Gabrik Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Kwatera w Predazzo mieliśmy jeździć w Val di Fiemme, ale wygląda na to, że nie w styczniu, a od początku października czekałem na ten wyjazd. Żal tym bardziej, że aura w tym sezonie będzie chyba wzorowa, na ten moment dosypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 759 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 68 39 46 42 Popularne dni 23 Lis 63 24 Lis 54 28 Sty 31 21 Lis 28 Top użytkownicy w tym temacie brachol 68 odpowiedzi robertdr 39 odpowiedzi star 46 odpowiedzi Gabrik 42 odpowiedzi Popularne dni 23 Lis 2020 63 odpowiedzi 24 Lis 2020 54 odpowiedzi 28 Sty 2021 31 odpowiedzi 21 Lis 2020 28 odpowiedzi brachol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Żal tym bardziej, że aura w tym sezonie będzie chyba wzorowa, na ten moment dosypało. Widziałem, że śniegu jest całkiem sporo. W całych Alpach chyba sypało dość mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Z drugiej strony są i takie informacje: Test na koronawirusa przed podróżą do Włoch – czy jest kwarantanna? (kierunekwlochy.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jola Optim Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 My na przykład jedziemy w piątek (12.12.2020) do Szwajcarii Od poniedziałku Polaków przyjeżdżających po 14.12 obowiązuje kwarantanna. My przyjedziemy w przeddzień.Otworzymy "swój" hotel Staubbach w Lauterbrunnen, zainaugurujemy sezon i będziemy jak co roku od 15 lat, starać się przyjmować gości stosownie do obostrzeń. Mamy już 20 osób chętnych. Jeśli więc ktoś ma ochotę do nas przyjechać i pojeździć w rewelacyjnym JUNGFRAU TOP SKI REGIONIE. Zapraszam do kontaktu tel 603 899 567. Hotel , opis stoków na naszej stronie www.optimtravel.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 08/12/2030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Gdzie w święta na narty? Jakie państwa zapraszają Polaków? https://wydarzenia.i...kow,nId,4903039 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Z drugiej strony są i takie informacje: Test na koronawirusa przed podróżą do Włoch – czy jest kwarantanna? (kierunekwlochy.pl) Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 08/12/2030 O w mordę, a ja myślałem, że takie rzeczy to tylko w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Daj znać jak się coś dowiesz w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Rodzice formalnie nie mogą wysyłać dzieci na zorganizowane obozy w czasie ferii. Jeśli jednak zapiszą pociechę do klubu sportowego, wyjazd na zimowisko jest (niemal) pewny. https://biznes.inter...wie,nId,4905193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ktoś gdzieś jutro w B. Śląskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal.... https://youtu.be/19mhbBTo0hw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal....https://youtu.be/19mhbBTo0hw Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. niestety dotyczy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Żal tym bardziej, że aura w tym sezonie będzie chyba wzorowa, na ten moment dosypało. Widziałem, że śniegu jest całkiem sporo. W całych Alpach chyba sypało dość mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Z drugiej strony są i takie informacje: Test na koronawirusa przed podróżą do Włoch – czy jest kwarantanna? (kierunekwlochy.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jola Optim Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 My na przykład jedziemy w piątek (12.12.2020) do Szwajcarii Od poniedziałku Polaków przyjeżdżających po 14.12 obowiązuje kwarantanna. My przyjedziemy w przeddzień.Otworzymy "swój" hotel Staubbach w Lauterbrunnen, zainaugurujemy sezon i będziemy jak co roku od 15 lat, starać się przyjmować gości stosownie do obostrzeń. Mamy już 20 osób chętnych. Jeśli więc ktoś ma ochotę do nas przyjechać i pojeździć w rewelacyjnym JUNGFRAU TOP SKI REGIONIE. Zapraszam do kontaktu tel 603 899 567. Hotel , opis stoków na naszej stronie www.optimtravel.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 08/12/2030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Gdzie w święta na narty? Jakie państwa zapraszają Polaków? https://wydarzenia.i...kow,nId,4903039 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Z drugiej strony są i takie informacje: Test na koronawirusa przed podróżą do Włoch – czy jest kwarantanna? (kierunekwlochy.pl) Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 08/12/2030 O w mordę, a ja myślałem, że takie rzeczy to tylko w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Daj znać jak się coś dowiesz w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Rodzice formalnie nie mogą wysyłać dzieci na zorganizowane obozy w czasie ferii. Jeśli jednak zapiszą pociechę do klubu sportowego, wyjazd na zimowisko jest (niemal) pewny. https://biznes.inter...wie,nId,4905193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ktoś gdzieś jutro w B. Śląskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal.... https://youtu.be/19mhbBTo0hw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal....https://youtu.be/19mhbBTo0hw Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. niestety dotyczy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Z drugiej strony są i takie informacje: Test na koronawirusa przed podróżą do Włoch – czy jest kwarantanna? (kierunekwlochy.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jola Optim Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 My na przykład jedziemy w piątek (12.12.2020) do Szwajcarii Od poniedziałku Polaków przyjeżdżających po 14.12 obowiązuje kwarantanna. My przyjedziemy w przeddzień.Otworzymy "swój" hotel Staubbach w Lauterbrunnen, zainaugurujemy sezon i będziemy jak co roku od 15 lat, starać się przyjmować gości stosownie do obostrzeń. Mamy już 20 osób chętnych. Jeśli więc ktoś ma ochotę do nas przyjechać i pojeździć w rewelacyjnym JUNGFRAU TOP SKI REGIONIE. Zapraszam do kontaktu tel 603 899 567. Hotel , opis stoków na naszej stronie www.optimtravel.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 08/12/2030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Gdzie w święta na narty? Jakie państwa zapraszają Polaków? https://wydarzenia.i...kow,nId,4903039 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Z drugiej strony są i takie informacje: Test na koronawirusa przed podróżą do Włoch – czy jest kwarantanna? (kierunekwlochy.pl) Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 08/12/2030 O w mordę, a ja myślałem, że takie rzeczy to tylko w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Daj znać jak się coś dowiesz w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Rodzice formalnie nie mogą wysyłać dzieci na zorganizowane obozy w czasie ferii. Jeśli jednak zapiszą pociechę do klubu sportowego, wyjazd na zimowisko jest (niemal) pewny. https://biznes.inter...wie,nId,4905193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ktoś gdzieś jutro w B. Śląskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal.... https://youtu.be/19mhbBTo0hw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal....https://youtu.be/19mhbBTo0hw Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. niestety dotyczy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 08/12/2030 O w mordę, a ja myślałem, że takie rzeczy to tylko w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Daj znać jak się coś dowiesz w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Rodzice formalnie nie mogą wysyłać dzieci na zorganizowane obozy w czasie ferii. Jeśli jednak zapiszą pociechę do klubu sportowego, wyjazd na zimowisko jest (niemal) pewny. https://biznes.inter...wie,nId,4905193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ktoś gdzieś jutro w B. Śląskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal.... https://youtu.be/19mhbBTo0hw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal....https://youtu.be/19mhbBTo0hw Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. niestety dotyczy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Brachol bracie, dzięki za odkopanie tego linka, to zmienia temat o 180 stopni! Ten punkt wyglądał nielogicznie na stronie MSZ i mam nadzieję, że poprawnie przetłumaczyli autorzy artykułu, na wszelki wypadek poproszę właściciela kwatery aby to dla mnie sprawdził. Daj znać jak się coś dowiesz w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Rodzice formalnie nie mogą wysyłać dzieci na zorganizowane obozy w czasie ferii. Jeśli jednak zapiszą pociechę do klubu sportowego, wyjazd na zimowisko jest (niemal) pewny. https://biznes.inter...wie,nId,4905193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ktoś gdzieś jutro w B. Śląskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal.... https://youtu.be/19mhbBTo0hw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal....https://youtu.be/19mhbBTo0hw Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. niestety dotyczy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Rodzice formalnie nie mogą wysyłać dzieci na zorganizowane obozy w czasie ferii. Jeśli jednak zapiszą pociechę do klubu sportowego, wyjazd na zimowisko jest (niemal) pewny. https://biznes.inter...wie,nId,4905193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ktoś gdzieś jutro w B. Śląskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal.... https://youtu.be/19mhbBTo0hw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Taką interpretację mam z ambasady włoskiej: "07.01–15.01 obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu molekularnego lub antygenowego wykonanego w ciągu 48 h przed przekroczeniem granicy Włoch; chyba, że przebywało się na terytorium Polski w dniach 21.12-06.01, wtedy przyjeżdżając do Włoch należy poddać się 14-dniowej kwarantannie." Pozostaje czekać co ogłoszą po świętach na termin po 15 stycznia, ale żal....https://youtu.be/19mhbBTo0hw Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. niestety dotyczy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Czyli kwarantanna dotyczy każdego kto przebywał w PL w dniach 21.12-06.01 ? Parę dni temu widziałem interpretację, mówiącą o tym że dotyczy to tylko rezydentów, którzy wyjeżdżali na święta, natomiast turystów już nie. niestety dotyczy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markiz69 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Tutaj na dole w sekcji z aktualizacją na dzień 10.12. https://www.kierunek...odroza-do-wloch Wynika z tego, że dotyczy przyjeżdżających z kraju stefy C, którzy odbywali pobyt w tymże kraju w okresie świątecznym bez konieczności. Czyli turysta mieszkający na stałe w PL by pod to nie podpadał, wiec mógłby wjechać z testem. Ja miałem z kolei rezerwację na grudzień do Włoch i przenieśli mi na 9-16 stycznia, ale oferta pojawiła się już po pierwszym obwieszczeniu rządu włoch. Niezły kwach, bo teraz to już w ogóle nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dlatego pisałem do ambasady, bo też widziałem te interpretacje. Czekam, jeszcze na odpowiedź z Włoch. Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś wie czy to info jest potwierdzone? https://www.gov.pl/w...i-przez-francje "Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." To mi tak wygląda, że rządzący dogadali się w sprawie obostrzeń i dlatego u nas np. zmieniono termin ferii jednocześnie blokując możliwość wyjazdu za granicę - mówił o tym Morawiecki żebyśmy nie planowali wyjazdów poza Polskę. Niemcy: Koronawirus w Niemczech. Twardy lockdown - co poszło nie tak? (medonet.pl) Holandia: Koronawirus: Holandia. Lockdown potrwa do 19 stycznia - Podróże (onet.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Też pisałem do ambasady Włoch w Warszawie i mam taką samą odpowiedź. Sugerowali, żeby napisać do ambasady w Rzymie, ale chyba odpuszczę. Może jednak Austria zacznie wpuszczać? Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Brachol, obstawiam, że mimo wszystko żaden z krajów się nie wyłamie. Jeśli we Włoszech po 15 stycznia utrzymają blokadę, to Austria także. Natomiast jeśli jeden kraj miałby się wyłamać, to nie trzeba Nostradamusa, aby wyobrazić sobie co w tym kraju na stokach będzie się działo. Na logikę, to albo otworzyć wszystkie albo zamknąć wszystkie, a że dodruk pieniądza idzie w najlepsze, to nie zdziwię się jak utrzymają zamknięcie branż. Tylko,, że jak drukują euro to dla strefy nie jest to tak duży problem. A jak my drukujemy złotówki to już jest gorzej. PS Po co ja te buty kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gabrik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Coś jednak zaczynają się "rozjeżdżać" w pomysłach. We Francji - "Granice Francji z państwami Unii Europejskiej i Strefy Schengen pozostają otwarte. Podróżni przekraczający granicę nie mają obowiązku odbycia kwarantanny ani posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2." ale... "Do 20 stycznia nie działają restauracje oraz kawiarnie. Do 20 stycznia nieczynne będą również wyciągi narciarskie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w okohttps://www.money.pl...876390720a.html Podobnie może być w ferie w Polsce. Wie ktoś czy w innych krajach w Europie zmieniono termin ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 https://next.gazeta....ie-kolejne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 I palec bacy w oko https://www.money.pl...876390720a.htmlCo by tu jeszcze zniszczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi