.Beata. Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Skoro Mikoski wstawia focie to może znaczyć, że je strzelał. Nie wiadomo jakie ma gacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Skoro Mikoski wstawia focie to może znaczyć, że je strzelał. Nie wiadomo jakie ma gacie. Focie strzelał mój kolega ma lepszy aparat w telefonie, żółte gacie to ja ,Kordian pewnie już wcześniej oglądał moje relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Focie strzelał mój kolega ma lepszy aparat w telefonie, żółte gacie to ja ,Kordian pewnie już wcześniej oglądał moje relacje Po prostu zna kolor twoich gaci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Po prostu zna kolor twoich gaci! Nie żeby mnie specjalnie interesowały, w Fidesz też nie mam znajomych . Widziałem już wcześniejsze relacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Panowie denerwujecie mnie bardziej od najbardziej zagorzałych betonów w tematach politycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Żeby nie było żem tylko cham i prostak czasami zdarza mi się założyć narty jak w tym tygodniu, kilka fotek z wyjazdu. kamerkę widzę. Dawaj filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Jeszcze przez 10 dni można do Szwajcarii jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Może chociaż tą wiadomością części z Was poprawię humor. https://www.rpo.gov....i-zalew-spraw-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Ja w czerwonych gaciach, przyznaję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 My tu gadu, gadu... a policjanci też sobie pojeżdżą na nartach https://www.money.pl...353275456a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Jak co roku. Nie ma co robić sensacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Trzeba uważać, bo w składzie niektórych patroli to również policjanci z BOA, a ci wiedzą jak używać batoon-a . Nawet z dwoma takimi co prawda już na emeryturze planuję przyjazd na otwarcie sezonu w SMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje.Bywają miejsca gdzie nie rzucają sie w oczy ale są baaardzo skuteczni. Może dlatego, że na nartach jeżdżą na poziomie "instruktor-demonstrator+'. ( Paganella- VdSole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 ...ależ ja grzeczna dziewczynka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Jak co roku. Nie ma co robić sensacji. Nie no tym razem będą także sprawdzać maseczki, więc jakieś tam urozmaicenie jednak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Nie no tym razem będą także sprawdzać maseczki, więc jakieś tam urozmaicenie jednak;-) Tu fragment wywiadu z burmistrzem Szczyrku: "PiS straszy, że po hotelach i ośrodkach narciarskich będzie chodzić patrole policji i sanepid. Jak to wygląda w Szczyrku? Ja na razie kontroli nie widziałem. Polska jako kraj "słynie" z gąszczu przepisów, w którym można się zagubić. Nakazy, zakazy, to już nie, a to nagle tak. Uważam, że jeśli wprowadza się prawo, to powinno się też pomyśleć o możliwości egzekwowania przepisów. Kto to ma robić? Policjanci w Szczyrku to nie Komenda Główna w Warszawie. Policja i tak pracuje na oparach, też przecież zdarzają się zachorowania na Covid-19 wśród funkcjonariuszy. I mają robić rundy po stokach i hotelach jakby nie mieli innych obowiązków?" A tu cały wywiad: Jak będą wyglądały ferie w Szczyrku? Burmistrz: "2 tygodnie lockdownu" | INNPoland.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Patrole widywałem w CG, w Białce, na Szrenicy i we Włoszech chyba we wszystkich ośrodkach, które odwiedziłem. Patrząc na kamery to w Zieleńcu ruch niezbyt wielki przynajmniej o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministrahttps://polskatimes..../ar/c1-15328956 Pewnie będą robili kontrole tylko w gorszym sorcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można przyjechać do Poznania i pośmigać Kamera, podgląd stoku - Malta Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Jeszcze przez 10 dni można do Szwajcarii jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Może chociaż tą wiadomością części z Was poprawię humor. https://www.rpo.gov....i-zalew-spraw-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Ja w czerwonych gaciach, przyznaję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 My tu gadu, gadu... a policjanci też sobie pojeżdżą na nartach https://www.money.pl...353275456a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Jak co roku. Nie ma co robić sensacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Trzeba uważać, bo w składzie niektórych patroli to również policjanci z BOA, a ci wiedzą jak używać batoon-a . Nawet z dwoma takimi co prawda już na emeryturze planuję przyjazd na otwarcie sezonu w SMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje.Bywają miejsca gdzie nie rzucają sie w oczy ale są baaardzo skuteczni. Może dlatego, że na nartach jeżdżą na poziomie "instruktor-demonstrator+'. ( Paganella- VdSole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 ...ależ ja grzeczna dziewczynka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Jak co roku. Nie ma co robić sensacji. Nie no tym razem będą także sprawdzać maseczki, więc jakieś tam urozmaicenie jednak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Nie no tym razem będą także sprawdzać maseczki, więc jakieś tam urozmaicenie jednak;-) Tu fragment wywiadu z burmistrzem Szczyrku: "PiS straszy, że po hotelach i ośrodkach narciarskich będzie chodzić patrole policji i sanepid. Jak to wygląda w Szczyrku? Ja na razie kontroli nie widziałem. Polska jako kraj "słynie" z gąszczu przepisów, w którym można się zagubić. Nakazy, zakazy, to już nie, a to nagle tak. Uważam, że jeśli wprowadza się prawo, to powinno się też pomyśleć o możliwości egzekwowania przepisów. Kto to ma robić? Policjanci w Szczyrku to nie Komenda Główna w Warszawie. Policja i tak pracuje na oparach, też przecież zdarzają się zachorowania na Covid-19 wśród funkcjonariuszy. I mają robić rundy po stokach i hotelach jakby nie mieli innych obowiązków?" A tu cały wywiad: Jak będą wyglądały ferie w Szczyrku? Burmistrz: "2 tygodnie lockdownu" | INNPoland.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Patrole widywałem w CG, w Białce, na Szrenicy i we Włoszech chyba we wszystkich ośrodkach, które odwiedziłem. Patrząc na kamery to w Zieleńcu ruch niezbyt wielki przynajmniej o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministrahttps://polskatimes..../ar/c1-15328956 Pewnie będą robili kontrole tylko w gorszym sorcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można przyjechać do Poznania i pośmigać Kamera, podgląd stoku - Malta Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje.Bywają miejsca gdzie nie rzucają sie w oczy ale są baaardzo skuteczni. Może dlatego, że na nartach jeżdżą na poziomie "instruktor-demonstrator+'. ( Paganella- VdSole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 ...ależ ja grzeczna dziewczynka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Jak co roku. Nie ma co robić sensacji. Nie no tym razem będą także sprawdzać maseczki, więc jakieś tam urozmaicenie jednak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Nie no tym razem będą także sprawdzać maseczki, więc jakieś tam urozmaicenie jednak;-) Tu fragment wywiadu z burmistrzem Szczyrku: "PiS straszy, że po hotelach i ośrodkach narciarskich będzie chodzić patrole policji i sanepid. Jak to wygląda w Szczyrku? Ja na razie kontroli nie widziałem. Polska jako kraj "słynie" z gąszczu przepisów, w którym można się zagubić. Nakazy, zakazy, to już nie, a to nagle tak. Uważam, że jeśli wprowadza się prawo, to powinno się też pomyśleć o możliwości egzekwowania przepisów. Kto to ma robić? Policjanci w Szczyrku to nie Komenda Główna w Warszawie. Policja i tak pracuje na oparach, też przecież zdarzają się zachorowania na Covid-19 wśród funkcjonariuszy. I mają robić rundy po stokach i hotelach jakby nie mieli innych obowiązków?" A tu cały wywiad: Jak będą wyglądały ferie w Szczyrku? Burmistrz: "2 tygodnie lockdownu" | INNPoland.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Patrole widywałem w CG, w Białce, na Szrenicy i we Włoszech chyba we wszystkich ośrodkach, które odwiedziłem. Patrząc na kamery to w Zieleńcu ruch niezbyt wielki przynajmniej o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministrahttps://polskatimes..../ar/c1-15328956 Pewnie będą robili kontrole tylko w gorszym sorcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można przyjechać do Poznania i pośmigać Kamera, podgląd stoku - Malta Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Nie no tym razem będą także sprawdzać maseczki, więc jakieś tam urozmaicenie jednak;-) Tu fragment wywiadu z burmistrzem Szczyrku: "PiS straszy, że po hotelach i ośrodkach narciarskich będzie chodzić patrole policji i sanepid. Jak to wygląda w Szczyrku? Ja na razie kontroli nie widziałem. Polska jako kraj "słynie" z gąszczu przepisów, w którym można się zagubić. Nakazy, zakazy, to już nie, a to nagle tak. Uważam, że jeśli wprowadza się prawo, to powinno się też pomyśleć o możliwości egzekwowania przepisów. Kto to ma robić? Policjanci w Szczyrku to nie Komenda Główna w Warszawie. Policja i tak pracuje na oparach, też przecież zdarzają się zachorowania na Covid-19 wśród funkcjonariuszy. I mają robić rundy po stokach i hotelach jakby nie mieli innych obowiązków?" A tu cały wywiad: Jak będą wyglądały ferie w Szczyrku? Burmistrz: "2 tygodnie lockdownu" | INNPoland.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Patrole widywałem w CG, w Białce, na Szrenicy i we Włoszech chyba we wszystkich ośrodkach, które odwiedziłem. Patrząc na kamery to w Zieleńcu ruch niezbyt wielki przynajmniej o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministrahttps://polskatimes..../ar/c1-15328956 Pewnie będą robili kontrole tylko w gorszym sorcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można przyjechać do Poznania i pośmigać Kamera, podgląd stoku - Malta Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Od początku mojej narciarskiej kariery nie spotkałam ani jednego patrolu. ...przynajmniej będzie mniej piratów, takich co to się im wydaje. Patrole widywałem w CG, w Białce, na Szrenicy i we Włoszech chyba we wszystkich ośrodkach, które odwiedziłem. Patrząc na kamery to w Zieleńcu ruch niezbyt wielki przynajmniej o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministrahttps://polskatimes..../ar/c1-15328956 Pewnie będą robili kontrole tylko w gorszym sorcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można przyjechać do Poznania i pośmigać Kamera, podgląd stoku - Malta Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
robertdr Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministrahttps://polskatimes..../ar/c1-15328956 Pewnie będą robili kontrole tylko w gorszym sorcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można przyjechać do Poznania i pośmigać Kamera, podgląd stoku - Malta Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można przyjechać do Poznania i pośmigać Kamera, podgląd stoku - Malta Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Można jechać za to do hotelu wiceministra https://polskatimes..../ar/c1-15328956I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 I do chyba tysiąca innych. Zgodnie z prawem. Hotelatrza nie interesuje czy delegowany jedzie sam, z rodziną czy kochanką. On wynajmuje pokój w celach sluzbowych, co potwierdza oświadczenie klienta i wystawiona faktura z nr NIP i nazwą firmy. Ma podsluchiwac czy w pokoju rozmawia sie o sprawach służbowych czy dupie Maryny? Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Może np. zatrudnić gości do odśnieżania parkingu No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 No to już grozi poważnymi konsekwencjami jeśli nie będzie miał podpisanej umowy o dzieło ( gdy gość raz odsnieza) lub zlecenia ( gdy notorycznie).... Może mieć umowę ustną z firmą na odśnieżanie. I po prostu czeka w gotowości na opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi