Gabrik Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Co do tłoku przed bramkami - Wyraźna tablica z informacją jaką odległość należy zachować. - Jeśli pojedyncze osoby łamią zasady, zablokować im karnet, powinni szybko się nauczyć. - Jeśli większa grupa robi "bydło" zatrzymujemy kanapę, gondolę, aż towarzystwo się ogarnie. - Spowolnić kanapy, gondole i/lub ograniczyć ilość osób na nich przebywających. - Sprzedawać ograniczoną ilość karnetów na dany ośrodek narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Cześć No to ja mam w takim razie pełen luz, jeżeli chodzi o jazdę w Polsce... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Na poprzedniej stronie zadałem kilka pytań. Po wpisie Kordiana zapytam ponownie: 1. Czy pomimo zakazu będziecie wynajmować kwatery udając delegację? 2. Co z knajpami? Ja skłaniam się ku skiturom. Jednodniowym. Wrocław na to pozwala. Nie chce mi się kombinować, nie wierzę w zachowanie dystansu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Na poprzedniej stronie zadałem kilka pytań. Po wpisie Kordiana zapytam ponownie: 1. Czy pomimo zakazu będziecie wynajmować kwatery udając delegację? 2. Co z knajpami? Ja mam łatwiej niż Ty bo mam w odległości 60-100km nasze górki więc planuję wypady jednodniowe, na razie odpuszczam wypady weekendowe ( w sensie kilka dni) .... samotne w tygodniu, poranna lub wieczorna jazda.... z dziećmi w weekend podobnie poranna lub wieczorna jazda (liczę na mniejszy tłok). Knajpy odpuszczam. Poza tym przynajmniej jeden wypad 6-7dni w Alpy ale z omijaniem knajp....choć tutaj zależy od pogody i miejscówki....i tak zakładam że będzie tam o wiele bezpieczniej niż u nas ...a nawet jeśli będzie potem kwarantanna to i tak pracuję zdalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Ja skłaniam się ku skiturom. Jednodniowym. Wrocław na to pozwala. Nie chce mi się kombinować, nie wierzę w zachowanie dystansu itd. Niestety nie każdy chce/może na skiturach. Do tego sprzęt trzeba pożyczać, no ale jak nie będzie innej opcji to trzeba będzie taką rozważyć. Jak ktoś ma to można jechać kamperem i kwestia noclegu odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Niestety nie każdy chce/może na skiturach. Do tego sprzęt trzeba pożyczać, no ale jak nie będzie innej opcji to trzeba będzie taką rozważyć. Jak ktoś ma to można jechać kamperem i kwestia noclegu odpada. Kampera mam, ale w styczniu i lutym raczej odpada, Nie mam wersji zimowej i zwyczajnie woda po prysznicu i w toalecie zamarza - trzeba mieć podgrzewane zbiorniki, Kolega ma zimowego. Podwójna podłoga, a kibel zamarzł. Mnie się już nie chce bawić w harcerstwo. W marcu pewnie nim już wyruszę, bo w dolinach nie powinno być na minusie i jeśli nic nie będzie logiczne w kolejkach i przy wyciągach to skitury. Jak Austria się otworzy to pewnie ze dwa, trzy razy wyskoczę, bo tam jakoś bardziej wierzę w przestrzeganie zaleceń (nawet przez naszych rodaków - to jak z jazdą samochodem) i w dezynfekcję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Cześć No to ja mam w takim razie pełen luz, jeżeli chodzi o jazdę w Polsce... Pozdrowienia Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Ja tak nie raz robiłem i to w erze przed S5. CG, Szrenica albo Jakuszyce tzw one day . W tym sezonie też będzie pewnie trzeba jakoś pojeździć w ten sposób ale w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. To by nie było takie głupie. Np. karnety 3h po 200zł w bardzo limitowanej ilości. Niby dramat, ale z drugiej strony, można by pojeździć jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A przed wejściem do korytarza ludziska stłoczeni nieziemsko. Korytarz zaczynałby się na samej górze, były takie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ktoś pisał że Cerna Hora mało zjawiskowa widokowo, wschód nad chmurami, śnieżąhttp://exports.holid...ze=full&ext=mp4https://www.skiresort.cz/pl/webkamery/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 https://wydarzenia.i..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 REKOMENDACJE DLA OŚRODKÓW NARCIARSKICH Zapewnienie bezpieczeństwa na terenie ośrodka narciarskiegohttps://www.rp.pl/Be...rciarskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Francuzi chcą otwartych stoków w Święta https://wgospodarce....stokow-w-swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Zamknięcia/ograniczeń w święta/ferie to spodziewałem się, szczególnie, że Włosi obchodzą to bardzo rodzinnie... kurde, ciekawe czy przed świętami uda się pojechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartolomeus Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Na poprzedniej stronie zadałem kilka pytań. Po wpisie Kordiana zapytam ponownie: 1. Czy pomimo zakazu będziecie wynajmować kwatery udając delegację? 2. Co z knajpami? Ja mam łatwiej niż Ty bo mam w odległości 60-100km nasze górki więc planuję wypady jednodniowe, na razie odpuszczam wypady weekendowe ( w sensie kilka dni) .... samotne w tygodniu, poranna lub wieczorna jazda.... z dziećmi w weekend podobnie poranna lub wieczorna jazda (liczę na mniejszy tłok). Knajpy odpuszczam. Poza tym przynajmniej jeden wypad 6-7dni w Alpy ale z omijaniem knajp....choć tutaj zależy od pogody i miejscówki....i tak zakładam że będzie tam o wiele bezpieczniej niż u nas ...a nawet jeśli będzie potem kwarantanna to i tak pracuję zdalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Ja skłaniam się ku skiturom. Jednodniowym. Wrocław na to pozwala. Nie chce mi się kombinować, nie wierzę w zachowanie dystansu itd. Niestety nie każdy chce/może na skiturach. Do tego sprzęt trzeba pożyczać, no ale jak nie będzie innej opcji to trzeba będzie taką rozważyć. Jak ktoś ma to można jechać kamperem i kwestia noclegu odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Niestety nie każdy chce/może na skiturach. Do tego sprzęt trzeba pożyczać, no ale jak nie będzie innej opcji to trzeba będzie taką rozważyć. Jak ktoś ma to można jechać kamperem i kwestia noclegu odpada. Kampera mam, ale w styczniu i lutym raczej odpada, Nie mam wersji zimowej i zwyczajnie woda po prysznicu i w toalecie zamarza - trzeba mieć podgrzewane zbiorniki, Kolega ma zimowego. Podwójna podłoga, a kibel zamarzł. Mnie się już nie chce bawić w harcerstwo. W marcu pewnie nim już wyruszę, bo w dolinach nie powinno być na minusie i jeśli nic nie będzie logiczne w kolejkach i przy wyciągach to skitury. Jak Austria się otworzy to pewnie ze dwa, trzy razy wyskoczę, bo tam jakoś bardziej wierzę w przestrzeganie zaleceń (nawet przez naszych rodaków - to jak z jazdą samochodem) i w dezynfekcję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Cześć No to ja mam w takim razie pełen luz, jeżeli chodzi o jazdę w Polsce... Pozdrowienia Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Ja tak nie raz robiłem i to w erze przed S5. CG, Szrenica albo Jakuszyce tzw one day . W tym sezonie też będzie pewnie trzeba jakoś pojeździć w ten sposób ale w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. To by nie było takie głupie. Np. karnety 3h po 200zł w bardzo limitowanej ilości. Niby dramat, ale z drugiej strony, można by pojeździć jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A przed wejściem do korytarza ludziska stłoczeni nieziemsko. Korytarz zaczynałby się na samej górze, były takie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ktoś pisał że Cerna Hora mało zjawiskowa widokowo, wschód nad chmurami, śnieżąhttp://exports.holid...ze=full&ext=mp4https://www.skiresort.cz/pl/webkamery/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 https://wydarzenia.i..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 REKOMENDACJE DLA OŚRODKÓW NARCIARSKICH Zapewnienie bezpieczeństwa na terenie ośrodka narciarskiegohttps://www.rp.pl/Be...rciarskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Francuzi chcą otwartych stoków w Święta https://wgospodarce....stokow-w-swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Zamknięcia/ograniczeń w święta/ferie to spodziewałem się, szczególnie, że Włosi obchodzą to bardzo rodzinnie... kurde, ciekawe czy przed świętami uda się pojechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Ja skłaniam się ku skiturom. Jednodniowym. Wrocław na to pozwala. Nie chce mi się kombinować, nie wierzę w zachowanie dystansu itd. Niestety nie każdy chce/może na skiturach. Do tego sprzęt trzeba pożyczać, no ale jak nie będzie innej opcji to trzeba będzie taką rozważyć. Jak ktoś ma to można jechać kamperem i kwestia noclegu odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Niestety nie każdy chce/może na skiturach. Do tego sprzęt trzeba pożyczać, no ale jak nie będzie innej opcji to trzeba będzie taką rozważyć. Jak ktoś ma to można jechać kamperem i kwestia noclegu odpada. Kampera mam, ale w styczniu i lutym raczej odpada, Nie mam wersji zimowej i zwyczajnie woda po prysznicu i w toalecie zamarza - trzeba mieć podgrzewane zbiorniki, Kolega ma zimowego. Podwójna podłoga, a kibel zamarzł. Mnie się już nie chce bawić w harcerstwo. W marcu pewnie nim już wyruszę, bo w dolinach nie powinno być na minusie i jeśli nic nie będzie logiczne w kolejkach i przy wyciągach to skitury. Jak Austria się otworzy to pewnie ze dwa, trzy razy wyskoczę, bo tam jakoś bardziej wierzę w przestrzeganie zaleceń (nawet przez naszych rodaków - to jak z jazdą samochodem) i w dezynfekcję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Cześć No to ja mam w takim razie pełen luz, jeżeli chodzi o jazdę w Polsce... Pozdrowienia Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Ja tak nie raz robiłem i to w erze przed S5. CG, Szrenica albo Jakuszyce tzw one day . W tym sezonie też będzie pewnie trzeba jakoś pojeździć w ten sposób ale w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. To by nie było takie głupie. Np. karnety 3h po 200zł w bardzo limitowanej ilości. Niby dramat, ale z drugiej strony, można by pojeździć jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A przed wejściem do korytarza ludziska stłoczeni nieziemsko. Korytarz zaczynałby się na samej górze, były takie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ktoś pisał że Cerna Hora mało zjawiskowa widokowo, wschód nad chmurami, śnieżąhttp://exports.holid...ze=full&ext=mp4https://www.skiresort.cz/pl/webkamery/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 https://wydarzenia.i..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 REKOMENDACJE DLA OŚRODKÓW NARCIARSKICH Zapewnienie bezpieczeństwa na terenie ośrodka narciarskiegohttps://www.rp.pl/Be...rciarskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Francuzi chcą otwartych stoków w Święta https://wgospodarce....stokow-w-swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Zamknięcia/ograniczeń w święta/ferie to spodziewałem się, szczególnie, że Włosi obchodzą to bardzo rodzinnie... kurde, ciekawe czy przed świętami uda się pojechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Niestety nie każdy chce/może na skiturach. Do tego sprzęt trzeba pożyczać, no ale jak nie będzie innej opcji to trzeba będzie taką rozważyć. Jak ktoś ma to można jechać kamperem i kwestia noclegu odpada. Kampera mam, ale w styczniu i lutym raczej odpada, Nie mam wersji zimowej i zwyczajnie woda po prysznicu i w toalecie zamarza - trzeba mieć podgrzewane zbiorniki, Kolega ma zimowego. Podwójna podłoga, a kibel zamarzł. Mnie się już nie chce bawić w harcerstwo. W marcu pewnie nim już wyruszę, bo w dolinach nie powinno być na minusie i jeśli nic nie będzie logiczne w kolejkach i przy wyciągach to skitury. Jak Austria się otworzy to pewnie ze dwa, trzy razy wyskoczę, bo tam jakoś bardziej wierzę w przestrzeganie zaleceń (nawet przez naszych rodaków - to jak z jazdą samochodem) i w dezynfekcję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Cześć No to ja mam w takim razie pełen luz, jeżeli chodzi o jazdę w Polsce... Pozdrowienia Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Ja tak nie raz robiłem i to w erze przed S5. CG, Szrenica albo Jakuszyce tzw one day . W tym sezonie też będzie pewnie trzeba jakoś pojeździć w ten sposób ale w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. To by nie było takie głupie. Np. karnety 3h po 200zł w bardzo limitowanej ilości. Niby dramat, ale z drugiej strony, można by pojeździć jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A przed wejściem do korytarza ludziska stłoczeni nieziemsko. Korytarz zaczynałby się na samej górze, były takie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ktoś pisał że Cerna Hora mało zjawiskowa widokowo, wschód nad chmurami, śnieżąhttp://exports.holid...ze=full&ext=mp4https://www.skiresort.cz/pl/webkamery/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 https://wydarzenia.i..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 REKOMENDACJE DLA OŚRODKÓW NARCIARSKICH Zapewnienie bezpieczeństwa na terenie ośrodka narciarskiegohttps://www.rp.pl/Be...rciarskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Francuzi chcą otwartych stoków w Święta https://wgospodarce....stokow-w-swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Zamknięcia/ograniczeń w święta/ferie to spodziewałem się, szczególnie, że Włosi obchodzą to bardzo rodzinnie... kurde, ciekawe czy przed świętami uda się pojechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Cześć No to ja mam w takim razie pełen luz, jeżeli chodzi o jazdę w Polsce... Pozdrowienia Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Ja tak nie raz robiłem i to w erze przed S5. CG, Szrenica albo Jakuszyce tzw one day . W tym sezonie też będzie pewnie trzeba jakoś pojeździć w ten sposób ale w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. To by nie było takie głupie. Np. karnety 3h po 200zł w bardzo limitowanej ilości. Niby dramat, ale z drugiej strony, można by pojeździć jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A przed wejściem do korytarza ludziska stłoczeni nieziemsko. Korytarz zaczynałby się na samej górze, były takie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ktoś pisał że Cerna Hora mało zjawiskowa widokowo, wschód nad chmurami, śnieżąhttp://exports.holid...ze=full&ext=mp4https://www.skiresort.cz/pl/webkamery/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 https://wydarzenia.i..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 REKOMENDACJE DLA OŚRODKÓW NARCIARSKICH Zapewnienie bezpieczeństwa na terenie ośrodka narciarskiegohttps://www.rp.pl/Be...rciarskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Francuzi chcą otwartych stoków w Święta https://wgospodarce....stokow-w-swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Zamknięcia/ograniczeń w święta/ferie to spodziewałem się, szczególnie, że Włosi obchodzą to bardzo rodzinnie... kurde, ciekawe czy przed świętami uda się pojechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Wstajesz o 4 w nocy, na stoku jesteś pierwszy, 8 godzin na nartach i do domu. Ja mam do CG czy Zieleńca 3 godziny autem w jedną stronę, pewnie tak będę robił. Ja tak nie raz robiłem i to w erze przed S5. CG, Szrenica albo Jakuszyce tzw one day . W tym sezonie też będzie pewnie trzeba jakoś pojeździć w ten sposób ale w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. To by nie było takie głupie. Np. karnety 3h po 200zł w bardzo limitowanej ilości. Niby dramat, ale z drugiej strony, można by pojeździć jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A przed wejściem do korytarza ludziska stłoczeni nieziemsko. Korytarz zaczynałby się na samej górze, były takie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ktoś pisał że Cerna Hora mało zjawiskowa widokowo, wschód nad chmurami, śnieżąhttp://exports.holid...ze=full&ext=mp4https://www.skiresort.cz/pl/webkamery/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 https://wydarzenia.i..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 REKOMENDACJE DLA OŚRODKÓW NARCIARSKICH Zapewnienie bezpieczeństwa na terenie ośrodka narciarskiegohttps://www.rp.pl/Be...rciarskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Francuzi chcą otwartych stoków w Święta https://wgospodarce....stokow-w-swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Zamknięcia/ograniczeń w święta/ferie to spodziewałem się, szczególnie, że Włosi obchodzą to bardzo rodzinnie... kurde, ciekawe czy przed świętami uda się pojechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Najlepiej podnieś znacząco ceny, wtedy nie będzie tłoku, a kasa będzie się zgadzała. To by nie było takie głupie. Np. karnety 3h po 200zł w bardzo limitowanej ilości. Niby dramat, ale z drugiej strony, można by pojeździć jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A przed wejściem do korytarza ludziska stłoczeni nieziemsko. Korytarz zaczynałby się na samej górze, były takie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ktoś pisał że Cerna Hora mało zjawiskowa widokowo, wschód nad chmurami, śnieżąhttp://exports.holid...ze=full&ext=mp4https://www.skiresort.cz/pl/webkamery/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 https://wydarzenia.i..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 REKOMENDACJE DLA OŚRODKÓW NARCIARSKICH Zapewnienie bezpieczeństwa na terenie ośrodka narciarskiegohttps://www.rp.pl/Be...rciarskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Francuzi chcą otwartych stoków w Święta https://wgospodarce....stokow-w-swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Włosi odwołują ferie. Nart w tym roku nie będziehttps://wgospodarce....roku-nie-bedzie Zamknięcia/ograniczeń w święta/ferie to spodziewałem się, szczególnie, że Włosi obchodzą to bardzo rodzinnie... kurde, ciekawe czy przed świętami uda się pojechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Mamy wytyczne https://www.gov.pl/w...1P2h4Zs7T_6VMcI Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Beskid Sport Arena mieści się w Szczyrku, w malowniczej Dolinie Biłej. Ośrodek w sezonie zimowym 2020/2021 oferuje 4 trasy narciarskie o łącznej długości 3.2 km i powierzchni 8 ha. https://beskidsportarena.pl/o-nas 8 ha to 800 narciarzy naraz. Wydaje się, że limit jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki czyli generanie ograniczenie ilości ludzi do jednej osoby na 100 m2 będzie walka o skipassy. Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
brachol Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady W Bieszczady to ja mam 600 km albo i więcej a w rejon Salzburga niecałe 1000... Poza tym nie tylko ja będę taki sprytny, żeby jechać do mniej znanych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gabrik Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Jeśli chodzi o Włochów, Austriaków itd. sprawa jeszcze otwarta, trwają przepychanki regionów/branży z władzami centralnymi. Wiem, wiem nadzieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Dlatego wybierasz małe niszowe stacje narciarskie, a kwaterę wykupujesz w ciut większej odległości niż zwyczajowo. Beskid Niski, Sądecki, Bieszczady A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 A jak to będzie wyglądało u Ciebie? Na razie info jest takie że jeżeli nie będą zniesione restrykcje hotelowe to Zwardoń w ogóle nie ruszy. Ale sytuacja jest dynamiczna - dużo zależy od natury bo koszt uruchomienia na sztucznym jest b. duży. Zresztą co tu gadać po próżnicy - w tym tygodniu jadę do ZW to się dokładnie zorientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi