidnie zdziwiłem jak okazało się, że leży śnieg. Przez to, każdy dzień na nartach jest wartością dodaną i powodem do zajebistej radości, a już się zbiera trzeci tydzień chyba...większość biegówki, na których nie mieliśmy okazji poruszać się przez ostatnie dwa sezony, więc tym większa radocha. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. C'mon - to byl swiezutki snieg - kto by tam sie tego obawial! poza tym , jak juz sneig zacznie u nas sypac, to po chwili i tak zakryje samochod nowa warstwa…… troche sniegu nikomu jeszcze nie zaszkodzilo... To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. NIe zapomnial tylko po prostu nie zgarnal sniegu z dachu - troche mnie to zaskoczylo nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. wolałbym z niż za nim a tym bardziej z przeciwka ze swej historii pamietam jazdę przez las po wzniesieniach łódzkich jak się wpadało w śnieg to pył przesłaniał widok dobrze ze z lasku już wyjechaliśmy - Honda jazz dała radę ale drugi raz bym tam już nie przejechał, dużo ostrożniejszy się stałem, sstarlet przy dryfcie między drzewami krzyczała ze mnie zabije, a ja co przecież nie zatrzymam się ani nie zwolnię bo wtedy sie zatrzymam, ot uroki mlodosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja bym zabiła po cichu, mowę mi odjęło, a JK miał szczęście, że siedziała przy nim JKolaretka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 ps śpiochu gdzie jeździłeś? wygląda na Suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Czarna Góra w dolnośląskim informuje na stronie, że do 14 lutego kręci turystycznie - czyli czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 wygląda na Suche Cześć Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! Pozdrowienia PS Piotrze czy ja dobrze widzę, że jesteś posiadaczem bujnego twarzowego zarostu? Czy już jednak nadszedł mój czas na wizytę u okulisty albo psychiatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cześć Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Najważniejsze, że dobrze się bawiłeś. Ja już w październiku wpoiłem sobie takie wewnętrzne przekonanie, że na nartach w tym roku nie pojeżdżę. Nawet się solidnie zdziwiłem jak okazało się, że leży śnieg. Przez to, każdy dzień na nartach jest wartością dodaną i powodem do zajebistej radości, a już się zbiera trzeci tydzień chyba...większość biegówki, na których nie mieliśmy okazji poruszać się przez ostatnie dwa sezony, więc tym większa radocha. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. C'mon - to byl swiezutki snieg - kto by tam sie tego obawial! poza tym , jak juz sneig zacznie u nas sypac, to po chwili i tak zakryje samochod nowa warstwa…… troche sniegu nikomu jeszcze nie zaszkodzilo... To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. NIe zapomnial tylko po prostu nie zgarnal sniegu z dachu - troche mnie to zaskoczylo nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja bym zabiła po cichu, mowę mi odjęło, a JK miał szczęście, że siedziała przy nim JKolaretka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 ps śpiochu gdzie jeździłeś? wygląda na Suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Czarna Góra w dolnośląskim informuje na stronie, że do 14 lutego kręci turystycznie - czyli czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 wygląda na Suche Cześć Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! Pozdrowienia PS Piotrze czy ja dobrze widzę, że jesteś posiadaczem bujnego twarzowego zarostu? Czy już jednak nadszedł mój czas na wizytę u okulisty albo psychiatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cześć Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Najważniejsze, że dobrze się bawiłeś. Ja już w październiku wpoiłem sobie takie wewnętrzne przekonanie, że na nartach w tym roku nie pojeżdżę. Nawet się solidnie zdziwiłem jak okazało się, że leży śnieg. Przez to, każdy dzień na nartach jest wartością dodaną i powodem do zajebistej radości, a już się zbiera trzeci tydzień chyba...większość biegówki, na których nie mieliśmy okazji poruszać się przez ostatnie dwa sezony, więc tym większa radocha. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. C'mon - to byl swiezutki snieg - kto by tam sie tego obawial! poza tym , jak juz sneig zacznie u nas sypac, to po chwili i tak zakryje samochod nowa warstwa…… troche sniegu nikomu jeszcze nie zaszkodzilo... To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. NIe zapomnial tylko po prostu nie zgarnal sniegu z dachu - troche mnie to zaskoczylo nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cześć Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Najważniejsze, że dobrze się bawiłeś. Ja już w październiku wpoiłem sobie takie wewnętrzne przekonanie, że na nartach w tym roku nie pojeżdżę. Nawet się solidnie zdziwiłem jak okazało się, że leży śnieg. Przez to, każdy dzień na nartach jest wartością dodaną i powodem do zajebistej radości, a już się zbiera trzeci tydzień chyba...większość biegówki, na których nie mieliśmy okazji poruszać się przez ostatnie dwa sezony, więc tym większa radocha. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. C'mon - to byl swiezutki snieg - kto by tam sie tego obawial! poza tym , jak juz sneig zacznie u nas sypac, to po chwili i tak zakryje samochod nowa warstwa…… troche sniegu nikomu jeszcze nie zaszkodzilo... To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. NIe zapomnial tylko po prostu nie zgarnal sniegu z dachu - troche mnie to zaskoczylo nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A potem ktoś z tylu dostaje pyłem, puchem, śniegiem, lodem... ostatnio lód mi spadł na dach z przejeżdżającego tira. C'mon - to byl swiezutki snieg - kto by tam sie tego obawial! poza tym , jak juz sneig zacznie u nas sypac, to po chwili i tak zakryje samochod nowa warstwa…… troche sniegu nikomu jeszcze nie zaszkodzilo... To musiałbyś jechać z JK jak zapomniał zgarnąć 30 cm warstwy śniegu z dachu i nagle spada ten śnieg na przednią szybę !!! Jako kierowca z doświadczeniem JK zamiast wcisnąć i od razu stanąć, spokojnie jedzie na ślepo z całą przednią szybą pokrytą grubą warstwą świeżego. NIe zapomnial tylko po prostu nie zgarnal sniegu z dachu - troche mnie to zaskoczylo nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 -Mitek Nie mam bujnego zarostu. Raczej taki minimalny 3 dniowy. Nie wiem czemu na zdjeciu tak wyszlo. A odnosnie upadkow. Dzis sie wywalilem przy ogladaniu trasy zeslizgiem i praktycznie stojac w miejscu;) Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Plywak Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeździł z Bartkiem Ptakiem czyli na pewni Suche. Śpiochu jeździ tylko u najlepszych! wiem, wiem, też mi sie zdarzyło tam jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Bo Ty zawsze ciętym i ześlizg Ci nie zwyczajny. Goggia - w tym wypadku nie bierz przykładu z najlepszych. Pozdrowienia serdeczne Upadki powoduje zawsze błąd narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Do galerii https://www.sport.pl...oD2y7pblXlPVW56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Rzeczpospolita: Austriacka epidemiolożka: Na nartach trudno zarazić się koronawirusem. https://turystyka.rp...e-koronawirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 „Wkurzać czy nie wkurzać; oto jest pytanie:” Tymczasem w Alberta: W wyniku obostrzeń i limitowaniu sprzedaży biletów, tłok na trasach narciarskich był nie do zniesienia. Pewnie dlatego wszyscy pouciekali poza trasy?⛷ Pozdrawiam. Which resort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
oldsnowjunky Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Which resort? Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Castle Mtn. Wczoraj, 30cm. Limitowana ilość gości, własny samochód zamiast schroniska; zaczyna mi się znowu podobać narciarstwo. Bardzo zazdroszczę. Jak byłem w Banff to jedynie do Sunshine Village na narty. Ale na Mt Rundle bez nart, choć trochę można by zjechać skiturowo jak widać na fotkach. Jednak lądowanie mogłoby byc twarde na piargach, męczących zresztą w zejściu. Koło Castle Mtn jedynie przejeżdżałem jadąc czy to do Jasper, fotka w sepii z okolic Andromedy czy do Moraine Lake, czy tez Lake Louise zawsze na trekking. Śnieżne fotki z Sunshine Village z widokiem na Assiniboine, taki ichni Matterhorn, wtedy pustki. Sorry za powrót emocjonalny. Ciężko się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
nikon255 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Sstar światowy czlowiek Raczej emocjonalny. Czy sentymentalny. Jak lski zawiózł mnie do Cortiny na narty w te same góry, które schodziłem latem w młodości, to serce aż się wyrywało. Tu podobnie. W Banff byłem trzy razy, ostatnio nawet miałem samochód, każdego ranka ruszałem na trekking. Więc jak ktoś wrzuca fotki z tamtych stron to serce szybciej bije. Pewno sam masz takie oswojone, ulubione miejsca. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Nie wybieram się, ale zapodaję do weryfikacji: "Włochy Otwarcie Wyciągów 17.02 Trentino dostało zielone światło. Otrzymaliśmy właśnie jeszcze nieoficjalną informację iż CTS dał zielone światło od środy 17 lutego dla otwarcia wyciągów w regionie Trentino lub województwach w żółtych strefach Val di Sole, Marilleva, Val di Fiemme, Tonale, Pinzolo,Pejo . Oczekując na więcej szczegółów i oficjalną informację, mamy nadzieję również potwierdzić możliwość swobodnego poruszania się pomiędzy regionami i autonomicznymi województwami żółtymi po 15.02 Bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami i możliwościami, jakie wprowadziła Autonomiczna prowincja Trento. Obserwuj nas na FB Może jednak coś z tego sezonu będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Glinski zapowiedział otwarcie stoków narciarskich i basenów od 14 lutego. Gowin też zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Gowin też zapowiadał... Ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi