Valdi55 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Dzisiaj dostałem SMS od pewnego resortu wypoczynkowego nad morzem, w którym nieraz bywam. W treści zaproszenie" Od 28.12 OTWIERAMY ! Na wyjazdy służbowe z całą rodziną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Przedsiębiorcy protestują, a minister zdrowia mówi, że nie ma szans na złagodzenie obostrzeń. Czeka nas kolejny kryzys w branży turystycznej? https://turysci.pl/f...-hm-rzad-zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Koniec z wyjazdami służbowymi na lewo? Powstał system składania oświadczeń https://turystyka.wp...79762160196512a Kolejna bzdura, klasyczny straszak. Nikt przy zdrowych zmysłach oraz minimum wiedzy prawniczej nie powinien się tym przejmować. Nie da się mówić o konsekwencjach prawnych złożenia fałszywego oświadczenia, w sytuacji jaskrawej nielegalności przepisu, który tego wymaga. To jest mniej więcej tej jakości "legislacja", jak ta dotycząca ilości osób przy wigilijnym stole, z której wszyscy robią sobie publicznie jaja. Przykładowo: https://wydarzenia.i...gil,nId,4881261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Zastanawiałem się czyby tak nie ruszyć w grudniu w Alpy austriackie? Ale, jeśli oni jako jedyni otworzą stoki w Alpach, to zwali się tam cała narciarska Europa! Pomijając nawet zagrożenie epidemiczne (tuż przed bramkami można porobić "korytarze ograniczające" z lin, tak aby narciarze musieli wchodzić pojedynczo) ale wyobraźcie sobie ten tłum przed wejściami do tych "korytarzy"? Jakie tam zachowanie dystansu? A przede wszystkim Ile trwałoby oczekiwanie na każdy pojedynczy wjazd gondolką, lub jakimkolwiek krzesełkiem, czy kanapą do góry? Tłum zdenerwowanych ludzi i przepychanie. Chyba jednak odpuszczę ten pomysł. Trochę się też martwię czy po wszystkim, powiedzmy następnej zimy nie wzrosną jakoś drastycznie ceny skipasów? Np. tak od 80 do 110 E? Nie myślcie, że to niemożliwe. Takie ceny to już norma np. w US. To mógłby być koniec masowości tego sportu przynajmniej u nas. Znowu stałby się elitarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 https://www.facebook...29013794387897/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Pozdrawiamy z Mikoski z Davos. Ludzi dużo korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Pozdrawiamy z Mikoski z Davos. Ludzi dużo korzysta. zazdrość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Pozdrawiamy z Mikoski z Davos. Litości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Znów wróciłem z nart, byłem na Słotwinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Znów wróciłem z nart, byłem na Słotwinach. Dużo ludzi? Warto w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Zawsze warto, nawet pierwszą godzinę, widziałem parę aut ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Zawsze warto, nawet pierwszą godzinę, widziałem parę aut ze Śląska. Zabrzmiało bardzo obiektywnie :-) ale pytanie też nie było precyzyjne :-) To może inaczej: ile mniej więcej stało się do wyciągu? Czy na trasie ścisk, czy można było się "puścić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Cześć A zamierzałeś jeździć dłużej??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Cześć A zamierzałeś jeździć dłużej??? Pozdrowienia Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cześć Czyli normalnie. Miłej jazdy w takim razie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 No i jakby nie jestem zaskoczony. Samodyscypliny to jako społeczeństwo nie mamy. Planowałem przyszły week na 3 dni wyskoczyć ale chyba się ostudzę. https://www.facebook...158045454404335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) No trochę te korytarze do bramek nie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Zastanawiałem się czyby tak nie ruszyć w grudniu w Alpy austriackie? Ale, jeśli oni jako jedyni otworzą stoki w Alpach, to zwali się tam cała narciarska Europa! Pomijając nawet zagrożenie epidemiczne (tuż przed bramkami można porobić "korytarze ograniczające" z lin, tak aby narciarze musieli wchodzić pojedynczo) ale wyobraźcie sobie ten tłum przed wejściami do tych "korytarzy"? Jakie tam zachowanie dystansu? A przede wszystkim Ile trwałoby oczekiwanie na każdy pojedynczy wjazd gondolką, lub jakimkolwiek krzesełkiem, czy kanapą do góry? Tłum zdenerwowanych ludzi i przepychanie. Chyba jednak odpuszczę ten pomysł. Trochę się też martwię czy po wszystkim, powiedzmy następnej zimy nie wzrosną jakoś drastycznie ceny skipasów? Np. tak od 80 do 110 E? Nie myślcie, że to niemożliwe. Takie ceny to już norma np. w US. To mógłby być koniec masowości tego sportu przynajmniej u nas. Znowu stałby się elitarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 https://www.facebook...29013794387897/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Pozdrawiamy z Mikoski z Davos. Ludzi dużo korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Pozdrawiamy z Mikoski z Davos. Ludzi dużo korzysta. zazdrość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Pozdrawiamy z Mikoski z Davos. Litości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Znów wróciłem z nart, byłem na Słotwinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Znów wróciłem z nart, byłem na Słotwinach. Dużo ludzi? Warto w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Zawsze warto, nawet pierwszą godzinę, widziałem parę aut ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Zawsze warto, nawet pierwszą godzinę, widziałem parę aut ze Śląska. Zabrzmiało bardzo obiektywnie :-) ale pytanie też nie było precyzyjne :-) To może inaczej: ile mniej więcej stało się do wyciągu? Czy na trasie ścisk, czy można było się "puścić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Cześć A zamierzałeś jeździć dłużej??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Cześć A zamierzałeś jeździć dłużej??? Pozdrowienia Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cześć Czyli normalnie. Miłej jazdy w takim razie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 No i jakby nie jestem zaskoczony. Samodyscypliny to jako społeczeństwo nie mamy. Planowałem przyszły week na 3 dni wyskoczyć ale chyba się ostudzę. https://www.facebook...158045454404335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) No trochę te korytarze do bramek nie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Pozdrawiamy z Mikoski z Davos. Litości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Znów wróciłem z nart, byłem na Słotwinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Znów wróciłem z nart, byłem na Słotwinach. Dużo ludzi? Warto w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Zawsze warto, nawet pierwszą godzinę, widziałem parę aut ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Zawsze warto, nawet pierwszą godzinę, widziałem parę aut ze Śląska. Zabrzmiało bardzo obiektywnie :-) ale pytanie też nie było precyzyjne :-) To może inaczej: ile mniej więcej stało się do wyciągu? Czy na trasie ścisk, czy można było się "puścić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Do godz. 9 było dobrze, później zaczął się zwiększać ruch, o 11 kończyłem, był armagedon, dużo ludzi na trasie, kolejka na 15 min. Cześć A zamierzałeś jeździć dłużej??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Cześć A zamierzałeś jeździć dłużej??? Pozdrowienia Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cześć Czyli normalnie. Miłej jazdy w takim razie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 No i jakby nie jestem zaskoczony. Samodyscypliny to jako społeczeństwo nie mamy. Planowałem przyszły week na 3 dni wyskoczyć ale chyba się ostudzę. https://www.facebook...158045454404335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) No trochę te korytarze do bramek nie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Cześć A zamierzałeś jeździć dłużej??? Pozdrowienia Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cześć Czyli normalnie. Miłej jazdy w takim razie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 No i jakby nie jestem zaskoczony. Samodyscypliny to jako społeczeństwo nie mamy. Planowałem przyszły week na 3 dni wyskoczyć ale chyba się ostudzę. https://www.facebook...158045454404335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) No trochę te korytarze do bramek nie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie, skipas od 8 do 11, później niedzielni narciarze. Pewnie jutro tam zawitam. Cześć Czyli normalnie. Miłej jazdy w takim razie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 No i jakby nie jestem zaskoczony. Samodyscypliny to jako społeczeństwo nie mamy. Planowałem przyszły week na 3 dni wyskoczyć ale chyba się ostudzę. https://www.facebook...158045454404335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) No trochę te korytarze do bramek nie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
labas Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Labas, patrząc z góry, na prawo od armatek też stok jest czynny? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 No i jakby nie jestem zaskoczony. Samodyscypliny to jako społeczeństwo nie mamy. Planowałem przyszły week na 3 dni wyskoczyć ale chyba się ostudzę. https://www.facebook...158045454404335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) No trochę te korytarze do bramek nie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 No i jakby nie jestem zaskoczony. Samodyscypliny to jako społeczeństwo nie mamy. Planowałem przyszły week na 3 dni wyskoczyć ale chyba się ostudzę. https://www.facebook...158045454404335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 128606406_10158045454294335_173033500772437786_n.jpg (760×336) (fbcdn.net) No trochę te korytarze do bramek nie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Teraz byle jakie ale przed jazdą nocną zrobili (wcześniej wyłączyli kamerkę aby tłumu nie było widać). Jednak jak widać niewiele, to daje. https://slotwinyaren.../kamery-online/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nie ma litości. Szwajcaria rządzi. Dzisiaj debiut nowych nart u mnie i Mikoski. A co do tłumów to na zewnątrz przestrzeganie odstępów takie sobie. W knajpach pilnują mocno. Na wyciągach i w kolejkach też maski obowiązkowe, sami się ludzie pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Coś się dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi